Anar a la navegació principalAnar al contingut
El matí de Catalunya Ràdio

El matí de Catalunya Ràdio, de 12 a 13 h - 06/12/2022

Durada: 1 h
06/12/2022
Matí de Catalunya Ràdio amb Albert Segura de 8.00 a 13.00

08.05: EL LLENÇOL INFORMATIU, que inclou la CONNEXIÓ amb els enviats especials a Qatar per al Mundial de futbol.

09.10: TAULA D'ANÀLISI amb Irene Rigau, exconsellera; Josep Huguet, periodista i consultor; Pau Juvillà, exdiputat de la CUP, i Tania Tapia, periodista del "Planta baixa" de TV3 a Madrid.

09.15: ENTREVISTA a Dolors Feliu, presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, abans de la manifestació contra la reforma del delicte de sedició.

10:32: TEMA: el 19 de desembre es compleixen 25 anys exactes de l'estrena de "Titanic" a les sales nord-americanes. Avui recordem aquesta mítica estrena i la seva vigència, tant de la pel·lícula com de la banda sonora amb Blai Marsé, periodista musical d'"El matí de Catalunya Ràdio" i Àlex Gorina, crític cinematogràfic i realitzador de "La finestra indiscreta".

11:05: COMUNIQUEN, amb Ricard Ustrell i Àngel Llàcer.

11.15: REPORTATGE sobre el sexe sense ganes: sis de cada deu noies joves han tingut relacions sexuals quan no els venia de gust. Segons un estudi del Ministeri d'Igualtat fet a noies d'entre 18 i 25 anys, més de la meitat han tingut sexe per compromís amb la parella, perquè ells volien o per agradar. La llei del "només sí és sí" posa al centre el consentiment per mantenir relacions sexuals, però no té en compte el desig ni el plaer. En parlen Sílvia Catalán, psicòloga i sexòloga; Maria González, psicòloga i responsable de l'Àrea Comunitària del Centre Jove d'Atenció a les Sexualitats, i Júlia Collignon, sociòloga i tècnica d'educació sexual.

12.05: REPORTATGE sobre els escombriaires de les xarxes socials. És a dir, s'endinsarà en el racó més fosc d'internet: la neteja digital. Qui controla el que es penja a Instagram, Facebook, Twitter, TikTok o YouTube? Qui decideix quin contingut s'elimina i què es pot publicar.

Àudios

Vídeos