Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

El matí de Catalunya Ràdio, de 12 a 13 h - 06/02/2023

El matí de Catalunya Ràdio, de 12 a 13 h - 06/02/2023

LLENÇOL informatiu, que inclou les CONNEXIONS amb Joan Garcia, per la marxa lenta de la VTC-Gran turisme de Catalunya, i amb Lluís Freixes per parlar amb Francesc Macià, membre de la campanya contra el Quart Cinturó.

09.00: INICI TAULA D'ANÀLISI amb Lourdes Ciuró, advocada i exconsellera de Justícia; Joan Tardà, exdiputat d'ERC; Jordi William Carnes, filòleg, exdiputat i extinent d'alcaldia a Barcelona, i Esperanza Garcia, exdiputada del PP.

09.05: ENTREVISTA a Laura Vilagrà, consellera de la Presidència, per valorar l'aprovació dels pressupostos.

09.35: CONTINUACIÓ TAULA.

09.55: PARANT L'ORELLA, amb Elisenda Pineda.

10.00: ACTUALITZACIÓ INFORMATIVA amb Gemma Bonet.

10.03: TERTÚLIA ESPORTIVA amb Danae Boronat, presentadora i narradora de "La TdG" de Catalunya Ràdio; Carme Lluveras, coach de bàsquet; Emilio Pérez de Rozas, periodista d'El Periódico; Ramon Besa, redactor en cap del diari El País, i Xavi Torres, periodista.

11.06: ENTREVISTA a Bad Gyal, cantant, productora i compositora. Actua al Palau Sant Jordi l'11 de febrer i el 17 al Wizink Center de Madrid. Amb la col·laboració de Blai Marsé, periodista musical i cultural a "El matí de Catalunya Ràdio".

11.40: LLIBRES amb Anna Guitart, periodista i divulgadora literària. L'espai inclou l'ENTREVISTA a Eva Piquer, periodista i escriptora, que ens presenta la novel·la "Aterratge".

Anar al contingut