Anar a la navegació principalAnar al contingut
El matí de Catalunya Ràdio

El matí de Catalunya Ràdio, de 12 a 13 h - 01/07/2022

Durada: 1 h
01/07/2022
08.03: L'INFORMATIU, que inclou les CONNEXIONS amb Joan Garcia des de l'aeroport del Prat, i amb Marc Menchen, director de la plataforma per a negocis de l'esport 2Playbook, per parlar de la primera palanca econòmica del Barça: acord per al 10% dels drets televisius dels pròxims 25 anys.

09.00: INICI TAULA D'ANÀLISI amb Ferran Casas, subdirector de "Nació Digital"; Laura Aznar, periodista a "Crític"; Toni Bolaño, periodista, i Jordi Cabré, periodista i escriptor.

09.05: ENTREVISTA a Francina Armengol, presidenta del govern balear, coincidint amb el dia que es compleixen tres anys com a presidenta del Govern de les Illes.

10.00: ACTUALITZACIÓ INFORMATIVA amb Gemma Bonet.

10.03: CONTINUACIÓ TAULA D'ANÀLISI.

10.23: PARANT L'ORELLA, amb Joel Diaz.

10.30: QUECO NOVELL i el seu univers boomer. Avui, dedicat a les sintonies de sèries boomers.

10.45: ELISENDA PINEDA i les seves "Faves tendres". Avui parlem de les sèries de la generació X.

11.06: DEIXA QUE SONI, avui dedicat al Festival Vida de Vilanova i la Geltrú. En parlem amb Miqui Puig, músic i cantant, que presenta a iCat el programa "Pista de fusta", que avui publica el seu 8è disc en solitari: "Miqui Puig canta vol. 7", i que ahir va presentar al Festival Vida; i Blai Marsé, periodista musical de Catalunya Ràdio, que presenta a iCat el programa "5 songs". L'espai inclou l'ENTREVISTA a Guitarricadelafuente, músic, que presenta el seu primer disc: "La cantera", i que avui actua al festival Vida.

Àudios

Vídeos