Anar a la navegació principalAnar al contingut
El matí de Catalunya Ràdio

El matí de Catalunya Ràdio, de 10 a 11 h - 30/05/2023

Durada: 1 h
30/05/2023
08.03: EL LLENÇOL INFORMATIU, que inclou la CONNEXIÓ amb Lluís Freixes per parlar de la comprensió lectora amb Elisenda Lozano, directora de l'escola de primària Auró de Barcelona.

09.00: INICI TAULA D'ANÀLISI amb Irene Rigau, exconsellera; Ignasi Guardans, exdiputat, analista de polítiques públiques i professor adjunt a SciencesPo de París; Pau Juvillà, exdiputat de la CUP, i Joan Puigcercós, expresident d'ERC i exdiputat al Congrés.

ENTREVISTES a Jaume Giró, exconseller d'Economia i Hisenda; Míriam Nogueras, diputada i portaveu de Junts al Congrés; Marta Vilalta, portaveu i vicesecretària general d'ERC; José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés, i Pablo Simón, politòleg especialista en sistemes de partits i sistemes electorals.

10.03: CONTINUACIÓ TAULA D'ANÀLISI.

10.05: ENTREVISTA TELEFÒNICA a Joan Subirats, ministre d'Universitats.

10.15: ENTREVISTES per parlar de la comprensió lectora amb Catherine L'Ecuyer, doctora en Educació i Psicologia, i autora dels llibres: "Educar en el asombro" amb 150.000 exemplars venuts, i "Conversaciones con mi maestra", i Montse Ayats, coordinadora del Pla Nacional del Llibre i la Lectura.

10.57: PARANT L'ORELLA, amb Tomàs Fuentes.

11.06: ENTREVISTA a Enric Calpena, director i presentador del programa "En guàrdia!", que celebra els 1.000 programes amb un especial de cinc capítols que farà un recorregut històric pel territori.

11.20: CONNEXIÓ amb Xavier Pérez Esquerdo per la presentació dels actes dels 40 anys de la CCMA, TV3 i Catalunya Ràdio.

11.25: ENTREVISTA a Álvaro Soler, músic, que presenta "Muero", primer single d'una nova etapa artística.

11.43: DIVES amb Marina Rossell, Jaume Sisa i Joan Miquel Oliver.

Àudios

Vídeos