Anar a la navegació principalAnar al contingut
El matí de Catalunya Ràdio

El matí de Catalunya Ràdio, de 10 a 11 h - 29/06/2022

Durada: 1 h
29/06/2022
08.03: L'INFORMATIU, que inclou les CONNEXIONS amb Maria Núria Revetlle, des de la tanca de Melilla, i amb Jordi Baró per la cimera de l'OTAN que se celebra a Madrid.

09.00: TAULA D'ANÀLISI amb Álex Sàlmon, periodista; Sara González, periodista de Política del "Nació Digital"; Joan Foguet, periodista; Gemma Liñán, periodista, i Quico Sallés, periodista d'"El Món". Durant la tertúlia fem ENTREVISTA TELEFÒNICA a Xavier González de Rivera, magistrat i signant del manifest de jutges pel "Dret a decidir".

10.05: ENTREVISTA TELEFÒNICA amb Javier Solana, director d'EsadeGeo i exsecretari general de l'OTAN, per parlar de la crisi internacional provocada per la guerra d'Ucraïna, coincidint amb la cimera de l'OTAN que se celebra a Madrid.

10.15: CONTINUACIÓ TAULA D'ANÀLISI.

MICRÒFON AUTÒNOM amb Marta Carreras. Avui, amb motiu de la celebració de la Setmana de l'Orgull, parlem d'asexualitat amb l'Elsa.

10.37: PARANT L'ORELLA, amb Joel Diaz.

10.40: CONSULTORI sobre els viatges per a aquest estiu de normalitat relativa, després de dos anys de pandèmia, amb Francesc Sutrias, director de l'Agència Catalana del Consum; Toni Arbonès, periodista i realitzador de "La gran anaconda", i Catiana Tur, gerent de l'Associació Corporativa d'Agències de Viatges Especialitzades.

11.06: TEMA: Com afecta el rècord d'inflació al cistell de la compra? En parlem amb Maria Nicolau, cuinera i col·laboradora del programa, i fem CONNEXIÓ des del Mercat del Ninot amb Jordi Bracons.

11.25: TONI DE LA TORRE I MARIA NICOLAU, que mariden sèries i cuina.

Àudios

Vídeos