Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

El matí de Catalunya Ràdio, de 10 a 11 h - 26/11/2021

El matí de Catalunya Ràdio, de 10 a 11 h - 26/11/2021

08.03: L'INFORMATIU, que inclou les connexions amb Marcos García des del restaurant Can Salvatella de Barberà del Vallès, el primer dia que es demana el passaport Covid per entrar a bars i restaurants, i amb Fèlix Martín per saber com va el Black Friday a les comarques gironines.

08.55: INICI TAULA D'ANÀLISI, amb Toni Bolaño, periodista; Agustí Colomines, director de la Càtedra Josep Termes; Laura Aznar, periodista a Crític, i Ferran Casas, subdirector de Nació Digital.

09.05: ENTREVISTA a Salvador Macip, investigador de la Universitat de Leicester i professor de Ciències de la Salut de la UOC, i Jaume Padrós, president del Col·legi de Metges de Barcelona.

09.30: CONTINUACIÓ TAULA.

09.50: MICRÒFON AUTÒNOM, amb Marta Carreras. Avui parlem de conviure amb un maltractador.

10.00: ACTUALITZACIÓ INFORMATIVA, amb Gemma Bonet.

10.03: CONTINUACIÓ TAULA D'ANÀLISI.

ENTREVISTA a Ángel Martín, humorista, que ens presenta el llibre "Por si las voces vuelven", on explica les seves vivències abans, durant i després de tenir un brot psicòtic quatre anys enrere.

10.25: PARANT L'ORELLA, amb Joel Díaz.

10.30: QUECO NOVELL i el seu univers boomer.

10.45: ELISENDA PINEDA i les seves històries humanes. Avui parlem de tatuatges.

11.06: DEIXA QUE SONI, amb les recomanacions musicals de Miqui Puig, músic i cantant, que presenta a iCat el programa "Pista de fusta", i Franc Lluís Giró, periodista d'iCat. L'espai inclou ENTREVISTA a Alizzz, productor musical, avui que publica el primer disc com a solista, "Tiene que haber algo más".

11.45: ENTRE TOTS NO EN FEM UN, amb Òscar Fernández, Elisenda Carod, Roger Escapa, Quim Morales, Jordi Costa i Francesc Garriga i el seu "Diari ianqui".

Anar al contingut