Anar a la navegació principalAnar al contingut
El matí de Catalunya Ràdio

El matí de Catalunya Ràdio, de 10 a 11 h - 24/06/2021

Durada: 1 h
24/06/2021
Presenta el programa Albert Segura

09.05: TAULA D'ANÀLISI amb Ferran Espada, director de Públic; Roger Pi de Cabanyes, delegat de l'ACN a Madrid, i Milagros Pérez Oliva, periodista del diari El País.

09.10: ENTREVISTA sobre la causa contra l'acció exterior del govern al Tribunal de Comptes amb Aleix Villatoro, exsecretari general d'Afers Exteriors; Josep Manuel Suárez, exdelegat de la Generalitat al Regne Unit i Irlanda, i Neus Munté, exconsellera de la Presidència i exportaveu del govern. Amb connexió amb Paula Brujats des de Madrid.

10.06: CONTINUACIÓ DE LA TAULA D'ANÀLISI.

10.07: ENTREVISTA TELEFÒNICA a Miquel López, portaveu dels Bombers.

10.40: CINEMA amb Àlex Gorina, crític de cinema i realitzador de "La finestra indiscreta" i "L'audiovisual" a Catalunya Ràdio, amb qui repassem la cartellera cinematogràfica.

11.07: LLIBRES, SÈRIES I PISCOLABIS, amb Anna Guitart, Toni de la Torre i Maria Nicolau. Parlem de sèries i llibres per als més menuts. I fem una degustació d'orxates amb Severino Cortés (La Valenciana), Xavier Fillol (Fillol), Teresa Moreno (El Tío Che), Dídac Mullor (Sirvent) i Laura López (La Campana).

12:07: TAULA sobre la situació actual del català a la Catalunya Nord amb Marta Serra, presidenta del Casal de Perpinyà i professora de geografia i història en català en una escola de secundària; Júlia Taurinyà, periodista; Sebastià Girard, director i presentador del podcast de Catalunya Ràdio "Septentrions", dedicat a explicar la realitat nord-catalana, i Alà Baylac-Ferrer, director i professor de català a l'Institut Franco-Català Transfronterer i president de l'APLEC (Associació per a l'Ensenyament del Català).

Àudios

Vídeos