El matí de Catalunya Ràdio, de 10 a 11 h - 22/06/2021
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

El matí de Catalunya Ràdio, de 10 a 11 h - 22/06/2021

El matí de Catalunya Ràdio, de 10 a 11 h - 22/06/2021

08.45: TAULA D'ANÀLISI amb Ernesto Ekaizer, periodista, amb qui parlem del seu llibre "El rey al desnudo"; Jaume Barberà, periodista; Gemma Liñán, periodista d'El Nacional, i Gerard Guiu, periodista i advocat. Durant la tertúlia fem ENTREVISTES TELEFÒNIQUES a Ernest Benach, expresident del Parlament, i Carlos E. Cué, corresponsal polític del diari El País.

10.06: CONTINUACIÓ DE LA TAULA D'ANÀLISI.

10.40: INFORME ECONÒMIC amb Xavier Sala-i-Martín, catedràtic d'Economia i professor a la Universitat Colúmbia de Nova York. Avui parlem del preu de la llum.

11.07: TEMA: La feina de ser fotògraf dels presidents de la Generalitat, amb Rubén Moreno, Jordi Bedmar i Arnau Carbonell.

11.30: ENTREVISTA a Carme Solé Vendrell, il·lustradora, pintora i escriptora.

11.45: TAULA D'ANÀLISI amb Patricia López, periodista d'investigació de Público; Camil Ros, secretari general de la UGT a Catalunya; Francesc Jufresa, advocat; Astrid Barrio, presidenta de la Lliga Democràtica i professora de Ciència Política a la Universitat de València, i David Portabella, delegat d'El Punt Avui a Madrid. Durant la tertúlia fem ENTREVISTES TELEFÒNIQUES a José Antonio Martín Pallín, magistrat emèrit del Tribunal Suprem; Javier Pérez Royo, catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de Sevilla, i Núria de Gispert, expresidenta del Parlament.

Anar al contingut