Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

El matí de Catalunya Ràdio, de 10 a 11 h - 19/11/2021

El matí de Catalunya Ràdio, de 10 a 11 h - 19/11/2021

08.03: L'INFORMATIU, que inclou la connexió amb el doctor Manel Cervantes, cap del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Parc Taulí, per actualitzar la situació de la pandèmia; després connectem amb Ignasi Abad des del Mercat de Sants per entrevistar Paz Giró, responsable de la campanya del Gran Recapte.

08.55: INICI TAULA D'ANÀLISI amb Laura Aznar, periodista a Crític; Toni Bolaño, periodista; Agustí Colomines, director de la Càtedra Josep Termes; i Sara González, periodista de política del Nació Digital.

09.05: ENTREVISTA a Salvador Illa, president del grup parlamentari del PSC.

10.00: ACTUALITZACIÓ INFORMATIVA amb Gemma Bonet.

10.03: CONTINUACIÓ TAULA D'ANÀLISI.

MICRÒFON AUTÒNOM amb Marta Carreras. Avui, des de Prades, municipi que forma part de l'àrea de màxima protecció de la contaminació lumínica, que protegeix el seu cel fosc. Parlem amb Aleix Roig, responsable del Parc Astronòmic de Prades.

10.23: PARANT L'ORELLA, amb Joel Díaz.

10.30: QUECO NOVELL i el seu univers boomer.

10.45: ELISENDA PINEDA i les seves històries humanes. Avui, aprendre a cosir.

11.06: DEIXA QUE SONI, amb les recomanacions musicals de Miqui Puig, músic i cantant, que presenta a iCat el programa "Pista de fusta", i Blai Marsé, periodista musical de Catalunya Ràdio, que presenta a iCat el programa "5 songs". L'espai inclou l'ENTREVISTA a Lluís Llach, cantautor i impulsor de l'entitat Debat Constituent, que promou el gran concert del 18 de desembre al Palau Sant Jordi.

11.45: ENTRE TOTS NO EN FEM UN amb Òscar Fernández, Gemma Bonet, Quim Morales, Jordi Costa i Francesc Garriga i el seu "Diari ianqui".

Anar al contingut