Anar a la navegació principalAnar al contingut
El matí de Catalunya Ràdio

El matí de Catalunya Ràdio, de 10 a 11 h - 19/04/2021

Durada: 1 h
19/04/2021
TITULAR: Mario Gas, Àlex Rigola, Ivan Labanda, Laura Fa, Itziar Castro, Santi Villas i la campanya madrilenya.

07.40: LES VEUS DE LA COVID, on parlem de l'evolució de la pandèmia amb Magda Campins, cap de Medicina Preventiva i d'Epidemiologia de l'Hospital Vall d'Hebron.

08.45: TAULA D'ANÀLISI amb Pilar Santos, periodista d'El Periódico a Madrid; Roger Pi de Cabanyes, delegat de l'ACN a Madrid, i Albert Calatrava, delegat de CR i TV3 a Madrid.

09.20: TAULA D'ANÀLISI amb Santi Villas, periodista; Mario Gas, director teatral; Ivan Labanda, actor; Laura Fa, periodista, i Itziar Castro, actriu.

10.15: ENTREVISTA a Àlex Rigola, director de teatre que ens presenta l'espectacle "23 F. Anatomia d'un instant" a partir de la novel·la de Javier Cercas. Del 8 d'abril fins al 2 de maig al Teatre Lliure de Gràcia.

10.45: HO DEIXO TOT, avui "Deixem de publicar llibres" amb Dolors Boatella, guionista, humorista i llibretera a Menorca.

11.06: TEMA: Celebrem els 1.000 programes en antena del "Tot costa" i analitzem el resultat de la Copa del Rei amb Jordi Costa i Sònia Gelmà, realitzadors del programa "Tot costa". També parlem amb Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio i de Mitjans Digitals de la CCMA, que presenta el nou podcast "Futbol Català amb Marc Marbà" disponible a partir del 20/4.

11.35: FETS O FAKES, cada quinze dies repassem els principals "fakes", desinformacions, mitges veritats que hagin marcat l'actualitat amb Carlos Baraibar, subeditor del "Catalunya migdia".

MEDIATRÈMOL, els canvis en la comunicació i com ens afecten amb Àlex Gutiérrez, periodista.

Àudios

Vídeos