Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

El matí de Catalunya Ràdio, de 10 a 11 h - 17/01/2022

El matí de Catalunya Ràdio, de 10 a 11 h - 17/01/2022

08.03: L'INFORMATIU, que inclou l'ENTREVISTA TELEFÒNICA amb el doctor Bonaventura Clotet, cap de Malalties Infeccioses de l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, per valorar l'estat de la pandèmia.

08.55: INICI TAULA D'ANÀLISI amb Jaume Roures, soci gestor de Mediapro; Sergi Sol, periodista; Jordi Barbeta, periodista; Milagros Pérez Oliva, periodista del diari El País, i Núria Cadenes, escriptora.

09.40: ENTREVISTA a Manuela Carmena, exalcaldessa de Madrid, que ha publicat recentment el llibre "La joven política".

10.00: ACTUALITZACIÓ INFORMATIVA amb Gemma Bonet.

10.03: CONTINUACIÓ TAULA D'ANÀLISI.

MICRÒFON AUTÒNOM amb Marta Carreras. Aquesta setmana dedicat als professionals sanitaris. Avui, parlem amb un metge d'atenció primària sobre la saturació dels CAP.

10.35: PARANT L'ORELLA, amb Joel Díaz.

10.40: TERTÚLIA ESPORTIVA amb Ramon Besa, redactor en cap del diari El País; Xavi Torres, periodista; Emilio Pérez de Rozas, periodista d'El Periódico; Carme Lluveras, coach de bàsquet, i Danae Boronat, periodista de Movistar Futbol.

11.06: CONTINUACIÓ TERTÚLIA ESPORTIVA.

11.20: ALBA ALFAGEME, psicòloga. Avui, parlem del Blue Monday, el dia més trist de l'any.

11.44: ANNA GUITART, periodista. Responsable del programa literari "Tot el temps del món". L'espai inclou l'ENTREVISTA a Carlos Zanón, que acabar de publicar el seu últim llibre, "Love song".

Anar al contingut