Anar a la navegació principalAnar al contingut
El matí de Catalunya Ràdio

El matí de Catalunya Ràdio, de 10 a 11 h - 12/05/2022

Durada: 1 h
12/05/2022
Programa especial amb motiu del Dia Internacional de la Infermeria des de la Sala Pau Gil del recinte històric de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.


08.03: L'INFORMATIU, que inclou a les 08.30 l'ENTREVISTA a Paola Galbany, presidenta del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona.

08.57: INICI TAULA D'ANÀLISI amb Joan Tardà, exdiputat d'ERC; Mireia Boya, exdiputada de la CUP; Santi Vila, exdiputat de CiU; Esperanza García, exdiputada del PP, i Lluís Corominas, exdiputat del Parlament de Catalunya.

09.05: ENTREVISTA a Pablo Iglesias, director del podcast "La base", exsecretari general de Podem, exministre de Drets Socials i exvicepresident segon del govern espanyol. Dels anys com a líder de Podem i del seu pas pel govern espanyol en parla en el llibre que acaba de publicar: "Verdades a la cara. Recuerdos de los años salvajes".

09.35: CONTINUACIÓ TAULA D'ANÀLISI.

10.00: ACTUALITZACIÓ INFORMATIVA amb Gemma Bonet.

10.03: CONTINUACIÓ TAULA D'ANÀLISI.

10.30: PARANT L'ORELLA, amb Elisenda Pineda.

10.35: ENTREVISTA a Eugènia Masip, directora d'Infermeria de l'Hospital de Sant Pau.

10.40: MICRÒFON AUTÒNOM amb Marta Carreras. Avui, parlem amb Jordi Murgó, el primer hacker català.

10.45: PATRYCIA CENTENO, periodista especialista en comunicació política no verbal, que analitza les imatges de la setmana.

11.06: CINEMA amb Àlex Gorina. L'espai inclou l'ENTREVISTA a Isona Passola, productora de cinema i presidenta de l'Ateneu Barcelonès, perquè el pavelló de Sant Rafel va ser un dels escenaris de la pel·lícula "Incerta glòria" d'Agustí Villaronga.

TELEVISIÓ amb Santi Villas, Tono Hernàndez i Rebeca Rodríguez.

Àudios

Vídeos