Anar a la navegació principalAnar al contingut
El matí de Catalunya Ràdio

El matí de Catalunya Ràdio, de 10 a 11 h - 08/12/2022

Durada: 1 h
08/12/2022
Matí de Catalunya Ràdio amb Laura Rosel de 8.00 a 13.00

08.05: EL LLENÇOL INFORMATIU, que inclou la CONNEXIÓ amb Ramon Salmurri des de Qatar per al Mundial de futbol.

09.00: ENTREVISTA TELEFÒNICA a Juli Fernàndez, conseller de Territori, per parlar de l'accident ferroviari a l'estació de Montcada-Manresa i de la millora de la freqüència dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya de la línia Barcelona-Vallès, a partir del 9 de desembre.

09:10 TERTÚLIA amb Sara González, periodista a El Periódico; Antonio Baños, periodista, i Jordi Barbeta, periodista.

10.06: CONTINUACIÓ TERTÚLIA, que inclou les CONNEXIONS amb Sara Bajiji --la seva germana va ser objecte d'insults racistes per animar el Marroc durant el Mundial de futbol--, i amb Fatiha El Mouali, portaveu d'Unitat contra el feixisme i el racisme.

10:35 TEMA: 2022, un bon any per a la investigació contra el càncer a Catalunya. En parlem amb Josep Corbella, periodista de La Vanguardia especialitzat en ciència i salut, i Josep Tabernero, director del Vall d'Hebron Institut d'Oncologia (VHIO) i cap del Servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

11:05: TELEVISIÓ amb Tono Hernàndez, Rebeca Rodríguez i Santi Villas.

12:05 CINEMA amb Àlex Gorina.

12:25 REPORTATGE: La solitud de la gent gran. La meitat dels avis amb teleassistència hi truquen per "parlar una estoneta". Conversem amb una d'aquestes persones grans i el personal que les atén.

12:30 TEMA: Continuem reflexionant sobre la vellesa a partir de l'obra de teatre "Moriu-vos", que es representa al TNC. En parlem amb Joan Arqué, director de l'obra; amb Vicenç Villatoro, periodista i escriptor, que ha escrit "Tren a Maratea", on també explora el tema de la vellesa, i amb Marina Subirats, sociòloga.

Àudios

Vídeos