Anar a la navegació principalAnar al contingut
El matí de Catalunya Ràdio

El matí de Catalunya Ràdio, de 10 a 11 h - 07/12/2022

Durada: 1 h
07/12/2022
Matí de Catalunya Ràdio amb Albert Segura

08.05: EL LLENÇOL INFORMATIU, que inclou les CONNEXIONS amb els enviats especials a Qatar per al Mundial de futbol i amb Pau Venteo, per parlar amb Rayd, membre de l'associació d'estudiants musulmans de Barcelona, i saber com se senten després de guanyar Espanya i classificar-se per als quarts de la final del Mundial de futbol 2022.

09.00: INICI TAULA D'ANÀLISI amb la CONNEXIÓ amb els enviats especials a Qatar per al Mundial de futbol i l'anàlisi d'Emilio Pérez de Rozas, periodista d'El Periódico, i Carme Lluveras, coach de bàsquet.

09.30: CONTINUACIÓ DE LA TAULA D'ANÀLISI amb Joan Foguet, periodista i consultor; Ferran Casas, subdirector de Nació Digital; Àlex Salmon, periodista, i Milagros Pérez Oliva, periodista del diari El País.

10.00: ACTUALITZACIÓ INFORMATIVA amb Gemma Bonet.

10.03: CONTINUACIÓ TAULA D'ANÀLISI.

10.20: PARANT L'ORELLA, amb Elisenda Pineda.

10.23: REPORTATGE sobre la coparentalitat: tenir fills entre amics, l'alternativa a la família tradicional quan no tenim parella. En parlem amb Bruna Àlvarez, professora d'Antropologia Social i Cultural UAB; Carmen Balaguer, fundadora d'una agència de coparentalitat, i amb tres persones que han escollit la coparentalitat.

11.06: CUINA DE RESISTÈNCIA amb Maria Nicolau i Toni de la Torre. Avui, les escudelles que no són de Nadal.

11.15: SÈRIES I PSICOLABIS amb Maria Nicolau i Toni de la Torre. Avui, les estrenes de la setmana: "Smiley", a Netflix; "Willow", a Disney+; la segona temporada de "Slow Horses" a Apple TV, i "The Patient" a Disney+. Tot maridat amb experiments químics a la cuina.

Àudios

Vídeos