Anar a la navegació principalAnar al contingut
El matí de Catalunya Ràdio

El matí de Catalunya Ràdio, de 10 a 11 h - 01/06/2023

Durada: 1 h
01/06/2023
08.03: EL LLENÇOL INFORMATIU, que inclou la CONNEXIÓ amb Lluís Freixes: a partir d'avui es pot sol·licitar la baixa laboral per dolor menstrual incapacitant. En parlem amb Elena Carreras, cap del servei d'Obstetrícia i Ginecologia de l'Hospital Vall d'Hebron, i presidenta del Consell Assessor de Polítiques de Gènere del Departament de Salut.

09.00: INICI TAULA D'ANÀLISI amb Jordi Barbeta, periodista; Santi Vila, exdiputat i exconseller; Quico Sallés, periodista d'El Món, i Sara González, periodista a El Periódico.

09.05: ENTREVISTES a Marta Vilalta, portaveu i vicesecretària general d'ERC, i Ramona Barrufet, exsecretària quarta de la mesa del Parlament quan la presidenta era Carme Forcadell.

09.35: CONTINUACIÓ TAULA.

10.03: CONTINUACIÓ TAULA D'ANÀLISI, que inclou l'ENTREVISTA telefònica a Marta Puyalto, portaveu del comitè d'empresa de l'Ens de la Ràdio i Televisió de les Illes Balears.

10.15: PARANT L'ORELLA, amb Tomàs Fuentes.

10.20: ENTREVISTA pels 40 anys de Catalunya Ràdio amb Jordi Borda, director de Catalunya Ràdio; Manu Guix, músic, productor musical i coautor de la sintonia especial creada amb motiu dels 40 anys de l'emissora, i Xavi Salvà, cap de Promocions de Catalunya Ràdio i coautor amb Manu Guix de la sintonia especial.

10.40: CINEMA amb Àlex Gorina. Avui, les estrenes de la setmana.

11.06: TELEVISIÓ amb Santi Villas, Tono Hernàndez, Laura Fa i Rebeca Rodríguez.

Àudios

Vídeos