Anar a la navegació principalAnar al contingut
El matí de Catalunya Ràdio

El matí de Catalunya Ràdio, d'11 a 12 h - 28/11/2022

Durada: 1 h
28/11/2022
08.05: EL LLENÇOL INFORMATIU, que inclou la CONNEXIÓ amb Fèlix Martín des de l'hospital Trueta de Girona per parlar amb Montse Reixach, infermera supervisora de la planta de Pediatria, i als esports parlem amb els enviats especials a Qatar per al Mundial de futbol 2022.

09.00: INICI TAULA D'ANÀLISI amb Xavier Trias, exalcalde de Barcelona; Joan Tardà, exdiputat d'ERC; Esperanza Garcia, exdiputada del PP, i Jordi William Carnes, filòleg, exdiputat i extinent d'alcaldia a Barcelona.

09.05: ENTREVISTES a l'estudi sobre l'augment de casos de virus respiratoris que estan saturant les urgències dels hospitals i dels ambulatoris amb Carmen Cabezas, secretària de Salut Pública, i Iolanda Jordan, pediatra especialista en malalties infeccioses a l'Hospital Sant Joan de Déu. S'inclou la CONNEXIÓ amb Fèlix Martín des de l'Hospital Trueta de Girona per parlar amb Pablo Sáez, pediatra.

10.00: ACTUALITZACIÓ INFORMATIVA amb Gemma Bonet.

10.03: CONTINUACIÓ TAULA D'ANÀLISI.

10.35: PARANT L'ORELLA, amb Elisenda Pineda.

10.40: TERTÚLIA ESPORTIVA amb Carme Lluveras, coach de bàsquet; Emilio Pérez de Rozas, periodista d'El Periódico; Ramon Besa, redactor en cap del diari El País, Xavi Torres, periodista; Ricard Torquemada, director de "LaTdT" de Catalunya Ràdio, i Sergi Andreu, periodista esportiu de Catalunya Ràdio, per actualitzar la porra. També connectem amb els enviats especials a Qatar per al Mundial de futbol 2022.

11.06: CONTINUACIÓ TERTÚLIA ESPORTIVA, que inclou la CONNEXIÓ amb Lluís Torrent, director general de Panini a Espanya i Portugal, que ha posat a la venda la clàssica col·lecció de cromos de la Copa del Món de la FIFA.

11.40: LLIBRES amb Anna Guitart, periodista i divulgadora literària. L'espai inclou l'ENTREVISTA a Maria Barbal, autora de la novel·la "Al llac".

Àudios

Vídeos