Anar a la navegació principalAnar al contingut
El matí de Catalunya Ràdio

El matí de Catalunya Ràdio, d'11 a 12 h - 23/04/2021

Durada: 1 h
23/04/2021
PROGRAMA ESPECIAL SANT JORDI, de 07.30 a 12.00, des de la Casa Seat


07.40: LES VEUS DE LA COVID, en què parlem de l'evolució de la pandèmia amb Enric Álvarez Lacalle, biofísic del Grup de Biologia Computacional i Sistemes Complexos de la UPC.

A partir de les 8.00 i durant tot el programa fem connexions en directe arreu del territori per saber com es viu aquest dia de Sant Jordi.

08.15: Entrevista a la consellera de Cultura, Àngels Ponsa.

De 09.00 a 10.00 fem una taula amb els escriptors Vicenç Villatoro, autor de "La casa dels avis"; Marta Orriols, autora de "Dolça introducció al caos"; Desirée de Fez; Miqui Otero, autor de "Simón", i Jordi Amat, autor d'"El fill del xofer. Els fils secrets del poder: ascens i caiguda d'Alfons Quintà".

09.40: Parlem amb els editors Maria Bohigas, editora de Club Editor; Glòria Gasch, directora editorial de Columna Edicions, i Joan Carles Girbés, director editorial d'Ara Llibres.

10.15: Fem una altra taula amb els exconsellers de Cultura Laura Borràs, Mariàngela Vilallonga, Santi Vila i Joan Manuel Tresserras.

10.40: Connectem amb Marta Vives des de la llibreria Finestres, nou espai inaugurat el 15 d'abril, i amb Marina Rossell, que entrevistarà Irene Vallejo des de la llibreria Documenta.

Després, l'actuació de Rigoberta Bandini.

A partir de les 11.00 ens acompanya la nostra col·laboradora experta en llibres Anna Guitart, i també sentirem Miqui Puig entrevistant Kiko Amat; Queco Novell, Eduardo Mendoza, i Carme Lluveras, Xavi Bosch.

Parlem amb Carles Aledo, director d'iCat, per celebrar els 15 anys de l'emissora.

Acabem amb l'actuació de les Balkan Paradise Orchestra.

Àudios

Vídeos