Anar a la navegació principalAnar al contingut
El matí de Catalunya Ràdio

El matí de Catalunya Ràdio, d'11 a 12 h - 20/05/2022

Durada: 1 h
20/05/2022
08.03: L'INFORMATIU, que inclou la CONNEXIÓ amb Albert Calatrava des de Sanxenxo. A partir de les 08.15 fem un ampli seguiment previ de la final de la Champions femenina de futbol i, també, de l'Eurolliga masculina de bàsquet, amb les CONNEXIONS d'Ernest Macià i Carme Lluveras des de Belgrad, i de la Marta Carreras des de Torí.

09.00: TAULA D'ANÀLISI amb Laura Aznar, periodista a Crític; Toni Bolaño, periodista; Jordi Cabré, periodista i escriptor, i Estefania Molina, politòloga i periodista.

09.35: ENTREVISTA a Aitana Bonmatí, jugadora del FC Barcelona femení. El dia abans de la final de la Champions femenina de futbol a Torí.

10.03: TERTÚLIA ESPORTIVA amb Emilio Pérez de Rozas, periodista d'El Periódico; Danae Boronat, periodista de Movistar Futbol; Carme Lluveras, coach de bàsquet, i Xavi Torres, periodista. La tertúlia inclou la CONNEXIÓ amb Roger Grimau, exjugador de bàsquet i entrenador del Barça B.

10.45: ELISENDA PINEDA i les seves "Faves tendres".

11.06: DEIXA QUE SONI amb les recomanacions musicals de Blai Marsé, periodista musical de Catalunya Ràdio, que presenta a iCat el programa "5 songs", i Franc Lluís, periodista d'iCat.

11.45: TEMA: Eufòria (gala 9) amb Estela Rodríguez, concursant eliminada a la gala 8, i la col·laboració de Xavier Pérez Esquerdo, Quim Morales, Charlie Pee, i Elisenda Carod.

Àudios

Vídeos