Anar a la navegació principalAnar al contingut

El matí de Catalunya Ràdio, d'11 a 12 h - 17/06/2021

Durada: 1 h
17/06/2021
A partir de les 7.00: Edició especial d'"El matí de Catalunya Ràdio" des de Sitges, amb motiu de la inauguració de l'exposició aquest vespre de La Cubana: "40+1 anys: un viatge des del 'no-res' fins al 2021" .

09.00: TERTÚLIA amb Jordi Milán, fundador de la companyia La Cubana; Jose Corbacho, actor; Anna Barrachina, actriu, i Cati Solivellas, actriu i actual delegada de Cultura del govern mallorquí.

10.06: Laura Rosel en ruta amb Jordi Milán per l'exposició de La Cubana "40+1 anys: un viatge des del 'no-res' fins al 2021". Durant la ruta ens anem trobant amb diverses persones representatives de la història de la companyia: Joan Alonso i Cristina López, caracterització i vestuari; Josep Castells, escenògraf; Joan Vives, músic, i Raúl Pascuali, grafisme.

10.40: Laura Rosel entrevista Les Teresines. Conversa amb Mont Plans, Mercè Comes i Sílvia Aleacar.

11.07: CINEMA amb Àlex Gorina, crític de cinema. Realitzador de "La finestra indiscreta" i "L'audiovisual" a Catalunya Ràdio. Avui parlem dels projectes al cinema de La Cubana. Inclou l'ENTREVISTA TELEFÒNICA a l'actriu Mònica Randall per la reposició als cinemes de la pel·lícula "La escopeta nacional" amb motiu del centenari de Luis García Berlanga.

11.35: TELEVISIÓ, avui les sèries de televisió i La Cubana amb Santi Villas, periodista; Tono Hernàndez, director de programes a Veranda TV, i Rebeca Rodríguez, periodista.

Àudios

Vídeos