Anar a la navegació principalAnar al contingut
El matí de Catalunya Ràdio

El matí de Catalunya Ràdio, d'11 a 12 h - 13/05/2022

Durada: 1 h
13/05/2022
08.57: TAULA D'ANÀLISI, amb Laura Aznar, periodista de Crític; Toni Bolaño, periodista; Jordi Cabré, periodista i escriptor, i Jaume Barberà, periodista.

09.00: ENTREVISTA a Josep Rius, portaveu de Junts per Catalunya, partit que es desmarca definitivament de la reforma de la llei de política lingüística.

09.20: PUBLICITAT i CONTINUACIÓ TAULA.

09.58: PARANT L'ORELLA, amb Joel Díaz.

10.00: ACTUALITZACIÓ INFORMATIVA, amb Gemma Bonet.

10.10: ENTREVISTA a Alberto San Juan, responsable de la direcció, interpretació i producció de l'espectacle "Lorca en Nueva York", al Teatre Condal, del dijous 12 al diumenge 15 de maig.

10.30: QUECO NOVELL i el seu univers boomer. Avui, la sèrie "Las chicas de oro".

10.45: ELISENDA PINEDA i les seves "Faves tendres".

11.06: DEIXA QUE SONI, avui dedicat al festival d'Eurovisió, amb Miqui Puig, músic i cantant, que presenta a iCat el programa "Pista de fusta", i Blai Marsé, periodista musical de Catalunya Ràdio, que presenta a iCat el programa "5 songs".

L'espai inclou la CONNEXIÓ amb Marta Carreras i José Antonio Muñoz des del Teatre de La Passió d'Olesa, on s'estan preparant per a la gran nit de la Chanel a Torí. En parlem amb Jenny Poquet, professora de dansa que va fer classe a la Chanel; Pepo Alert, coreògraf, i Jordi López, regidor de Festes de l'Ajuntament d'Olesa.

11.45: TEMA: "Eufòria" (gala 8), amb Albert Sala, coach de coreografia i coreògraf del programa, i la col·laboració de Xavier Pérez Esquerdo, Quim Morales, Charlie Pee i Elisenda Carod.

Àudios

Vídeos