Amb xarxa o sense

 • "Amb xarxa o sense": Serà el "Red Dead Redemption 2" el millor videojoc de la PS4?
  Escolta àudio

  "Amb xarxa o sense": Serà el "Red Dead Redemption 2" el millor videojoc de la PS4?

  La nova secció "La tonteria d'en Pol (Gisé)"; la presentació del nou Huawei Mate 20 Pro; el mite de l'arròs per treure la humitat dels mòbils; l'aparició imminent del joc "Red Dead Redemption 2", que fa 7 anys que es desenvolupa, omplen "Amb xarxa o sense".

 • J.Ll. Micó ("L'absolut digital"): "Els robots no tenen diplomàcia, moral ni empatia. Van per feina"
  Escolta àudio

  J.Ll. Micó ("L'absolut digital"): "Els robots no tenen diplomàcia, moral ni empatia. Van per feina"

  Quin paper tindran els robots en la nostra vida? I en l'economia? Ens substituiran? A "Amb xarxa o sense", entrevistem Josep Lluís Micó, catedràtic de Periodisme de la Universitat Ramon Llull. Micó és analista de tecnologia i acaba de publicar "L'absolut digital. Relacions i negocis entre persones i màquines". Micó ha dit: "Els robots no entenen de diplomàcia, moral i empatia. Van per feina". Tot i que els robots no tenen capacitat empàtica ni moral, Josep Lluís Micó és optimista amb el paper d'aquestes màquines i diu: "Hi ha màquines capaces de desenvolupar un idioma propi i poden planejar coses sense nosaltres. Certes màquines eviten tot l'accessori del nostre llenguatge i van per feina. No hi ha diplomàcia ni formularis. Són executives cent per cent". I ha afegit: "Nosaltres sobre aquesta comunicació entre màquines ja no tenim cap control". Micó també ha dit que "les xarxes socials expandeixen l'ego. El que fan els altres ens sembla ridícul fins que té èxit i ho fem nosaltres".

 • "Amb xarxa o sense": A partir d'ara, internet em vetarà els mems i els gifs?
  Escolta àudio

  "Amb xarxa o sense": A partir d'ara, internet em vetarà els mems i els gifs?

  Ens respon a aquesta pregunta Eva Faustino, advocada i directora gerent de l'Apecatok, Associació de Productors i Editors Fonogràfics i Videogràfics Catalans. Faustino analitza els canvis de la llei del copyright europeu i els articles 11 i 13. També ens acompanya l'assessor digital Genís Roca, l'expert en tecnologia digital Albert Cuesta, l'especialista en videojocs Albert Murillo, Mariola Dinarès del "Popap", i l'actor i youtuber Pol Gise, que debaten i responen preguntes sobre el món digital. \t

 • "Amb xarxa o sense": Què passa a Facebook?
  Escolta àudio

  "Amb xarxa o sense": Què passa a Facebook?

  Comencem "Amb xarxa o sense", l'espai tecnològic d'"El matí de Catalunya Ràdio", parlant de Facebook, perquè han dimitit els dos cofundadors d'Instagram, Kevin Systrom i Mike Krieger. També hem parlat de la multa milionària que ha de pagar Elon Musk, i si és possible compartir un compte de Spotify i Netflix. L'assessor digital Genís Roca, l'expert en tecnologia digital Albert Cuesta, l'especialista en videojocs Albert Murillo i l'actor i youtuber Pol Gise debaten i responen preguntes sobre el món digital.

 • "Amb xarxa o sense": Com les xarxes socials han revitalitzat "OT"?
  Escolta àudio

  "Amb xarxa o sense": Com les xarxes socials han revitalitzat "OT"?

  A l'espai tecnològic, hem parlat de com les xarxes socials ha revitalitzat "OT", hem sentit un vídeo que ho "qüestiona" tot, hem debatut una informació que diu que l'unionisme va sondejar Cambridge Analytica per interferir en el 21-D i Albert Cuesta ens ha portat la seva ferramenta. L'assessor digital Genís Roca, l'expert en tecnologia digital Albert Cuesta, l'especialista en videojocs Albert Murillo, Mariola Dinarès del "Popap", l'actor i "youtuber" Pol Gise i avui també Suu, cantant i "instagramer", debaten i responen a preguntes sobre el món digital. \t

 • "Amb xarxa o sense": Suu, cantant i "instagramer", canta "13 dies més"
  Escolta àudio

  "Amb xarxa o sense": Suu, cantant i "instagramer", canta "13 dies més"

  Hem convidat Suu, "instagramer", cantant i "influencer", amb 54.000 seguidors. Suu parla de com l'han ajudada les xarxes a donar-se a conèixer i com potencien la creativitat. Sentim la seva música i canta "13 dies més".

 • "Amb xarxa o sense": La llei del copyright europeu a la tertúlia tecnològica
  Escolta àudio

  "Amb xarxa o sense": La llei del copyright europeu a la tertúlia tecnològica

  L'assessor digital Genís Roca, l'expert en tecnologia digital Albert Cuesta, l'especialista en videojocs Albert Murillo, Mariola Dinarès del "Popapp", i l'actor i "youtuber" Pol Gise debaten i responen a preguntes sobre el món digital i omplen la nostra tertúlia tecnològica de continguts.

 • "Amb xarxa o sense": Pol Gise, un fitxatge sense filtres
  Escolta àudio

  "Amb xarxa o sense": Pol Gise, un fitxatge sense filtres

  Amb l'estrena de l'actor i youtuber Pol Gise, a l'espai tecnològic hem parlat de tuits publicitaris pagats o no, preguntes sobre videojocs de futbol, ginys d'última generació com un videoporter connectat al mòbil i l'agenda digital... L'assessor digital Genís Roca, l'expert en tecnologia digital Albert Cuesta, l'especialista en videojocs Albert Murillo, Mariola Dinarès del "Popapp", i l'actor i youtuber Pol Gise debaten i responen preguntes sobre el món digital.