"Pícnic", amb Paula Molés

S'han trobat 6 resultats.

  • "Pícnic" de Paula Molés: paella, arrossos i com hem de bullir un ou
    Escolta àudio

    "Pícnic" de Paula Molés: paella, arrossos i com hem de bullir un ou

    El "Pícnic" comença amb un test a Joan Roca. La Paula Molés i el Lluís Rovira, xef de l'Escola Hofmann, ens parlen de la diferència entre una paella valenciana i els arrossos catalans. Aprendrem com hem de bullir un ou correctament. I els periodistes gastronòmics Jordi Luque Sanz i Salvador Garcia Arbós fan apostes sobre la tendència gastronòmica de l'estiu.

  • "Pícnic" amb Paula Molés: síndria, meló i la cocció dels llegums
    Escolta àudio

    "Pícnic" amb Paula Molés: síndria, meló i la cocció dels llegums

    La Paula Molés i el Lluís Rovira, professor de l'escola de cuina Hofmann, ens ho expliquen tot sobre les fruites reines de l'estiu: la síndria i el meló. A "La gran pífia" d'avui descobrim els secrets de coure bé els llegums. El Salvador Garcia Arbós i el Jordi Luque Sanz ens fan recomanacions sobre llocs on ens podem fer un homenatge. I rebrem el nostre xef convidat: Albert Adrià.

  • El matí d'11 a 12 h: Entrevistem la cantautora Montse Castellà i fem un "Pícnic" de meló i síndria
    Escolta àudio

    El matí d'11 a 12 h: Entrevistem la cantautora Montse Castellà i fem un "Pícnic" de meló i síndria

    Descobrim el so en directe de la cantautora ebrenca Montse Castellà, una dona encantadora que diu que la bondat és revolucionària i que es declara "fluviofeliç". I amb la Paula Molés fem un "Pícnic" protagonitzat per dues fruites d'estiu: el meló i la síndria, i acompanyada per Lluís Rovira, xef i professor de l'escola Hofmann de Barcelona, ens descobriran totes les possibilitats que ens ofereixen a la cuina.

  • "Pícnic" amb Paula Molés: la sardina i com fregir peix
    Escolta àudio

    "Pícnic" amb Paula Molés: la sardina i com fregir peix

    Paula Molés i Quim Marqués, cuiner i un dels propietaris del Suquet de l'Almirall, ens ho expliquen tot sobre la sardina: com triar-la, per què ha pujat de preu, com cuinar-la... També descobrim els errors més comuns a l'hora de fregir peix. La nostra xef convidada és la Carme Ruscalleda. I Salvador Garcia-Arbós i Jordi Luque Sanz ens recomanen botigues per comprar bona teca.

  • "Pícnic" amb Paula Molés: hortalisses d'estiu i com bullir aliments
    Escolta àudio

    "Pícnic" amb Paula Molés: hortalisses d'estiu i com bullir aliments

    La Paula Molés i el professor de l'escola Hofmann Lluís Rovira ens parlen de l'albergínia, el carbassó i el pebrot, i ens ensenyen a bullir bé les verdures, la patata i l'arròs. El nostre xef convidat és el pastisser Christian Escribà. I amb Salvador Garcia Arbós i Jordi Luque Sanz descobrirem plats que mereixen almenys 300 quilòmetres de cotxe per tastar-los.

  • "Pícnic" amb Paula Molés: tomàquets i com fer carn a la planxa
    Escolta àudio

    "Pícnic" amb Paula Molés: tomàquets i com fer carn a la planxa

    La Paula Molés enceta l'espai de gastronomia i cuina del programa amb els tomàquets, el producte estrella de la temporada. Ho farà acompanyada de Lluís Rovira, xef i professor de l'escola Hofmann de Barcelona. Amb ell també explicarem quins errors cometem quan volem fer una carn a la planxa. Escoltarem el xef Paco Pérez contestar a un test gastronòmic molt estiuenc. I per acabar, els periodistes gastronòmics Salvador Garcia Arbós i Jordi Luque Sanz acompanyaran la Paula Molés fent recomanacions sobre terrasses on veure passar la tarda i fer un beure.