Cuina fàcil, amb Marc Gascons

  • Cuina fàcil: peixos de proximitat
    Escolta àudio

    Cuina fàcil: peixos de proximitat

    Amb en Marc Gascons, xef del restaurant Els Tinars de Llagostera, amb una estrella Michelin, i del restaurant Informal de Barcelona, parlem de peixos de segona categoria, igual de bons però menys coneguts i que, a més a més, es poden trobar a la nostra costa.

    Amb en Marc Gascons, xef del restaurant Els Tinars de Llagostera, amb una estrella Michelin, i del restaurant Informal de Barcelona, parlem de peixos de segona categoria, igual de bons però menys coneguts i que, a més a més, es poden trobar a la nostra costa.

  • Cuina fàcil: plats sans en 2 minuts
    Escolta àudio

    Cuina fàcil: plats sans en 2 minuts

    No us perdeu les receptes que ens ha explicat el nostre cuiner de capçalera, en Marc Gascons, xef d'Els Tinars de Llagostera i el restaurant Informal de Barcelona. Podreu fer plats sans en dos minuts!

    No us perdeu les receptes que ens ha explicat el nostre cuiner de capçalera, en Marc Gascons, xef d'Els Tinars de Llagostera i el restaurant Informal de Barcelona. Podreu fer plats sans en dos minuts!

  • Cuina fàcil: gelats, sorbets i granissats
    Escolta àudio

    Cuina fàcil: gelats, sorbets i granissats

    Amb en Marc Gascons, xef del restaurant Els Tinars de Llagostera, amb una estrella Michelin, i també del restaurant Informal a l'hotel The Serras de Barcelona, aprenem a fer gelats, sorbets i granissats.

    Amb en Marc Gascons, xef del restaurant Els Tinars de Llagostera, amb una estrella Michelin, i també del restaurant Informal a l'hotel The Serras de Barcelona, aprenem a fer gelats, sorbets i granissats.

  • "Cuina fàcil": gaspatxo, sopes fredes i sucs... transparents!
    Escolta àudio

    "Cuina fàcil": gaspatxo, sopes fredes i sucs... transparents!

    Amb en Marc Gascons, xef d?Els Tinars de Llagostera i el restaurant Informal de Barcelona, parlem de gaspatxos, sopes fredes i trucs per sorprendre amb sucs transparents.

    Amb en Marc Gascons, xef d?Els Tinars de Llagostera i el restaurant Informal de Barcelona, parlem de gaspatxos, sopes fredes i trucs per sorprendre amb sucs transparents.

Anar al contingut