Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Allò sí que era ballar al so d'Europa

Allò sí que era ballar al so d'Europa

Avui el nostre particular tour ens ha fet viatjar al 1814, al Congrés de Viena, la gran cita diplomàtica que redissenyaria políticament i ideològicament (en el fons se la van repartir) la nova Europa, alterada durant anys per la Revolució Francesa i Napoleó. El tractat el feien les quatre potències vencedores: Prússia, Rússia, Aústria i Anglaterra, la gran coalició antinapoleònica.
Durant mesos, Viena va ser l'escenari d'una infinitat d'activitats lúdiques. Tot i que sens dubte la que va lluir més, pel que fa a la música, la va protagonitzar Beethoven i la seva cantata "El moment gloriós". L'èxit del concert va ser apoteòsic en el vessant polític, perquè en el musical el compositor havia tingut dies i inspiracions millors. Es va interpretar una sola vegada, això sí, amb Beethoven dirigint l'orquestra. Com a souvenir us he portat una altra Europa; la que a més d'un/a ens posa els pèls de punta i ens fa viatjar als setanta, la de Carlos Santana! Allò sí que era ballar al so d'Europa!

Anar al contingut