TOTS ELS VÍDEOS

 • "El búnquer" - Édith Piaf (1x16)
  Veure vídeo

  "El búnquer" - Édith Piaf (1x16)

  No sabem si l'immens talent d'Édith Piaf supera la quantitat de desgràcies que li van passar al llarg de la seva grisa vida. Édith Piaf va estar perseguida per la malastrugança des del seu naixement, un naixement que va tenir lloc al mig del carrer, sota un fanal. El públic d'"El búnquer" ho té clar: volem que la foto d'Édith Piaf ens acompanyi tot el programa.

 • "El búnquer" - Hunter S. Thompson (1x15)
  Veure vídeo

  "El búnquer" - Hunter S. Thompson (1x15)

  Els seus articles eren com la seva vida: elèctrics, enèrgics, passionals. Hunter S. Thompson, el pare del periodisme gonzo. Un home que feia córrer les drogues tant o més que la màquina d'escriure. La pel·lícula 'Miedo y asco en Las Vegas' ens mostra part de la seva vida i les seves excentricitats.

 • "El búnquer" - Frida Kahlo (1x14)
  Veure vídeo

  "El búnquer" - Frida Kahlo (1x14)

  El talent lligat a les desgràcies, o les desgràcies lligades al talent. Frida Kahlo va convertir tot el seu patiment en obres d'art. La pintura era l'única via d'escapament d'una artista plena d'accidents, cicatrius i hospitalitzacions. Un tramvia xocant contra un autobús i encastant-lo contra la paret. Així resumiríem la vida i la força de l'obra de Frida.

 • "El búnquer" - Horace de Vere Cole (1x13)
  Veure vídeo

  "El búnquer" - Horace de Vere Cole (1x13)

  La biografia d'Horace de Vere Cole és la primera que no comença ni amb una família desestructurada, ni amb assetjament escolar. Horace era refinat, amb estudis, de classe alta, però amb una obsessió per les bromes. Un bromista compulsiu que va entrar en una dinàmica que li va desgraciar la vida.

 • "El búnquer" - Joana d'Arc (1x12)
  Veure vídeo

  "El búnquer" - Joana d'Arc (1x12)

  Un símbol de llibertat o una adolescent rebel que es va escapar de casa i es va apuntar a una banda d'eixelebrats? Joana d'Arc, una heroïna que va lluitar contra els anglesos per alliberar el seu país. Les cendres de Joana sempre tindran un lloc dins del nostre búnquer.

 • "El búnquer" - Charles Justice (1x11)
  Veure vídeo

  "El búnquer" - Charles Justice (1x11)

  El cognom de Charles Justice no li fa justícia. En Charles va ser un peça tota la seva vida, un lladregot de pacotilla. Una vida dormint als pallers i robant les gallines dels veïns. Desgràcia rere desgràcia, en Charles va ser socarrimat per la mateixa cadira elèctrica que havia ajudat a construir.

 • "El búnquer" - Vincent van Gogh (1x10)
  Veure vídeo

  "El búnquer" - Vincent van Gogh (1x10)

  La grisor el va acompanyar tota la seva vida. És l'exemple més clar de com les obres dels pintors es revaloren després de morts. Vincent van Gogh va vendre un sol quadre en tota la seva miserable vida. Un gran artista, un gran bohemi. Una vida molt soferta. Ocupa un lloc d'honor dins d'"El búnquer".

 • "El búnquer" - Haruo Hirota (1x09)
  Veure vídeo

  "El búnquer" - Haruo Hirota (1x09)

  Rendim homenatge a l'únic pilot kamikaze de la Segona Guerra Mundial que va sobreviure. Aquest jove japonès va deshonrar la seva família i no va poder tornar al seu país natal. Un cop li va passar l'espant, en Haruo es va recuperar i va començar una nova vida a la terra de les oportunitats: Els Estats Units.

 • "El búnquer" - Alexandr Bogdanov (1x08)
  Veure vídeo

  "El búnquer" - Alexandr Bogdanov (1x08)

  Un home de ciència, però també d'acció. Un líder polític i que sempre va estar a l'ombra de Lenin. Aleksandr Bogdanov va ser un revolucionari rus, un home brillant que va ser maltractat per la vida. La seva addicció a les transfusions de sang tampoc no li va acabar d'anar bé. A "El búnquer" expliquem la seva història.

 • "El búnquer" - Richard Jewell (1x07)
  Veure vídeo

  "El búnquer" - Richard Jewell (1x07)

  L'any 2019 Clint Eastwood li va fer una pel·lícula. Nosaltres també li volem fer un petit homenatge. 'El búnquer' d'avui va dedicat a la memòria de Richard Jewell, un heroi anònim, un patriota nord-americà que ni la premsa ni el seu govern el van tractar com es mereixia.

 • "El búnquer" - Mao Tse-tung (1x06)
  Veure vídeo

  "El búnquer" - Mao Tse-tung (1x06)

  Obrim 'El búnquer' amb una biografia un pèl problemàtica. Un gran líder revolucionari per uns, un assassí de masses per d'altres. Que Mao va fer matar tots els pardals de la contrada, sí que és veritat.

 • "El búnquer" - Roy Sullivan (1x05)
  Veure vídeo

  "El búnquer" - Roy Sullivan (1x05)

  Dediquem el programa a un gran home que va perdre la felicitat i el somriure a cop de descarrega elèctrica. Roy Sullivan, un guardabosc de Virgínia a qui al llarg de la seva grisa i dolorosa vida li van caure set llamps al damunt.

 • "El búnquer" - Isadora Duncan (1x04)
  Veure vídeo

  "El búnquer" - Isadora Duncan (1x04)

  El programa d'avui el presideix la foto d'una gran dona. Una dona soferta, amb una vida molt tràgica. Isadora Duncan, la pionera de la dansa contemporània, va viure i va morir d'una manera revolucionària

 • "El búnquer" - James Bowman (1x03)
  Veure vídeo

  "El búnquer" - James Bowman (1x03)

  James Bowman, inventor de la bombeta, és l'homenatjat del programa d'avui. En aquest programa, Thomas Alva Edison no hi és benvingut. En Peyu, en Jair i la Neus no en volen saber res, d'aquest farsant.

 • "El búnquer" - Michael Collins (1x02)
  Veure vídeo

  "El búnquer" - Michael Collins (1x02)

  Dediquem el programa a un gran heroi, a un patriota de bandera. L'astronauta que es va sacrificar (metafòricament parlant) perquè els seus companys aconseguissin la glòria. Neil Armstrong, Buzz Aldrin i... Michael Collins.

Anar al contingut