Frit Ravich: de les patates fregides tradicionals a les crispetes amb gust de síndria
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Frit Ravich: de les patates fregides tradicionals a les crispetes amb gust de síndria

Frit Ravich: de les patates fregides tradicionals a les crispetes amb gust de síndria

Frit Ravich s'ha convertit en un referent a Catalunya en la producció de patates fregides, snacks, crispetes i fruits secs. Des de la seu de Maçanet de la Selva, el 2020 en van fer 14,8 milions de quilos, dels quals un 65% els va vendre a Catalunya, un 35% a la resta de l'Estat i un 5% es van destinar a l'exportació. Superats els pitjors mesos de confinament a causa de la pandèmia, han tret nous productes al mercat, com les crispetes amb gust de síndria, i continuen amb un milionari programa d'inversions per a la millora logística i de transformació digital. Explica la directora general de Frit Ravich, Judith Viader, que "el futur va per aquí: ser una empresa més àgil i flexible per adaptar-se al mercat".

Anar al contingut