Anar a la navegació principalAnar al contingut
Això és un drama

Microdrama 03x6: "Rellotge i mirall", de Mònica Molins

Durada: 18 min
11/05/2021
"Un noi i una noia. Fan caixes. Posen coses dins les caixes... Una dona. Una altra dona. Una veu." Escrita a partir de la secció "Els anys elèctrics" del Museu d'Història de Catalunya.

Autoria: Mònica Molins
Il·lustració: Laia Ganyet


Mònica Molins Duran està acabant els seus estudis d'Art Dramàtic (direcció i dramatúrgia) a l'Institut del Teatre. A més a més, té formació en interpretació, tècnica actoral i estudis musicals. Complementàriament, és graduada en disseny per l'Escola Elisava i té el postgrau en Gestió d'Empreses de la Indústria Musical, per Universitat Pompeu Fabra.


Laia Ganyet: "L'interès pel dibuix em ve de petita, quan veia els dibuixos animats al K3. Me'n recordo que intentava dibuixar els personatges a la taula de classe (em tocava bronca sovint per això, ups!). En acabar el batxillerat artístic, vaig veure que em defensava bastant amb el dibuix, i encara que m'agrada molt escriure i llegir, vaig optar per seguir estudiant art. Després d'entrar al món del còmic, gràcies al curs que vaig fer a l'Escola Llotja de Barcelona, vaig començar a la Joso, al curs d'art gràfic que acaba aquest any".

Àudios