Anar a la navegació principalAnar al contingut
Això és un drama

Microdrama 03x3: "Fanart catòlic. La preqüela", de Mònica Molins Duran

Durada: 19 min
20/04/2021
Un triangle. Un triangle amorós. Un triangle amorós, polític i sexoafectiu. De com "Isabel i Fernando tanto monta monta tanto" van inventar el concepte de poliamor. I altres qüestions cabdals per a la història del nostre país.

Autoria: Mònica Molins Duran
Intèprets: David Vert, Anna Castells, Chantal Aimée i Marc Rius.
Direcció: Rafel Plana
Il·lustració: Martí Raset
Gravació de veus: Jordi Roca
Postproducció de so: Adrià M. Cazorla


Mònica Molins Duran està acabant els seus estudis d'Art Dramàtic (direcció i dramatúrgia) a l'Institut del Teatre. A més a més, té formació en interpretació, tècnica actoral i estudis musicals. Complementàriament, és graduada en disseny per l'Escola Elisava i té el postgrau en Gestió d'Empreses de la Indústria Musical, per Universitat Pompeu Fabra.


Martí Raset estudia el 4rt any d'art gràfic a l'Escola Joso. És un gran fanàtic del còmic des de petit, tant pel que fa a llegir-los com a dibuixar-los. Actualment prepara diversos còmics a més de les pàgines d'aquest projecte històric. Respecte a aquest, Raset ofereix un text de caire humoristic, inspirat en el còmic europeu com podria ser "El petit Spirou" o "Astèrix i Obelix", sense oblidar la font americana del gènere que segueix sent el seu referent.

Àudios