TOTS ELS ÀUDIOS

 • "Els viatgers de la Gran Anaconda"
  Escolta àudio

  "Els viatgers de la Gran Anaconda"

  És el programa de Catalunya Ràdio dedicat als viatges, la geografia, la natura i l'antropologia. Toni Arbonès el realitza i presenta des del 1996 fins al 2008. I torna a l'antena l'any 2012.

 • Cada dia una cançó
  Escolta àudio

  Cada dia una cançó

  Ferran Andechaga és creatiu musical. Treballa per a RAC105 al "Fricandó matiner" i arriba a Catalunya Ràdio amb Llucià Ferrer pel programa "On vols anar a parar?". També col·labora amb el programa "Tenim un punt". Actualment treballa per al "Zona Zàping" de TV3, i com a guionista i creatiu musical per a espots de televisió. També fa cançons personalitzades.

 • Lluís Gavaldà a "El suplement"
  Escolta àudio

  Lluís Gavaldà a "El suplement"

  Lluís Gavaldà, el cantant d'Els Pets, neix a Constantí, el Tarragonès, el 15 d'abril de 1963. Participa en el programa "Eduqueu les criatures", amb Carles Capdevila, i presenta el programa diari "El celobert" a iCat, on explica les petites històries que amaguen les cançons. A "El suplement", conversa a la secció "Fem un Gavaldà", amb Ricard Ustrell.

 • 33 anys informant de les comarques de Girona
  Escolta àudio

  33 anys informant de les comarques de Girona

  Isabel Juanola treballa al centre territorial de Girona del 1984 al 2017 seguint l'actualitat. Aquesta és la seva reflexió.

 • Rosalía a "El matí de Catalunya Ràdio"
  Escolta àudio

  Rosalía a "El matí de Catalunya Ràdio"

  Són els seus inicis. Francesc Soler entrevista Rosalía, que flirteja entre el flamenc i el jazz. Rosalia Vila actua a l'estudi de Catalunya Ràdio acompanyada de Roger Sabartés a la guitarra. És el 8 d'agost del 2011. Són els seus inicis.

 • "El manyà del meu poble"
  Escolta àudio

  "El manyà del meu poble"

  Antoni Mas Castelltort (Vila-seca, 1949) participa en el programa "El món s'acaba", de Xavier Graset. És escultor i ferrer per tradició familiar i assagista. Fa estudis d'escultura a l'Escola d'Art de la Diputació de Tarragona i l'any 1985 és finalista del XXIII Premi Julio Antonio d'Escultura de Tarragona. Participa en exposicions col·lectives i individuals. L'any 2003 fa l'exposició "Currículum" a La Chartreuse de Tarragona. Fa una estructura d'acer de 32 metres, "La torre dels vents" (2006), que ja pertany al paisatge artístic urbà de Tarragona. Publica els llibres "Les paràboles d'Antoni Mas: el ferrer radiofònic d''El món s'acaba'" (2000) i "A cops de paràbola: Antoni Mas, el ferrer d''El món s'acaba'" (2003).

 • Recordant el 17 d'agost del 2017
  Escolta àudio

  Recordant el 17 d'agost del 2017

  Anna Escura treballa de productora. Ara ho fa a "El matí de Catalunya Ràdio" amb Mònica Terribas. Professionalment i humanament, la marca l'atropellament del 17 agost del 2017 a Rambla de Barcelona i l'atemptat a Cambrils. Ho explica a "Dies de ràdio".

 • "L'altra tria"
  Escolta àudio

  "L'altra tria"

  Carles Capdevila i Plandiura (els Hostalets de Balenyà, 13 d'agost de 1965 - Barcelona, 1 de juny de 2017) dona un cop d'ull cada dia a la premsa escrita al programa "El matí de Catalunya Ràdio", amb Antoni Bassas. Capdevila és periodista i va dirigir el diari Ara durant cinc anys. Presenta i dirigeix el programa "Eduqueu les criatures" a Catalunya Ràdio i la secció "Alguna pregunta més?" dins d'"El matí de Catalunya Ràdio".

 • El Cafè de la República
  Escolta àudio

  El Cafè de la República

  Joan Barril (1952-2014) conversa amb Santiago Carrillo. Fan un repàs de l'actualitat i parlen del llibre del polític comunista "La crispación en España". Joan Ollé hi intervé amb la sessió "La fera ferotge".

 • A la una del migdia, "Tenim un punt"
  Escolta àudio

  A la una del migdia, "Tenim un punt"

  És un programa esportiu que realitza Francesc Garriga amb la participació de Laia Claret, Laura Marín, Robert Prat i Quim Bonet. La realització tècnica és de Sergi Cutillas i la producció, de Sandra Novillo. El programa viu situacions ben curioses.

 • Stéphane Hessel
  Escolta àudio

  Stéphane Hessel

  Stéphane Frédéric Hessel, escriptor i autor d'"Indigneu-vos" i de "Comprometeu-vos". Va néixer a Berlín el 1917, però viu des dels set anys a París. El 1939, just quan comença els estudis superiors, és mobilitzat i dos anys més tard s'uneix a la Resistència. Empresonat per la Gestapo el 1944, escapa d'una mort segura a Buchenwald. Un cop acabada la guerra, convertit en diplomàtic, Hessel col·labora amb les Nacions Unides, i el 1948 forma part de l'equip redactor de la Declaració Universal dels Drets Humans. Francesc Soler hi parla el 2 de setembre del 2011.

 • El noi dels talls a l'"APM?"
  Escolta àudio

  El noi dels talls a l'"APM?"

  Jordi Asturgó col·labora en el programa "Alguna pregunta més?". Fins aquesta temporada, tria talls per al programa o surt al carrer per recollir grans històries.

 • Mor Robin Williams
  Escolta àudio

  Mor Robin Williams

  Crònica sobre la mort de l'actor Robin Williams del corresponsal de Catalunya Ràdio als Estats Units, Xavier Vilà.

 • De la informació del trànsit a Beirut
  Escolta àudio

  De la informació del trànsit a Beirut

  Txell Feixas (Igualada, 1979) és periodista, actualment és corresponsal de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) a Beirut. Passa per la delegació de Catalunya Ràdio a Madrid, on és redactora especialitzada en economia, i abans treballa a la seu de Barcelona de Catalunya Ràdio, on arriba per fer una substitució de quatre mesos. S'inicia a la premsa comarcal, Ràdio Vilafranca i Vilafranca Televisió. Ha cobert diferents notícies als EUA, Mauritània, el Marroc i el Líban, entre altres països. També ha treballat a l'agència Efe.

 • Buscant artistes
  Escolta àudio

  Buscant artistes

  Al programa "El secret", que realitza Sílvia Cóppulo, Xavier Solà fa un càsting. Busca artistes. És l'any 2010. "El secret" és un magazín de la programació de Catalunya Ràdio que s'emet a les tardes, de 16 a 19 hores.