TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 200 resultats.

 • La programació de l'estiu olímpic
  Escolta àudio

  La programació de l'estiu olímpic

  Dies abans que comencin, Catalunya Ràdio ja adapta la seva programació d'estiu al seguiment dels Jocs Olímpics. Als butlletins horaris i cada mitja hora hi ha informació olímpica. A quarts de tres, a les nou del vespre i a la mitjanit hi ha programes especials.

 • De la pista de bàsquet a la cabina de ràdio
  Escolta àudio

  De la pista de bàsquet a la cabina de ràdio

  Jordi Villacampa i Amorós (Reus, 11 d'octubre de 1963), juga al Joventut de Badalona, on debuta amb només 16 anys, del 1980 al 1997. Presideix el club del 1999 fins a 2017. Guanya una Copa d'Europa i dues lligues ACB. Guanya 18 títols amb el primer equip del Joventut. Disputa dos Jocs Olímpics (Seül 88, Barcelona 92), tres Mundials i quatre Europeus de bàsquet.

 • Mor Johan Cruyff
  Escolta àudio

  Mor Johan Cruyff

  Neus Bonet i Robert Prat anuncien a Catalunya Ràdio la mort de Johan Cruyff el 24 de març del 2016. S'emet un programa especial amb reaccions d'esportistes que valoren la feina i la figura de Johan Cruyff, que avui hauria fet 71 anys.

 • "Fixa't com sona"
  Escolta àudio

  "Fixa't com sona"

  Xavier Solà posa en antena l'any 1994, per primer cop, el programa musical "Fixa't com sona", al marge d'altres propostes professionals que fa a Catalunya Ràdio. És la seva dèria.

 • "L'internauta"
  Escolta àudio

  "L'internauta"

  El món d'internet a la ràdio arriba amb Jordi Vendrell els dissabtes de l'any 1995. Realitza aquest programa fins a l'any 2000. Vicent Partal pren el relleu fins al 2009.

 • Mikimoto Club
  Escolta àudio

  Mikimoto Club

  Mikimoto, Miquel Calçada, fa un programa musical a Catalunya Ràdio, els dissabtes al migdia. S'emet durant tres temporades. Fins al 20 de gener del 1990.

 • Connectar-se amb les noves tecnologies
  Escolta àudio

  Connectar-se amb les noves tecnologies

  Mariola Dinarès presenta actualment a Catalunya Ràdio un programa de tendències a les xarxes socials, "Popap". Explica que va fer el Dia Internacional d'Internet.

 • El Telèfon del Mar
  Escolta àudio

  El Telèfon del Mar

  La informació de l'estat del mar apareix a Catalunya Ràdio a través dels meteoròlegs Alfred Rodriguez Picó, Francesc Mauri o Dani Ramirez. També s'hi podia accedir a través d'un contestador automàtic durant les 24 hores del dia.

 • Cada mitja hora informació dels Jocs Olímpics
  Escolta àudio

  Cada mitja hora informació dels Jocs Olímpics

  Dies abans de la inauguració dels Jocs, Catalunya Ràdio ja comença una programació especial. Cada mitja hora, als butlletins horaris i en els programes expliquem tot el que passa a Barcelona. Més de 100 professionals de tots els departaments hi treballen. Aquest butlletí correspon al 23 de juliol. Catalunya Ràdio s'instal·la també al Centre Internacional de Ràdio i Televisió, on hi té un estudi.

 • Economia recreativa
  Escolta àudio

  Economia recreativa

  L'economista, professor universitari i exrector de la Universitat de Barcelona Fabià Estapé (1923-2012) col·labora a "El Matí de Catalunya Ràdio". Antoni Bassas ho recorda a "Dies de ràdio".

 • Després de l'11S
  Escolta àudio

  Després de l'11S

  Natàlia Ramon marxa cap a Nova York hores després dels atemptats a les Torres Bessones. Tota una aventura per arribar-hi i per informar de tot el que hi passava.

 • El Mundial de motos a Catalunya Ràdio
  Escolta àudio

  El Mundial de motos a Catalunya Ràdio

  La presència de pilots catalans al Mundial de motociclisme motiva el seguiment informatiu de Catalunya Ràdio practicament des dels inicis de l'emissora. Pere Flores hi ha intervingut durant més d'una dècada.

 • "La Maria i el circ", de Piti Español
  Escolta àudio

  "La Maria i el circ", de Piti Español

  Radionovel·la adaptada i narrada per Jordi Jané i muntatge musical de Xavier Salvà. Hi intervenen els actors i actrius Débora Guimerà, Manuel Lázaro, Núria Cugat, Nadala Batista, Joan Crosas, Jaume Comas i Xavier Soler.

 • El primer comentarista de bàsquet
  Escolta àudio

  El primer comentarista de bàsquet

  Pedro Martínez comenta els partits de bàsquet a Catalunya Ràdio la temporada 96-97. Comença la seva carrera com a entrenador l'any 1979 dirigint l'equip infantil del Col·legi Claret. Entrena a les categories inferiors del Sant Josep de Badalona, Joventut de Badalona, TDK Manresa, Baloncesto Salamanca, Covirán Sierra Nevada, Menorca Bàsquet, Ourense Baloncesto, Tenerife, Auna Gran Canaria, Tau Cerámica, Adecco Estudiantes, Akasvayu Girona, Cajasol, Gran Canaria, Bàsquet Manresa. Amb el València Basket, la temporada 2015-16 es proclama subcampió de la Copa del Rei i de l'Eurocup, i campió per primera vegada en la història del club valencià de la lliga espanyola. Torna a Vitòria, amb qui arriba a ser subcampió de lliga.

 • El primer dia d'"El matí" de Mònica Terribas
  Escolta àudio

  El primer dia d'"El matí" de Mònica Terribas

  És el 2 de setembre del 2013. Són les sis del matí. Comença "El matí de Catalunya Ràdio".