TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 150 resultats.

 • Dels "Quatre gats" al rei
  Escolta àudio

  Dels "Quatre gats" al rei

  Ricard Ustrell debuta a Catalunya Ràdio als 17 anys col·laborant amb Pere Mas al programa "El matí de Catalunya Ràdio" l'estiu del 2009. Fa una secció concurs amb la participació dels oients i fent imitacions. Col·labora amb Pere Mas al programa "Tot és molt confús" (2009-2011) al migdia a Catalunya Ràdio i amb "Els optimistes" coordinant un concurs amb Àngel Llàcer i Manu Guix (2012-2014). Realitza "Quatre gats", que s'emet els dies festius entre setmana. És el primer programa de Catalunya Ràdio amb material vídeo extra. Més endavant s'incorpora a "El suplement", que dirigeix fins a l'any 2018.

 • Treballar en els programes esportius
  Escolta àudio

  Treballar en els programes esportius

  Miquel Jario és muntador musical. Sovint treballa en els programes esportius que s'emeten a Catalunya Rádio.

 • Humor, concursos i entreteniment
  Escolta àudio

  Humor, concursos i entreteniment

  Sergi Vives realitza programes d'entreteniment i concursos com "Els optimistes" o "El salvavives". Fa territori amb voluntat de fer ràdio pública i iniciar els més joves en aquest mitjà.

 • El Lleida a Primera
  Escolta àudio

  El Lleida a Primera

  Catalunya Ràdio fa el seguiment dels equips catalans de la Segona Divisió de futbol. Daniel Badia ho viu intensament i té l'oportunitat de "cantar" l'ascens de la UE Lleida a la Primera Divisió.

 • Despertar els oients
  Escolta àudio

  Despertar els oients

  Ignasi Riera i Gassiot, Barcelona, 5 de gener del 1940, escriptor. Fa memòria de la seva col·laboració a Catalunya Ràdio. Comentarista, tertulià i molt proper als oients. Ignasi Riera viu a Madrid des del 2003.

 • Parlar bé
  Escolta àudio

  Parlar bé

  Un dels objectius fundacionals de Catalunya Ràdio i mandat del Parlament de Catalunya és el compromís amb la promoció de la cultura i de la llengua catalanes. Ricard Fité, periodista i lingüista, és el responsable del departament que es coneix com a Unitat d'Assessorament Lingüístic (UAL), i qui treballa inicialment en el llenguatge que utilitzem a Catalunya Ràdio.

 • "Postres de músic"
  Escolta àudio

  "Postres de músic"

  Josep Maria Solé i Sabaté (Lleida, 1950), historiador. Pren el relleu de la tertúlia d'actualitat de Catalunya Ràdio de "L'orquestra" de Jordi Vendrell. Solé i Sabaté és especialista en la Guerra Civil espanyola i la seva postguerra. Fa el programa fins l'any 2004. Col·labora també en el programa "En guàrdia".

 • La F1 a Catalunya Ràdio
  Escolta àudio

  La F1 a Catalunya Ràdio

  Per seguir la Fórmula 1 cal fer la volta al món un cop, i un altre, i un altre durant un grapat de temporades. Oriol Rodríguez és el redactor d'esports de Catalunya Ràdio que s'encarrega d'acostar-nos l'actualitat del Mundial de F1, i per això va a tots els circuits.

 • Pegasus posa la sintonia a l'"Ui, avui!"
  Escolta àudio

  Pegasus posa la sintonia a l'"Ui, avui!"

  Jordi Jané explica l'origen de la sintonia del programa infantil de Catalunya Ràdio que s'emet fins l'any 1988.

 • El món casteller a Catalunya Ràdio
  Escolta àudio

  El món casteller a Catalunya Ràdio

  Josep Almirall, responsable de la informació castellera a Cataluya Ràdio, explica els orígens del programa i els moments més significatius, amb David Prats, Coia Ballester, Josep Almirall, Vicenç Albalate, Albert Mercadé i Miquel Marimón.

 • Xavier Salvà. Treballo amb la "Mercantil"
  Escolta àudio

  Xavier Salvà. Treballo amb la "Mercantil"

  És una de les primeres feines que Xavier Salvà afronta a Catalunya Ràdio: treballar amb la Mercantil Radiofònica. Tota una experiència.

 • "El suplement" de Núria Ferré
  Escolta àudio

  "El suplement" de Núria Ferré

  Els dissabtes i diumenges del 2008, Núria Ferré és la responsable d'"El suplement". Pren el relleu de Xavier Solà.

 • L'home del temps
  Escolta àudio

  L'home del temps

  Alfred Rodríguez Picó fa memòria recordant la seva arribada a Catalunya Ràdio... I tots els programes i col·laboracions que hi fa.

 • Arriba el Reial Madrid. Arriba Juanito
  Escolta àudio

  Arriba el Reial Madrid. Arriba Juanito

  És una de les figures indiscutibles del Reial Madrid. I polèmica. I cordial. Juanito, jugador blanc, atén Josep Anton Aisa, redactor de Catalunya Ràdio, que rep l'expedició castellana a l'aeroport.

 • "El llamp", al TNC
  Escolta àudio

  "El llamp", al TNC

  Catalunya Ràdio fa 20 anys. Hi ha festa grossa i una de les iniciatives és concentrar totes les persones que treballen i col·laboren a Catalunya Ràdio i reproduir el llamp del logotip. La trobada és al "hall" del Teatre Nacional de Catalunya per fer la foto. Lluís Carrasco és el responsable de màrqueting l'any 2003.