TOTS ELS CONCERTS

 • Steven Isserlis & friends
  Escolta àudio

  Steven Isserlis & friends

  TEMPORADA DE CONCERTS DEL WIGMORE HALL DE LONDRES, 2018-2019 Robert Schumann: ''Fantasiestücke'' ("Peces de fantasia"), op. 73 (versió per a violoncel i piano). Gabriel Fauré: Quintet amb piano n. 1 en re m, op. 89. Romança per a violoncel i piano en La, op. 69. Elegia per a violoncel i piano, op. 24. Robert Schumann: Quartet amb piano en Mi b, op. 47. Steven Isserlis, violoncel. Veronika Eberle, violí. Arisa Fujita, violí. Amihai Grosz, viola. Connie Shih, piano. Transmissió realitzada des del Wigmore Hall de Londres.

 • Concert del Conjunt Vocal de la Ràdio Danesa
  Escolta àudio

  Concert del Conjunt Vocal de la Ràdio Danesa

  Anònim: ''Requiem aeternam'', cant pla. John Tavener: ''Song for Athene'' (Cançó per a Athene) per a cor. Erik Esenvalds: ''Stars'' per a cor acompanyat amb copes d'aigua afinades. Gustav Holst: ''Hymn to the Dawn'' (Himne a l'albada) n. 1 dels ''''Himnes corals del Rig Veda'', op. 26 per a cor femení i arpa. Hans Zimmer: ''Time'' per a cor i arpa. Gregorio Allegri: ''Miserere mei Deus'', salm a 9 veus. Benjamin Britten: ''Interludi'' per a arpa del recull de nadales ''A Ceremony of Carols'', op. 28. Jules Massenet: ''Meditació'', intermezzo de l'òpera ''Thaïs'' (arranjament per a soprano solo, cor i arpa). Eric Whitacre: ''Lux aurumque'' (Llum i or) per a cor. Samuel Barber: ''Agnus Dei'' per a cor (a partir de l'Adagio per a cordes, op. 11). Conjunt Vocal de la Ràdio Danesa. Tine Rehling, arpa. Dir.: Nigel Short. Enregistrat per la Ràdio Danesa el divendres 12 d'octubre del 2018. Catedral. Aarhus.

 • Vespre Llatinoamericà: Música de la ciutat de Mèxic
  Escolta àudio

  Vespre Llatinoamericà: Música de la ciutat de Mèxic

  TEMPORADA DE L'ORQUESTRA FILHARMÒNICA DE LOS ANGELES, 2017-2018 Javier Álvarez: ''Metro chabacano'' per a orquestra. Enrico Chapela: ''Ínguesu'' per a orquestra. Gabriela Ortiz: ''Teenek - Invenciones de territorio'' per a orquestra. Arturo Marquez: ''Danzón n. 1 i n. 2'' per a orquestra, ''Danzón n. 8'' per a orquestra, ''Danzón n. 9'' per a orquestra. Orquestra Filharmònica de Los Angeles. Dir.: Gustavo Dudamel. Enregistrat per la Xarxa de Ràdio WFMT de Chicago el dissabte 12 d'octubre del 2017. Walt Disney Concert Hall. Los Angeles.

 • "La Clemenza di Tito" des de l'Òpera Metropolitana de Nova York
  Escolta àudio

  "La Clemenza di Tito" des de l'Òpera Metropolitana de Nova York

  TEMPORADA DEL MET, 2018-2019 Wolfgang Amadeus Mozart: "La Clemenza di Tito", òpera en dos actes. Ying Fang, Elza van den Heever, Joyce DiDonato, Emily d'Angelo, Matthew Polenzani i Christian Van Horn. Cor i Orquestra de l'Òpera Metropolitana de Nova York. Dir.: Lothar Koenigs. Transmissió realitzada des de l'Òpera Metropolitana de Nova York.

 • De concert, amb Canto Fiorito
  Escolta àudio

  De concert, amb Canto Fiorito

  Una hora de música medieval a càrrec del grup lituà Canto Fiorito, en concert al Festival Nòrdic de Música Medieval. Una proposta que us oferim gràcies a la Unió Europea de Radiodifusió.

 • El Collegium 1704 interpreta l'Oratori "Maddalena ai piedi di Cristo" d'Antonio Caldara
  Escolta àudio

  El Collegium 1704 interpreta l'Oratori "Maddalena ai piedi di Cristo" d'Antonio Caldara

  TEMPORADA DE CONCERTS DEL COLLEGIUM 1704 DE PRAGA, 2017-2018 Antonio Caldara: ''Maddalena ai piedi di Cristo'', oratori. Francesca Aspromonte, soprano. Silvia Frigato, soprano. Raffaele Pe, contratenor. Sonia Prina, contralt. Václav Cizek, tenor. Hugo Oliveira, baix. Collegium 1704. Dir.: Václav Luks. Enregistrat per la Ràdio Txeca el dimarts 20 de febrer del 2018. Sala Dvorák. Rudolfinum. Praga.

 • Concert de Dijous Sant dels BBC Singers
  Escolta àudio

  Concert de Dijous Sant dels BBC Singers

  Obres de Carlo Gesualdo i James MacMillan. BBC Singers. Dir.: James MacMillan. Transmissió realitzada des de l'Església Sant John's Smith Square de Londres.

 • Recital de piano de Josep Colom a L'Auditori de Barcelona
  Escolta àudio

  Recital de piano de Josep Colom a L'Auditori de Barcelona

  TEMPORADA DE MÚSICA DE CAMBRA DE L'AUDITORI, 2018-2019 Frederic Mompou: ''Música callada'', cicle per a piano. Josep Colom, piano. Enregistrat per Catalunya Música el dimarts 29 de gener del 2019. Sala Oriol Martorell. L'Auditori. Barcelona.

 • L'Orquestra Simfònica de la Ràdio Sueca interpreta obres de Mendelssohn
  Escolta àudio

  L'Orquestra Simfònica de la Ràdio Sueca interpreta obres de Mendelssohn

  TEMPORADA DE L'ORQUESTRA SIMFÒNICA DE LA RÀDIO SUECA, 2018- 2019 Fanny Mendelssohn: Quartet de corda en Mi b (Arranjament per a orquestra de cordes de Ingalill Hillerud i Malin Broman). Jean Sibelius: ''Tres Humoresques'' per a violí i orquestra n. 5 i 6, op. 89 i n. 1, op. 87. Felix Mendelssohn: Simfonia n. 1 en do m, op. 11. Orquestra Simfònica de la Ràdio Sueca. Malin Broman, violí i direcció. Enregistrat el dimecres 9 de gener del 2019. Berwaldhallen. Estocolm.

 • La "Passió segons sant Mateu", dirigida per Jordi Savall
  Escolta àudio

  La "Passió segons sant Mateu", dirigida per Jordi Savall

  TEMPORADA DE MÚSICA ANTIGA DE L'AUDITORI, 2018-2019 "El so original" Johann Sebastian Bach: "Passió segons sant Mateu" BWV244. Florian Sievers, Matthias Winckhler, Marta Mathéu, Nils Wanderer, Simon Bode, Marc Mauillon, Rachel Redmon, Kristin Mulders, Emiliano González i Markus Volpert. Cor Infantil Amics de la Unió Capella Reial de Catalunya Le Concert des Nations. Dir.: Jordi Savall. Transmissió realitzada des de L'Auditori de Barcelona.

 • Vladimir Jurowski dirigeix l'Orquestra Simfònica de la Ràdio de Berlín
  Escolta àudio

  Vladimir Jurowski dirigeix l'Orquestra Simfònica de la Ràdio de Berlín

  TEMPORADA DE L'ORQUESTRA SIMFÒNICA DE LA RÀDIO DE BERLÍN, 2018-2019 Alexander Zemlinsky: Salm n. 23, op. 14. Arvo Pärt: Selecció de cançons. Johann Sebastian Bach: ''Christen, ätzet diesen Tag'' (Cristians, graveu aquest dia), cantata, BWV 63. Witold Lutoslawski: Selecció de les ''Vint nadales''. Arthur Honegger: ''Una cantata de Nadal'', H 212. Olga Pasichnyk, soprano. Andreas Scholl, contratenor. Jan Petryka, tenor. Christopher Purves, baríton. Christopher Purves, baix. Acadèmia de Cant de Berlín. Orquestra Simfònica de la Ràdio de Berlín. Dir.: Vladimir Jurowski. Enregistrat per la Ràdio Alemanya Cultura el diumenge 23 de desembre del 2018. Filharmonia. Berlín.

 • 4t mov. del poema "Oració a la Sacratíssima Verge Maria (...)" de Joan Roís de Corella
  Escolta àudio

  4t mov. del poema "Oració a la Sacratíssima Verge Maria (...)" de Joan Roís de Corella

  Acabem el programa dedicat a la composició catalana contemporània escoltant una obra proposada per Joan Magrané: extret del recent disc "Epistulae ad sagittarium", de Xavier Pastrana amb l'Ensemble O Vos Omnes, el quart moviment del poema "Oració a la Sacratíssima Verge Maria, tenint son fill Déu Iesús en la falda davallat de la creu", de Joan Roís de Corella, musicat, precisament, per Joan Magrané.

 • "El somriure de Montserrat Caballé", concert homenatge
  Escolta àudio

  "El somriure de Montserrat Caballé", concert homenatge

  Recital homenatge a la soprano Montserrat Caballé dels cantants Pene Pati, Agostina Smimmero, Nikolai Bàskov, Jordi Galán, Anthony Harutian, Josep Carreras, Jaume Aragall, Paata Burtxuladze, Begoña Alberdi, Josep Bros, Al Bano, Isabel Rey, María Gallego i Carlos Cosías, entre d'altres. Orquestra Simfònica i Cor del Gran Teatre del Liceu. Dir.: Guillermo García Calvo. Transmissió realitzada des del Gran Teatre del Liceu.

 • Francesc Prat dirigeix l'Orquestra Simfònica de la Radiotelevisió Eslovena
  Escolta àudio

  Francesc Prat dirigeix l'Orquestra Simfònica de la Radiotelevisió Eslovena

  TEMPORADA DE L'ORQUESTRA DE LA RADIOTELEVISIÓ ESLOVENA, 2018-2019 Franz Joseph Haydn: Simfonia n. 104 en Re ''Londres'', Hob.I:104. Boris Papandopulo: Concert per a xilòfon i cordes. Manuel de Falla: ''El amor brujo'', suite del ballet (1920). Petra Vidmar, xilòfon. Orquestra Simfònica de la Radiotelevisió Eslovena. Dir.: Francesc Prat. Enregistrat per la Radiotelevisió Eslovena el dijous 26 d'abril del 2018. Sala Gallus. Auditori Cankar. Ljubljana (Eslovènia).

 • El violinista Augustin Hadelich i l'Orquestra Simfònica Nacional Danesa des de Copenhaguen
  Escolta àudio

  El violinista Augustin Hadelich i l'Orquestra Simfònica Nacional Danesa des de Copenhaguen

  TEMPORADA DE L'ORQUESTRA SIMFÒNICA NACIONAL DANESA, 2018-2019 Benjamin Britten: Concert per a violí i orquestra op. 15. Dmitri Xostakóvitx: Simfonia n. 15 en La, op. 141. Augustin Hadelich, violí. Orquestra Simfònica Nacional Danesa. Dir.: Juanjo Mena. Transmissió realitzada des de l'Auditori de la Ràdio Danesa de Copenhaguen.