Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Carla Vall, advocada: "Una estructura interna difícilment pot suplir el sistema judicial"

Carla Vall, advocada: "Una estructura interna difícilment pot suplir el sistema judicial"

Al "Catalunya migdia" ens preguntem si, per acabar amb la violència masclista, els protocols interns de les entitats van bé o no, i si són més útils que anar a la justícia ordinària...
Això arran que aquest cap de setmana el diari "Ara" publiqués que una dona havia denunciat internament a la CUP Quim Arrufat per agressió sexual la tardor del 2014 i una altra el 2019, aquest cop per abús.
Avui l'exdiputat de la CUP Quim Arrufat -a través de Twitter- ha negat que agredís i abusés de dues noies i defensa que les actituds que se li atribueixen en l'article ni tan sols responen al contingut dels expedients tramitats internament a la CUP.
N'hem parlat amb Carla Vall, advocada experta en violència masclista, qui assegura que "un greuge que tenen alguns dels protocols són la falta de garanties" i afegeix que "cap protocol ha d'impedir que les dones vagin a la justícia ordinària".

Anar al contingut