TOTS ELS ÀUDIOS

 • Els dolors de Roba Estesa
  Escolta àudio

  Els dolors de Roba Estesa

  Les Roba Estesa acaben de publicar l'EP "Dolors" on hi mostren un canvi no només musical, sinó també estètic que està agradant molt. A les tarragonines les acompanyaran les novetats de Sr. Chen, Tremenda Jauria, Bemba Saoco i l'ex cantant d'Aspencat, No Logo. Un programàs!

  01 Cesk Freixas - "La petita Rambla del Poble Sec XL"
  02 Tremenda Jauría - "El botín"
  03 Roba Estesa - "Memòria"
  04 Sabor de Gràcia - "De pares a fills"
  05 Cactus - "Ens veiem on sempre"
  06 Flashy Ice Cream - "De revista"
  07 Sr. Chen - "Ahoy"
  08 Dubioza Kolektiv - "Take my job away"
  09 La Mulata - "Caçadors de bolets"
  10 La Sra. Tomasa - "Que venga"
  11 No Logo - "Sí"
  12 Bemba Saoco - "Lo hago por mí"
  13 Asian Dub Foundation - "Can't pay, won't pay"
  14 Jah Changó - "Historias de Juanito"
  15 Homes Llúdriga - "Fil a l'agulla"

  Les Roba Estesa acaben de publicar l'EP "Dolors" on hi mostren un canvi no només musical, sinó també estètic que està agradant molt. A les tarragonines les acompanyaran les novetats de Sr. Chen, Tremenda Jauria, Bemba Saoco i l'ex cantant d'Aspencat, No Logo. Un programàs! 01 Cesk Freixas - "La petita Rambla del Poble Sec XL" 02 Tremenda Jauría - "El botín" 03 Roba Estesa - "Memòria" 04 Sabor de Gràcia - "De pares a fills" 05 Cactus - "Ens veiem on sempre" 06 Flashy Ice Cream - "De revista" 07 Sr. Chen - "Ahoy" 08 Dubioza Kolektiv - "Take my job away" 09 La Mulata - "Caçadors de bolets" 10 La Sra. Tomasa - "Que venga" 11 No Logo - "Sí" 12 Bemba Saoco - "Lo hago por mí" 13 Asian Dub Foundation - "Can't pay, won't pay" 14 Jah Changó - "Historias de Juanito" 15 Homes Llúdriga - "Fil a l'agulla"

 • La Sra. Tomasa i el seu univers sonor
  Escolta àudio

  La Sra. Tomasa i el seu univers sonor

  La Sra. Tomasa, una de les bandes més singulars i genuïnes del nostre país gràcies a la seva fusió de ritmes llatins i beats cada vegada més urbans, ens presenta el seu univers sonor en un programa especial amb Pau Lobo, el seu cantant. Amb ell repassarem el passat, el present i el futur del grup, que aviat publicarà el seu tercer disc, titulat "Alegre pero peligroso".

  01 La Sra. Tomasa - "Ya no se juega"
  02 La Sra. Tomasa - "Yo traigo boogaloo"
  03 Sergent Garcia - "Yo soy salsamuffin"
  04 P18 - "Bacalao con pan"
  05 Tennyson - "7:00 AM"
  06 Calle Real - "Somos familia"
  07 KD Soundsystem - "La llave"
  08 Kickbombo - "Amazing sabrosura"
  09 La Sra. Tomasa - "Yo soy así (Live Sessions)"
  10 La Sra. Tomasa - "Sepa mi gente (Live Sessions)"
  11 Adala - "Sound system"
  12 Las Karamba - "Sabana"
  13 Sr. Wilson - "Fuera"
  14 La Sra. Tomasa - "El colectivo (Live Sessions)"
  15 La Sra. Tomasa - "Que venga"

  La Sra. Tomasa, una de les bandes més singulars i genuïnes del nostre país gràcies a la seva fusió de ritmes llatins i beats cada vegada més urbans, ens presenta el seu univers sonor en un programa especial amb Pau Lobo, el seu cantant. Amb ell repassarem el passat, el present i el futur del grup, que aviat publicarà el seu tercer disc, titulat "Alegre pero peligroso". 01 La Sra. Tomasa - "Ya no se juega" 02 La Sra. Tomasa - "Yo traigo boogaloo" 03 Sergent Garcia - "Yo soy salsamuffin" 04 P18 - "Bacalao con pan" 05 Tennyson - "7:00 AM" 06 Calle Real - "Somos familia" 07 KD Soundsystem - "La llave" 08 Kickbombo - "Amazing sabrosura" 09 La Sra. Tomasa - "Yo soy así (Live Sessions)" 10 La Sra. Tomasa - "Sepa mi gente (Live Sessions)" 11 Adala - "Sound system" 12 Las Karamba - "Sabana" 13 Sr. Wilson - "Fuera" 14 La Sra. Tomasa - "El colectivo (Live Sessions)" 15 La Sra. Tomasa - "Que venga"

 • Benvinguts a "Casa Babylon": Mestissatge, rap i trap
  Escolta àudio

  Benvinguts a "Casa Babylon": Mestissatge, rap i trap

  Del mestissatge d'Amparo Sánchez, Dubioza Kolektiv i Andana a la música urbana de 31FAM, Arkano, KaseoO, Lildami i els bascos Xatiro i Dupla. Això és la casa de tots i totes els artistes amb ganes de fer-nos una vida més festiva.

  01 Amparo Sánchez - "Mala vida"
  02 MO'Roots - "El circ"
  03 Andana - "Bona vibra"
  04 Dubioza Kolektiv - "Wild wild east"
  05 Suu - "Algo de mí"
  06 Xatiro - "Beldurrik gabe"
  07 Dupla - "Badator"
  08 Arkano - "No me sale"
  09 Louta - "No te comas la peli"
  10 31FAM - "Rip hoe"
  11 Lildami - "A la sang"
  12 KaseO - "Super natural flow"
  13 Taiwan MC - "Colombian gyal"
  14 Gertrudis - "Uie"
  15 Jamones con Tacones - "Delicatessen"
  16 Barbara Eugenia - "Confusao"
  17 EMLAN - "Tira de la manta"
  18 Little Pepe - "El real one love"

  Del mestissatge d'Amparo Sánchez, Dubioza Kolektiv i Andana a la música urbana de 31FAM, Arkano, KaseoO, Lildami i els bascos Xatiro i Dupla. Això és la casa de tots i totes els artistes amb ganes de fer-nos una vida més festiva. 01 Amparo Sánchez - "Mala vida" 02 MO'Roots - "El circ" 03 Andana - "Bona vibra" 04 Dubioza Kolektiv - "Wild wild east" 05 Suu - "Algo de mí" 06 Xatiro - "Beldurrik gabe" 07 Dupla - "Badator" 08 Arkano - "No me sale" 09 Louta - "No te comas la peli" 10 31FAM - "Rip hoe" 11 Lildami - "A la sang" 12 KaseO - "Super natural flow" 13 Taiwan MC - "Colombian gyal" 14 Gertrudis - "Uie" 15 Jamones con Tacones - "Delicatessen" 16 Barbara Eugenia - "Confusao" 17 EMLAN - "Tira de la manta" 18 Little Pepe - "El real one love"

 • Sr. Wilson i Chalart58, reggae de casa
  Escolta àudio

  Sr. Wilson i Chalart58, reggae de casa

  El reggae no para de regalar noves formacions. Descobrirem els de Vilanova i la Geltrú Mocambo, la nova col·laboració de Chalart58 amb el francès Davojah i el més nou del català més internacional, Sr. Wilson. També escoltarem les novetats de Suu, la Sra. Tomasa, Arc de Triomf i Ginestà.

  01 Mocambo - "Irie"
  02 Chalart58 - "Suh high"
  03 Sr. Wilson - "I & I"
  04 Arc de Triomf - "Per un món"
  05 La Fúmiga - "Rumb a la vall"
  06 Lildami - "Cowboy bepop"
  07 Suu - "Eres un temazo"
  08 O'Funk'Illo - "Otro escalón"
  09 Ciudad Jara - "Siglos de golpes"
  10 La Sra. Tomasa - "Ya no se juega"
  11 SFDK - "Un pobre con dinero"
  12 Anier & Ambkor - "Abril"
  13 Jamones con Tacones - "Echo de menos tu calor"
  14 Ginestà - "Per tu i per mi"
  15 Dub Inc - "Authentique"
  16 Skakeitan - "Me voy"

  El reggae no para de regalar noves formacions. Descobrirem els de Vilanova i la Geltrú Mocambo, la nova col·laboració de Chalart58 amb el francès Davojah i el més nou del català més internacional, Sr. Wilson. També escoltarem les novetats de Suu, la Sra. Tomasa, Arc de Triomf i Ginestà. 01 Mocambo - "Irie" 02 Chalart58 - "Suh high" 03 Sr. Wilson - "I & I" 04 Arc de Triomf - "Per un món" 05 La Fúmiga - "Rumb a la vall" 06 Lildami - "Cowboy bepop" 07 Suu - "Eres un temazo" 08 O'Funk'Illo - "Otro escalón" 09 Ciudad Jara - "Siglos de golpes" 10 La Sra. Tomasa - "Ya no se juega" 11 SFDK - "Un pobre con dinero" 12 Anier & Ambkor - "Abril" 13 Jamones con Tacones - "Echo de menos tu calor" 14 Ginestà - "Per tu i per mi" 15 Dub Inc - "Authentique" 16 Skakeitan - "Me voy"

 • Música festiva per cremar calories
  Escolta àudio

  Música festiva per cremar calories

  Benvingudes al paradís de la música, que us ajudarà a cremar totes les calories acumulades aquestes festes. Música urbana i festiva ben mogudeta de casa i de més enllà que animen un mort, de Ciudad Jara a Ezetaerre, passant per Calypso Rose.

  01 Ciudad Jara - "La canción del pensador"
  02 Pupil·les - "Báilatelo sola"
  03 Cactus - "Ke pateo"
  04 Machete en Boca - "Da Nu Times"
  05 La Fúmiga - "Karrasketón / La nit és nostra"
  06 Gertrudis - "Mon amour"
  07 Calypso Rose - "Gimme d'road"
  08 Cumbia Cosmonauts - "Demolition man"
  09 TéCanela - "Llegamos tarde"
  10 Suu - "Tant de bo"
  11 President Xai - "Gir"
  12 Ezetaerre - "A insurxencia por vir"
  13 La Terrasseta de Preixens - "Conflictes comarcals"
  14 Mery Spolsky - "Bigotka"
  15 Txarango - "Tanca els ulls"

  Benvingudes al paradís de la música, que us ajudarà a cremar totes les calories acumulades aquestes festes. Música urbana i festiva ben mogudeta de casa i de més enllà que animen un mort, de Ciudad Jara a Ezetaerre, passant per Calypso Rose. 01 Ciudad Jara - "La canción del pensador" 02 Pupil·les - "Báilatelo sola" 03 Cactus - "Ke pateo" 04 Machete en Boca - "Da Nu Times" 05 La Fúmiga - "Karrasketón / La nit és nostra" 06 Gertrudis - "Mon amour" 07 Calypso Rose - "Gimme d'road" 08 Cumbia Cosmonauts - "Demolition man" 09 TéCanela - "Llegamos tarde" 10 Suu - "Tant de bo" 11 President Xai - "Gir" 12 Ezetaerre - "A insurxencia por vir" 13 La Terrasseta de Preixens - "Conflictes comarcals" 14 Mery Spolsky - "Bigotka" 15 Txarango - "Tanca els ulls"

 • Rànquing internacional
  Escolta àudio

  Rànquing internacional

  La música festiva i urbana internacional passa per una època daurada, sobretot gràcies a la facilitat amb què es mou d'un continent a un altre. Nosaltres cada setmana proposem les millors que anem trobant i avui les resumim totes en un sol programa. Música de Colòmbia, Xile, l'Argentina, Holanda, França i la Gran Bretanya.

  01 Residente - "Bellacoso"
  02 Francisco el Hombre - "Encaldeirando"
  03 Bomba Estéreo - "Carnavalera"
  04 Ana Tijoux - "Cacerolazo"
  05 Los Caligaris - "La abundància"
  06 Jenny & The Mexicats - "Thinkers and misfits"
  07 Ile - "Curandera"
  08 Dirk Barbosa - "Quem tem joga"
  09 Wos - "Canguro"
  10 Seeed - "Ticket"
  11 Manu Chao - "Bloody bloody border"
  12 Dubioza Kolektiv - "Cross the line"
  13 L'Entourloop - "Mucci mata"
  14 Rachid Taha - "Aïta"
  15 Chef Specials - "Amigo"
  16 Fefe et Leroy - "Blablabla"
  17 Crystal Fighters - "Wild ones"

  La música festiva i urbana internacional passa per una època daurada, sobretot gràcies a la facilitat amb què es mou d'un continent a un altre. Nosaltres cada setmana proposem les millors que anem trobant i avui les resumim totes en un sol programa. Música de Colòmbia, Xile, l'Argentina, Holanda, França i la Gran Bretanya. 01 Residente - "Bellacoso" 02 Francisco el Hombre - "Encaldeirando" 03 Bomba Estéreo - "Carnavalera" 04 Ana Tijoux - "Cacerolazo" 05 Los Caligaris - "La abundància" 06 Jenny & The Mexicats - "Thinkers and misfits" 07 Ile - "Curandera" 08 Dirk Barbosa - "Quem tem joga" 09 Wos - "Canguro" 10 Seeed - "Ticket" 11 Manu Chao - "Bloody bloody border" 12 Dubioza Kolektiv - "Cross the line" 13 L'Entourloop - "Mucci mata" 14 Rachid Taha - "Aïta" 15 Chef Specials - "Amigo" 16 Fefe et Leroy - "Blablabla" 17 Crystal Fighters - "Wild ones"

 • De passeig per l'escena festiva i urbana del 2019
  Escolta àudio

  De passeig per l'escena festiva i urbana del 2019

  El 2019 serà recordat pels nous discos d'Oques Grasses, de Macaco, Rosalía, Lágrimas de Sangre i Gertrudis. Però també per la irrupció d'una escena urbana superinteressant que ho ha canviat tot. Sobretot gràcies al lideratge de Lildami, que ha destapat projectes tan espectaculars com Tesa, Prozak Soup, Flashy Ice Cream, 31 Fam, Senyor Oca o Pupil·les. En fem una bona repassada.

  1 Oques Grasses - "In the night"
  2 Macaco - "Bailó la pena"
  3 KD Soundsystem - "La llave"
  4 Lágrimas de Sangre - "Insólita y herética"
  5 Maruja Limón - "La noche"
  6 Hard GZ - "Castillo de arena"
  7 Lildami - "Mentrestant"
  8 La Pegatina - "Saber que tú"
  9 Gertrudis - "Si tothom calla"
  10 El Diluvi - "La revolució"
  11 Machete en Boca - "Yo no soy esa"
  12 La Fúmiga - "La ferida"
  13 Atupa - "Que tremole la terra"
  14 Nativa - "Rua na selva"
  15 LaZurda - "Resistimos"
  16 Rosalía - "A palé"


  El 2019 serà recordat pels nous discos d'Oques Grasses, de Macaco, Rosalía, Lágrimas de Sangre i Gertrudis. Però també per la irrupció d'una escena urbana superinteressant que ho ha canviat tot. Sobretot gràcies al lideratge de Lildami, que ha destapat projectes tan espectaculars com Tesa, Prozak Soup, Flashy Ice Cream, 31 Fam, Senyor Oca o Pupil·les. En fem una bona repassada. 1 Oques Grasses - "In the night" 2 Macaco - "Bailó la pena" 3 KD Soundsystem - "La llave" 4 Lágrimas de Sangre - "Insólita y herética" 5 Maruja Limón - "La noche" 6 Hard GZ - "Castillo de arena" 7 Lildami - "Mentrestant" 8 La Pegatina - "Saber que tú" 9 Gertrudis - "Si tothom calla" 10 El Diluvi - "La revolució" 11 Machete en Boca - "Yo no soy esa" 12 La Fúmiga - "La ferida" 13 Atupa - "Que tremole la terra" 14 Nativa - "Rua na selva" 15 LaZurda - "Resistimos" 16 Rosalía - "A palé"

 • Combinats estranys: de Tyga a Calamaro
  Escolta àudio

  Combinats estranys: de Tyga a Calamaro

  Tyga versionant "La Macarena", Dani Martín fent cúmbia, Carlos Sadness cantant amb Bomba Estéreo i Andrés Calamaro col·laborant amb Kase.O i SFDK. Unes estranyes combinacions que, tot i la sorpresa inicial, sonen molt bé. Les acompanyarem dels Sense Sal més reggaetoners i els trapers de Sabadell Flashy Ice Cream.

  1 Tyga - "Ayy Macarena"
  2 Jupiter & Okwess - "Kwe ngienda"
  3 Taiwan MC - "One las dance"
  4 Guanaco - "Masacra"
  5 Sense Sal "Estima lliure"
  6 Smoking Souls - "Adéu"
  7 Kase O - "Quien no"
  8 Carlos Sadness - "Aloha"
  9 The Gramophone Allstars - "Shame & Scandal"
  10 13Kraus - "Años perdidos"
  11 Dani Martin - "La mentira"
  12 Queralt Lahotz - "Línia 18"
  13 Double Jabs - "My baby"
  14 Karol Conka - "Lalá"
  15 Flashy Ice Cream - "Trap kid"
  16 David Ros - "Buscarem la sort"

  Tyga versionant "La Macarena", Dani Martín fent cúmbia, Carlos Sadness cantant amb Bomba Estéreo i Andrés Calamaro col·laborant amb Kase.O i SFDK. Unes estranyes combinacions que, tot i la sorpresa inicial, sonen molt bé. Les acompanyarem dels Sense Sal més reggaetoners i els trapers de Sabadell Flashy Ice Cream. 1 Tyga - "Ayy Macarena" 2 Jupiter & Okwess - "Kwe ngienda" 3 Taiwan MC - "One las dance" 4 Guanaco - "Masacra" 5 Sense Sal "Estima lliure" 6 Smoking Souls - "Adéu" 7 Kase O - "Quien no" 8 Carlos Sadness - "Aloha" 9 The Gramophone Allstars - "Shame & Scandal" 10 13Kraus - "Años perdidos" 11 Dani Martin - "La mentira" 12 Queralt Lahotz - "Línia 18" 13 Double Jabs - "My baby" 14 Karol Conka - "Lalá" 15 Flashy Ice Cream - "Trap kid" 16 David Ros - "Buscarem la sort"

 • País Basc: les arrels més modernes
  Escolta àudio

  País Basc: les arrels més modernes

  El País Basc ha estat sempre una font inesgotable de música festiva i urbana que ha mirat cap enfora i, alhora, ha crescut respectant la música d'arrel dels seus avantpassats. És el cas dels clàssics Esne Beltza, però també de propostes emergents que ja comencen a sonar per tot arreu, com La Basu, i d'altres de més desconegudes com En Tol Sarmiento, Skakeitan, Bad Sound, MConak i Nogen.

  01 En Tol Sarmiento - "Beste behin"
  02 Skakeitan - "2 minutu"
  03 Esne Beltza - "Enamorada"
  04 Nogen - "Marean"
  05 McOnak - "Belle beltzak"
  06 Bad Sound - "Turn it up"
  07 La Basu - "Yo te creo"
  08 Anita Parker - "Herio dance"
  09 Ascensa Furore - "Vamos a hacerlo"
  10 Héctor Guerra - "Flor del desierto"
  11 Senyor Oca - "Monzó"
  12 Sharif & Morgan - "Y tu mirá"
  13 Kase O - "Esto no para"
  14 Cuits - "Entre actes"
  15 Fantactels - "Istanbul (Not Constantinople)"
  16 Maluks - "Contra l'oblit"

  El País Basc ha estat sempre una font inesgotable de música festiva i urbana que ha mirat cap enfora i, alhora, ha crescut respectant la música d'arrel dels seus avantpassats. És el cas dels clàssics Esne Beltza, però també de propostes emergents que ja comencen a sonar per tot arreu, com La Basu, i d'altres de més desconegudes com En Tol Sarmiento, Skakeitan, Bad Sound, MConak i Nogen. 01 En Tol Sarmiento - "Beste behin" 02 Skakeitan - "2 minutu" 03 Esne Beltza - "Enamorada" 04 Nogen - "Marean" 05 McOnak - "Belle beltzak" 06 Bad Sound - "Turn it up" 07 La Basu - "Yo te creo" 08 Anita Parker - "Herio dance" 09 Ascensa Furore - "Vamos a hacerlo" 10 Héctor Guerra - "Flor del desierto" 11 Senyor Oca - "Monzó" 12 Sharif & Morgan - "Y tu mirá" 13 Kase O - "Esto no para" 14 Cuits - "Entre actes" 15 Fantactels - "Istanbul (Not Constantinople)" 16 Maluks - "Contra l'oblit"

 • L'Olimp de la música festiva llatina: de Rosalía a Ricky Martin
  Escolta àudio

  L'Olimp de la música festiva llatina: de Rosalía a Ricky Martin

  Les portes de "Casa Babylon" s'obren per deixar pas a una muntanya de novetats discogràfiques de casa i de fora, amb una parada especial a l'Olimp de la música festiva llatina: Ricky Martin, Bad Bunny i Residente firmen junts "Cántalo", i la gran deessa de casa, Rosalía, canta "A palé".

  01 La Basu - "Welcome to cabaret"
  02 Che Sudaka - "Somos luz"
  03 La Fúmiga - "Espremedors"
  04 L'entourloop - "Mucci mata"
  05 Cris Cosmo - "Feuer"
  06 La Folie - "Eco"
  07 Cyclo - "Pídelo"
  08 Cactus - "Gossa-te-la"
  09 Ricky Martin - "Cántalo"
  10 Rosalia - "A palé"
  11 Parov Stelar - "Voodoo sonic"
  12 Bazooka - "War"
  13 Huracán Romántica - "Ensalada de otoño"
  14 Mandràgora - "Bonfire"
  15 La Gran Mawon - "Candela pa lo pie"
  16 Parno Graszt - "Sehol sem talallak"
  17 Tryo - "Brian Williamson XXV"


  Les portes de "Casa Babylon" s'obren per deixar pas a una muntanya de novetats discogràfiques de casa i de fora, amb una parada especial a l'Olimp de la música festiva llatina: Ricky Martin, Bad Bunny i Residente firmen junts "Cántalo", i la gran deessa de casa, Rosalía, canta "A palé". 01 La Basu - "Welcome to cabaret" 02 Che Sudaka - "Somos luz" 03 La Fúmiga - "Espremedors" 04 L'entourloop - "Mucci mata" 05 Cris Cosmo - "Feuer" 06 La Folie - "Eco" 07 Cyclo - "Pídelo" 08 Cactus - "Gossa-te-la" 09 Ricky Martin - "Cántalo" 10 Rosalia - "A palé" 11 Parov Stelar - "Voodoo sonic" 12 Bazooka - "War" 13 Huracán Romántica - "Ensalada de otoño" 14 Mandràgora - "Bonfire" 15 La Gran Mawon - "Candela pa lo pie" 16 Parno Graszt - "Sehol sem talallak" 17 Tryo - "Brian Williamson XXV"

 • Neptú, Malson Atmosfèric i Big Menú: el nou rap de la terra
  Escolta àudio

  Neptú, Malson Atmosfèric i Big Menú: el nou rap de la terra

  Neptú, Malson Atmosfèric i Big Menu són tres exemples de la potent escena urbana i rapera de casa nostra. Us els presentem acompanyats d'altres talents de casa com La Folie, Pachawa Sound, Trast i Ketekalles. Un programa ben complet en què també escoltarem la nova cançó de Residente.

  01 Neptú - "Move on up"
  02 Lágrimas de Sangre - "Insólita y herética"
  03 Wos - "Canguro"
  04 Malson Atmosfèric - "Filosofia (one shot)"
  05 Pachawa Sound - "Re(viure)"
  06 Trast - "Buscant amb tu"
  07 Big Menú - "Si te cojo te muerdo"
  08 Systema Solar - "El vacile"
  09 Resco - "Trop"
  10 Ketecalles - "Ahora"
  11 Tawas - "The same"
  12 Residente - "Pecador"
  13 Hakima Flissi - "Don't you know"
  14 Awakate - "Las callás"
  15 Nogen - "Enarak"
  16 Los Caligaris - "La abundancia"

  Neptú, Malson Atmosfèric i Big Menu són tres exemples de la potent escena urbana i rapera de casa nostra. Us els presentem acompanyats d'altres talents de casa com La Folie, Pachawa Sound, Trast i Ketekalles. Un programa ben complet en què també escoltarem la nova cançó de Residente. 01 Neptú - "Move on up" 02 Lágrimas de Sangre - "Insólita y herética" 03 Wos - "Canguro" 04 Malson Atmosfèric - "Filosofia (one shot)" 05 Pachawa Sound - "Re(viure)" 06 Trast - "Buscant amb tu" 07 Big Menú - "Si te cojo te muerdo" 08 Systema Solar - "El vacile" 09 Resco - "Trop" 10 Ketecalles - "Ahora" 11 Tawas - "The same" 12 Residente - "Pecador" 13 Hakima Flissi - "Don't you know" 14 Awakate - "Las callás" 15 Nogen - "Enarak" 16 Los Caligaris - "La abundancia"

 • Les dones poderoses: Queralt Lahoz i Balkan Paradise Orchestra
  Escolta àudio

  Les dones poderoses: Queralt Lahoz i Balkan Paradise Orchestra

  No paren de sortir novetats de la música urbana i festiva, sobretot a casa nostra i protagonitzades per dones, com La Folie, Queralt Lahoz i Balkan Paradise Orchestra. Avui les acompanyem amb més novetats d'Adala, els valencians La Fúmiga, DingDong System i Atupa, i joietes estrangeres com Baciamolemani, Deladap i Jahneration.

  01 Lazurda - "Sácalo"
  02 Baciamolemani - "La vida mata"
  03 Atupa - "Que tremole la terra"
  04 La Fúmiga - "Equilibrios infinitos"
  05 Jahneration - "Act like you talk"
  06 Adala - "La música"
  07 La Folie - "Tornaré a volar"
  08 Queralt Lahoz - "Como puñalá"
  09 Jahcinto - "Tem gente ficando loca"
  10 DingDong System - "La cusha"
  11 Kumpania Algazarra - "No puedo parar"
  12 Balkan Paradise Orchestra - "Amchoor"
  13 Tu Otra Bonita - "Locos de amor"
  14 Deladap - "So long baby and bye bye"
  15 Banda Senderos - "So ist das leben"
  16 Dubioza Kolektiv - "Cross the line"

  No paren de sortir novetats de la música urbana i festiva, sobretot a casa nostra i protagonitzades per dones, com La Folie, Queralt Lahoz i Balkan Paradise Orchestra. Avui les acompanyem amb més novetats d'Adala, els valencians La Fúmiga, DingDong System i Atupa, i joietes estrangeres com Baciamolemani, Deladap i Jahneration. 01 Lazurda - "Sácalo" 02 Baciamolemani - "La vida mata" 03 Atupa - "Que tremole la terra" 04 La Fúmiga - "Equilibrios infinitos" 05 Jahneration - "Act like you talk" 06 Adala - "La música" 07 La Folie - "Tornaré a volar" 08 Queralt Lahoz - "Como puñalá" 09 Jahcinto - "Tem gente ficando loca" 10 DingDong System - "La cusha" 11 Kumpania Algazarra - "No puedo parar" 12 Balkan Paradise Orchestra - "Amchoor" 13 Tu Otra Bonita - "Locos de amor" 14 Deladap - "So long baby and bye bye" 15 Banda Senderos - "So ist das leben" 16 Dubioza Kolektiv - "Cross the line"

 • Dones poderoses: Amparanoia, Anita Kuruba i Calypso Rose
  Escolta àudio

  Dones poderoses: Amparanoia, Anita Kuruba i Calypso Rose

  La cosa va de tres dones poderoses, Amparanoia, Anita Kuruba i Calypso Rose, que acaben de publicar cançons noves. Les acompanyen parelles especials, com Jahnreation amb Manu Chao, Lildami amb Santi Balmes i Cheb Kader amb Sargento Garcia.

  01 Amparo Sánchez - "Hermanas"
  02 Anita Kuruba - "C'est la vie"
  03 Prozak Soup - "Manifest antiromàntic"
  04 Cheb Kader - "Selon"
  05 Bungalo Dub - "Legend"
  06 Calypso Road - "Same boat"
  07 Jahneration - "Melody"
  08 Mistah Godeh - "Pachamama"
  09 Devi Reed - "Life lover"
  10 Lildami - "Mentrestant"
  11 Francisco el Hombre - "Encaldeirando"
  12 Lazurda - "La última noche"
  13 Max Korzh - "¿¿¿¿¿¿ [warzawa]"
  14 Rachid Taha - "Aïta"
  15 Balkan Boba - "Yo sí te creo"
  16 Nativa - "Mi jaula"

  La cosa va de tres dones poderoses, Amparanoia, Anita Kuruba i Calypso Rose, que acaben de publicar cançons noves. Les acompanyen parelles especials, com Jahnreation amb Manu Chao, Lildami amb Santi Balmes i Cheb Kader amb Sargento Garcia. 01 Amparo Sánchez - "Hermanas" 02 Anita Kuruba - "C'est la vie" 03 Prozak Soup - "Manifest antiromàntic" 04 Cheb Kader - "Selon" 05 Bungalo Dub - "Legend" 06 Calypso Road - "Same boat" 07 Jahneration - "Melody" 08 Mistah Godeh - "Pachamama" 09 Devi Reed - "Life lover" 10 Lildami - "Mentrestant" 11 Francisco el Hombre - "Encaldeirando" 12 Lazurda - "La última noche" 13 Max Korzh - "¿¿¿¿¿¿ [warzawa]" 14 Rachid Taha - "Aïta" 15 Balkan Boba - "Yo sí te creo" 16 Nativa - "Mi jaula"

 • La nova electrònica valenciana: trap, rap, bakalao i molt de "beat"
  Escolta àudio

  La nova electrònica valenciana: trap, rap, bakalao i molt de "beat"

  La música festiva de casa nostra té antecedents de fa 20 anys que usaven la música electrònica, com Professor Angel Dust, Macaco, La Kinky Beat, 08001 i Ojos de Brujo, i d'actuals com Doctor Prats, Sense Sal, Oques Grasses i Gertrudis. No obstant, si una escena electrònica s'està consolidant, per hiperactiva, és la valenciana. Una sèrie de grups que han mamat Orxata, Zoo, Aspencat i Ruta del Bakalao, com Prozak Soup, Émbolo, Cactus i Maluks, estan publicant discos espectaculars. Igual que grups de rap com Atupa, Pupil·les, Tesa, Jazzwoman i Colectivo Norte.

  01 Maluks - "Comboi"
  02 Nativa - "Nadie"
  03 Prozak Soup - "Un relat fet a mida"
  04 Jazzwoman - "Moriré de sed"
  05 Zoo - "Omertá"
  06 Atupa - "La reunió"
  07 Pupil·les - "El recital"
  08 Tesa - "Pussy power"
  09 Émbolo - "Wota"
  10 Xeic! - "Instant l'ahir"
  11 Pirats Sound Sistema - "Poemes i cançons"
  12 Doctor Prats - "Les nits no moren mai"
  13 Oques Grasses - "Torno a ser jo"
  14 Sense Sal - "La sortida"
  15 Orxata - "Ho podem tot"

  La música festiva de casa nostra té antecedents de fa 20 anys que usaven la música electrònica, com Professor Angel Dust, Macaco, La Kinky Beat, 08001 i Ojos de Brujo, i d'actuals com Doctor Prats, Sense Sal, Oques Grasses i Gertrudis. No obstant, si una escena electrònica s'està consolidant, per hiperactiva, és la valenciana. Una sèrie de grups que han mamat Orxata, Zoo, Aspencat i Ruta del Bakalao, com Prozak Soup, Émbolo, Cactus i Maluks, estan publicant discos espectaculars. Igual que grups de rap com Atupa, Pupil·les, Tesa, Jazzwoman i Colectivo Norte. 01 Maluks - "Comboi" 02 Nativa - "Nadie" 03 Prozak Soup - "Un relat fet a mida" 04 Jazzwoman - "Moriré de sed" 05 Zoo - "Omertá" 06 Atupa - "La reunió" 07 Pupil·les - "El recital" 08 Tesa - "Pussy power" 09 Émbolo - "Wota" 10 Xeic! - "Instant l'ahir" 11 Pirats Sound Sistema - "Poemes i cançons" 12 Doctor Prats - "Les nits no moren mai" 13 Oques Grasses - "Torno a ser jo" 14 Sense Sal - "La sortida" 15 Orxata - "Ho podem tot"

 • Rumbeta bona: Maruja Limón, El Quinto Carajillo i Rumbaristas
  Escolta àudio

  Rumbeta bona: Maruja Limón, El Quinto Carajillo i Rumbaristas

  No podem parar de presentar novetats publicades a casa nostra. Escoltarem les cançons acabades d'estrenar d'artistes catalans com Gertrudis, Aiala, Maruja Limón, El Quinto Carajillo, The Tyets i Rumbaristas. I viatjarem a l'estranger amb els alemanys Seeed i la brasilera Drik Barbosa.

  01 Xeic! - "Tornem a casa"
  02 El Quinto Carajillo - "Carajintro"
  03 Cuarto Segunda - "Als quatre vents"
  04 Rebeca Lane - "Quisiera olvidarme de tu nombre"
  05 Gertrudis - "Si tothom calla"
  06 Hard GZ - "Castillo de arena"
  07 Àlex Serra - "Ahora"
  08 Mr. Kilombo - "Todo cambia"
  09 Aiala - "Make a good face"
  10 Jenny and the Mexicats - "Thinkers and misfits"
  11 Colectivo Panamera - "Te llevo dentro"
  12 Maruja Limón - "Ante mí"
  13 Seeed - "Sie is geladen"
  14 Drik Barbosa - "Quem tem joga"
  15 The Tyets - "Hamaking"
  16 Rumbaristas - "Cómo como"


  No podem parar de presentar novetats publicades a casa nostra. Escoltarem les cançons acabades d'estrenar d'artistes catalans com Gertrudis, Aiala, Maruja Limón, El Quinto Carajillo, The Tyets i Rumbaristas. I viatjarem a l'estranger amb els alemanys Seeed i la brasilera Drik Barbosa. 01 Xeic! - "Tornem a casa" 02 El Quinto Carajillo - "Carajintro" 03 Cuarto Segunda - "Als quatre vents" 04 Rebeca Lane - "Quisiera olvidarme de tu nombre" 05 Gertrudis - "Si tothom calla" 06 Hard GZ - "Castillo de arena" 07 Àlex Serra - "Ahora" 08 Mr. Kilombo - "Todo cambia" 09 Aiala - "Make a good face" 10 Jenny and the Mexicats - "Thinkers and misfits" 11 Colectivo Panamera - "Te llevo dentro" 12 Maruja Limón - "Ante mí" 13 Seeed - "Sie is geladen" 14 Drik Barbosa - "Quem tem joga" 15 The Tyets - "Hamaking" 16 Rumbaristas - "Cómo como"

Anar al contingut