TOTS ELS ÀUDIOS

 • Tremenda Jauría: les madrilenyes que més piquen
  Escolta àudio

  Tremenda Jauría: les madrilenyes que més piquen

  La cançó "Cayena" dona nom al nou treball de les raperes madrilenyes Tremenda Jauría. Una cançó que sorprèn per una sonoritat propera al punk-rock nord-americà.

  La cançó "Cayena" dona nom al nou treball de les raperes madrilenyes Tremenda Jauría. Una cançó que sorprèn per una sonoritat propera al punk-rock nord-americà.

 • Novetats: d'El Pony Pisador a The Tyets & Los Manolos
  Escolta àudio

  Novetats: d'El Pony Pisador a The Tyets & Los Manolos

  Els mataronins The Tyets amb Los Manolos, la barcelonina Lil Russia, els valencians Mafalda, els vallencs Fenya Rai, la xilena veïna de Barcelona Sara Hebe, el gironí Raggatack i els déus de l'Olimp El Pony Pisador publiquen cançons noves. Les repassem juntament amb novetats d'altres latituds, com les de Residente amb Don Omar i el francès Naaman.

  01 Mafalda - "Cura sana"
  02 The Tyets - "La dels Manolos (feat. Los Manolos)"
  03 Martí Reig - "Cocconut (feat. Marshall, Chalart58)"
  04 Fenya Rai - "Pastor cabrer (feat. Joan Reig)"
  05 La Masia BCN - "Marreks (feat. Deibit LDA)"
  06 Iglú - "Supernova"
  07 Billy Nyaps - "Escenaris tropicals"
  08 Acros - "Passiu bé"
  09 Mi Amargo - "Nave espacial"
  10 Mosaic - "Pel camí"
  11 La Plaga N11 - "Fem un crit"
  12 Lil Russia - "Agua de coco (feat. Ismaele 186)"
  13 El Pony Pisador - "Bully in the alley"
  14 Sara Hebe - "México"
  15 Raggattack - "Feed the arts (feat. Misha1dem)"
  16 Hardbeats - "London 79 (feat. Dr Ring Ding)"
  17 Santiago Motorizado - "Tonto corazón (feat. Vicentico)"
  18 Naaman - "Crazy (feat. Dub Inc)"
  19 Don Omar - "Flow (feat Residente)"

  Els mataronins The Tyets amb Los Manolos, la barcelonina Lil Russia, els valencians Mafalda, els vallencs Fenya Rai, la xilena veïna de Barcelona Sara Hebe, el gironí Raggatack i els déus de l'Olimp El Pony Pisador publiquen cançons noves. Les repassem juntament amb novetats d'altres latituds, com les de Residente amb Don Omar i el francès Naaman. 01 Mafalda - "Cura sana" 02 The Tyets - "La dels Manolos (feat. Los Manolos)" 03 Martí Reig - "Cocconut (feat. Marshall, Chalart58)" 04 Fenya Rai - "Pastor cabrer (feat. Joan Reig)" 05 La Masia BCN - "Marreks (feat. Deibit LDA)" 06 Iglú - "Supernova" 07 Billy Nyaps - "Escenaris tropicals" 08 Acros - "Passiu bé" 09 Mi Amargo - "Nave espacial" 10 Mosaic - "Pel camí" 11 La Plaga N11 - "Fem un crit" 12 Lil Russia - "Agua de coco (feat. Ismaele 186)" 13 El Pony Pisador - "Bully in the alley" 14 Sara Hebe - "México" 15 Raggattack - "Feed the arts (feat. Misha1dem)" 16 Hardbeats - "London 79 (feat. Dr Ring Ding)" 17 Santiago Motorizado - "Tonto corazón (feat. Vicentico)" 18 Naaman - "Crazy (feat. Dub Inc)" 19 Don Omar - "Flow (feat Residente)"

 • Sara Hebe, d'Argentina a Catalunya passant per Mèxic
  Escolta àudio

  Sara Hebe, d'Argentina a Catalunya passant per Mèxic

  La rapera argentina veïna de Barcelona publica un nou avançament del que serà el seu nou disc: una meravella titulada "México" que compta amb un clip que val la pena veure.

  La rapera argentina veïna de Barcelona publica un nou avançament del que serà el seu nou disc: una meravella titulada "México" que compta amb un clip que val la pena veure.

 • De La Pegatina a Beatneeks: les novetats del moment
  Escolta àudio

  De La Pegatina a Beatneeks: les novetats del moment

  L'actualitat i el ritme de la música urbana i festiva són trepidants. Avui, novetats que van dels Strombers al primer avançament del nou disc de La Pegatina, i de Beatneeks a Lil Russia, passant pels colombians Bomba Estéreo, l'argentina Miss Bolivia i el portorriqueny PJ Sin Suela.

  01 Strombers - "Un conte ple de tu"
  02 Cronopios - "Línea 2"
  03 Kumbara - "Mira'm bé"
  04 Lil Russia - "Cuando el fuego brilla (feat. Rapsusklei)"
  05 Shotta - "Montaña rusa (feat. Anier)"
  06 Sharif - "Lumbre (feat. Gordo del Funk)"
  07 Nenny - "Tequila (A colors show)"
  08 La Pegatina - "Down for love"(feat. Chef'Special)"
  09 La Troupe - "Fins que ens caigui el cel"
  10 Beatneeks - "Orígens (feat. Kovitch)"
  11 La Plaga N11 - "Mundo salvaje (feat. David Ruíz)"
  12 Socunbohemio - "Conte d'estiu"
  13 Sol Pereyra - "Hola bye (feat. Mula & Sara Hebe)"
  14 Pj Sin Suela - "Madrid"
  15 Miss Bolivia - "Menos mierda (feat Perotá Chingó)"
  16 Bomba Estéreo - "Como lo pedí"


  L'actualitat i el ritme de la música urbana i festiva són trepidants. Avui, novetats que van dels Strombers al primer avançament del nou disc de La Pegatina, i de Beatneeks a Lil Russia, passant pels colombians Bomba Estéreo, l'argentina Miss Bolivia i el portorriqueny PJ Sin Suela. 01 Strombers - "Un conte ple de tu" 02 Cronopios - "Línea 2" 03 Kumbara - "Mira'm bé" 04 Lil Russia - "Cuando el fuego brilla (feat. Rapsusklei)" 05 Shotta - "Montaña rusa (feat. Anier)" 06 Sharif - "Lumbre (feat. Gordo del Funk)" 07 Nenny - "Tequila (A colors show)" 08 La Pegatina - "Down for love"(feat. Chef'Special)" 09 La Troupe - "Fins que ens caigui el cel" 10 Beatneeks - "Orígens (feat. Kovitch)" 11 La Plaga N11 - "Mundo salvaje (feat. David Ruíz)" 12 Socunbohemio - "Conte d'estiu" 13 Sol Pereyra - "Hola bye (feat. Mula & Sara Hebe)" 14 Pj Sin Suela - "Madrid" 15 Miss Bolivia - "Menos mierda (feat Perotá Chingó)" 16 Bomba Estéreo - "Como lo pedí"

 • Beatneeks, l'electrònica amb hip-hop i soul que arriba de Moià
  Escolta àudio

  Beatneeks, l'electrònica amb hip-hop i soul que arriba de Moià

  El grup de Moià Beatneeks neix de la fusió de la música electrònica amb el hip-hop i el soul. Aviat publicaran el primer disc, titulat "Sinestesia", del qual seleccionem "Orígens", una joia on hi col·labora Kovitch (ex-Homes Llúdriga).

  El grup de Moià Beatneeks neix de la fusió de la música electrònica amb el hip-hop i el soul. Aviat publicaran el primer disc, titulat "Sinestesia", del qual seleccionem "Orígens", una joia on hi col·labora Kovitch (ex-Homes Llúdriga).

 • Descobreix la música urbana del BAM i Música Mercè
  Escolta àudio

  Descobreix la música urbana del BAM i Música Mercè

  La festa major de Barcelona amaga una programació musical de luxe, sobretot perquè no depèn de cap criteri comercial, la qual cosa permet gaudir de projectes tant de casa nostra com d'arreu del món que, altrament, seria complicat poder veure. Escoltarem propostes locals com els afrobrasilers Ayom, la reggaetonera Bea Pelea o les raperes Santa Salut i Sofía Gabanna i propostes de més enllà com el raper marroquí Issam, la francesa Crystal Murray, la cubana La Dame Blanche o les africanes Les Amazones d'Afrique.

  01 Crystal Murray - "A colors show"
  02 La Dame Blanche - "No puedo loco"
  03 Sofía Gabanna - "No hay rencor"
  04 Les Amazones d'Afrique - "Dogon (Jo Bissa remix)"
  05 Ayom - "Cachaça e Macarrao"
  06 Fulu Miziki - "Kinshasa's music warriors"
  07 Bandé Gamboa - "Dunia bé tené"
  08 Cutemobb - "Felt confused (feat. Bikoko)"
  09 Prince Osito - "Bassline radio"
  10 Aziza Brahim - "Baraka"
  11 Issam - "Babylone"
  12 Rusowsky - "So so"
  13 Free Sis Mafia - "Booty Camp Click (feat. Las Ninyas del Corro)"
  14 Juicy BAE - "Tide up"
  15 Canzoniere Greganico Salentino - "Pizzica Bhangra"
  16 Santa Salut - "Bala perdida (feat. Adala)
  17 Stay Homas - The Bright Side (feat Oques Grasses)"
  18 Barcelona Gipsy Balkan Orchestra - "Od Ebra do Dunava"

  La festa major de Barcelona amaga una programació musical de luxe, sobretot perquè no depèn de cap criteri comercial, la qual cosa permet gaudir de projectes tant de casa nostra com d'arreu del món que, altrament, seria complicat poder veure. Escoltarem propostes locals com els afrobrasilers Ayom, la reggaetonera Bea Pelea o les raperes Santa Salut i Sofía Gabanna i propostes de més enllà com el raper marroquí Issam, la francesa Crystal Murray, la cubana La Dame Blanche o les africanes Les Amazones d'Afrique. 01 Crystal Murray - "A colors show" 02 La Dame Blanche - "No puedo loco" 03 Sofía Gabanna - "No hay rencor" 04 Les Amazones d'Afrique - "Dogon (Jo Bissa remix)" 05 Ayom - "Cachaça e Macarrao" 06 Fulu Miziki - "Kinshasa's music warriors" 07 Bandé Gamboa - "Dunia bé tené" 08 Cutemobb - "Felt confused (feat. Bikoko)" 09 Prince Osito - "Bassline radio" 10 Aziza Brahim - "Baraka" 11 Issam - "Babylone" 12 Rusowsky - "So so" 13 Free Sis Mafia - "Booty Camp Click (feat. Las Ninyas del Corro)" 14 Juicy BAE - "Tide up" 15 Canzoniere Greganico Salentino - "Pizzica Bhangra" 16 Santa Salut - "Bala perdida (feat. Adala) 17 Stay Homas - The Bright Side (feat Oques Grasses)" 18 Barcelona Gipsy Balkan Orchestra - "Od Ebra do Dunava"

 • Free Sis Mafia: les madrilenyes fan rap
  Escolta àudio

  Free Sis Mafia: les madrilenyes fan rap

  A la capital madrilenya hi resideixen les Free Sis Mafia, un col·lectiu d'urban format per dones. A "Booty Camp click" hi canten amb Las Ninyas del Corro.

  A la capital madrilenya hi resideixen les Free Sis Mafia, un col·lectiu d'urban format per dones. A "Booty Camp click" hi canten amb Las Ninyas del Corro.

 • L'estiu continua amb les novetats catalanes més refrescants
  Escolta àudio

  L'estiu continua amb les novetats catalanes més refrescants

  Aquest estiu els i les artistes de casa nostra no han fet vacances. Al llarg dels darrers mesos s'han publicat un munt de cançons estiuenques i refrescants que avui recollim. Escoltem des de novetats de grups emergents com Sexenni, Miren, Gemm Sol, Kim Kuipers i Misha1dem a novetats de clàssics com Muchachito Bombo Infierno, Amparo Sánchez, Adrià Salas i Rosalía.

  01 Sexenni - "El puma"
  02 Sharif - "Canto para mi pueblo (feat. La Sra. Tomasa)"
  03 Miren - "Aparte"
  04 Awakate - "Se pega"
  05 Funkiwis - "Me alegro de verte"
  06 Gemm sol - "Ciutat del sol"
  07 Balkan Paradise Orchestra - "Màntric"
  08 Sofía Gabanna - "Ass sessions 12"
  09 Kim Kuipers - "Més a prop"
  10 Misha1dem - "Self love"
  11 Tokischa - "Linda (feat. Rosalía)"
  12 Muchachito Bombo Infierno - "El club del paro"
  13 Amparo Sánchez - "Qué suerte"
  14 Adrià Salas - "Ella de normal no me llegó"
  15 Pupil·les - "Tota estiu"
  16 Nativa - "Cuando viene el calor (feat. Jazzwoman)"
  17 Emlan - "Déjalos en shock"


  Aquest estiu els i les artistes de casa nostra no han fet vacances. Al llarg dels darrers mesos s'han publicat un munt de cançons estiuenques i refrescants que avui recollim. Escoltem des de novetats de grups emergents com Sexenni, Miren, Gemm Sol, Kim Kuipers i Misha1dem a novetats de clàssics com Muchachito Bombo Infierno, Amparo Sánchez, Adrià Salas i Rosalía. 01 Sexenni - "El puma" 02 Sharif - "Canto para mi pueblo (feat. La Sra. Tomasa)" 03 Miren - "Aparte" 04 Awakate - "Se pega" 05 Funkiwis - "Me alegro de verte" 06 Gemm sol - "Ciutat del sol" 07 Balkan Paradise Orchestra - "Màntric" 08 Sofía Gabanna - "Ass sessions 12" 09 Kim Kuipers - "Més a prop" 10 Misha1dem - "Self love" 11 Tokischa - "Linda (feat. Rosalía)" 12 Muchachito Bombo Infierno - "El club del paro" 13 Amparo Sánchez - "Qué suerte" 14 Adrià Salas - "Ella de normal no me llegó" 15 Pupil·les - "Tota estiu" 16 Nativa - "Cuando viene el calor (feat. Jazzwoman)" 17 Emlan - "Déjalos en shock"

 • Muchachito Bombo Infierno, de pel·lícula
  Escolta àudio

  Muchachito Bombo Infierno, de pel·lícula

  Quina alegria escoltar una cançó nova de Muchachito Bombo Infierno. Es tracta d'"El club del paro", la banda sonora d'una pel·lícula homònima dirigida per David Marqués.

  Quina alegria escoltar una cançó nova de Muchachito Bombo Infierno. Es tracta d'"El club del paro", la banda sonora d'una pel·lícula homònima dirigida per David Marqués.

 • La B.S.O. més festiva per a la Diada
  Escolta àudio

  La B.S.O. més festiva per a la Diada

  Estrenem la cinquena temporada amb una selecció de la millor música catalana per viure i celebrar la Diada. Una hora de música festiva en què no hi poden faltar Txarango, Gertrudis, Oques Grasses, Sense Sal i Doctor Prats.

  01 Txarango - "Agafant l'horitzó"
  02 Gertrudis - "Si tothom calla"
  03 Sense Sal - "Com abans"
  04 Oques Grasses - "Serem ocells"
  05 Mosaic - "Ets tu"
  06 El Pony Pisador - "Jetpack Jordi"
  07 Ebri Knight - "Carrer"
  08 Very Pomelo - "Diumenge revolució"
  09 El Diluvi - "La revolució"
  10 Santa Salut - "Un altre petó"
  11 Las Bajas Pasiones - "Sols el poble salva el poble"
  12 Porto Bello - "Abril"
  13 Cesc Freixas - "La petita rambla del Poble Dec feat. Txarango"
  14 Strombers - "La nit de Sant Joan (feat. Violeta Julbe)"
  15 Andana - "Tot comença"
  16 Doctor Prats - "Massa bé"
  17 Buhos - "Mil batalles"

  Estrenem la cinquena temporada amb una selecció de la millor música catalana per viure i celebrar la Diada. Una hora de música festiva en què no hi poden faltar Txarango, Gertrudis, Oques Grasses, Sense Sal i Doctor Prats. 01 Txarango - "Agafant l'horitzó" 02 Gertrudis - "Si tothom calla" 03 Sense Sal - "Com abans" 04 Oques Grasses - "Serem ocells" 05 Mosaic - "Ets tu" 06 El Pony Pisador - "Jetpack Jordi" 07 Ebri Knight - "Carrer" 08 Very Pomelo - "Diumenge revolució" 09 El Diluvi - "La revolució" 10 Santa Salut - "Un altre petó" 11 Las Bajas Pasiones - "Sols el poble salva el poble" 12 Porto Bello - "Abril" 13 Cesc Freixas - "La petita rambla del Poble Dec feat. Txarango" 14 Strombers - "La nit de Sant Joan (feat. Violeta Julbe)" 15 Andana - "Tot comença" 16 Doctor Prats - "Massa bé" 17 Buhos - "Mil batalles"

 • Andana: el reggae del Maresme tropical
  Escolta àudio

  Andana: el reggae del Maresme tropical

  El grup d'Andana transforma a base de reggae el Maresme en la comarca més tropical. Sentim la seva nova cançó titulada "Tot comença".

  El grup d'Andana transforma a base de reggae el Maresme en la comarca més tropical. Sentim la seva nova cançó titulada "Tot comença".

 • Les millors cançons de la temporada
  Escolta àudio

  Les millors cançons de la temporada

  Tanquem la quarta temporada amb un recull d'algunes de les millors cançons que hem escoltat en aquests mesos sense concerts en directe, però molt productius discogràficament. Avui, una hora amb Oques Grasses, Doctor Prats, La Pegatina, Buhos, Zoo, Porto Bello, Queralt Lahoz, Santa Salut, The Tyets amb Els Amics de les Arts, La Fúmiga, Adala...

  01 Zoo - "Llepolies"
  02 Doctor Prats - "Massa bé"
  03 The Tyets - "Amics Tiets i coneguts (feat. Els Amics de les Arts)"
  04 Queralt Lahoz - "Tu boca"
  05 Aiala - "White wine (Raro) [feat. Spxxn P]"
  06 Nathy Peluso - "Bzrp music (feat. Bizarrap)"
  07 Carmen Chía - "Orguyoça"
  08 Sexenni - "Crema Catalana (feat. Yung Rajola)"
  09 Oques Grasses - "Bye bye"
  10 La Pegatina - "La guspira"
  11 Mabel Flores - "Mujer incendio"
  12 Buhos - "Mil Batalles"
  13 Tanxugueiras - "Midas"
  14 Zetak - "Hitzeman (feat. Oques Grasses)"
  15 Still Ill - "Pas Ferm (feat. Adala, Senyor Oca i Lágrimas de Sangre)"
  16 La Fúmiga - "Ja no fa mal (feat. Samantha)"
  17 Roba Estesa - "Oceà"  Tanquem la quarta temporada amb un recull d'algunes de les millors cançons que hem escoltat en aquests mesos sense concerts en directe, però molt productius discogràficament. Avui, una hora amb Oques Grasses, Doctor Prats, La Pegatina, Buhos, Zoo, Porto Bello, Queralt Lahoz, Santa Salut, The Tyets amb Els Amics de les Arts, La Fúmiga, Adala... 01 Zoo - "Llepolies" 02 Doctor Prats - "Massa bé" 03 The Tyets - "Amics Tiets i coneguts (feat. Els Amics de les Arts)" 04 Queralt Lahoz - "Tu boca" 05 Aiala - "White wine (Raro) [feat. Spxxn P]" 06 Nathy Peluso - "Bzrp music (feat. Bizarrap)" 07 Carmen Chía - "Orguyoça" 08 Sexenni - "Crema Catalana (feat. Yung Rajola)" 09 Oques Grasses - "Bye bye" 10 La Pegatina - "La guspira" 11 Mabel Flores - "Mujer incendio" 12 Buhos - "Mil Batalles" 13 Tanxugueiras - "Midas" 14 Zetak - "Hitzeman (feat. Oques Grasses)" 15 Still Ill - "Pas Ferm (feat. Adala, Senyor Oca i Lágrimas de Sangre)" 16 La Fúmiga - "Ja no fa mal (feat. Samantha)" 17 Roba Estesa - "Oceà"

 • Cançons revolucionàries per celebrar 25 anys de Propaganda Pel Fet!
  Escolta àudio

  Cançons revolucionàries per celebrar 25 anys de Propaganda Pel Fet!

  El segell de Manresa Propaganda Pel Fet! compleix 25 anys de vida al llarg dels quals ha publicat tota una col·lecció de discos mítics de grups de referència pel nostre programa. Grups tant del País Valencià com del principat que s'han caracteritzat per la seva música festiva i multi-referencial, però també pel seu missatge polític i social, com els valencians Obrint Pas i els catalans Cheb Balowski, At Versaris o Pirats Sound Sistema. Al llarg de 25 anys, Propaganda Pel Fet! ha publicat els discos dels principals artistes de l'escena valenciana com Zoo, La Raíz, Auxili, Smoking Souls, Jazzwoman o Ciudad Jara i d'altres de catalanes com les Tribade. L'olfacte del segell a l'hora d'identificar bona música continua en forma, com demostren els seus darrers descobriments: Maluks i Tropical Galaxia. Els quatre responsables de Propaganda Pel Fet! ens presenten una selecció de les cançons més rellevants del segell.

  01 Cheb Balowski - "Benvinguts"
  02 Feliu Ventura - "D'acord, d'acord"
  03 Xerramequ Tiquis Miquis - "Les formigues de la vida"
  04 At Versaris - "La il·lusió és el 'finikitu' de les ganes"
  05 Obrint Pas - "La vida sense tu"
  06 Zoo - "Estiu"
  07 La Raíz - "Entre poetas y presos"
  08 Auxili - "Hui la liem"
  09 The Cabrians amb Fermin Muguruza - "Welcome to turistan"
  10 Xavi Sarrià - "Atrevir-te"
  11 Smoking Souls - "Anestèsica"
  12 Ciudad Jara - "Bailé"
  13 Tribade - "Me baila"
  14 Jazzwoman - "Xe, quin fàstic!"
  15 Pirat's Sound Sistema - "No s'atura" (remix by Puxi)
  16 Maluks - "Comboi"

  El segell de Manresa Propaganda Pel Fet! compleix 25 anys de vida al llarg dels quals ha publicat tota una col·lecció de discos mítics de grups de referència pel nostre programa. Grups tant del País Valencià com del principat que s'han caracteritzat per la seva música festiva i multi-referencial, però també pel seu missatge polític i social, com els valencians Obrint Pas i els catalans Cheb Balowski, At Versaris o Pirats Sound Sistema. Al llarg de 25 anys, Propaganda Pel Fet! ha publicat els discos dels principals artistes de l'escena valenciana com Zoo, La Raíz, Auxili, Smoking Souls, Jazzwoman o Ciudad Jara i d'altres de catalanes com les Tribade. L'olfacte del segell a l'hora d'identificar bona música continua en forma, com demostren els seus darrers descobriments: Maluks i Tropical Galaxia. Els quatre responsables de Propaganda Pel Fet! ens presenten una selecció de les cançons més rellevants del segell. 01 Cheb Balowski - "Benvinguts" 02 Feliu Ventura - "D'acord, d'acord" 03 Xerramequ Tiquis Miquis - "Les formigues de la vida" 04 At Versaris - "La il·lusió és el 'finikitu' de les ganes" 05 Obrint Pas - "La vida sense tu" 06 Zoo - "Estiu" 07 La Raíz - "Entre poetas y presos" 08 Auxili - "Hui la liem" 09 The Cabrians amb Fermin Muguruza - "Welcome to turistan" 10 Xavi Sarrià - "Atrevir-te" 11 Smoking Souls - "Anestèsica" 12 Ciudad Jara - "Bailé" 13 Tribade - "Me baila" 14 Jazzwoman - "Xe, quin fàstic!" 15 Pirat's Sound Sistema - "No s'atura" (remix by Puxi) 16 Maluks - "Comboi"

 • Especial Bob Marley: Un homenatge des de fora del reggae
  Escolta àudio

  Especial Bob Marley: Un homenatge des de fora del reggae

  Aquest 2021 es commemoren els 40 anys de la mort de Bob Marley. Recordem i homenatgem el rei del reggae amb una selecció de versions de les seves grans cançons reinterpretades per altres artistes, que les han portat al seu terreny. Des d'Amparanoia i Ojos de Brujo a Gilberto Gil, Nina Simone i Negu Gorriak. Un experiment que barreja molts estils amb l'únic denominador comú de Marley, inspirador de moltíssims dels grups i artistes que solen passar per aquí.

  01 Nakkia Gold - "Get up stand up"
  02 Santana - "Iron lion zion"
  03 Toots & The Maytals - "Three little birds (feat. Ziggy Marley)"
  04 Mimi Maura - "Judge not"
  05 Nina Simone - "No woman, no cry"
  06 Eric Clapton - "I shot the sheriff"
  07 Gilberto Gil - "Waiting in vain"
  08 Amparanoia - "Redemption song"
  09 The Schwings Band - "Is this love"
  10 Negu Gorriak - "Anima zaitez"
  11 Alborosie - "Natural mystic"
  12 Damian Marley - "Catch a fire"
  13 Manu Chao - "Put in on"
  14 Céu - "Concrete jungle"
  15 Fidel Nadal - "Wake up and live"
  16 Ojos de Brujo - "Wake up, stand up"
  Aquest 2021 es commemoren els 40 anys de la mort de Bob Marley. Recordem i homenatgem el rei del reggae amb una selecció de versions de les seves grans cançons reinterpretades per altres artistes, que les han portat al seu terreny. Des d'Amparanoia i Ojos de Brujo a Gilberto Gil, Nina Simone i Negu Gorriak. Un experiment que barreja molts estils amb l'únic denominador comú de Marley, inspirador de moltíssims dels grups i artistes que solen passar per aquí. 01 Nakkia Gold - "Get up stand up" 02 Santana - "Iron lion zion" 03 Toots & The Maytals - "Three little birds (feat. Ziggy Marley)" 04 Mimi Maura - "Judge not" 05 Nina Simone - "No woman, no cry" 06 Eric Clapton - "I shot the sheriff" 07 Gilberto Gil - "Waiting in vain" 08 Amparanoia - "Redemption song" 09 The Schwings Band - "Is this love" 10 Negu Gorriak - "Anima zaitez" 11 Alborosie - "Natural mystic" 12 Damian Marley - "Catch a fire" 13 Manu Chao - "Put in on" 14 Céu - "Concrete jungle" 15 Fidel Nadal - "Wake up and live" 16 Ojos de Brujo - "Wake up, stand up"

 • Especial revetlla Casa Babylon 04
  Escolta àudio

  Especial revetlla Casa Babylon 04

  Selecció musical especial revetlla de Sant Joan, per Marc Isern i Rubèn Sierra.

  01 Oques Grasses - "In the night"
  02 The Tyets - "M
  enorca"
  03 Lildami - 2080 (Feat. Sr. Chen)"
  04 La Troupe - "La ballada"
  05 La Pegatina - "Y volar (Feat. Caligaris)"
  06 La Sra. Tomasa - "Sepa mi gente"
  07 La Clika Pika - "Politono (Feat. Montserrap)"
  08 Tribade - "Abolo"
  09 Segonamà - "La ubicació"
  10 Gertrudis - "No em dóna la gana (Feat. Doctor Prats)"
  11 Nil Moliner - "Mi religión"
  12 Macaco - "Eu quero tudo (Feat. Natiruts)"
  13 Pèl De Galla - "Paradís"
  14 Balkan Paradise Orchestra - "Cotnes"
  15 Las Bajas Pasiones - "No me vendas la moto"
  16 El Pony Pisador - "La noble vila de Su"
  17 Pira'ts Sound Sistema - "No s'atura"
  18 La Plaga N11 - "El rostre del vent"


  Selecció musical especial revetlla de Sant Joan, per Marc Isern i Rubèn Sierra. 01 Oques Grasses - "In the night" 02 The Tyets - "Menorca" 03 Lildami - 2080 (Feat. Sr. Chen)" 04 La Troupe - "La ballada" 05 La Pegatina - "Y volar (Feat. Caligaris)" 06 La Sra. Tomasa - "Sepa mi gente" 07 La Clika Pika - "Politono (Feat. Montserrap)" 08 Tribade - "Abolo" 09 Segonamà - "La ubicació" 10 Gertrudis - "No em dóna la gana (Feat. Doctor Prats)" 11 Nil Moliner - "Mi religión" 12 Macaco - "Eu quero tudo (Feat. Natiruts)" 13 Pèl De Galla - "Paradís" 14 Balkan Paradise Orchestra - "Cotnes" 15 Las Bajas Pasiones - "No me vendas la moto" 16 El Pony Pisador - "La noble vila de Su" 17 Pira'ts Sound Sistema - "No s'atura" 18 La Plaga N11 - "El rostre del vent"

Anar al contingut