TOTS ELS ÀUDIOS

 • La millor música festiva catalana del 2021
  Escolta àudio

  La millor música festiva catalana del 2021

  El 2021 ha estat un any prolífic. Oques Grasses, ZOO, Maruja Limón, Txarango, Els Catarres, La Fúmiga, Macaco, La Pegatina, Stay Homas i Roba Estesa, entre d'altres, ens han regalat cançons molt inspirades. Repassarem les millors de l'any juntament amb hits de bandes emergents com El Pony Pisador, 99%, Matah i Andana.

  01 Txarango - "La foguera (feat. Joan Garriga)"
  02 Stay Homas - "No vull baixar (feat. Albert Pla)"
  03 Awakate - "Se pega (feat. Jazzwoman)"
  04 Nativa - "Cuando viene el calor (feat. Jazzwoman)"
  05 El Pony Pisador - "Whip Jamboree (feat. chalart58)"
  06 Roba Estesa - "Lxs nenxs"
  07 Maruja Limón - "Barna"
  08 La Sra. Tomasa - "Arrímate (Live sessions) [feat. Compota de Manana]"
  09 La Fúmiga - "Her"
  10 ZOO - "Tobogan"
  11 Oques Grasses - "Petar-ho"
  12 La Pegatina - "Down for love (feat. Chef'Special)"
  13 Andana - "Pull up (feat. Boom Boom Fighters)"
  14 Macaco - "Eu quero tudo (feat. Natiruts)"
  15 Matah - "Music box"

  El 2021 ha estat un any prolífic. Oques Grasses, ZOO, Maruja Limón, Txarango, Els Catarres, La Fúmiga, Macaco, La Pegatina, Stay Homas i Roba Estesa, entre d'altres, ens han regalat cançons molt inspirades. Repassarem les millors de l'any juntament amb hits de bandes emergents com El Pony Pisador, 99%, Matah i Andana. 01 Txarango - "La foguera (feat. Joan Garriga)" 02 Stay Homas - "No vull baixar (feat. Albert Pla)" 03 Awakate - "Se pega (feat. Jazzwoman)" 04 Nativa - "Cuando viene el calor (feat. Jazzwoman)" 05 El Pony Pisador - "Whip Jamboree (feat. chalart58)" 06 Roba Estesa - "Lxs nenxs" 07 Maruja Limón - "Barna" 08 La Sra. Tomasa - "Arrímate (Live sessions) [feat. Compota de Manana]" 09 La Fúmiga - "Her" 10 ZOO - "Tobogan" 11 Oques Grasses - "Petar-ho" 12 La Pegatina - "Down for love (feat. Chef'Special)" 13 Andana - "Pull up (feat. Boom Boom Fighters)" 14 Macaco - "Eu quero tudo (feat. Natiruts)" 15 Matah - "Music box"

 • El millor urban català de l'any
  Escolta àudio

  El millor urban català de l'any

  El 2021 ha estat un any molt intens per a la música urbana catalana. Hem tingut nous discos de Lildami, Queralt Lahoz i 31FAM, hem viscut la consolidació d'artistes com The Tyets i Santa Salut, i hem flipat amb els debuts discogràfics de Maluks, Yung Rajola i Extraño Weys. La pandèmia ha inspirat l'escena, que no ha parat de publicar singles. Els millors els repassem en aquest especial resum del millor de l'any.

  01 P.A.W.N. Gang - "024"
  02 31 FAM - "Nens del barri"
  03 Lil Russia - "Panteras (feat. Santa Salut)"
  04 Aiala - "White wine (Raro) (feat. Spxxn P)"
  05 Spxxn P - "Mermelada"
  06 Sexenni - "El puma"
  07 The Tyets - "Amics, tiets i coneguts (feat. Els Amics de les Arts)"
  08 Tropical Galaxia - "Muntanya russa"
  09 Queralt Lahoz - "Con poco"
  10 Yung Rajola - "Tot és més fàcil"
  11 El Noi de Tona - "Creure"
  12 Lildami - "2080 (feat. Sr Chen)"
  13 Doble - "Déjalo Salir (feat. Sofía Gabanna)"
  14 Sombra Alor - "Petazeta"
  15 Crema Kids - "Bluetropic"
  16 Sibil·la3 - "Me diràs (feat. Santa Salut i Lupitas Friends)"
  17 Extraño Weys - "Consens i crispetes (feat. El Gordo del Puru)"
  18 Maluks - "Soca-rel (feat. Pa Lao)"

  El 2021 ha estat un any molt intens per a la música urbana catalana. Hem tingut nous discos de Lildami, Queralt Lahoz i 31FAM, hem viscut la consolidació d'artistes com The Tyets i Santa Salut, i hem flipat amb els debuts discogràfics de Maluks, Yung Rajola i Extraño Weys. La pandèmia ha inspirat l'escena, que no ha parat de publicar singles. Els millors els repassem en aquest especial resum del millor de l'any. 01 P.A.W.N. Gang - "024" 02 31 FAM - "Nens del barri" 03 Lil Russia - "Panteras (feat. Santa Salut)" 04 Aiala - "White wine (Raro) (feat. Spxxn P)" 05 Spxxn P - "Mermelada" 06 Sexenni - "El puma" 07 The Tyets - "Amics, tiets i coneguts (feat. Els Amics de les Arts)" 08 Tropical Galaxia - "Muntanya russa" 09 Queralt Lahoz - "Con poco" 10 Yung Rajola - "Tot és més fàcil" 11 El Noi de Tona - "Creure" 12 Lildami - "2080 (feat. Sr Chen)" 13 Doble - "Déjalo Salir (feat. Sofía Gabanna)" 14 Sombra Alor - "Petazeta" 15 Crema Kids - "Bluetropic" 16 Sibil·la3 - "Me diràs (feat. Santa Salut i Lupitas Friends)" 17 Extraño Weys - "Consens i crispetes (feat. El Gordo del Puru)" 18 Maluks - "Soca-rel (feat. Pa Lao)"

 • Misha.1dem i Mushkaa: Una allau de novetats catalanes
  Escolta àudio

  Misha.1dem i Mushkaa: Una allau de novetats catalanes

  S'acosta l'hivern i tot i així ens alegrem moltíssim de l'allau de novetats que han sortit darrerament. Repassarem durant seixanta minuts les noves cançons de grups de casa nostra consolidats, com ZOO o Adala, i de grups emergents, com ara Mushkaa, Misha.1dem, Hereus del Beat, El Diluvi o Seikos.

  01 Zoo - "Carrer de l'Amargura (Il·lustrada)"
  02 El Diluvi - "Paraules silenciades"
  03 Mushkaa - "Res kla"
  04 Misha.1dem - "Taste of freedom"
  05 L'entourloop - "My art on the market" feat Iseo & Dodosound
  06 Hereus del Beat - "La caleta"
  07 Violeta - "Solaz"
  08 Seikos - "Luna lejana" feat Train to Roots
  09 Líbrida - "Lluvia" feat Kovitch
  10 Dakidarria - "Pobo de artistas"
  11 Las Bajas Pasiones - "No+presos"
  12 Adala - "Quan es fon la nit"
  13 Juanito Makandé - "El tango de las ratas"
  14 Huntza - "17:21" feat Julieta Venegas
  15 The Salsa Punk Orchestra - "Salve"

  S'acosta l'hivern i tot i així ens alegrem moltíssim de l'allau de novetats que han sortit darrerament. Repassarem durant seixanta minuts les noves cançons de grups de casa nostra consolidats, com ZOO o Adala, i de grups emergents, com ara Mushkaa, Misha.1dem, Hereus del Beat, El Diluvi o Seikos. 01 Zoo - "Carrer de l'Amargura (Il·lustrada)" 02 El Diluvi - "Paraules silenciades" 03 Mushkaa - "Res kla" 04 Misha.1dem - "Taste of freedom" 05 L'entourloop - "My art on the market" feat Iseo & Dodosound 06 Hereus del Beat - "La caleta" 07 Violeta - "Solaz" 08 Seikos - "Luna lejana" feat Train to Roots 09 Líbrida - "Lluvia" feat Kovitch 10 Dakidarria - "Pobo de artistas" 11 Las Bajas Pasiones - "No+presos" 12 Adala - "Quan es fon la nit" 13 Juanito Makandé - "El tango de las ratas" 14 Huntza - "17:21" feat Julieta Venegas 15 The Salsa Punk Orchestra - "Salve"

 • Dakidarría: un homenatge a la interessantíssima i jove escena musical gallega
  Escolta àudio

  Dakidarría: un homenatge a la interessantíssima i jove escena musical gallega

  Dakidarría homenatja el gran moment que viu la música gallega amb la cançó "Pobo de artistes" en què hi col·laboren una seixantena de grups joves actuals. Des de les Tanxugueiras fins a Ezetaerre passant per Rebeliom do Inframundo o High Paw. Una joia!!

  Dakidarría homenatja el gran moment que viu la música gallega amb la cançó "Pobo de artistes" en què hi col·laboren una seixantena de grups joves actuals. Des de les Tanxugueiras fins a Ezetaerre passant per Rebeliom do Inframundo o High Paw. Una joia!!

 • "Estrats", el disc que retrata la música urban i festiva de ponent
  Escolta àudio

  "Estrats", el disc que retrata la música urban i festiva de ponent

  Des de fa tres anys, el Consell Comarcal del Segrià publica el CD recopilatori "Estrats - Sons de Ponent", que segons ells mateixos expliquen, pretén ser un espai de trobada, de reunió i una plataforma de treball de l'escena de Ponent on allò que prima és el fet de sumar en clau d'escena musical a les terres de Lleida. L'èxit de les edicions de 2019 i 2020 és tal, que aquesta tercera edició de l'"Estrats", el CD és doble i conté quaranta tres propostes musicals, que són produccions súper interessants i de quilòmetre zero. Escoltarem el talent jove emmarcat en gèneres propis de "Casa Babylon", com el mestissatge dels Lasta Sanco, l'urban de Yung Rajola, el reggae dels Koers o el rap de Ciniko el Octavo Arte.

  01 Eskifits - "Un amor com els d'abans"
  02 Anser001 - "A new planet"
  03 Lasta Sanco - "Elonga Yango"
  04 Segon Passeig - "Rodant"
  05 Lia Auris - "I'll tell her"
  06 Koers - "Som"
  07 Manger - "Màgia"
  08 Rap & Sax - "Que tonto me siento"
  09 Joan Blau - "Estàtic"
  10 Tito T - "Full gas"
  11 Cíniko El Octavo Arte - "Los picapiedra"
  12 Yung Rajola - "Tot és més fàcil"
  13 Pinut - "Vull ser jo"
  14 Shad Demn - "Chika punk"
  15 Ars Moris - "Armas de futuro"
  16 Familia Torelli - "Dignitat"
  17 EMLAN - "No era nuestro plan (feat. Arnau Griso)

  Des de fa tres anys, el Consell Comarcal del Segrià publica el CD recopilatori "Estrats - Sons de Ponent", que segons ells mateixos expliquen, pretén ser un espai de trobada, de reunió i una plataforma de treball de l'escena de Ponent on allò que prima és el fet de sumar en clau d'escena musical a les terres de Lleida. L'èxit de les edicions de 2019 i 2020 és tal, que aquesta tercera edició de l'"Estrats", el CD és doble i conté quaranta tres propostes musicals, que són produccions súper interessants i de quilòmetre zero. Escoltarem el talent jove emmarcat en gèneres propis de "Casa Babylon", com el mestissatge dels Lasta Sanco, l'urban de Yung Rajola, el reggae dels Koers o el rap de Ciniko el Octavo Arte. 01 Eskifits - "Un amor com els d'abans" 02 Anser001 - "A new planet" 03 Lasta Sanco - "Elonga Yango" 04 Segon Passeig - "Rodant" 05 Lia Auris - "I'll tell her" 06 Koers - "Som" 07 Manger - "Màgia" 08 Rap & Sax - "Que tonto me siento" 09 Joan Blau - "Estàtic" 10 Tito T - "Full gas" 11 Cíniko El Octavo Arte - "Los picapiedra" 12 Yung Rajola - "Tot és més fàcil" 13 Pinut - "Vull ser jo" 14 Shad Demn - "Chika punk" 15 Ars Moris - "Armas de futuro" 16 Familia Torelli - "Dignitat" 17 EMLAN - "No era nuestro plan (feat. Arnau Griso)

 • Els Catarres: torna la festa més popera
  Escolta àudio

  Els Catarres: torna la festa més popera

  Els Catarres tornen a l'acció després de tres anys de silenci discogràfic amb el primer avançament del seu nou disc. Però també tenim cançons noves de Flashy Ice Cream, Maio, La Pegatina, Andana, Vic Mirallas, Tesa i Rosalía. Seixanta minuts de novetats de casa nostra. L'escena musical catalana està imparable.

  01 Els Catarres - "Diamants"
  02 Spxxn P - "Mermelada"
  03 Clima - "T'he trobat a faltar"
  04 Maio - "Ni rápido ni lento"
  05 Yung Rajola - "Credo"
  06 Pupil·les - "Festa major"
  07 La Pegatina - "Nothing but a lie (feat. Querbeat)"
  08 La Corda Fluixa - "No passa res"
  09 Andana - "Pull up (feat. Boom Boom Fighters)"
  10 Flashy Ice Cream - "Xdona"
  11 Sombra Alor - "Nikela"
  12 Tesa - "Fenix"
  13 Rally Ray - "Rolling Stones"
  14 Slim Samurai - "Per sempre"
  15 Vic Mirallas - "Todo lo que tengo (feat. Juancho Marqués)"
  16 Santa Salut - "Oasis"
  17 Sociologia Animal - "Per tu (feat. Frida)"
  18 Las Bajas Pasiones - "No + presxs"
  19 Rosalía - "La fama (feat. The Weeknd)"

  Els Catarres tornen a l'acció després de tres anys de silenci discogràfic amb el primer avançament del seu nou disc. Però també tenim cançons noves de Flashy Ice Cream, Maio, La Pegatina, Andana, Vic Mirallas, Tesa i Rosalía. Seixanta minuts de novetats de casa nostra. L'escena musical catalana està imparable. 01 Els Catarres - "Diamants" 02 Spxxn P - "Mermelada" 03 Clima - "T'he trobat a faltar" 04 Maio - "Ni rápido ni lento" 05 Yung Rajola - "Credo" 06 Pupil·les - "Festa major" 07 La Pegatina - "Nothing but a lie (feat. Querbeat)" 08 La Corda Fluixa - "No passa res" 09 Andana - "Pull up (feat. Boom Boom Fighters)" 10 Flashy Ice Cream - "Xdona" 11 Sombra Alor - "Nikela" 12 Tesa - "Fenix" 13 Rally Ray - "Rolling Stones" 14 Slim Samurai - "Per sempre" 15 Vic Mirallas - "Todo lo que tengo (feat. Juancho Marqués)" 16 Santa Salut - "Oasis" 17 Sociologia Animal - "Per tu (feat. Frida)" 18 Las Bajas Pasiones - "No + presxs" 19 Rosalía - "La fama (feat. The Weeknd)"

 • Sombra Alor: la rapera que camina en solitari
  Escolta àudio

  Sombra Alor: la rapera que camina en solitari

  La rapera barcelonina Sombra Alor, relacionada amb projectes com Ketekalles, Tribade o La Clika Pika, publica el seu segon single del 2021. Es titula "Nikela" i és una autèntica joia.

  La rapera barcelonina Sombra Alor, relacionada amb projectes com Ketekalles, Tribade o La Clika Pika, publica el seu segon single del 2021. Es titula "Nikela" i és una autèntica joia.

 • Dos plaers únics: música i gastronomia
  Escolta àudio

  Dos plaers únics: música i gastronomia

  La música i la gastronomia sempre han anat de la mà. Hem preparat un programa especial on barregem aquests dos plaers únics, i escoltarem cançons de diferents èpoques, estils i procedències en què el menjar és el protagonista. Arròs amb bacallà, llimona i sal, mole, escudella, guacamole, lacón amb grelos... Per llepar-se'n els dits!

  01 Still Ill - "Micròfons i fogons (feat. Acid Lemon)
  02 El Combo Linga - "Las tapas"
  03 Lolita - "Sarandonga"
  04 Julieta Venegas - "Limón y sal"
  05 Lila Downs - "La cumbia del mole (feat. Flaco Jiménez)"
  06 Sergent Garcia - "Que viene el maní"
  07 Selector Matanzas - "Arroz con coco"
  08 MC Luka - "Lupita's Taco Shop"
  09 Germà Negre - "La botifarra"
  10 Muchacho & Los Sobrinos - "L'escudella"
  11 La Pegatina - "Lacón con grelos"
  12 G5 - "El vino y el pescao"
  13 Achilifunk - "Caramelos"
  14 Kevin Johansen - "Guacamole"
  15 La Troba Kung-Fú - "Xocolata bona"
  16 Ojos de Brujo - "Na en la nevera (feat. Estopa)"

  La música i la gastronomia sempre han anat de la mà. Hem preparat un programa especial on barregem aquests dos plaers únics, i escoltarem cançons de diferents èpoques, estils i procedències en què el menjar és el protagonista. Arròs amb bacallà, llimona i sal, mole, escudella, guacamole, lacón amb grelos... Per llepar-se'n els dits! 01 Still Ill - "Micròfons i fogons (feat. Acid Lemon) 02 El Combo Linga - "Las tapas" 03 Lolita - "Sarandonga" 04 Julieta Venegas - "Limón y sal" 05 Lila Downs - "La cumbia del mole (feat. Flaco Jiménez)" 06 Sergent Garcia - "Que viene el maní" 07 Selector Matanzas - "Arroz con coco" 08 MC Luka - "Lupita's Taco Shop" 09 Germà Negre - "La botifarra" 10 Muchacho & Los Sobrinos - "L'escudella" 11 La Pegatina - "Lacón con grelos" 12 G5 - "El vino y el pescao" 13 Achilifunk - "Caramelos" 14 Kevin Johansen - "Guacamole" 15 La Troba Kung-Fú - "Xocolata bona" 16 Ojos de Brujo - "Na en la nevera (feat. Estopa)"

 • Una ruta per la música africana contemporània
  Escolta àudio

  Una ruta per la música africana contemporània

  El component africà és una constant al programa. Per aquest motiu, dediquem seixanta minuts a les propostes contemporànies més interessants de l'urban i la world music d'influència africana. Viatjarem de la Catalunya de Nakany Kanté, Afrikemet o Pinan al Mali d'Amadou et Mariam, Fatoumata Diawara i Afel Bocoum, la Costa d'Ivori de Dobet Gnahoré o la Nigèria de Tiwa Savage.

  01 Master KG - "Jerusalema (feat. Nomcebo Zikode)"
  02 Tiwa Savage - "Koroba"
  03 Jupiter & Okwess - "You sold me a dream (feat. Ana Tijoux)"
  04 Nakany Kanté - "Samedi"
  05 Scotch Rolex - "Nfulula Biswa (feat. Swordman Kitala)"
  06 Captain Planet - "Body yako (feat. Kongo Elektro)"
  07 Afrikemet - "Àfrica (feat. Dusminguet)"
  08 Sofi Tukker - "Mon cheri (feat. Amadou et Mariam)"
  09 Bantu - "Yeye theory (feat. Seun Kuti)"
  10 Dobet Gnahoré - "Lève-toi (feat. Yabongo Lova)"
  11 Fatoumata Diawara - "Nterini"
  12 Pinan 450f - "Suena el cuerno"
  13 Mawimbi - "El Caribe (feat. Ghetto Kumbé)"
  14 Nahawa Doumbia - "Blonda yirini"
  15 Skales - "Kayefi"

  El component africà és una constant al programa. Per aquest motiu, dediquem seixanta minuts a les propostes contemporànies més interessants de l'urban i la world music d'influència africana. Viatjarem de la Catalunya de Nakany Kanté, Afrikemet o Pinan al Mali d'Amadou et Mariam, Fatoumata Diawara i Afel Bocoum, la Costa d'Ivori de Dobet Gnahoré o la Nigèria de Tiwa Savage. 01 Master KG - "Jerusalema (feat. Nomcebo Zikode)" 02 Tiwa Savage - "Koroba" 03 Jupiter & Okwess - "You sold me a dream (feat. Ana Tijoux)" 04 Nakany Kanté - "Samedi" 05 Scotch Rolex - "Nfulula Biswa (feat. Swordman Kitala)" 06 Captain Planet - "Body yako (feat. Kongo Elektro)" 07 Afrikemet - "Àfrica (feat. Dusminguet)" 08 Sofi Tukker - "Mon cheri (feat. Amadou et Mariam)" 09 Bantu - "Yeye theory (feat. Seun Kuti)" 10 Dobet Gnahoré - "Lève-toi (feat. Yabongo Lova)" 11 Fatoumata Diawara - "Nterini" 12 Pinan 450f - "Suena el cuerno" 13 Mawimbi - "El Caribe (feat. Ghetto Kumbé)" 14 Nahawa Doumbia - "Blonda yirini" 15 Skales - "Kayefi"

 • Maruja Limón i Balkan Paradise Orchestra: les dones fan festa
  Escolta àudio

  Maruja Limón i Balkan Paradise Orchestra: les dones fan festa

  Les Balkan Paradise Orchestra acaben de publicar l'EP "Game sessions" i les Maruja Limón avancen "Barna", del que serà el seu tercer disc, que es publicarà a principis de l'any vinent. A aquesta alegria musical s'hi sumen altres veus femenines com la francocubana La Dame Blanche, la catalana Santa Salut i les valencianes Mafalda.

  01 Maruja Limón - "Barna"
  02 Sula - "Nuh ring"
  03 Big Menu - "Isla mágica"
  04 El Pony Pisador - "Whip Jamboree"
  05 Francisco, el Hombre - "Solo muere el que se olvida"
  06 Mi.amargo - "La brisa"
  07 Green Valley - "Ojos tristes"
  08 La Fúmiga - "Her"
  09 Mafalda - "Tanto he pensado"
  10 Nuei - "Mare nostrum"
  11 Balkan Paradise Orchestra - "Da mas over (feat. Travis Birds)"
  12 Jorge Drexler - "Tocarte (feat C. Tangana)"
  13 Hermano L - "Busca tu estilo (feat. La Puta Opepé)
  14 Microbio - "La llama (feat. Acid Lemon)"
  15 La Dame Blanche - "¿Qué más quieres que te dé?"

  Les Balkan Paradise Orchestra acaben de publicar l'EP "Game sessions" i les Maruja Limón avancen "Barna", del que serà el seu tercer disc, que es publicarà a principis de l'any vinent. A aquesta alegria musical s'hi sumen altres veus femenines com la francocubana La Dame Blanche, la catalana Santa Salut i les valencianes Mafalda. 01 Maruja Limón - "Barna" 02 Sula - "Nuh ring" 03 Big Menu - "Isla mágica" 04 El Pony Pisador - "Whip Jamboree" 05 Francisco, el Hombre - "Solo muere el que se olvida" 06 Mi.amargo - "La brisa" 07 Green Valley - "Ojos tristes" 08 La Fúmiga - "Her" 09 Mafalda - "Tanto he pensado" 10 Nuei - "Mare nostrum" 11 Balkan Paradise Orchestra - "Da mas over (feat. Travis Birds)" 12 Jorge Drexler - "Tocarte (feat C. Tangana)" 13 Hermano L - "Busca tu estilo (feat. La Puta Opepé) 14 Microbio - "La llama (feat. Acid Lemon)" 15 La Dame Blanche - "¿Qué más quieres que te dé?"

 • Hermano L: Un altre clàssic mallorquí que torna
  Escolta àudio

  Hermano L: Un altre clàssic mallorquí que torna

  Hermano L, l'ex membre del mític grup de ragga i hip-hop mallorquí La Puta Opepé, torna en solitari amb el disc "Trunkadelic". El primer avanaçament es titula "Busca tu estilo". Foto: Pablo Atfeld

  Hermano L, l'ex membre del mític grup de ragga i hip-hop mallorquí La Puta Opepé, torna en solitari amb el disc "Trunkadelic". El primer avanaçament es titula "Busca tu estilo". Foto: Pablo Atfeld

 • Tramma i Entresol2ona: el nou urban català és gironí
  Escolta àudio

  Tramma i Entresol2ona: el nou urban català és gironí

  Les propostes de Tramma i Entresol2ona deixen amb la boca oberta. Les combinem amb altres de més consolidades de l'urban com Teuma Thug, P.A.W.N. Gang i emergents com les també catalanes Maio, Las Ninyas del Corro i Fanlo & Cazz. I encara amb altres de més enllà, com la gaditana Carmen Xia i els gallecs Dios Ke Te Crew.

  01 Fanlo & Cazz - "212"
  02 Maio - "En este paisaje se ríe mejor"
  03 Ciudad Jara - "Un nudo en el cordel"
  04 Falcon & Firkin - "Tot anirà bé" (feat. Natxo Tarrés)
  05 Les Montses - "Lliure"
  06 Juanaman - "Món fake"
  07 Chronixx - "Freedom fighter"
  08 Dios Ke Te Crew - "OG"
  09 Zoufris Maracas - "Chienne de vie"
  10 Camen Xia - "La Juani"
  11 Teuma Thug - "Superglú"
  12 Tramma - "Fum"
  13 Las Ninyas del Corro - "Onna Bugeisha"
  14 Entresol2ona - "És diferent"
  15 Synapson - "Mohan"
  16 Francisco, el Hombre - "Olha a chuva"
  17 Colectivo Da Silva - "Nos vemos luego"

  Les propostes de Tramma i Entresol2ona deixen amb la boca oberta. Les combinem amb altres de més consolidades de l'urban com Teuma Thug, P.A.W.N. Gang i emergents com les també catalanes Maio, Las Ninyas del Corro i Fanlo & Cazz. I encara amb altres de més enllà, com la gaditana Carmen Xia i els gallecs Dios Ke Te Crew. 01 Fanlo & Cazz - "212" 02 Maio - "En este paisaje se ríe mejor" 03 Ciudad Jara - "Un nudo en el cordel" 04 Falcon & Firkin - "Tot anirà bé" (feat. Natxo Tarrés) 05 Les Montses - "Lliure" 06 Juanaman - "Món fake" 07 Chronixx - "Freedom fighter" 08 Dios Ke Te Crew - "OG" 09 Zoufris Maracas - "Chienne de vie" 10 Camen Xia - "La Juani" 11 Teuma Thug - "Superglú" 12 Tramma - "Fum" 13 Las Ninyas del Corro - "Onna Bugeisha" 14 Entresol2ona - "És diferent" 15 Synapson - "Mohan" 16 Francisco, el Hombre - "Olha a chuva" 17 Colectivo Da Silva - "Nos vemos luego"

 • Carmen Xia: rap amb tradició
  Escolta àudio

  Carmen Xia: rap amb tradició

  La gaditana Carmen Xia barreja amb intel·ligència el rap amb la tradició andalusa. Torna a sorprendre amb "La Juani", una cançó moderna i tradicional alhora.

  La gaditana Carmen Xia barreja amb intel·ligència el rap amb la tradició andalusa. Torna a sorprendre amb "La Juani", una cançó moderna i tradicional alhora.

 • Els Cundits, Dem, El Noi de Tona: el planter de l'urban català
  Escolta àudio

  Els Cundits, Dem, El Noi de Tona: el planter de l'urban català

  Anem demostrant setmana rere setmana que Catalunya té un gran planter de música urbana. Reunim uns quants grups emergents que acaben de publicar cançó: Els Cundits, Dem, El Noi de Tona, Shazuno, Lil Russia, Las Bajas Pasiones i 99%.

  01 Roba Estesa - "Ràbia"
  02 La Dame Blanche - "La trampa"
  03 Alérgicas al Polen - "De sobretaula"
  04 99% - "99%"
  05 Las Bajas Pasiones - "Rebel·lia"
  06 Lil Russia - "Affairs (feat. Adala)"
  07 Kim Kuipers - "Tu mejor adicción"
  08 Adrià Salas - "Efaristo"
  09 El Noi de Tona - "Da bush babees"
  10 Dem - "Papel"
  11 Tremenda Jauría - "Cayena"
  12 Shazuno - "Fly is the way"
  13 Lildami - "Si vols"
  14 Els Cundits - "Suda"
  15 C. Tangana - "Ateo (feat. Nathy Peluso)"
  16 La Risa Bonita - "Aprender"
  17 Krak In Dub - "Pedacito de coco"

  Anem demostrant setmana rere setmana que Catalunya té un gran planter de música urbana. Reunim uns quants grups emergents que acaben de publicar cançó: Els Cundits, Dem, El Noi de Tona, Shazuno, Lil Russia, Las Bajas Pasiones i 99%. 01 Roba Estesa - "Ràbia" 02 La Dame Blanche - "La trampa" 03 Alérgicas al Polen - "De sobretaula" 04 99% - "99%" 05 Las Bajas Pasiones - "Rebel·lia" 06 Lil Russia - "Affairs (feat. Adala)" 07 Kim Kuipers - "Tu mejor adicción" 08 Adrià Salas - "Efaristo" 09 El Noi de Tona - "Da bush babees" 10 Dem - "Papel" 11 Tremenda Jauría - "Cayena" 12 Shazuno - "Fly is the way" 13 Lildami - "Si vols" 14 Els Cundits - "Suda" 15 C. Tangana - "Ateo (feat. Nathy Peluso)" 16 La Risa Bonita - "Aprender" 17 Krak In Dub - "Pedacito de coco"

 • Tremenda Jauría: les madrilenyes que més piquen
  Escolta àudio

  Tremenda Jauría: les madrilenyes que més piquen

  La cançó "Cayena" dona nom al nou treball de les raperes madrilenyes Tremenda Jauría. Una cançó que sorprèn per una sonoritat propera al punk-rock nord-americà.

  La cançó "Cayena" dona nom al nou treball de les raperes madrilenyes Tremenda Jauría. Una cançó que sorprèn per una sonoritat propera al punk-rock nord-americà.

Anar al contingut