TOTS ELS ÀUDIOS

 • Hereus del Beat: egotrip carregat d'humor
  Escolta àudio

  Hereus del Beat: egotrip carregat d'humor

  Quina joia els Hereus del Beat. Aviat publiquen nou disc, del qual ja es pot escoltar un primer avançament, un magnífic exercici d'egotrip carregat de bon humor, titulat "Big mac". Foto: Arnau Alcalá

  Quina joia els Hereus del Beat. Aviat publiquen nou disc, del qual ja es pot escoltar un primer avançament, un magnífic exercici d'egotrip carregat de bon humor, titulat "Big mac". Foto: Arnau Alcalá

 • Doctor Prats, la recepta per a la calor
  Escolta àudio

  Doctor Prats, la recepta per a la calor

  Dediquem els primers minuts del programa a "Pel cantó bo", el quart disc dels Doctor Prats. Una nova col·lecció de cançons que tornen a barrejar estils com el pop, l'EDM, la música tropical o el regggae. També aprofitarem per escoltar més novetats com el nou llarga durada de Senyor Oca, la nova cançó de La Pegatina amb Los Auténticos Decadentes. Reservem una joia firmada per Yung Rajola on hi col·laboren The Tyets, material nou de Xavi Sarrià, Queralt Lahoz o Ladilla Rusa i tres descobriments catalans meravellosos que sonen per primera vegada al programa com són Gos D, Quimo i Vinnie Kairos.

  01 Doctor Prats - "A poc a poc"
  02 Doctor Prats - "La fregidora"
  03 Doctor Prats - "Seguirem ballant"
  04 Spxxn P - "Tot s'està trencant (feat. Scotty DK)"
  05 Yung Rajola - "Cada dia (feat. The Tyets)"
  06 Katta Lana - "Sunday (feat. Aguadinine)"
  07 Senyor Oca - "Rebentem-ho tot (feat. Santa Salut)"
  08 Cactus - "A la valenciana"
  09 Xavi Sarrià - "La cantaora (feat. Sandra Monfort)"
  10 Queralt Lahoz - "Blade"
  11 Mama Dousha - "Billy Joe (feat. Scotty DK)"
  12 Après La Classe - "Sogno otro mundo (feat. Manu Chao)"
  13 Quimo - "Tinc (feat. Dr1u)
  14 L'entourloop - "Madzilla"
  15 Rojo MY - "Manolito Yonkilata (feat. Dj Plan B)"
  16 Gos D - "Ves per on! (feat. Welelo)"
  17 Vinnie Kairos - "Boom (feat. Kab3)"
  18 Ladilla Rusa - "La padrina (feat. Albert Pla, Alessio Arena)"

  Dediquem els primers minuts del programa a "Pel cantó bo", el quart disc dels Doctor Prats. Una nova col·lecció de cançons que tornen a barrejar estils com el pop, l'EDM, la música tropical o el regggae. També aprofitarem per escoltar més novetats com el nou llarga durada de Senyor Oca, la nova cançó de La Pegatina amb Los Auténticos Decadentes. Reservem una joia firmada per Yung Rajola on hi col·laboren The Tyets, material nou de Xavi Sarrià, Queralt Lahoz o Ladilla Rusa i tres descobriments catalans meravellosos que sonen per primera vegada al programa com són Gos D, Quimo i Vinnie Kairos. 01 Doctor Prats - "A poc a poc" 02 Doctor Prats - "La fregidora" 03 Doctor Prats - "Seguirem ballant" 04 Spxxn P - "Tot s'està trencant (feat. Scotty DK)" 05 Yung Rajola - "Cada dia (feat. The Tyets)" 06 Katta Lana - "Sunday (feat. Aguadinine)" 07 Senyor Oca - "Rebentem-ho tot (feat. Santa Salut)" 08 Cactus - "A la valenciana" 09 Xavi Sarrià - "La cantaora (feat. Sandra Monfort)" 10 Queralt Lahoz - "Blade" 11 Mama Dousha - "Billy Joe (feat. Scotty DK)" 12 Après La Classe - "Sogno otro mundo (feat. Manu Chao)" 13 Quimo - "Tinc (feat. Dr1u) 14 L'entourloop - "Madzilla" 15 Rojo MY - "Manolito Yonkilata (feat. Dj Plan B)" 16 Gos D - "Ves per on! (feat. Welelo)" 17 Vinnie Kairos - "Boom (feat. Kab3)" 18 Ladilla Rusa - "La padrina (feat. Albert Pla, Alessio Arena)"

 • Quimo: sentiment urbà gironí
  Escolta àudio

  Quimo: sentiment urbà gironí

  El raper gironí Quimo s'ha donat a conèixer gràcies a col·laboracions diverses, com les que ha fet amb Pol Bordas. Ara s'estrena discogràficament amb "100timent", un EP de quatre cançons íntimes on parla del cor ferit, la incomprensió davant un món insensible i les amistats eternes.

  El raper gironí Quimo s'ha donat a conèixer gràcies a col·laboracions diverses, com les que ha fet amb Pol Bordas. Ara s'estrena discogràficament amb "100timent", un EP de quatre cançons íntimes on parla del cor ferit, la incomprensió davant un món insensible i les amistats eternes.

 • Rosalía i Suu: dos referents heterogenis per aquest estiu
  Escolta àudio

  Rosalía i Suu: dos referents heterogenis per aquest estiu

  Aquest estiu hi haurà dues veus de dones heterogènies que acaben de publicar nou disc que de ben segur sonaran a tort i a dret. Per un costat, la Rosalía per altre la Suu. Aprofitem que estem presentant novetats per escoltar cançons noves de Lildami, Che Sudaka, Spxxn P, Cactus amb The Tyets o Flashy Ice Cream i dues noves joies: Lal'ba i Flora.

  01 Rosalía - "Saoko"
  02 Rosalía - "Bizcochito"
  03 Rosalía - "Chicken teriyaki"
  04 Suu - "Nota de voz"
  05 Suu - "Pur"
  06 Suu - "Karaoke"
  07 Cookah P - "Menjant paret (feat. Boom Boom Fighters)"
  08 Andana - "Cuando pasas"
  09 Figa Flawas - "Osset de peluix"
  10 Spxxn P - "Kebab i sushi (feat. Scotty DK)"
  11 Lildami - "0822 (feat. Killah Man)"
  12 Che Sudaka - "Serás feliz (feat. La Pegatina)"
  13 La Mulata - "#VR1T4TS"
  14 Sinèrgia - "SOS"
  15 Flashy Ice Cream - "Sant Hilari"
  16 Lal'Ba - "Quan arribi Lal'ba"
  17 Cactus - "Independent (feat. The Tyets)"
  18 Flora - "Enyor"
  19 Balkan Paradise Orchestra - "Icsiti"

  Aquest estiu hi haurà dues veus de dones heterogènies que acaben de publicar nou disc que de ben segur sonaran a tort i a dret. Per un costat, la Rosalía per altre la Suu. Aprofitem que estem presentant novetats per escoltar cançons noves de Lildami, Che Sudaka, Spxxn P, Cactus amb The Tyets o Flashy Ice Cream i dues noves joies: Lal'ba i Flora. 01 Rosalía - "Saoko" 02 Rosalía - "Bizcochito" 03 Rosalía - "Chicken teriyaki" 04 Suu - "Nota de voz" 05 Suu - "Pur" 06 Suu - "Karaoke" 07 Cookah P - "Menjant paret (feat. Boom Boom Fighters)" 08 Andana - "Cuando pasas" 09 Figa Flawas - "Osset de peluix" 10 Spxxn P - "Kebab i sushi (feat. Scotty DK)" 11 Lildami - "0822 (feat. Killah Man)" 12 Che Sudaka - "Serás feliz (feat. La Pegatina)" 13 La Mulata - "#VR1T4TS" 14 Sinèrgia - "SOS" 15 Flashy Ice Cream - "Sant Hilari" 16 Lal'Ba - "Quan arribi Lal'ba" 17 Cactus - "Independent (feat. The Tyets)" 18 Flora - "Enyor" 19 Balkan Paradise Orchestra - "Icsiti"

 • Figa Flawas, el reggaeton que ve de Valls
  Escolta àudio

  Figa Flawas, el reggaeton que ve de Valls

  Pep Velasco i Xavier Cartanyà (Figa Flawas) continuen publicant hits que es caracteritzen per la mescla de sonoritats llatines i reggaetoneres. El grup resident a la capital de l'Alt Camp inclou "Osset de peluix" al seu nou EP, "Sort de la mama".

  Pep Velasco i Xavier Cartanyà (Figa Flawas) continuen publicant hits que es caracteritzen per la mescla de sonoritats llatines i reggaetoneres. El grup resident a la capital de l'Alt Camp inclou "Osset de peluix" al seu nou EP, "Sort de la mama".

 • Cançons d'amor festives i tendres
  Escolta àudio

  Cançons d'amor festives i tendres

  Celebrem el dia dels enamorats i les enamorades amb una selecció fantàstica de cançons d'artistes de casa que canten a l'amor apassionat i lliure. Perquè l'amor és una font inesgotable d'inspiració. Per escoltar i ballar en vertical i horitzontal.

  1 InnMir - "Me gustas tú (feat. Carlos Sadness)"
  2 Ginestà - "L'Eva i la Jana"
  3 Txarango - "Ulls de corall (feat. Alba Reche)"
  4 Els Catarres - "Vull estar amb tu"
  5 La Gossa Sorda - "Esbarzers"
  6 Adala - "Nòmada"
  7 Oques Grasses - "Fer-te feliç"
  8 Manu Chao - "A la par del amor (feat. Sr. Wilson i Chalart58)"
  9 Doctor Prats - "Tu fas"
  10 La Fúmiga - "Segona conjugació (feat. Suu)"
  11 Tesa - "Amor a la valenciana (feat. Christian Penalba)"
  12 Malifeta - "Xinxeta"
  13 ZOO - "Llepolies"
  14 Santa Salut - "Oasis"
  15 Marcel i Júlia - "Millor amb tu"
  16 Suu - "Eres un temazo"

  Celebrem el dia dels enamorats i les enamorades amb una selecció fantàstica de cançons d'artistes de casa que canten a l'amor apassionat i lliure. Perquè l'amor és una font inesgotable d'inspiració. Per escoltar i ballar en vertical i horitzontal. 1 InnMir - "Me gustas tú (feat. Carlos Sadness)" 2 Ginestà - "L'Eva i la Jana" 3 Txarango - "Ulls de corall (feat. Alba Reche)" 4 Els Catarres - "Vull estar amb tu" 5 La Gossa Sorda - "Esbarzers" 6 Adala - "Nòmada" 7 Oques Grasses - "Fer-te feliç" 8 Manu Chao - "A la par del amor (feat. Sr. Wilson i Chalart58)" 9 Doctor Prats - "Tu fas" 10 La Fúmiga - "Segona conjugació (feat. Suu)" 11 Tesa - "Amor a la valenciana (feat. Christian Penalba)" 12 Malifeta - "Xinxeta" 13 ZOO - "Llepolies" 14 Santa Salut - "Oasis" 15 Marcel i Júlia - "Millor amb tu" 16 Suu - "Eres un temazo"

 • Grrrrl power: Las Migas, Bounce Twice, Ketekalles, JazzWoman i Aiala
  Escolta àudio

  Grrrrl power: Las Migas, Bounce Twice, Ketekalles, JazzWoman i Aiala

  Elles manen. De les festives Las Migas, Ketekalles i Suzanna a les urbanes Bounce Twice, JazzWoman, Tremenda Jauría i Aiala. Un festival de cançonasses on també hi sonaran els nous discos de Stay Homas, Pepet i Marieta i Funkiwis.

  1 Las Migas - "Antonia"
  2 Jazzwoman - "Anem a tot (feat. Lildami)"
  3 Pepet i Marieta - "Es carrer des dòlar (feat. Emotional G)"
  4 Neptú - "Avui he somiat"
  5 Fauna - "Hambre"
  6 Bounce Twice - "Pull over the ex"
  7 Joanlupi - "Ja no escric"
  8 Ketekalles - "Pa'mi (feat. Pascuala Ilabaca y Fauna)
  9 Aiala - "For you"
  10 Cronopios - "La sèptima creació"
  11 Sinergia - "Una vegada més"
  12 Suzanna - "Más como tú (feat. Green Valley)"
  13 Skabidean - "Gure unea"
  14 Funkiwis - "Bien lejos (feat. El Niño de la Hipoteca)"
  15 Tremenda Jauría - "El botín"
  16 Stay Homas - "Es por ti (feat. Rubén Blades)"
  17 Segonamà - "No m'amago"

  Elles manen. De les festives Las Migas, Ketekalles i Suzanna a les urbanes Bounce Twice, JazzWoman, Tremenda Jauría i Aiala. Un festival de cançonasses on també hi sonaran els nous discos de Stay Homas, Pepet i Marieta i Funkiwis. 1 Las Migas - "Antonia" 2 Jazzwoman - "Anem a tot (feat. Lildami)" 3 Pepet i Marieta - "Es carrer des dòlar (feat. Emotional G)" 4 Neptú - "Avui he somiat" 5 Fauna - "Hambre" 6 Bounce Twice - "Pull over the ex" 7 Joanlupi - "Ja no escric" 8 Ketekalles - "Pa'mi (feat. Pascuala Ilabaca y Fauna) 9 Aiala - "For you" 10 Cronopios - "La sèptima creació" 11 Sinergia - "Una vegada més" 12 Suzanna - "Más como tú (feat. Green Valley)" 13 Skabidean - "Gure unea" 14 Funkiwis - "Bien lejos (feat. El Niño de la Hipoteca)" 15 Tremenda Jauría - "El botín" 16 Stay Homas - "Es por ti (feat. Rubén Blades)" 17 Segonamà - "No m'amago"

 • Funkiwis: els reis del funk rock valencià
  Escolta àudio

  Funkiwis: els reis del funk rock valencià

  Els valencians Funkiwis han publicat un gran disc titulat "Mambo". La novetat de la setmana és "Bien lejos", una cançó carregada de funk i groove on hi col·labora El Niño de la Hipoteca.

  Els valencians Funkiwis han publicat un gran disc titulat "Mambo". La novetat de la setmana és "Bien lejos", una cançó carregada de funk i groove on hi col·labora El Niño de la Hipoteca.

 • Primavera per ballar
  Escolta àudio

  Primavera per ballar

  Ballem sobre les novetats que fan moure la cintura sense parar. De Tribade o The Tyets a les fórmules magistrals festives de Pepet i Marieta, Auxili, Stay Homas i el sempre divertit Muchacho.

  01 Tribade - "Kartikkeya (feat. Anier, Santa Salut, Elane i Sofía Gabanna)"
  02 Stay Homas - "Here2play"
  03 Xavi Sarrià - "Causa (feat. Elane)"
  04 Lal'ba - "Foc (feat. Adrià Salas)"
  05 Pepet i Marieta - "El polvito"
  06 Wilfree & Lil Guiu - "Sens a girat feina"
  07 Sexenni - "La cançó dels Strokes"
  08 The Tyets - "De l'1 al què"
  09 Fauna - "Diga-li"
  10 Muchacho - "L'eixample (feat. Albert Amargós)"
  11 Itaca Band - "Vola"
  12 Bredda - "Nits"
  13 Auxili - "Parèntesis"
  14 Tremenda Jauría - "Bencina"
  15 Ciudad Jara - "Si tú me pidieras"
  16 Lágrimas de Sangre - "¿Quién manda?"
  17 En Tol Sarmiento - "Sumendiak (feat. Buhos)"

  Ballem sobre les novetats que fan moure la cintura sense parar. De Tribade o The Tyets a les fórmules magistrals festives de Pepet i Marieta, Auxili, Stay Homas i el sempre divertit Muchacho. 01 Tribade - "Kartikkeya (feat. Anier, Santa Salut, Elane i Sofía Gabanna)" 02 Stay Homas - "Here2play" 03 Xavi Sarrià - "Causa (feat. Elane)" 04 Lal'ba - "Foc (feat. Adrià Salas)" 05 Pepet i Marieta - "El polvito" 06 Wilfree & Lil Guiu - "Sens a girat feina" 07 Sexenni - "La cançó dels Strokes" 08 The Tyets - "De l'1 al què" 09 Fauna - "Diga-li" 10 Muchacho - "L'eixample (feat. Albert Amargós)" 11 Itaca Band - "Vola" 12 Bredda - "Nits" 13 Auxili - "Parèntesis" 14 Tremenda Jauría - "Bencina" 15 Ciudad Jara - "Si tú me pidieras" 16 Lágrimas de Sangre - "¿Quién manda?" 17 En Tol Sarmiento - "Sumendiak (feat. Buhos)"

 • Sexenni: la cançó dels Strokes arriba de Lleida
  Escolta àudio

  Sexenni: la cançó dels Strokes arriba de Lleida

  De Lleida arriben els Sexenni, que estan d'estrena de nou disc. Celebrem aquesta coctelera fantàstica de trap, reggaeton i sonoritats urbanes amb una cançó magnífica titulada "La cançó dels Strokes".

  De Lleida arriben els Sexenni, que estan d'estrena de nou disc. Celebrem aquesta coctelera fantàstica de trap, reggaeton i sonoritats urbanes amb una cançó magnífica titulada "La cançó dels Strokes".

 • De Gertrudis a Buhos: 25 anys de Música Global
  Escolta àudio

  De Gertrudis a Buhos: 25 anys de Música Global

  El segell gironí Música Global celebra 25 anys de vida, i nosaltres que, sense la seva feina, mai no hauríem descobert artistes com Gertrudis, Gossos, Doctor Prats, Sense Sal, Buhos i Pepet i Marieta, entre molts altres.

  01 Sapo - "Jols"
  02 Gossos - "Corren (feat. Macaco)"
  03 Gertrudis - "Ara vinc d'enlloc (feat. Jarabe de Palo)"
  04 Rauxa - "Collarets de llum"
  05 Els Catarres - "Fins que arribi l'alba"
  06 Pepet i Marieta - "Somriu"
  07 Natxo Tarrés & The Wireless - "Three little birds"
  08 La Folie - "El fruit prohibit"
  09 Porto Bello - "La polla"
  10 Doctor Prats - "Caminem lluny"
  11 Segonamà - "La ubicació"
  12 Sense Sal - "Fins que surti el sol (feat. Carlos Sadness)"
  13 Miki Núñez - "Eterno verano (feat. Adrià Salas, Arnau Griso i Nil
  Moliner)"
  14 La Pegatina - "Down for love (feat. Chef'Special)"
  15 Mosaic - "Ets tu"
  16 Buhos - "Volcans"

  El segell gironí Música Global celebra 25 anys de vida, i nosaltres que, sense la seva feina, mai no hauríem descobert artistes com Gertrudis, Gossos, Doctor Prats, Sense Sal, Buhos i Pepet i Marieta, entre molts altres. 01 Sapo - "Jols" 02 Gossos - "Corren (feat. Macaco)" 03 Gertrudis - "Ara vinc d'enlloc (feat. Jarabe de Palo)" 04 Rauxa - "Collarets de llum" 05 Els Catarres - "Fins que arribi l'alba" 06 Pepet i Marieta - "Somriu" 07 Natxo Tarrés & The Wireless - "Three little birds" 08 La Folie - "El fruit prohibit" 09 Porto Bello - "La polla" 10 Doctor Prats - "Caminem lluny" 11 Segonamà - "La ubicació" 12 Sense Sal - "Fins que surti el sol (feat. Carlos Sadness)" 13 Miki Núñez - "Eterno verano (feat. Adrià Salas, Arnau Griso i Nil Moliner)" 14 La Pegatina - "Down for love (feat. Chef'Special)" 15 Mosaic - "Ets tu" 16 Buhos - "Volcans"

 • Novetats de l'urban català: de Nel·lo C a Berta Garrido
  Escolta àudio

  Novetats de l'urban català: de Nel·lo C a Berta Garrido

  Animem la tarda amb el ritme de les noves cançons d'artistes d'urban català com Nel·lo C, Flashy Ice Cream, Lágrimas de Sangre i Berta Garrido. També escoltem la festa dels Koers i cançons dels clàssics Rapsusklei, de Saragossa, i Ska-P, directament des de Vallecas.

  01 Koers - "El teu amor"
  02 Nel·lo C - "Tot (feat. Mis Raisa)"
  03 Flashy Ice Cream - "Aquella cançó"
  04 Oceäns - "I si s'acà"
  05 Lágrimas de Sangre - "Perdimos"
  06 Berta Garrido - "Plantada"
  07 Omah Lay - "Free my mind"
  08 Rapsusklei - "Está to guapo (feat. SFDK)"
  09 SKA-P - "Estimado John"
  10 Els Catarres - "Animals"
  11 Skabidean - "Sortetxari"
  12 Misha1dem - "Sweet sensation"
  13 Rutatrupa - "Obedece"
  14 Mueveloreina - "Tom Crush"
  15 Dremen - "Los vecinos de abajo"
  16 Nathy Peluso - "Emergencia"

  Animem la tarda amb el ritme de les noves cançons d'artistes d'urban català com Nel·lo C, Flashy Ice Cream, Lágrimas de Sangre i Berta Garrido. També escoltem la festa dels Koers i cançons dels clàssics Rapsusklei, de Saragossa, i Ska-P, directament des de Vallecas. 01 Koers - "El teu amor" 02 Nel·lo C - "Tot (feat. Mis Raisa)" 03 Flashy Ice Cream - "Aquella cançó" 04 Oceäns - "I si s'acà" 05 Lágrimas de Sangre - "Perdimos" 06 Berta Garrido - "Plantada" 07 Omah Lay - "Free my mind" 08 Rapsusklei - "Está to guapo (feat. SFDK)" 09 SKA-P - "Estimado John" 10 Els Catarres - "Animals" 11 Skabidean - "Sortetxari" 12 Misha1dem - "Sweet sensation" 13 Rutatrupa - "Obedece" 14 Mueveloreina - "Tom Crush" 15 Dremen - "Los vecinos de abajo" 16 Nathy Peluso - "Emergencia"

 • "Diamants": el pop brillant d'Els Catarres
  Escolta àudio

  "Diamants": el pop brillant d'Els Catarres

  Després de tres anys en silenci, Els Catarres tornen amb el seu esperat nou disc. Es titula "Diamants" i compta amb cançons tan festives com "Animals".

  Després de tres anys en silenci, Els Catarres tornen amb el seu esperat nou disc. Es titula "Diamants" i compta amb cançons tan festives com "Animals".

 • Tramma i Bounce Twice, el nou rap amb veu de dona
  Escolta àudio

  Tramma i Bounce Twice, el nou rap amb veu de dona

  Escoltem les noves veus urbanes de la sabadellenca Bounce Twice i la gironina Tramma, al costat d'altres artistes emergents com Solrise i Flashy Ice Cream, i els consolidats Stay Homas, Sr. Wilson, Els Catarres i Itaca Band.

  01 Stay Homas - "En silencio (feat. Manu Chao)"
  02 Ciudad Jara - "Adiós"
  03 Itaca Band - "La caravana (feat. Kamankola)"
  04 Los 300 - "Survivors (feat. Macaco)"
  05 Bounce Twice - "No em sobren bales"
  06 Big Menu - "Mansión (feat. Catriel)
  07 Sr. Wilson - "Mátame"
  08 Tramma - "Celos"
  09 Flashy Ice Cream - "Sempre de pari"
  10 Despit - "Hi ha qui creu (feat. Adrià Salas)"
  11 Els Catarres - "Honestament"
  12 Solrise - "Gimme music"
  13 Gauchito Club - "Uva uva"
  14 Bahiano - "Home sweet home"
  15 Juli Juliani - "Bien to bien"
  16 Flor de Rap - "La cumbia del ghetto"
  17 Funkiwis - "Sin ti"
  18 Arrythmia - "Planeta alerta"
  19 Nicki Nicole - "Dangerous (feat. Trueno i Bizarrap)"

  Escoltem les noves veus urbanes de la sabadellenca Bounce Twice i la gironina Tramma, al costat d'altres artistes emergents com Solrise i Flashy Ice Cream, i els consolidats Stay Homas, Sr. Wilson, Els Catarres i Itaca Band. 01 Stay Homas - "En silencio (feat. Manu Chao)" 02 Ciudad Jara - "Adiós" 03 Itaca Band - "La caravana (feat. Kamankola)" 04 Los 300 - "Survivors (feat. Macaco)" 05 Bounce Twice - "No em sobren bales" 06 Big Menu - "Mansión (feat. Catriel) 07 Sr. Wilson - "Mátame" 08 Tramma - "Celos" 09 Flashy Ice Cream - "Sempre de pari" 10 Despit - "Hi ha qui creu (feat. Adrià Salas)" 11 Els Catarres - "Honestament" 12 Solrise - "Gimme music" 13 Gauchito Club - "Uva uva" 14 Bahiano - "Home sweet home" 15 Juli Juliani - "Bien to bien" 16 Flor de Rap - "La cumbia del ghetto" 17 Funkiwis - "Sin ti" 18 Arrythmia - "Planeta alerta" 19 Nicki Nicole - "Dangerous (feat. Trueno i Bizarrap)"

 • Juli Giuliani: el barceloní es transforma en el rei del groove
  Escolta àudio

  Juli Giuliani: el barceloní es transforma en el rei del groove

  Nascut a Bèlgica, però veí de Barcelona, Juli Giuliani acaba de publicar una versió de luxe del seu discàs, carregat de groove i funk, "Summer never ends". La nova edició compta amb quatre noves cançons com "Bien to bien".

  Nascut a Bèlgica, però veí de Barcelona, Juli Giuliani acaba de publicar una versió de luxe del seu discàs, carregat de groove i funk, "Summer never ends". La nova edició compta amb quatre noves cançons com "Bien to bien".

Anar al contingut