TOTS ELS ÀUDIOS

 • Especial Sant Joan: revetlla non stop!
  Escolta àudio

  Especial Sant Joan: revetlla non stop!

  Ets dels que no entenen una bona revetlla sense el "Volcans" dels Buhos i "Una lluna a l'aigua" dels Txarango? Volem fer-te feliç: tres hores de la millor música festiva actual facturada als Països Catalans, amb alguna llicència sorpresa. Fes "play" i deixa't portar.

  01 Buhos - "Volcans"
  02 Txarango - "Una lluna a l'aigua"
  03 ZOO - "Ventiladors"
  04 La Raíz - "Entre poetas y versos"
  05 La Sra. Tomasa - "Es lo que hay"
  06 Bongo Botrako - "Todos los días sale el sol"
  07 Obrint Pas - "La flama"
  08 La Pegatina - "Ahora o nunca"
  09 Doctor Prats - "Caminem lluny"
  10 Els Catarres - "Fins que arribi l'alba"
  11 Ascensa Furore - "Leggins & latex"
  12 Atzembla - "Allà fora"
  13 La Mulata - "Bati l'ou"
  14 Xavi Sarrià - "Quan cau el sol"
  15 Bemba Saoco - "Mujer coraje"
  16 Ovella Xao - "Activa la bomba"
  17 Tesa - "La Khaleesi" (...)

  Ets dels que no entenen una bona revetlla sense el "Volcans" dels Buhos i "Una lluna a l'aigua" dels Txarango? Volem fer-te feliç: tres hores de la millor música festiva actual facturada als Països Catalans, amb alguna llicència sorpresa. Fes "play" i deixa't portar. 01 Buhos - "Volcans" 02 Txarango - "Una lluna a l'aigua" 03 ZOO - "Ventiladors" 04 La Raíz - "Entre poetas y versos" 05 La Sra. Tomasa - "Es lo que hay" 06 Bongo Botrako - "Todos los días sale el sol" 07 Obrint Pas - "La flama" 08 La Pegatina - "Ahora o nunca" 09 Doctor Prats - "Caminem lluny" 10 Els Catarres - "Fins que arribi l'alba" 11 Ascensa Furore - "Leggins & latex" 12 Atzembla - "Allà fora" 13 La Mulata - "Bati l'ou" 14 Xavi Sarrià - "Quan cau el sol" 15 Bemba Saoco - "Mujer coraje" 16 Ovella Xao - "Activa la bomba" 17 Tesa - "La Khaleesi" (...)

 • Música per a la vigília de la revetlla
  Escolta àudio

  Música per a la vigília de la revetlla

  La vigília de la revetlla de Sant Joan és el millor moment per anar preparant la selecció musical més animada. Escoltem una barreja de novetats de La Jungla Band, Green Valley i Pj Sin Suela, i clàssics de La Troba Kung-Fú, La Sra. Tomasa, LaPhaze i Los Caligaris. Prepara't per a la nit més curta de l'any.

  01 La Troba Kung-Fú - "A ballar"
  02 La Jungla Band - "Qué más da"
  03 The Sweet Life Society - "Casablanca"
  04 La Phaze - "Sourire au teint de glace"
  05 Ricky Hombre Libre - "Llegó papà"
  06 Bemba Saoco - "Tongoleo"
  07 La Sra. Tomasa - "Sepa mi gente"
  08 Aizkorak Zorroztu & Fermín Muguruza - "Piztia"
  09 PJ Sin Suela & Myke Towers - "Que tú sabes de esto?
  10 Skabidean - "Nire Gorputza"
  11 Green Valley & Juanito Makandé - "Alma libre"
  12 Piñata Protest - "Crusty cumbia"
  13 Los Caligaris - "Kilómetros"

  La vigília de la revetlla de Sant Joan és el millor moment per anar preparant la selecció musical més animada. Escoltem una barreja de novetats de La Jungla Band, Green Valley i Pj Sin Suela, i clàssics de La Troba Kung-Fú, La Sra. Tomasa, LaPhaze i Los Caligaris. Prepara't per a la nit més curta de l'any. 01 La Troba Kung-Fú - "A ballar" 02 La Jungla Band - "Qué más da" 03 The Sweet Life Society - "Casablanca" 04 La Phaze - "Sourire au teint de glace" 05 Ricky Hombre Libre - "Llegó papà" 06 Bemba Saoco - "Tongoleo" 07 La Sra. Tomasa - "Sepa mi gente" 08 Aizkorak Zorroztu & Fermín Muguruza - "Piztia" 09 PJ Sin Suela & Myke Towers - "Que tú sabes de esto? 10 Skabidean - "Nire Gorputza" 11 Green Valley & Juanito Makandé - "Alma libre" 12 Piñata Protest - "Crusty cumbia" 13 Los Caligaris - "Kilómetros"

 • Especial Festa iCat Casa Babylon al Caníbal de l'Apolo, amb Txarango i Doctor Krápula
  Escolta àudio

  Especial Festa iCat Casa Babylon al Caníbal de l'Apolo, amb Txarango i Doctor Krápula

  Casa Babylon apadrina una vegada al mes les Festes Caníbal que cada dimecres omplen la Sala Apolo de música festiva. La quarta la protagonitzen el mític grup colombià Doctor Krápula i els seus amfitrions a la ciutat, Txarango. També sentirem les novetats de Frida i Jazzwoman, Sidi Wacho, No Konforme i El Canijo de Jerez.

  01 Txarango - "Ulls de corall"
  02 Txarango - "El tren del temps"
  03 Doctor Krápula - "Amanece"
  04 Doctor Krápula - "Democracy"
  05 Frida - "La jungla"
  06 Funkiwis - "Vuela"
  07 Sidi Wacho - "Bordeliko"
  08 Irie Revoltés - "Rebelles"
  09 Jazzwoman - "Mare i filla"
  10 No Konforme - "Los que van a morir"
  11 Germà Negre - "Pits i collons"
  12 Los Colorados - "Hot N Cold"
  13 Dskarrila - "Latinoamérica"
  14 Leningrad Cowboys - "Machine Gun Blues"
  15 El Canijo de Jerez - "Volar sin alas"
  16 Eskorzo - "Los besos que me dabas"
  17 The Specials - "A message to you Rudy"

  Casa Babylon apadrina una vegada al mes les Festes Caníbal que cada dimecres omplen la Sala Apolo de música festiva. La quarta la protagonitzen el mític grup colombià Doctor Krápula i els seus amfitrions a la ciutat, Txarango. També sentirem les novetats de Frida i Jazzwoman, Sidi Wacho, No Konforme i El Canijo de Jerez. 01 Txarango - "Ulls de corall" 02 Txarango - "El tren del temps" 03 Doctor Krápula - "Amanece" 04 Doctor Krápula - "Democracy" 05 Frida - "La jungla" 06 Funkiwis - "Vuela" 07 Sidi Wacho - "Bordeliko" 08 Irie Revoltés - "Rebelles" 09 Jazzwoman - "Mare i filla" 10 No Konforme - "Los que van a morir" 11 Germà Negre - "Pits i collons" 12 Los Colorados - "Hot N Cold" 13 Dskarrila - "Latinoamérica" 14 Leningrad Cowboys - "Machine Gun Blues" 15 El Canijo de Jerez - "Volar sin alas" 16 Eskorzo - "Los besos que me dabas" 17 The Specials - "A message to you Rudy"

 • Ja has descobert Senyor Oca i Marcel Lázara i Júlia Arrey?
  Escolta àudio

  Ja has descobert Senyor Oca i Marcel Lázara i Júlia Arrey?

  La música festiva catalana no para de sorprendre'ns amb projectes nous com Senyor Oca, guanyadors de l'última edició del Sona9; Marcel Lázara i Júlia Arrey, que alguns reconeixereu com a exmembre de Txarango; els italians Meganoidi; la cubana La Dame Blanche; els montcadencs Itaca Band, i la caribenya Calypso Rose. Una delícia poder-los sentir cada divendres.

  01 Meganoidi - "Supereroi"
  02 La Dame Blanche - "Mentira"
  03 Charly Black - "Gyal you a party animal"
  04 Doctor Prats - "Creuant tempestes"
  05 Dub Incorporation - "Talk about friend"
  06 Charly Efe - "Ara"
  07 Marcel Lázara i Júlia Arrey - "Olha o Chico"
  08 Ítaca Band - "Com si no hi hagués demà"
  09 La Banda del Panda - "La rumba bastarda"
  10 Calypso Rose - "Rivers of Babylon"
  11 La Vela Puerca - "Casi todo"
  12 Senyor Oca - "La pipa de la pau"
  13 Bacora - "Aspais Girls"
  14 Embolingats - "Enamorat de la vida"
  15 La Pegatina - "Molta merda i massa teatre"
  16 Txarango - "Una lluna a l'aigua"

  La música festiva catalana no para de sorprendre'ns amb projectes nous com Senyor Oca, guanyadors de l'última edició del Sona9; Marcel Lázara i Júlia Arrey, que alguns reconeixereu com a exmembre de Txarango; els italians Meganoidi; la cubana La Dame Blanche; els montcadencs Itaca Band, i la caribenya Calypso Rose. Una delícia poder-los sentir cada divendres. 01 Meganoidi - "Supereroi" 02 La Dame Blanche - "Mentira" 03 Charly Black - "Gyal you a party animal" 04 Doctor Prats - "Creuant tempestes" 05 Dub Incorporation - "Talk about friend" 06 Charly Efe - "Ara" 07 Marcel Lázara i Júlia Arrey - "Olha o Chico" 08 Ítaca Band - "Com si no hi hagués demà" 09 La Banda del Panda - "La rumba bastarda" 10 Calypso Rose - "Rivers of Babylon" 11 La Vela Puerca - "Casi todo" 12 Senyor Oca - "La pipa de la pau" 13 Bacora - "Aspais Girls" 14 Embolingats - "Enamorat de la vida" 15 La Pegatina - "Molta merda i massa teatre" 16 Txarango - "Una lluna a l'aigua"

 • La calor es porta millor amb Doctor Prats, La Clandestina i Tremenda Jauría
  Escolta àudio

  La calor es porta millor amb Doctor Prats, La Clandestina i Tremenda Jauría

  No acaba d'arribar l'estiu, però les novetats de la música festiva arriben a cabassos, disposades a fer-nos suar de valent en festivals i festes majors. Avui n'escoltarem unes quantes. De la Suu a Doctor Prats. De Tremenda Jauría a La Clandestina. De Mario Diaz a Boikot. No t'ho perdis, que ballarem!

  01 Suu - "Diuen"
  02 Doctor Prats - "Caminem lluny"
  03 Melow Mood - "Tuff rocky road"
  04 La Clandestina - "Lliure"
  05 La Regadera - "Mi inmadurez"
  06 Radical District - "El seu pitjor malson"
  07 Mario Díaz - "Sol del sur"
  08 Arco - "Quiero"
  09 Tremenda Jauría - "Codo a codo"
  10 Boikot - "Hablarán las calles"
  11 Abdul & The Gang - "Labesse"
  12 Yarah Bravo - "Double trouble"
  13 Subversa - "La trampa"
  14 Calmoso & The Black Fang - "Ben Klarh"
  15 Trimelón de Naranjus - "El elegante"

  No acaba d'arribar l'estiu, però les novetats de la música festiva arriben a cabassos, disposades a fer-nos suar de valent en festivals i festes majors. Avui n'escoltarem unes quantes. De la Suu a Doctor Prats. De Tremenda Jauría a La Clandestina. De Mario Diaz a Boikot. No t'ho perdis, que ballarem! 01 Suu - "Diuen" 02 Doctor Prats - "Caminem lluny" 03 Melow Mood - "Tuff rocky road" 04 La Clandestina - "Lliure" 05 La Regadera - "Mi inmadurez" 06 Radical District - "El seu pitjor malson" 07 Mario Díaz - "Sol del sur" 08 Arco - "Quiero" 09 Tremenda Jauría - "Codo a codo" 10 Boikot - "Hablarán las calles" 11 Abdul & The Gang - "Labesse" 12 Yarah Bravo - "Double trouble" 13 Subversa - "La trampa" 14 Calmoso & The Black Fang - "Ben Klarh" 15 Trimelón de Naranjus - "El elegante"

 • Japó: Música festiva i wasabi. De Japonicans a Tokyo Ska Paradise
  Escolta àudio

  Japó: Música festiva i wasabi. De Japonicans a Tokyo Ska Paradise

  El Japó comença a ser parada obligada per als grups de música festiva catalana. Però i els japonesos? Tenen marxa les bandes del País del Sol Naixent? Avui desmostrem que sí, i ho farem al ritme de propostes nipones com Tokyo Ska Paradise, Tex & Sun Flower Seed i The Japonicans. Ho acompanyem amb cançons de grups de casa que freqüenten el Japó, com Txarango, La Pegatina, Joxe Ripiau, Che Sudaka i Fermin Muguruza.

  01 Tokyo Ska Paradise Orchestra - "Down beat stomp"
  02 Creepy Nuts - "Gouhoteki tobikata no susume"
  03 Newrotica - "XL man Osaka"
  04 La Pegatina - "El revulsiu"
  05 La-Skals - "Ghost house"
  06 Che Sudaka - "Ona kasuita"
  07 Tex & Sun Flower Seed - "Nananana"
  08 Fermín Muguruza - "La negra flor"
  09 Pushim - "Banana boat"
  10 Joxe Ripiau - "Ichi do kiri dake"
  11 Mighty Crown - "Around the world"
  12 Mighty Jam rock - "Egaku Canadel"
  13 The Japonicans - "Rum Jam"
  14 Papa B - "Egaku Canadel"
  15 Txarango - "La vuelta al mundo (ft. Tex & Sun Flower Seed)"

  El Japó comença a ser parada obligada per als grups de música festiva catalana. Però i els japonesos? Tenen marxa les bandes del País del Sol Naixent? Avui desmostrem que sí, i ho farem al ritme de propostes nipones com Tokyo Ska Paradise, Tex & Sun Flower Seed i The Japonicans. Ho acompanyem amb cançons de grups de casa que freqüenten el Japó, com Txarango, La Pegatina, Joxe Ripiau, Che Sudaka i Fermin Muguruza. 01 Tokyo Ska Paradise Orchestra - "Down beat stomp" 02 Creepy Nuts - "Gouhoteki tobikata no susume" 03 Newrotica - "XL man Osaka" 04 La Pegatina - "El revulsiu" 05 La-Skals - "Ghost house" 06 Che Sudaka - "Ona kasuita" 07 Tex & Sun Flower Seed - "Nananana" 08 Fermín Muguruza - "La negra flor" 09 Pushim - "Banana boat" 10 Joxe Ripiau - "Ichi do kiri dake" 11 Mighty Crown - "Around the world" 12 Mighty Jam rock - "Egaku Canadel" 13 The Japonicans - "Rum Jam" 14 Papa B - "Egaku Canadel" 15 Txarango - "La vuelta al mundo (ft. Tex & Sun Flower Seed)"

 • Novetats fresques: d'Els Catarres a Fanfare Ciocarlia
  Escolta àudio

  Novetats fresques: d'Els Catarres a Fanfare Ciocarlia

  Bon temps i novetats discogràfiques, què més volem? Punxem el més nou d'Antzembla, Germà Negre, Pupil·les, Els Catarres, La Pegatina, Atupa i la sempre efectiva i alegre Fanfare Ciocarlia.

  01 Atzembla - "Allà fora"
  02 La Mulat - "Bati l'ou"
  03 Vavamuffin - "Jah Jest Prezydentem"
  04 Germà Negre - "La vaca"
  05 Nil Moliner - "Hijos de la tierra"
  06 Taiwan MC - "Catalina"
  07 Pupil·les - "V"
  08 El Canijo de Jerez - "En el lomo del trueno"
  09 Little Big - "Give me your money"
  10 La Pegatina - "Stand & fight"
  11 Timón Republik - "Antes de volar"
  12 Atupa - "Tu mateix"
  13 Santo Machango - "Funk You"
  14 Bohemio Autorizado - "Bohemio autorizado"
  15 Els Catarres - "Martina"
  16 Fanfare Ciocarlia - "Cruzando el campo"

  Bon temps i novetats discogràfiques, què més volem? Punxem el més nou d'Antzembla, Germà Negre, Pupil·les, Els Catarres, La Pegatina, Atupa i la sempre efectiva i alegre Fanfare Ciocarlia. 01 Atzembla - "Allà fora" 02 La Mulat - "Bati l'ou" 03 Vavamuffin - "Jah Jest Prezydentem" 04 Germà Negre - "La vaca" 05 Nil Moliner - "Hijos de la tierra" 06 Taiwan MC - "Catalina" 07 Pupil·les - "V" 08 El Canijo de Jerez - "En el lomo del trueno" 09 Little Big - "Give me your money" 10 La Pegatina - "Stand & fight" 11 Timón Republik - "Antes de volar" 12 Atupa - "Tu mateix" 13 Santo Machango - "Funk You" 14 Bohemio Autorizado - "Bohemio autorizado" 15 Els Catarres - "Martina" 16 Fanfare Ciocarlia - "Cruzando el campo"

 • Casa Babylon Kids: La millor música festiva per a famílies
  Escolta àudio

  Casa Babylon Kids: La millor música festiva per a famílies

  Transversal i intergeneracional: la nostra música festiva és la que més triomfa entre els més petits de casa. Hem preparat una edició especial amb propostes que encantaran a pares i nens, amb Manu Chao, La Troba Kung-fú, The Penguins, Xiula, Macaco, Toy Dolls i Landy el Rumbero.

  01 Manu Chao - "Le p'tit jardin"
  02 La Troba Kung-Fú - "Xocolata bona"
  03 Joan Garriga - "Sóc un pobre músic"
  04 Elizabeth Mitchells - "Three little birds"
  05 Dubioza Kolektiv - "Himna generacije"
  06 Amparanoia - "Que nos vamos Memé"
  07 Roleguita y Boquerón - "Sota l'aigua"
  08 The Penguins - "La masovera"
  09 Che Sudaka - "La risa bonita"
  10 Landy el Rumbero - "Cançons de tota la vida"
  11 Marc Serrats - "El tren pinxo de Banyoles"
  12 Ozomatli - "Ballon fest"
  13 Xiula - "Rispect"
  14 Macaco - "Quiero ser como tú"
  15 Toy Dolls - "Nelly the elephant"
  16 2 Princeses Barbudes - "Sempre de vacances"
  17 Manu Chao - "J'ai besoin de la Lune"

  Transversal i intergeneracional: la nostra música festiva és la que més triomfa entre els més petits de casa. Hem preparat una edició especial amb propostes que encantaran a pares i nens, amb Manu Chao, La Troba Kung-fú, The Penguins, Xiula, Macaco, Toy Dolls i Landy el Rumbero. 01 Manu Chao - "Le p'tit jardin" 02 La Troba Kung-Fú - "Xocolata bona" 03 Joan Garriga - "Sóc un pobre músic" 04 Elizabeth Mitchells - "Three little birds" 05 Dubioza Kolektiv - "Himna generacije" 06 Amparanoia - "Que nos vamos Memé" 07 Roleguita y Boquerón - "Sota l'aigua" 08 The Penguins - "La masovera" 09 Che Sudaka - "La risa bonita" 10 Landy el Rumbero - "Cançons de tota la vida" 11 Marc Serrats - "El tren pinxo de Banyoles" 12 Ozomatli - "Ballon fest" 13 Xiula - "Rispect" 14 Macaco - "Quiero ser como tú" 15 Toy Dolls - "Nelly the elephant" 16 2 Princeses Barbudes - "Sempre de vacances" 17 Manu Chao - "J'ai besoin de la Lune"

 • Homenatge a la Barcelona mestissa
  Escolta àudio

  Homenatge a la Barcelona mestissa

  Dimecres vinent es fa la tercera festa iCat Casa Babylon al Caníbal de la Sala Apolo, i serà un homenatge que els grans grups del mestissatge barceloní faran a Jose Capel, el desaparegut cantant dels Color Humano. Tota una festassa per als nostàlgics de Dusminguet, Manu Chao, Bongo Botrako, Ojos de Brujo, 08001 i Macaco.

  01 Color Humano - "Todos hijos"
  02 Color Humano - "Cómete la vida"
  03 Color Humano - "Píntame la vida"
  04 Bongo Botrako - "Caminante"
  05 Amparanoia - "Buen rollito"
  06 Ojos de Brujo - "Na en la nevera"
  07 Costo Rico - "Luna"
  08 Che Sudaka - "Mirando el mundo al revés"
  09 Fufü Ai - "BCN"
  10 Macaco - "Tío Pedrito"
  11 08001 - "Don't trouble"
  12 Calima - "Sueña"
  13 Manu Chao - "Clandestino"
  14 Wagner Pa - "Folia"
  15 Dusminguet - "Sonajeros"

  Dimecres vinent es fa la tercera festa iCat Casa Babylon al Caníbal de la Sala Apolo, i serà un homenatge que els grans grups del mestissatge barceloní faran a Jose Capel, el desaparegut cantant dels Color Humano. Tota una festassa per als nostàlgics de Dusminguet, Manu Chao, Bongo Botrako, Ojos de Brujo, 08001 i Macaco. 01 Color Humano - "Todos hijos" 02 Color Humano - "Cómete la vida" 03 Color Humano - "Píntame la vida" 04 Bongo Botrako - "Caminante" 05 Amparanoia - "Buen rollito" 06 Ojos de Brujo - "Na en la nevera" 07 Costo Rico - "Luna" 08 Che Sudaka - "Mirando el mundo al revés" 09 Fufü Ai - "BCN" 10 Macaco - "Tío Pedrito" 11 08001 - "Don't trouble" 12 Calima - "Sueña" 13 Manu Chao - "Clandestino" 14 Wagner Pa - "Folia" 15 Dusminguet - "Sonajeros"

 • De Mueveloreina a Sabor de Gràcia, els contrastos de la música festiva
  Escolta àudio

  De Mueveloreina a Sabor de Gràcia, els contrastos de la música festiva

  A la coctelera festiva hi combinem clàssics amb les propostes emergents. Ho especiem amb la versió de "Mal bicho" de Fabulosos Cadillacs o el "Kolore bizia" de Negu Gorriak, tot ben sacsejat amb el nou de Mediterranean Roots, Mueveloreina, Ovella Xao, Sabor de Gràcia i Xeic!

  01 Santana - "Mal bicho"
  02 Morodo - "La hierba del rey"
  03 Mediterranean Roots - "Sweet reggae music"
  04 Mueveloreina - "Voy"
  05 Stylo G - "Call mi a leader"
  06 Ovella Xao - "Veniu a fer-nos un regal"
  07 Après La Classe - "Mammalitaliani"
  08 El Bicho - "Ropa tendía"
  09 Atzembla - "Udol"
  10 Itaca Band - "Com si no hi hagués demà"
  11 Xeic! - "Mil de veus"
  12 Nneka - "Heartbeat"
  13 Sabor de Gràcia - "El mig amic"
  14 Negu Gorriak - "Kolore bizia"

  A la coctelera festiva hi combinem clàssics amb les propostes emergents. Ho especiem amb la versió de "Mal bicho" de Fabulosos Cadillacs o el "Kolore bizia" de Negu Gorriak, tot ben sacsejat amb el nou de Mediterranean Roots, Mueveloreina, Ovella Xao, Sabor de Gràcia i Xeic! 01 Santana - "Mal bicho" 02 Morodo - "La hierba del rey" 03 Mediterranean Roots - "Sweet reggae music" 04 Mueveloreina - "Voy" 05 Stylo G - "Call mi a leader" 06 Ovella Xao - "Veniu a fer-nos un regal" 07 Après La Classe - "Mammalitaliani" 08 El Bicho - "Ropa tendía" 09 Atzembla - "Udol" 10 Itaca Band - "Com si no hi hagués demà" 11 Xeic! - "Mil de veus" 12 Nneka - "Heartbeat" 13 Sabor de Gràcia - "El mig amic" 14 Negu Gorriak - "Kolore bizia"

 • Les noves cançons de SUU, EAM i Arco
  Escolta àudio

  Les noves cançons de SUU, EAM i Arco

  Encarem el cap de setmana amb la millor selecció de música festiva del moment. Un programàs on sentirem els grups de nova fornada Doctor Prats, Gaspar Om, SUU, Arco, Exèrcit d'Alliberament Musical i La Bámbula, acompanyats de clàssics com Mano Negra, els andalusos SFDK i els enyorats La Carrau.

  01 Doctor Prats - "Singalele"
  02 Gaspar Om - "Sáquenlo"
  03 La Carrau - "Noguera i Garona"
  04 La Sra. Tomasa - "Después de amar"
  05 SFDK - "Agua pasá"
  06 Rebeliom do Inframundo - "Bang bang"
  07 Mano Negra "Sidi h'bibi"
  08 Arco - "Todo"
  09 SUU - "Diuen"
  10 Azucarillo Kings "¿Me lo dices o me lo cuentas?"
  11 EAM - "Conspira"
  12 Inner Circle - "Sweet"
  13 C2C - "Happy"
  14 La Excepción - "Oye compai"

  Encarem el cap de setmana amb la millor selecció de música festiva del moment. Un programàs on sentirem els grups de nova fornada Doctor Prats, Gaspar Om, SUU, Arco, Exèrcit d'Alliberament Musical i La Bámbula, acompanyats de clàssics com Mano Negra, els andalusos SFDK i els enyorats La Carrau. 01 Doctor Prats - "Singalele" 02 Gaspar Om - "Sáquenlo" 03 La Carrau - "Noguera i Garona" 04 La Sra. Tomasa - "Después de amar" 05 SFDK - "Agua pasá" 06 Rebeliom do Inframundo - "Bang bang" 07 Mano Negra "Sidi h'bibi" 08 Arco - "Todo" 09 SUU - "Diuen" 10 Azucarillo Kings "¿Me lo dices o me lo cuentas?" 11 EAM - "Conspira" 12 Inner Circle - "Sweet" 13 C2C - "Happy" 14 La Excepción - "Oye compai"

 • De festa al Caníbal de l'Apolo amb Auxili i Pirat's Sound Sistema
  Escolta àudio

  De festa al Caníbal de l'Apolo amb Auxili i Pirat's Sound Sistema

  Segona festa iCat Casa Babylon al Caníbal de la Sala Apolo, amb les presentacions dels nous discos dels valencians Auxili i els barcelonins Pirat's Sound Sistema. També escoltarem cançons noves de Joan Garriga i Els Catarres, i clàssics com The Cat Empire, Ska Cubano i Santana.

  01 Goran Bregović - "Presidente"
  02 Mondo Loco - "Aire fresco"
  03 Ovella Xao - "Activa la bomba"
  04 The Cat Empire - "Hello"
  05 Bemba Saoco - "Mujer coraje"
  06 Pachawa Sound - "Imagina"
  07 Amanita Suit - "Ya llegó"
  08 Santana - "Iron lion Zion"
  09 Joan Garriga - "Frío"
  10 Els Catarres - "T'estava esperant"
  11 Pirat's Sound Sistema - "Remena"
  12 Pirat's Sound Sistema - "Poemes i cançons"
  13 Auxili - "Converses de balcons"
  14 Auxili - "Com camot"
  15 Ska Cubano - "Tequila"

  Segona festa iCat Casa Babylon al Caníbal de la Sala Apolo, amb les presentacions dels nous discos dels valencians Auxili i els barcelonins Pirat's Sound Sistema. També escoltarem cançons noves de Joan Garriga i Els Catarres, i clàssics com The Cat Empire, Ska Cubano i Santana. 01 Goran Bregović - "Presidente" 02 Mondo Loco - "Aire fresco" 03 Ovella Xao - "Activa la bomba" 04 The Cat Empire - "Hello" 05 Bemba Saoco - "Mujer coraje" 06 Pachawa Sound - "Imagina" 07 Amanita Suit - "Ya llegó" 08 Santana - "Iron lion Zion" 09 Joan Garriga - "Frío" 10 Els Catarres - "T'estava esperant" 11 Pirat's Sound Sistema - "Remena" 12 Pirat's Sound Sistema - "Poemes i cançons" 13 Auxili - "Converses de balcons" 14 Auxili - "Com camot" 15 Ska Cubano - "Tequila"

 • El País Valencià, el més inspirat de la música festiva
  Escolta àudio

  El País Valencià, el més inspirat de la música festiva

  La música festiva del País Valencià es troba en un moment àlgid. D'allà ens arriben propostes sensacionals com Cactus, Funkiwis, Jazzwoman i clàssics com Xavi Sarrià i La Pulquería. Però també viatgem per la Múrcia de Jamones con Tacones, la Granada d'Eskorzo, la Catalunya de Sense Sal, Muchachito i Strombers, i el Madrid de Chiki Lora, exCanteca de Macao. Programàs ben variat per suar a la pista de ball.

  01 Cactus - "Fusta"
  02 Xavi Sarrià - "Quan cau el sol"
  03 Sense Sal - "Constel·lacions"
  04 Funkiwis - "Perdida"
  05 Jamones con Tacones - "Antirap"
  06 Jazzwoman - "Nano"
  07 Strombers - "Festa major"
  08 Chiki Lora - "Tú y yo"
  09 Orkesta Mendoza - "Cumbia volcadora"
  10 Adala - "Mateix foc"
  11 Muchachito - "Te perdí"
  12 Eskorzo - "La pena"
  13 Bazookas - "Win win"
  14 La Pulquería - "¿Dónde están?"
  15 Che Sudaka - "Almas rebeldes"

  La música festiva del País Valencià es troba en un moment àlgid. D'allà ens arriben propostes sensacionals com Cactus, Funkiwis, Jazzwoman i clàssics com Xavi Sarrià i La Pulquería. Però també viatgem per la Múrcia de Jamones con Tacones, la Granada d'Eskorzo, la Catalunya de Sense Sal, Muchachito i Strombers, i el Madrid de Chiki Lora, exCanteca de Macao. Programàs ben variat per suar a la pista de ball. 01 Cactus - "Fusta" 02 Xavi Sarrià - "Quan cau el sol" 03 Sense Sal - "Constel·lacions" 04 Funkiwis - "Perdida" 05 Jamones con Tacones - "Antirap" 06 Jazzwoman - "Nano" 07 Strombers - "Festa major" 08 Chiki Lora - "Tú y yo" 09 Orkesta Mendoza - "Cumbia volcadora" 10 Adala - "Mateix foc" 11 Muchachito - "Te perdí" 12 Eskorzo - "La pena" 13 Bazookas - "Win win" 14 La Pulquería - "¿Dónde están?" 15 Che Sudaka - "Almas rebeldes"

 • Viatgem des de casa a Mèxic, Guatemala, Xile i Jamaica
  Escolta àudio

  Viatgem des de casa a Mèxic, Guatemala, Xile i Jamaica

  La música festiva de tot el món ens anima el dia. Fes que la bona música de grups com Animal, Senyor Oca, Ebri Knight, Pirat's Sound Sistema i La Fúmiga sigui la banda sonora d'un gran dia.

  01 Ebri Knight - "La nit encesa"
  02 Animal - "Bam bam"
  03 Chalart58 - "Atomic land"
  04 Portobello - "Mariana"
  05 Senyor Oca - "Pèndol"
  06 Movimiento Original - "Natural"
  07 Rebeca Lane - "Libre, atrevida y loca"
  08 Terra Ferma Ska Band - "Cada instant"
  09 Katzenjammer - "A bar in Amsterdam"
  10 Orkesta Mendoza - "Cumbia volcadora"
  11 Molotov - "Gimme tha power"
  12 Instituto Mexicano del Sonido - "Dame un besito"
  13 La Fúmiga - "Karrasketón"
  14 Pirat's Sound Sistema - "ACAB"
  15 Los Delinqüentes - "La primavera trompetera"

  La música festiva de tot el món ens anima el dia. Fes que la bona música de grups com Animal, Senyor Oca, Ebri Knight, Pirat's Sound Sistema i La Fúmiga sigui la banda sonora d'un gran dia. 01 Ebri Knight - "La nit encesa" 02 Animal - "Bam bam" 03 Chalart58 - "Atomic land" 04 Portobello - "Mariana" 05 Senyor Oca - "Pèndol" 06 Movimiento Original - "Natural" 07 Rebeca Lane - "Libre, atrevida y loca" 08 Terra Ferma Ska Band - "Cada instant" 09 Katzenjammer - "A bar in Amsterdam" 10 Orkesta Mendoza - "Cumbia volcadora" 11 Molotov - "Gimme tha power" 12 Instituto Mexicano del Sonido - "Dame un besito" 13 La Fúmiga - "Karrasketón" 14 Pirat's Sound Sistema - "ACAB" 15 Los Delinqüentes - "La primavera trompetera"

 • Novetats de Roba Estesa, Amparanoia i La Pegatina
  Escolta àudio

  Novetats de Roba Estesa, Amparanoia i La Pegatina

  Sentim les noves cançons de La Pegatina, Amparanoia, Roba Estesa, Mabel Flores (La Flor del Otro), Pipo Ti i El Canijo de Jerez. Una gran manera d'estrenar la primavera amb la millor música festiva.

  01 Mascarats - "Mai més presons"
  02 O'Funk'illo - "Riñones al Jerez"
  03 Mártires del Compás - "Rigui Martir"
  04 Amparanoia - "Vente pa' Barna"
  05 La Pegatina - "Ahora o nunca"
  06 Mateo Kingman - "Mi pana"
  07 Pipo Ti - "Good vibes"
  08 Mabel Flores - "La batalla invisible"
  09 Roba Estesa - "Esglai"
  10 Tremenda Jauría - "Hazme una perdida"
  11 Oques Grasses - "Cara de cul"
  12 Xerramequ - "La grip"
  13 Vinila Von Bismark - "Vinila Masagua"
  14 Fantactels - "Party town"
  15 Panteón Rococó - "La carencia"
  16 Mano Negra - "Mala vida"

  Sentim les noves cançons de La Pegatina, Amparanoia, Roba Estesa, Mabel Flores (La Flor del Otro), Pipo Ti i El Canijo de Jerez. Una gran manera d'estrenar la primavera amb la millor música festiva. 01 Mascarats - "Mai més presons" 02 O'Funk'illo - "Riñones al Jerez" 03 Mártires del Compás - "Rigui Martir" 04 Amparanoia - "Vente pa' Barna" 05 La Pegatina - "Ahora o nunca" 06 Mateo Kingman - "Mi pana" 07 Pipo Ti - "Good vibes" 08 Mabel Flores - "La batalla invisible" 09 Roba Estesa - "Esglai" 10 Tremenda Jauría - "Hazme una perdida" 11 Oques Grasses - "Cara de cul" 12 Xerramequ - "La grip" 13 Vinila Von Bismark - "Vinila Masagua" 14 Fantactels - "Party town" 15 Panteón Rococó - "La carencia" 16 Mano Negra - "Mala vida"

Anar al contingut