TOTS ELS ÀUDIOS

 • Muchachito Bombo Infierno protagonitza la nova Festa iCat Casa Babylon al Caníbal Apolo
  Escolta àudio

  Muchachito Bombo Infierno protagonitza la nova Festa iCat Casa Babylon al Caníbal Apolo

  L'última festa iCat Casa Babylon de l'any al Caníbal Apolo, que se celebra el dimecres 5 de desembre, la protagonitza un dels artistes més estimats del mestissatge de Barcelona: Muchachito Bombo Infierno. Avui ho celebrarem sentint alguns dels seus clàssics, acompanyats de novetats imprescindibles com La Dame Blanche, Tokyo Ska Paradise, SkaP, Sofia Viola i Criolo. Amunt!

  01 Muchachito Bombo Infierno - "Benditos animales"
  02 Muchachito Bombo Infierno - "Siempre que quiera"
  03 La Dame Blanche - "Mentira"
  04 Groove Retórica - "C.R.E.A.M."
  05 Mannarino - "Babalù"
  06 Roy Paci - "Searching For The Sunshine"
  07 SKA-P - "Colores"
  08 Tokio Ska Paradise - "This Challenger"
  09 Sofia Viola - "Vea vea"
  10 Criolo - "Boca de Lobo"
  11 Cumbayá - "Vívela"
  12 Rapsusklei - "Tanta pena"
  13 Ezetaerre - "Matar a McCarthy"
  13 Pelat i Pelut - "Germana de l'estiu"

  L'última festa iCat Casa Babylon de l'any al Caníbal Apolo, que se celebra el dimecres 5 de desembre, la protagonitza un dels artistes més estimats del mestissatge de Barcelona: Muchachito Bombo Infierno. Avui ho celebrarem sentint alguns dels seus clàssics, acompanyats de novetats imprescindibles com La Dame Blanche, Tokyo Ska Paradise, SkaP, Sofia Viola i Criolo. Amunt! 01 Muchachito Bombo Infierno - "Benditos animales" 02 Muchachito Bombo Infierno - "Siempre que quiera" 03 La Dame Blanche - "Mentira" 04 Groove Retórica - "C.R.E.A.M." 05 Mannarino - "Babalù" 06 Roy Paci - "Searching For The Sunshine" 07 SKA-P - "Colores" 08 Tokio Ska Paradise - "This Challenger" 09 Sofia Viola - "Vea vea" 10 Criolo - "Boca de Lobo" 11 Cumbayá - "Vívela" 12 Rapsusklei - "Tanta pena" 13 Ezetaerre - "Matar a McCarthy" 13 Pelat i Pelut - "Germana de l'estiu"

 • La Colòmbia més avançada balla al son de mil ritmes
  Escolta àudio

  La Colòmbia més avançada balla al son de mil ritmes

  Els artistes llatinoamericans han tingut tradicionalment les orelles molt obertes a les noves tendències. Han sabut partir de la música d'arrel per fusionar-la amb la música més avançada, des de la cúmbia electrònica fins a l'electrotango, la champeta, el brazilectro i l'electrobossa. Avui ens quedem a Colòmbia per descobrir plegats un país carregat de música i ritme per ballar sense parar. Perquè Colòmbia no és només cúmbia.

  01 Monsieur Periné - "Bailar contigo"
  02 Systema Solar - "Mi Caribe"
  03 ChocQuibTown - "Dame luz"
  04 Bomba Estéreo - "Soy yo feat. Doozie"
  05 Caribefunk - "Mi burro"
  06 Los Petit Fellas - "Rock'n'love"
  07 Aterciopelados - "Show"
  08 Mojiganga - "Mierda de ciudad"
  09 Papaya Republik - "Éxito"
  10 Pernett - "Huele a mariacachafa"
  11 Burning Caravan - "La velocidad"
  12 Nathy Peluso - "La sandunguera"
  13 La Troba Kung-Fú - "La parranda"
  14 Biflats - "Cúmbia del Pirineu"
  15 Gertrudis - "Tan lluny de tu"
  16 Che Sudaka - "Todo vuelve"
  17 Papagayo - "Fluye el ritmo"

  Els artistes llatinoamericans han tingut tradicionalment les orelles molt obertes a les noves tendències. Han sabut partir de la música d'arrel per fusionar-la amb la música més avançada, des de la cúmbia electrònica fins a l'electrotango, la champeta, el brazilectro i l'electrobossa. Avui ens quedem a Colòmbia per descobrir plegats un país carregat de música i ritme per ballar sense parar. Perquè Colòmbia no és només cúmbia. 01 Monsieur Periné - "Bailar contigo" 02 Systema Solar - "Mi Caribe" 03 ChocQuibTown - "Dame luz" 04 Bomba Estéreo - "Soy yo feat. Doozie" 05 Caribefunk - "Mi burro" 06 Los Petit Fellas - "Rock'n'love" 07 Aterciopelados - "Show" 08 Mojiganga - "Mierda de ciudad" 09 Papaya Republik - "Éxito" 10 Pernett - "Huele a mariacachafa" 11 Burning Caravan - "La velocidad" 12 Nathy Peluso - "La sandunguera" 13 La Troba Kung-Fú - "La parranda" 14 Biflats - "Cúmbia del Pirineu" 15 Gertrudis - "Tan lluny de tu" 16 Che Sudaka - "Todo vuelve" 17 Papagayo - "Fluye el ritmo"

 • De Maradona a Jose Mourinho, les cançons més festives per als amants del futbol
  Escolta àudio

  De Maradona a Jose Mourinho, les cançons més festives per als amants del futbol

  La música i el futbol són un binomi inseparable. Avui repassem la música més festiva que ha inspirat l'esport rei, des d'un grapat de cançons dedicades al mític Maradona a la pura festa brasilera, argentina, colombiana, italiana i, fins i tot, gaditana. Festa de primera divisió.

  01 Mano Negra - "Santa Maradona"
  02 Manu Chao - "La vida tómbola"
  03 Talco - "La mano de dios"
  04 Andrés Calamaro - "Maradona"
  05 Doctor Krápula - "El pibe de mi barrio"
  06 Zuco103 - "Futebol"
  07 Skank - "E uma partida de futebol"
  08 Bersuit Vergarabat - "El baile de la gambeta"
  09 El Canijo de Jerez - "Me voy al futbol"
  10 Talco - "St Pauli"
  11 Txarango - "Una lluna a l'aigua"
  12 La Santa Cecilia - "Calaverita"
  13 Los Fabulosos Cadillacas - "La luz del ritmo"
  14 Naaman - "Outta Road"
  15 Afrojuice 195 - "Jose Mourinho"

  La música i el futbol són un binomi inseparable. Avui repassem la música més festiva que ha inspirat l'esport rei, des d'un grapat de cançons dedicades al mític Maradona a la pura festa brasilera, argentina, colombiana, italiana i, fins i tot, gaditana. Festa de primera divisió. 01 Mano Negra - "Santa Maradona" 02 Manu Chao - "La vida tómbola" 03 Talco - "La mano de dios" 04 Andrés Calamaro - "Maradona" 05 Doctor Krápula - "El pibe de mi barrio" 06 Zuco103 - "Futebol" 07 Skank - "E uma partida de futebol" 08 Bersuit Vergarabat - "El baile de la gambeta" 09 El Canijo de Jerez - "Me voy al futbol" 10 Talco - "St Pauli" 11 Txarango - "Una lluna a l'aigua" 12 La Santa Cecilia - "Calaverita" 13 Los Fabulosos Cadillacas - "La luz del ritmo" 14 Naaman - "Outta Road" 15 Afrojuice 195 - "Jose Mourinho"

 • Quan el reggae és cosa dels artistes pop
  Escolta àudio

  Quan el reggae és cosa dels artistes pop

  La barreja de reggae pop elegant d'Iseo & Dodosound ho peta. En el seu honor, dediquem el programa al reggae més comercial, amb una col·lecció de cançons pop que han portat l'estil de Jamaica per tot el món.

  01 Iseo & Dodosound - "Vampire"
  02 Iseo & Dodosound - "Dame"
  03 The Police - "So lonely"
  04 Inner Circle - "Sweat. Ah La La La La Song"
  05 Macaco - "SOS"
  06 UB40 - "Red Red Wine"
  07 Bruno Mars - "Show Me"
  08 Snoop Lion - "Smoke The Weed"
  09 Umpah Pah - "La catximba i els rostolls d'Angelina"
  10 Gossos - "Corren"
  11 Novalima - "Agua"
  12 La Banda del Panda - "Rumba bastarda"
  13 Los Delinqüentes - "Pirata del estrecho"
  14 No Doubt - "Underneath It All"

  La barreja de reggae pop elegant d'Iseo & Dodosound ho peta. En el seu honor, dediquem el programa al reggae més comercial, amb una col·lecció de cançons pop que han portat l'estil de Jamaica per tot el món. 01 Iseo & Dodosound - "Vampire" 02 Iseo & Dodosound - "Dame" 03 The Police - "So lonely" 04 Inner Circle - "Sweat. Ah La La La La Song" 05 Macaco - "SOS" 06 UB40 - "Red Red Wine" 07 Bruno Mars - "Show Me" 08 Snoop Lion - "Smoke The Weed" 09 Umpah Pah - "La catximba i els rostolls d'Angelina" 10 Gossos - "Corren" 11 Novalima - "Agua" 12 La Banda del Panda - "Rumba bastarda" 13 Los Delinqüentes - "Pirata del estrecho" 14 No Doubt - "Underneath It All"

 • Tríbade, Tesa, Arnau Griso i Azucarillo Kings. Fot-li castanya!
  Escolta àudio

  Tríbade, Tesa, Arnau Griso i Azucarillo Kings. Fot-li castanya!

  Arriben el fred, les castanyes i els cargols amb banyes, i aquí estem disposats a celebrar-ho com cal, amb una bona ració de música festiva i urbana que animi totes les castanyades. Dels ritmes jamaicans de la basca Aneguria a les aromes balcàniques de Balkan Bomba, el beat feminista de la valenciana Tesa i les barcelonines Tríbade. Fot-li castanya!

  01 Tesa - "La matança de Tesa"
  02 Balkan Bomba - "Cassalla"
  03 Gypsy Unit - "Bring Me Bassline"
  04 HK & Les Saltimbanks - "On lache rient"
  05 Arnau Griso - "Desamortil"
  06 Tríbade - "La purga"
  07 Sons of Aguirre - "Póngase en fila"
  08 Aneguria - "Forgive Me"
  09 Can Canalla - "Sempre amb mi"
  10 Azucarillo - "Where Is My Mind"
  11 Apres la Classe - "Circo manicomio"
  12 Systema Solar - "Rumbera"
  13 Jah Chango - "Querida lluvia"
  14 La Gossa Sorda - "Quina calitja"

  Arriben el fred, les castanyes i els cargols amb banyes, i aquí estem disposats a celebrar-ho com cal, amb una bona ració de música festiva i urbana que animi totes les castanyades. Dels ritmes jamaicans de la basca Aneguria a les aromes balcàniques de Balkan Bomba, el beat feminista de la valenciana Tesa i les barcelonines Tríbade. Fot-li castanya! 01 Tesa - "La matança de Tesa" 02 Balkan Bomba - "Cassalla" 03 Gypsy Unit - "Bring Me Bassline" 04 HK & Les Saltimbanks - "On lache rient" 05 Arnau Griso - "Desamortil" 06 Tríbade - "La purga" 07 Sons of Aguirre - "Póngase en fila" 08 Aneguria - "Forgive Me" 09 Can Canalla - "Sempre amb mi" 10 Azucarillo - "Where Is My Mind" 11 Apres la Classe - "Circo manicomio" 12 Systema Solar - "Rumbera" 13 Jah Chango - "Querida lluvia" 14 La Gossa Sorda - "Quina calitja"

 • Nach & Residente, el rap combatiu més bastard
  Escolta àudio

  Nach & Residente, el rap combatiu més bastard

  Nach i Residente acaben de publicar per sorpresa una cançó junts. És un bon moment per fer un repàs de l'escena del rap urbà més fusionat i bastard, des de la catalana Anier i els valencians Periferia Norte a les madrilenyes IRA i el gallec Ezetaerre.

  01 Residente & Nach - "Rap bruto"
  02 Anier - "Carnaza"
  03 Ezetaerre - "Pólvora e tormenta"
  04 Periferia Norte - "Kyobo Suru"
  05 IRA - "Revueltita"
  06 PJ Sin Suela - "Que tú sabes de esto"
  07 Ebri Knight - "Vientos del pueblo"
  08 Buhos - "Volcans"
  09 Maruja Limón - "La piel"
  10 The Cat Empire - "Ready Now"
  11 La Mulata - "Oh i tant"
  12 Doctor Prats - "Caminem lluny"
  13 Mafalda - "Las que faltaron"
  14 Mario Díaz - "Volverá"
  15 Cactus - "Cóctel de pinya"

  Nach i Residente acaben de publicar per sorpresa una cançó junts. És un bon moment per fer un repàs de l'escena del rap urbà més fusionat i bastard, des de la catalana Anier i els valencians Periferia Norte a les madrilenyes IRA i el gallec Ezetaerre. 01 Residente & Nach - "Rap bruto" 02 Anier - "Carnaza" 03 Ezetaerre - "Pólvora e tormenta" 04 Periferia Norte - "Kyobo Suru" 05 IRA - "Revueltita" 06 PJ Sin Suela - "Que tú sabes de esto" 07 Ebri Knight - "Vientos del pueblo" 08 Buhos - "Volcans" 09 Maruja Limón - "La piel" 10 The Cat Empire - "Ready Now" 11 La Mulata - "Oh i tant" 12 Doctor Prats - "Caminem lluny" 13 Mafalda - "Las que faltaron" 14 Mario Díaz - "Volverá" 15 Cactus - "Cóctel de pinya"

 • La bacanal balcànica dels Dubioza Kolektiv arriba a la festa iCat Casa Babylon del Caníbal Apolo
  Escolta àudio

  La bacanal balcànica dels Dubioza Kolektiv arriba a la festa iCat Casa Babylon del Caníbal Apolo

  La bogeria balcànica dels bosnians Dubioza Kolektiv arriba a la segona festa iCat Casa Babylon del Caníbal Apolo per posar-la de cap per avall. Per entrar en calor, escoltarem novetats de SKA-P, Muerdo, Séptimo A i la delicadesa de Pau Lobo, el cantant de La Sra. Tomasa, en solitari.

  01 Dubioza Kolektiv- "Hay libertad" feat La Pegatina
  02 Dubioza Kolektiv - "Free MP3 the pirate bay song"
  03 Muyayo Rif - "Look at me"
  04 Muyayo Rif - "Mogollón"
  05 SKA-P - "Jaque al rey"
  06 Dakidarría - "Lume"
  07 Muerdo - "Niña de la ciudad"
  08 Pau Lobo - "Hace un tiempo ya"
  09 Meute - "Rej"
  10 High Paw - "Little flower"
  11 Séptimo A - "Winni"
  12 Lildami - "No me importa na"
  13 Pupil·les - "V"
  14 Eli Almic - "La nube"
  15 King Changó - "Venezuelan In New York"

  La bogeria balcànica dels bosnians Dubioza Kolektiv arriba a la segona festa iCat Casa Babylon del Caníbal Apolo per posar-la de cap per avall. Per entrar en calor, escoltarem novetats de SKA-P, Muerdo, Séptimo A i la delicadesa de Pau Lobo, el cantant de La Sra. Tomasa, en solitari. 01 Dubioza Kolektiv- "Hay libertad" feat La Pegatina 02 Dubioza Kolektiv - "Free MP3 the pirate bay song" 03 Muyayo Rif - "Look at me" 04 Muyayo Rif - "Mogollón" 05 SKA-P - "Jaque al rey" 06 Dakidarría - "Lume" 07 Muerdo - "Niña de la ciudad" 08 Pau Lobo - "Hace un tiempo ya" 09 Meute - "Rej" 10 High Paw - "Little flower" 11 Séptimo A - "Winni" 12 Lildami - "No me importa na" 13 Pupil·les - "V" 14 Eli Almic - "La nube" 15 King Changó - "Venezuelan In New York"

 • La tardor s'anima amb una cançó
  Escolta àudio

  La tardor s'anima amb una cançó

  No deixis que la tardor et tregui les ganes de festa. ZOO, Mafalda, Héctor Guerra, Senyor Oca, CatFolkin i Ayax y Prok s'han entossudit a fer-te ballar a base de noves cançons sensacionals. Avui celebrem que tenim una escena musical en plena forma.

  01 ZOO - "Cançons d'ofrena"
  02 Mafalda - "Mi pena y mi suerte"
  03 Itaca Band - "La vida explosiva"
  04 Sara Lugo - "Really like you"
  05 Syrano - "La manege"
  06 Tremenda Jauria - "Bebehacheeme"
  07 Catfolkin - "Que no s'aturi"
  08 Bomba Estéreo - "Internacionales"
  09 Sol Pereyra - "Préndete"
  10 Koers - "Cent mil cançons"
  11 Senyor Oca - "Aixopluc"
  12 Ayax y Prok - "Reproches"
  13 Thornato - "Back it up"
  14 Adala - "Money"
  15 Héctor Guerra - "Brujería"

  No deixis que la tardor et tregui les ganes de festa. ZOO, Mafalda, Héctor Guerra, Senyor Oca, CatFolkin i Ayax y Prok s'han entossudit a fer-te ballar a base de noves cançons sensacionals. Avui celebrem que tenim una escena musical en plena forma. 01 ZOO - "Cançons d'ofrena" 02 Mafalda - "Mi pena y mi suerte" 03 Itaca Band - "La vida explosiva" 04 Sara Lugo - "Really like you" 05 Syrano - "La manege" 06 Tremenda Jauria - "Bebehacheeme" 07 Catfolkin - "Que no s'aturi" 08 Bomba Estéreo - "Internacionales" 09 Sol Pereyra - "Préndete" 10 Koers - "Cent mil cançons" 11 Senyor Oca - "Aixopluc" 12 Ayax y Prok - "Reproches" 13 Thornato - "Back it up" 14 Adala - "Money" 15 Héctor Guerra - "Brujería"

 • Especial 15 anys del Caníbal Apolo. Els dimecres, a Barcelona, no es dorm
  Escolta àudio

  Especial 15 anys del Caníbal Apolo. Els dimecres, a Barcelona, no es dorm

  Fa quinze anys que les sessions del Caníbal omplen cada dimecres l'Apolo de música festiva. Els millors grups i els millors DJs del gènere hi presenten les seves novetats. Ho celebren amb un octubre ple de concerts: Toots & The Maytals, Fermin Muguruza, Aterciopelados, Systema Solar, Natiruts, Fanfare Ciocarlia, Dubioza Kolective... Avui, programa de hits.

  01 Fermín Muguruza - "FM 99:00 dub manifest"
  02 Toots & The Maytals - "54-46 that's my number"
  03 Aterciopelados - "Luz azul"
  04 Lágrimas de Sangre - "La gente"
  05 Fanfare Ciocarlia - "Born to be wild"
  06 Systema Solar - "Yo voy ganao"
  07 Roba Estesa - "Una altra ronda"
  08 Muyayo Rif - "Look at me"
  09 Dubioza Kolektiv - "USA"
  10 La Pegatina - "Oh Madame"
  11 Txarango - "Una lluna a l'aigua"
  12 Iseo & Dodosound - "Vampire"
  13 Santo Machango - "Simio"
  14 Chico Trujillo - "Loca"

  Fa quinze anys que les sessions del Caníbal omplen cada dimecres l'Apolo de música festiva. Els millors grups i els millors DJs del gènere hi presenten les seves novetats. Ho celebren amb un octubre ple de concerts: Toots & The Maytals, Fermin Muguruza, Aterciopelados, Systema Solar, Natiruts, Fanfare Ciocarlia, Dubioza Kolective... Avui, programa de hits. 01 Fermín Muguruza - "FM 99:00 dub manifest" 02 Toots & The Maytals - "54-46 that's my number" 03 Aterciopelados - "Luz azul" 04 Lágrimas de Sangre - "La gente" 05 Fanfare Ciocarlia - "Born to be wild" 06 Systema Solar - "Yo voy ganao" 07 Roba Estesa - "Una altra ronda" 08 Muyayo Rif - "Look at me" 09 Dubioza Kolektiv - "USA" 10 La Pegatina - "Oh Madame" 11 Txarango - "Una lluna a l'aigua" 12 Iseo & Dodosound - "Vampire" 13 Santo Machango - "Simio" 14 Chico Trujillo - "Loca"

 • La música africana feta a Barcelona
  Escolta àudio

  La música africana feta a Barcelona

  La comunitat de músics africans de Barcelona anima i enriqueix l'escena musical catalana des de fa anys. Aprofitant el cinquè aniversari del segell barceloní Slow Walk Music, especialitzant en música africana, avui fem un repàs dels artistes més interessants de casa nostra.

  01 Inna Sound Foundation - "Wemaly"
  02 Nakany Kanté - "Segue"
  03 Ebra - "Warrior"
  04 Alma Afrobeat - "Siempre presente"
  05 Massara Traore - "Kaseme"
  06 Anita Zengeza - "Natural journey"
  07 Black Gandhi - "Como el agua"
  08 08001 - "Don't trouble"
  09 Plan B - "El ritme és pur (feat Toni Mejías & ZOO)"
  10 Marcel Lázara i Júlia Arrey - "Vull molt"
  11 Orquestre Baobab - "Guajira ven"
  12 Seun Kuti - "African soldier"
  13 Lady Lay - "Propaganda"

  La comunitat de músics africans de Barcelona anima i enriqueix l'escena musical catalana des de fa anys. Aprofitant el cinquè aniversari del segell barceloní Slow Walk Music, especialitzant en música africana, avui fem un repàs dels artistes més interessants de casa nostra. 01 Inna Sound Foundation - "Wemaly" 02 Nakany Kanté - "Segue" 03 Ebra - "Warrior" 04 Alma Afrobeat - "Siempre presente" 05 Massara Traore - "Kaseme" 06 Anita Zengeza - "Natural journey" 07 Black Gandhi - "Como el agua" 08 08001 - "Don't trouble" 09 Plan B - "El ritme és pur (feat Toni Mejías & ZOO)" 10 Marcel Lázara i Júlia Arrey - "Vull molt" 11 Orquestre Baobab - "Guajira ven" 12 Seun Kuti - "African soldier" 13 Lady Lay - "Propaganda"

 • Lildami i Senyor Oca animen la tornada a l'escola
  Escolta àudio

  Lildami i Senyor Oca animen la tornada a l'escola

  Amb una bona sessió de música festiva la tornada al cole no fa tant pal. Lildami, Senyor Oca, Doctor Prats i Iseo & Dodosound ens animaran l'existència. A més, ens acompanyarà Joan Grau, que connecta Ràdio la Ràpita i iCat a base del millor reggae del moment.

  01 Riot Propaganda - "Mass mierda"
  02 La Sra. Tomasa - "Sepa mi gente (feat. Adala & Sr Wilson)"
  03 Bemba Saoco - "Mujer coraje (feat. Gemma Humet i Gemma Polo)
  04 Paula Bu - "Money Town"
  05 Ira - "Jurao"
  06 Senyor Oca - "La pipa de la pau"
  07 Auxili - "Converses de balcons (feat. Oques Grasses)"
  08 Nel·lo C - "Llunàtic"
  09 Anita Parker - "Orfidal (feat. La Furia)"
  10 Doctor Prats - "Caminem lluny"
  11 Iseo & Dodosound - "Dame"
  12 Lildami - "Viure per explicar-ho"
  13 Amparanoia - "No me olvides"

  Amb una bona sessió de música festiva la tornada al cole no fa tant pal. Lildami, Senyor Oca, Doctor Prats i Iseo & Dodosound ens animaran l'existència. A més, ens acompanyarà Joan Grau, que connecta Ràdio la Ràpita i iCat a base del millor reggae del moment. 01 Riot Propaganda - "Mass mierda" 02 La Sra. Tomasa - "Sepa mi gente (feat. Adala & Sr Wilson)" 03 Bemba Saoco - "Mujer coraje (feat. Gemma Humet i Gemma Polo) 04 Paula Bu - "Money Town" 05 Ira - "Jurao" 06 Senyor Oca - "La pipa de la pau" 07 Auxili - "Converses de balcons (feat. Oques Grasses)" 08 Nel·lo C - "Llunàtic" 09 Anita Parker - "Orfidal (feat. La Furia)" 10 Doctor Prats - "Caminem lluny" 11 Iseo & Dodosound - "Dame" 12 Lildami - "Viure per explicar-ho" 13 Amparanoia - "No me olvides"

 • La música més festiva d'aquest estiu
  Escolta àudio

  La música més festiva d'aquest estiu

  L'estiu és temporada de relax per a tothom menys per als músics del gènere festiu, que no han parat ni de tocar per tot el territori ni de presentar fantàstiques cançons estiuenques. Marinah, ZOO, Koers, Pepet i Marieta, Rosalía, Pupil·les o Lágrimas de Sangre han publicat novetats que escoltarem avui.

  01 Macaco - "Valientes"
  02 Pepet i Marieta - "La cova"
  03 Koers - "Despertem el món"
  04 Mala Rodríguez - "Gitanas"
  05 Rosalía - "Pienso en tu mirá - Cap. 3 : Celos"
  06 La Fúmiga - "Mediterrània"
  07 Pupil·les - "Colps de puny"
  08 Alquadrat - "Arenal"
  09 Tremedu - "Dies de tot (feat Oques Grasses)"
  10 Lágrimas de Sangre - "De trankis"
  11 Residente - "Sexo"
  12 La Sra. Tomasa - "Distinto son - Live sessions"
  13 ZOO - "Omerta"
  14 Marinah - "Fresca (feat Mc Héctor Guerra)"

  L'estiu és temporada de relax per a tothom menys per als músics del gènere festiu, que no han parat ni de tocar per tot el territori ni de presentar fantàstiques cançons estiuenques. Marinah, ZOO, Koers, Pepet i Marieta, Rosalía, Pupil·les o Lágrimas de Sangre han publicat novetats que escoltarem avui. 01 Macaco - "Valientes" 02 Pepet i Marieta - "La cova" 03 Koers - "Despertem el món" 04 Mala Rodríguez - "Gitanas" 05 Rosalía - "Pienso en tu mirá - Cap. 3 : Celos" 06 La Fúmiga - "Mediterrània" 07 Pupil·les - "Colps de puny" 08 Alquadrat - "Arenal" 09 Tremedu - "Dies de tot (feat Oques Grasses)" 10 Lágrimas de Sangre - "De trankis" 11 Residente - "Sexo" 12 La Sra. Tomasa - "Distinto son - Live sessions" 13 ZOO - "Omerta" 14 Marinah - "Fresca (feat Mc Héctor Guerra)"

 • Les cançons que més han agradat a "Casa Babylon"
  Escolta àudio

  Les cançons que més han agradat a "Casa Babylon"

  Acomiadem la temporada amb un programa on recuperem les cançons que més ens han marcat al llarg de l'any. Des dels protagonistes de les festes iCat/Casa Babylon al Canibal Sound System fins a les grans novetats, com Els Catarres, Buhos, La Pegatina i Doctor Prats.

  01 Auxili - "Hui la liem"
  02 Pirat's Sound Sistema - "Poemes i cançons"
  03 Héctor Guerra - "Vida"
  04 Color Humano - "Cómete la vida"
  05 La Pegatina - "Ahora o nunca"
  06 Portobello - "La polla"
  07 Doctor Krápula - "Amanece"
  08 Professor Angel Dust - "Oye como va"
  09 Tesa - "La Khaleesi"
  10 Sense Sal - "Fins que surti el sol"
  11 Adala - "Mateix foc"
  12 Xavi Sarrià - "Atrevir-te"
  13 JazzWoman - "Aspai que volques"
  14 La Sra. Tomasa - "Sepa mi gente"
  15 Mano Negra - "Casa Babylon"

  Acomiadem la temporada amb un programa on recuperem les cançons que més ens han marcat al llarg de l'any. Des dels protagonistes de les festes iCat/Casa Babylon al Canibal Sound System fins a les grans novetats, com Els Catarres, Buhos, La Pegatina i Doctor Prats. 01 Auxili - "Hui la liem" 02 Pirat's Sound Sistema - "Poemes i cançons" 03 Héctor Guerra - "Vida" 04 Color Humano - "Cómete la vida" 05 La Pegatina - "Ahora o nunca" 06 Portobello - "La polla" 07 Doctor Krápula - "Amanece" 08 Professor Angel Dust - "Oye como va" 09 Tesa - "La Khaleesi" 10 Sense Sal - "Fins que surti el sol" 11 Adala - "Mateix foc" 12 Xavi Sarrià - "Atrevir-te" 13 JazzWoman - "Aspai que volques" 14 La Sra. Tomasa - "Sepa mi gente" 15 Mano Negra - "Casa Babylon"

 • 5a festa iCat Casa Babylon al Canibal de l'Apolo: Los Caligaris + Davyd Hillyard
  Escolta àudio

  5a festa iCat Casa Babylon al Canibal de l'Apolo: Los Caligaris + Davyd Hillyard

  Nova convocatòria amb dos grups internacionals, els argentins Los Caligaris i la banda novaiorquesa de David Hillyard. I les novetats discogràfiques de ZOO, Senyor Peix i Pupil·les. Escolta'ns i anem de festa.

  01 David Hillyard & The Rocksteady 7 - "The fool"
  02 Los Caligaris - "Todos locos"
  03 Los Caligaris - "Que corran"
  04 Setrill - "Camí a la llibertat"
  05 ZOO - "Omertà"
  06 La Tribu de Abrante - "Pegaíto al piso"
  07 Mataka - "Chicho rizo"
  08 Anita Kuruba - "El duelo"
  09 47Soul - "Move around"
  10 La Maruja y Otras Hierbas - "Feliz conmigo mismo"
  11 La Mare - "Juntas"
  12 El Senyor Peix - "Ballem el món"
  13 Pupil·les - "Colps de puny"
  14 Rosalía - "Malamente"
  15 Cuits - "El futuro es nuestro"
  16 Flor del fango - "Cachito de mina"

  Nova convocatòria amb dos grups internacionals, els argentins Los Caligaris i la banda novaiorquesa de David Hillyard. I les novetats discogràfiques de ZOO, Senyor Peix i Pupil·les. Escolta'ns i anem de festa. 01 David Hillyard & The Rocksteady 7 - "The fool" 02 Los Caligaris - "Todos locos" 03 Los Caligaris - "Que corran" 04 Setrill - "Camí a la llibertat" 05 ZOO - "Omertà" 06 La Tribu de Abrante - "Pegaíto al piso" 07 Mataka - "Chicho rizo" 08 Anita Kuruba - "El duelo" 09 47Soul - "Move around" 10 La Maruja y Otras Hierbas - "Feliz conmigo mismo" 11 La Mare - "Juntas" 12 El Senyor Peix - "Ballem el món" 13 Pupil·les - "Colps de puny" 14 Rosalía - "Malamente" 15 Cuits - "El futuro es nuestro" 16 Flor del fango - "Cachito de mina"

 • Especial música electrònica tropical
  Escolta àudio

  Especial música electrònica tropical

  Latintrònica, mextrònica, electropical... La música electrònica a Llatinoamèrica destaca pel seu amor a l'arrel i al folklore. L'orgull de la raça influencia les tendències més avançades. Avui presentem un "Casa Babylon" especial dedicat a la música electrònica tropical.

  01 Quantic - "Sol clap"
  02 Nickodemus - "Mi swing es tropical"
  03 Bomba Estéreo - "Money money money"
  04 Choc Quib Town - "El bombo"
  05 Sidestepper - "Más papaya"
  06 Petrona Martínez - "San Cayetano 3.0"
  07 Systema Solar - "Yo voy ganao"
  08 Kinky - "Cornman"
  09 Instituto Mexicano del Sonido - "Cumbia"
  10 Nortec Collective - "Tijuana sound machine"
  11 La Troba Kung-Fú - "Cumbia infierno"
  12 Novalima - "Macaco"
  13 El Hijo de la Cumbia - "Para bailar"
  14 Dusminguet - "Son del campesino"

  Latintrònica, mextrònica, electropical... La música electrònica a Llatinoamèrica destaca pel seu amor a l'arrel i al folklore. L'orgull de la raça influencia les tendències més avançades. Avui presentem un "Casa Babylon" especial dedicat a la música electrònica tropical. 01 Quantic - "Sol clap" 02 Nickodemus - "Mi swing es tropical" 03 Bomba Estéreo - "Money money money" 04 Choc Quib Town - "El bombo" 05 Sidestepper - "Más papaya" 06 Petrona Martínez - "San Cayetano 3.0" 07 Systema Solar - "Yo voy ganao" 08 Kinky - "Cornman" 09 Instituto Mexicano del Sonido - "Cumbia" 10 Nortec Collective - "Tijuana sound machine" 11 La Troba Kung-Fú - "Cumbia infierno" 12 Novalima - "Macaco" 13 El Hijo de la Cumbia - "Para bailar" 14 Dusminguet - "Son del campesino"

Anar al contingut