TOTS ELS ÀUDIOS

 • El nou rap d'Hereus del Beat i Extraño Weys
  Escolta àudio

  El nou rap d'Hereus del Beat i Extraño Weys

  Els terrassencs Hereus del Beat i els barcelonins Extraño Weys s'uneixen a l'escena urbana amb treballs molt destacables. Altres novetats del rap de casa són Lildami, Senyor Oca, Queralt Lahoz i Anier.

  01 Tanxugueiras - "Midas"
  02 Maluks - "Soca rel"
  03 Hereus del Beat - "Rial hip hopa"
  04 Senyor Oca - "Plou"
  05 Lildami - "Intro"
  06 Kase O - "Tiranosaurius rex"
  07 Anier - "Confesaremos tarde"
  08 Marcel i Júlia - "Millor amb tu"
  09 Héctor Guerra - "Suéltalo
  10 Valira - "Gravedad"
  11 Las Karamba - "Margarita"
  12 Marinah - "Constelación"
  13 Queralt Lahoz - "La misa"
  14 Dubinci Sound - "Riddim"
  15 Extraño Weys - "Gota Malaya"
  16 Yulia Niko - "La playita"

  Els terrassencs Hereus del Beat i els barcelonins Extraño Weys s'uneixen a l'escena urbana amb treballs molt destacables. Altres novetats del rap de casa són Lildami, Senyor Oca, Queralt Lahoz i Anier. 01 Tanxugueiras - "Midas" 02 Maluks - "Soca rel" 03 Hereus del Beat - "Rial hip hopa" 04 Senyor Oca - "Plou" 05 Lildami - "Intro" 06 Kase O - "Tiranosaurius rex" 07 Anier - "Confesaremos tarde" 08 Marcel i Júlia - "Millor amb tu" 09 Héctor Guerra - "Suéltalo 10 Valira - "Gravedad" 11 Las Karamba - "Margarita" 12 Marinah - "Constelación" 13 Queralt Lahoz - "La misa" 14 Dubinci Sound - "Riddim" 15 Extraño Weys - "Gota Malaya" 16 Yulia Niko - "La playita"

 • Els protagonistes parlen: "Rompan todo, la historia del rock en América Latina"
  Escolta àudio

  Els protagonistes parlen: "Rompan todo, la historia del rock en América Latina"

  Després de pair el documental de sis capítols "Rompan todo, la historia del rock en América Latina" a Netflix, hi dediquem un programa on apareixen alguns dels seus protagonistes, com l'interessantíssim periodista mexicà i assessor històric del documental Enrique Blanc, i els líders de l'Instituto Mexicano del Sonido i Doctor Krápula. Amb ells fem una selecció de cançons dels grups que millor han fusionat el rock amb l'arrel i el folk propis.

  01 Julieta Venegas - "De mis pasos"
  02 Maldita Vecindad - "Pachuco"
  03 Café Tacvba - "El fin de la infancia"
  04 Los Fabulosos Cadillacs - "El matador"
  05 Aterciopelados - "Bolero falaz"
  06 Jaime López - "Por los arrabales"
  07 Bersuit Vergarabat - "Murguita del sur"
  08 Dr. Krápula - "La fuerza del amor"
  09 Los Rabanes - "Señorita a mi me gusta su style"
  10 Todos Tus Muertos - "Ándate"
  11 Molotov - "Voto latino"
  12 Instituto Mexicano del Sonido - "México"
  13 Illya Kuryaki & The Valderramas - "Abarájame"
  14 Calle 13 - "Atrévete-te-te"
  15 Bomba Estéreo - "Fuego"

  Després de pair el documental de sis capítols "Rompan todo, la historia del rock en América Latina" a Netflix, hi dediquem un programa on apareixen alguns dels seus protagonistes, com l'interessantíssim periodista mexicà i assessor històric del documental Enrique Blanc, i els líders de l'Instituto Mexicano del Sonido i Doctor Krápula. Amb ells fem una selecció de cançons dels grups que millor han fusionat el rock amb l'arrel i el folk propis. 01 Julieta Venegas - "De mis pasos" 02 Maldita Vecindad - "Pachuco" 03 Café Tacvba - "El fin de la infancia" 04 Los Fabulosos Cadillacs - "El matador" 05 Aterciopelados - "Bolero falaz" 06 Jaime López - "Por los arrabales" 07 Bersuit Vergarabat - "Murguita del sur" 08 Dr. Krápula - "La fuerza del amor" 09 Los Rabanes - "Señorita a mi me gusta su style" 10 Todos Tus Muertos - "Ándate" 11 Molotov - "Voto latino" 12 Instituto Mexicano del Sonido - "México" 13 Illya Kuryaki & The Valderramas - "Abarájame" 14 Calle 13 - "Atrévete-te-te" 15 Bomba Estéreo - "Fuego"

 • Fermin Muguruza: 35 anys del primer disc de Kortatu i 20 d'anys del "Dub Manifest"
  Escolta àudio

  Fermin Muguruza: 35 anys del primer disc de Kortatu i 20 d'anys del "Dub Manifest"

  Programa especial dedicat a un dels músics bascos que més ha influenciat la música festiva de casa nostra. Enamorat del reggae, de l'ska, de l'internacionalisme, de la música electrònica, de la cultura basca i del "fes-t'ho tu mateix", Fermin Muguruza ha revolucionat la música amb els grups Kortatu i Negu Gorriak, amb la seva carrera en solitari i amb el seu activisme al capdavant del segell Esan Ozenki. Ara que se celebren 25 anys del primer disc de Kortatu i 20 del disc "Dub Manifest", és un bon moment per fer-ne un bon repàs.

  01 Kortatu - "Sarri sarri"
  02 Kortatu - "Jimmy Jazz"
  03 Kortatu - "Desmond Tutu"
  04 Fermin Muguruza - "FM 99.0 Dub Manifest"
  05 Fermin Muguruza - "Bere bar"
  06 Fermin Muguruza - "Big Beñat"
  07 Fermin Muguruza - "Urrun"
  08 Fermin Muguruza - "54-56"
  09 Fermin Muguruza - "Euskal Herria Jamaika Clash"
  10 Fermin Muguruza - "Black is negra"
  11 Esne Beltza - "Quién manda"
  12 Amparanoia - "La semana"
  13 Fermin Muguruza - "Milaka bilaka"
  14 Fermin Muguruza - "Black is beltza"

  Programa especial dedicat a un dels músics bascos que més ha influenciat la música festiva de casa nostra. Enamorat del reggae, de l'ska, de l'internacionalisme, de la música electrònica, de la cultura basca i del "fes-t'ho tu mateix", Fermin Muguruza ha revolucionat la música amb els grups Kortatu i Negu Gorriak, amb la seva carrera en solitari i amb el seu activisme al capdavant del segell Esan Ozenki. Ara que se celebren 25 anys del primer disc de Kortatu i 20 del disc "Dub Manifest", és un bon moment per fer-ne un bon repàs. 01 Kortatu - "Sarri sarri" 02 Kortatu - "Jimmy Jazz" 03 Kortatu - "Desmond Tutu" 04 Fermin Muguruza - "FM 99.0 Dub Manifest" 05 Fermin Muguruza - "Bere bar" 06 Fermin Muguruza - "Big Beñat" 07 Fermin Muguruza - "Urrun" 08 Fermin Muguruza - "54-56" 09 Fermin Muguruza - "Euskal Herria Jamaika Clash" 10 Fermin Muguruza - "Black is negra" 11 Esne Beltza - "Quién manda" 12 Amparanoia - "La semana" 13 Fermin Muguruza - "Milaka bilaka" 14 Fermin Muguruza - "Black is beltza"

 • Les millors cançons de la temporada
  Escolta àudio

  Les millors cançons de la temporada

  Tanquem la quarta temporada amb un recull d'algunes de les millors cançons que hem escoltat en aquests mesos sense concerts en directe, però molt productius discogràficament. Avui, una hora amb Oques Grasses, Doctor Prats, La Pegatina, Buhos, Zoo, Porto Bello, Queralt Lahoz, Santa Salut, The Tyets amb Els Amics de les Arts, La Fúmiga, Adala...

  01 Zoo - "Llepolies"
  02 Doctor Prats - "Massa bé"
  03 The Tyets - "Amics Tiets i coneguts (feat. Els Amics de les Arts)"
  04 Queralt Lahoz - "Tu boca"
  05 Aiala - "White wine (Raro) [feat. Spxxn P]"
  06 Nathy Peluso - "Bzrp music (feat. Bizarrap)"
  07 Carmen Chía - "Orguyoça"
  08 Sexenni - "Crema Catalana (feat. Yung Rajola)"
  09 Oques Grasses - "Bye bye"
  10 La Pegatina - "La guspira"
  11 Mabel Flores - "Mujer incendio"
  12 Buhos - "Mil Batalles"
  13 Tanxugueiras - "Midas"
  14 Zetak - "Hitzeman (feat. Oques Grasses)"
  15 Still Ill - "Pas Ferm (feat. Adala, Senyor Oca i Lágrimas de Sangre)"
  16 La Fúmiga - "Ja no fa mal (feat. Samantha)"
  17 Roba Estesa - "Oceà"  Tanquem la quarta temporada amb un recull d'algunes de les millors cançons que hem escoltat en aquests mesos sense concerts en directe, però molt productius discogràficament. Avui, una hora amb Oques Grasses, Doctor Prats, La Pegatina, Buhos, Zoo, Porto Bello, Queralt Lahoz, Santa Salut, The Tyets amb Els Amics de les Arts, La Fúmiga, Adala... 01 Zoo - "Llepolies" 02 Doctor Prats - "Massa bé" 03 The Tyets - "Amics Tiets i coneguts (feat. Els Amics de les Arts)" 04 Queralt Lahoz - "Tu boca" 05 Aiala - "White wine (Raro) [feat. Spxxn P]" 06 Nathy Peluso - "Bzrp music (feat. Bizarrap)" 07 Carmen Chía - "Orguyoça" 08 Sexenni - "Crema Catalana (feat. Yung Rajola)" 09 Oques Grasses - "Bye bye" 10 La Pegatina - "La guspira" 11 Mabel Flores - "Mujer incendio" 12 Buhos - "Mil Batalles" 13 Tanxugueiras - "Midas" 14 Zetak - "Hitzeman (feat. Oques Grasses)" 15 Still Ill - "Pas Ferm (feat. Adala, Senyor Oca i Lágrimas de Sangre)" 16 La Fúmiga - "Ja no fa mal (feat. Samantha)" 17 Roba Estesa - "Oceà"

 • Cançons revolucionàries per celebrar 25 anys de Propaganda Pel Fet!
  Escolta àudio

  Cançons revolucionàries per celebrar 25 anys de Propaganda Pel Fet!

  El segell de Manresa Propaganda Pel Fet! compleix 25 anys de vida al llarg dels quals ha publicat tota una col·lecció de discos mítics de grups de referència pel nostre programa. Grups tant del País Valencià com del principat que s'han caracteritzat per la seva música festiva i multi-referencial, però també pel seu missatge polític i social, com els valencians Obrint Pas i els catalans Cheb Balowski, At Versaris o Pirats Sound Sistema. Al llarg de 25 anys, Propaganda Pel Fet! ha publicat els discos dels principals artistes de l'escena valenciana com Zoo, La Raíz, Auxili, Smoking Souls, Jazzwoman o Ciudad Jara i d'altres de catalanes com les Tribade. L'olfacte del segell a l'hora d'identificar bona música continua en forma, com demostren els seus darrers descobriments: Maluks i Tropical Galaxia. Els quatre responsables de Propaganda Pel Fet! ens presenten una selecció de les cançons més rellevants del segell.

  01 Cheb Balowski - "Benvinguts"
  02 Feliu Ventura - "D'acord, d'acord"
  03 Xerramequ Tiquis Miquis - "Les formigues de la vida"
  04 At Versaris - "La il·lusió és el 'finikitu' de les ganes"
  05 Obrint Pas - "La vida sense tu"
  06 Zoo - "Estiu"
  07 La Raíz - "Entre poetas y presos"
  08 Auxili - "Hui la liem"
  09 The Cabrians amb Fermin Muguruza - "Welcome to turistan"
  10 Xavi Sarrià - "Atrevir-te"
  11 Smoking Souls - "Anestèsica"
  12 Ciudad Jara - "Bailé"
  13 Tribade - "Me baila"
  14 Jazzwoman - "Xe, quin fàstic!"
  15 Pirat's Sound Sistema - "No s'atura" (remix by Puxi)
  16 Maluks - "Comboi"

  El segell de Manresa Propaganda Pel Fet! compleix 25 anys de vida al llarg dels quals ha publicat tota una col·lecció de discos mítics de grups de referència pel nostre programa. Grups tant del País Valencià com del principat que s'han caracteritzat per la seva música festiva i multi-referencial, però també pel seu missatge polític i social, com els valencians Obrint Pas i els catalans Cheb Balowski, At Versaris o Pirats Sound Sistema. Al llarg de 25 anys, Propaganda Pel Fet! ha publicat els discos dels principals artistes de l'escena valenciana com Zoo, La Raíz, Auxili, Smoking Souls, Jazzwoman o Ciudad Jara i d'altres de catalanes com les Tribade. L'olfacte del segell a l'hora d'identificar bona música continua en forma, com demostren els seus darrers descobriments: Maluks i Tropical Galaxia. Els quatre responsables de Propaganda Pel Fet! ens presenten una selecció de les cançons més rellevants del segell. 01 Cheb Balowski - "Benvinguts" 02 Feliu Ventura - "D'acord, d'acord" 03 Xerramequ Tiquis Miquis - "Les formigues de la vida" 04 At Versaris - "La il·lusió és el 'finikitu' de les ganes" 05 Obrint Pas - "La vida sense tu" 06 Zoo - "Estiu" 07 La Raíz - "Entre poetas y presos" 08 Auxili - "Hui la liem" 09 The Cabrians amb Fermin Muguruza - "Welcome to turistan" 10 Xavi Sarrià - "Atrevir-te" 11 Smoking Souls - "Anestèsica" 12 Ciudad Jara - "Bailé" 13 Tribade - "Me baila" 14 Jazzwoman - "Xe, quin fàstic!" 15 Pirat's Sound Sistema - "No s'atura" (remix by Puxi) 16 Maluks - "Comboi"

 • Especial Bob Marley: Un homenatge des de fora del reggae
  Escolta àudio

  Especial Bob Marley: Un homenatge des de fora del reggae

  Aquest 2021 es commemoren els 40 anys de la mort de Bob Marley. Recordem i homenatgem el rei del reggae amb una selecció de versions de les seves grans cançons reinterpretades per altres artistes, que les han portat al seu terreny. Des d'Amparanoia i Ojos de Brujo a Gilberto Gil, Nina Simone i Negu Gorriak. Un experiment que barreja molts estils amb l'únic denominador comú de Marley, inspirador de moltíssims dels grups i artistes que solen passar per aquí.

  01 Nakkia Gold - "Get up stand up"
  02 Santana - "Iron lion zion"
  03 Toots & The Maytals - "Three little birds (feat. Ziggy Marley)"
  04 Mimi Maura - "Judge not"
  05 Nina Simone - "No woman, no cry"
  06 Eric Clapton - "I shot the sheriff"
  07 Gilberto Gil - "Waiting in vain"
  08 Amparanoia - "Redemption song"
  09 The Schwings Band - "Is this love"
  10 Negu Gorriak - "Anima zaitez"
  11 Alborosie - "Natural mystic"
  12 Damian Marley - "Catch a fire"
  13 Manu Chao - "Put in on"
  14 Céu - "Concrete jungle"
  15 Fidel Nadal - "Wake up and live"
  16 Ojos de Brujo - "Wake up, stand up"
  Aquest 2021 es commemoren els 40 anys de la mort de Bob Marley. Recordem i homenatgem el rei del reggae amb una selecció de versions de les seves grans cançons reinterpretades per altres artistes, que les han portat al seu terreny. Des d'Amparanoia i Ojos de Brujo a Gilberto Gil, Nina Simone i Negu Gorriak. Un experiment que barreja molts estils amb l'únic denominador comú de Marley, inspirador de moltíssims dels grups i artistes que solen passar per aquí. 01 Nakkia Gold - "Get up stand up" 02 Santana - "Iron lion zion" 03 Toots & The Maytals - "Three little birds (feat. Ziggy Marley)" 04 Mimi Maura - "Judge not" 05 Nina Simone - "No woman, no cry" 06 Eric Clapton - "I shot the sheriff" 07 Gilberto Gil - "Waiting in vain" 08 Amparanoia - "Redemption song" 09 The Schwings Band - "Is this love" 10 Negu Gorriak - "Anima zaitez" 11 Alborosie - "Natural mystic" 12 Damian Marley - "Catch a fire" 13 Manu Chao - "Put in on" 14 Céu - "Concrete jungle" 15 Fidel Nadal - "Wake up and live" 16 Ojos de Brujo - "Wake up, stand up"

 • Especial revetlla Casa Babylon 04
  Escolta àudio

  Especial revetlla Casa Babylon 04

  Selecció musical especial revetlla de Sant Joan, per Marc Isern i Rubèn Sierra.

  01 Oques Grasses - "In the night"
  02 The Tyets - "M
  enorca"
  03 Lildami - 2080 (Feat. Sr. Chen)"
  04 La Troupe - "La ballada"
  05 La Pegatina - "Y volar (Feat. Caligaris)"
  06 La Sra. Tomasa - "Sepa mi gente"
  07 La Clika Pika - "Politono (Feat. Montserrap)"
  08 Tribade - "Abolo"
  09 Segonamà - "La ubicació"
  10 Gertrudis - "No em dóna la gana (Feat. Doctor Prats)"
  11 Nil Moliner - "Mi religión"
  12 Macaco - "Eu quero tudo (Feat. Natiruts)"
  13 Pèl De Galla - "Paradís"
  14 Balkan Paradise Orchestra - "Cotnes"
  15 Las Bajas Pasiones - "No me vendas la moto"
  16 El Pony Pisador - "La noble vila de Su"
  17 Pira'ts Sound Sistema - "No s'atura"
  18 La Plaga N11 - "El rostre del vent"


  Selecció musical especial revetlla de Sant Joan, per Marc Isern i Rubèn Sierra. 01 Oques Grasses - "In the night" 02 The Tyets - "Menorca" 03 Lildami - 2080 (Feat. Sr. Chen)" 04 La Troupe - "La ballada" 05 La Pegatina - "Y volar (Feat. Caligaris)" 06 La Sra. Tomasa - "Sepa mi gente" 07 La Clika Pika - "Politono (Feat. Montserrap)" 08 Tribade - "Abolo" 09 Segonamà - "La ubicació" 10 Gertrudis - "No em dóna la gana (Feat. Doctor Prats)" 11 Nil Moliner - "Mi religión" 12 Macaco - "Eu quero tudo (Feat. Natiruts)" 13 Pèl De Galla - "Paradís" 14 Balkan Paradise Orchestra - "Cotnes" 15 Las Bajas Pasiones - "No me vendas la moto" 16 El Pony Pisador - "La noble vila de Su" 17 Pira'ts Sound Sistema - "No s'atura" 18 La Plaga N11 - "El rostre del vent"

 • Especial revetlla Casa Babylon 03
  Escolta àudio

  Especial revetlla Casa Babylon 03

  Selecció musical especial revetlla de Sant Joan, per Marc Isern i Rubèn Sierra. Foto: Irene Bernad.

  01 ZOO - "Llepolies"
  02 Jarabe
  De Palo - "Eso que tú me das"
  03 Las Karamba - "Margarita"
  04 Txarango - "A la deriva"
  05 31 FAM - "Nens del Barri"
  06 Quiròfan - "Mal d'avui"
  07 Marinah - "Noche de plata (Feat. La Dame Blanche)"
  08 Lobster Tribe - "Ritmes de les onades"
  09 Marcel i Júlia - "Millor amb tu"
  10 Lal'Ba - "El comiat (Feat.Cantabile)"
  11 Xanguito - "Millions d'estrelles"
  12 Adala & Chalard58 - "Sound system (Feat. Matah)"
  13 La Fúmiga - "La Ferida (Feat. ZOO)"
  14 Sombra Alor - "Petazeta"
  15 Awakate - "Se pega (Feat. JazzWoman)"
  16 Niki Núñez - "Eterno verano (Feat. Adri Salas)"
  17 Flashy Ice Cream - "Alba"
  18 La Basu - "Patxaran a patxas (Feat. Tesa)"

  Selecció musical especial revetlla de Sant Joan, per Marc Isern i Rubèn Sierra. Foto: Irene Bernad. 01 ZOO - "Llepolies" 02 Jarabe De Palo - "Eso que tú me das" 03 Las Karamba - "Margarita" 04 Txarango - "A la deriva" 05 31 FAM - "Nens del Barri" 06 Quiròfan - "Mal d'avui" 07 Marinah - "Noche de plata (Feat. La Dame Blanche)" 08 Lobster Tribe - "Ritmes de les onades" 09 Marcel i Júlia - "Millor amb tu" 10 Lal'Ba - "El comiat (Feat.Cantabile)" 11 Xanguito - "Millions d'estrelles" 12 Adala & Chalard58 - "Sound system (Feat. Matah)" 13 La Fúmiga - "La Ferida (Feat. ZOO)" 14 Sombra Alor - "Petazeta" 15 Awakate - "Se pega (Feat. JazzWoman)" 16 Niki Núñez - "Eterno verano (Feat. Adri Salas)" 17 Flashy Ice Cream - "Alba" 18 La Basu - "Patxaran a patxas (Feat. Tesa)"

 • Especial revetlla Casa Babylon 02
  Escolta àudio

  Especial revetlla Casa Babylon 02

  Selecció musical especial revetlla de Sant Joan, per Marc Isern i Rubèn Sierra.

  01 Koers - "El millor regal"
  02 Roba Estesa - "Cen
  dres i plaers"
  03 La Sra. Tomasa - "Que venga (Feat Bejo)"
  04 Ciudad Jara - "Baié"
  05 Buhos - "Mil batalles"
  06 Joan Garriga i El Mariatxi Galàctic - "La rumba"
  07 Amparanoia - "El dia que no"
  08 Stay Homas - "The Bright Side (Feat. Oques Grasses)"
  09 Emlan - "Aviones de papel"
  10 Nativa - "Rua na selva"
  11 Ebri Knight - "Supervivència (Feat. KeTeKalles)"
  12 Rigoberta Bandini - "Perra"
  13 Maluks - "Olor d'ones (Feat. Pupil·les)"
  14 Vienna - "Un altre aire (Feat. Malifeta)"
  15 Manu Chao - "Todo llegará (Feat. Chalart58)"
  16 Adelyne - "Mamihlapinatapai (Feat. ZOO)"
  17 La Fúmiga - "L'aposta (Feat. Maluks)"
  18 Malifeta - "T'estime si he begut"

  Selecció musical especial revetlla de Sant Joan, per Marc Isern i Rubèn Sierra. 01 Koers - "El millor regal" 02 Roba Estesa - "Cendres i plaers" 03 La Sra. Tomasa - "Que venga (Feat Bejo)" 04 Ciudad Jara - "Baié" 05 Buhos - "Mil batalles" 06 Joan Garriga i El Mariatxi Galàctic - "La rumba" 07 Amparanoia - "El dia que no" 08 Stay Homas - "The Bright Side (Feat. Oques Grasses)" 09 Emlan - "Aviones de papel" 10 Nativa - "Rua na selva" 11 Ebri Knight - "Supervivència (Feat. KeTeKalles)" 12 Rigoberta Bandini - "Perra" 13 Maluks - "Olor d'ones (Feat. Pupil·les)" 14 Vienna - "Un altre aire (Feat. Malifeta)" 15 Manu Chao - "Todo llegará (Feat. Chalart58)" 16 Adelyne - "Mamihlapinatapai (Feat. ZOO)" 17 La Fúmiga - "L'aposta (Feat. Maluks)" 18 Malifeta - "T'estime si he begut"

 • Especial revetlla Casa Babylon 01
  Escolta àudio

  Especial revetlla Casa Babylon 01

  Selecció musical especial revetlla de Sant Joan, per Marc Isern i Rubèn Sierra.

  01 Txarango - "La foguera (Feat. Joan Garriga)"
  02
  Porto Bello - "Abril"
  03 The Tyets - "Amics, tiets i coneguts (Feat. Els Amics de les Arts)"
  04 ZOO - "Tobogan"
  05 Oques Grasses - "Bye bye"
  06 La Fúmiga - "Ja no fa mal (Feat. Samatha)"
  07 Sexenni - "Crema catalana (Feat. Yung Rajola")
  08 Sabor De Gràcia - "Tau tau (Remix)"
  09 Pirat's Sound Sistema - "Digues què faràs 2020 (Lo Puto Cat Remix)"
  10 Maio - "Precari-eté (Feat. Las Bajas Pasiones)"
  11 Machete En Boca - "Slaves"
  12 Suu i Carlos Sadness - "Barcelona tropical"
  13 El Diluvi - "Tot amor falla"
  14 Tacho - "Movimiento"
  15 Buhos - "El dia de la victòria (Feat. Miki Núñez, Suu i Lildami)"
  16 Facción Koba - "Avanti-funk"
  17 Rudymentari - "Sense arrels (Feat. Adala)"
  18 Edu Esteve - "Vine (Adrenalina)"

  Selecció musical especial revetlla de Sant Joan, per Marc Isern i Rubèn Sierra. 01 Txarango - "La foguera (Feat. Joan Garriga)" 02 Porto Bello - "Abril" 03 The Tyets - "Amics, tiets i coneguts (Feat. Els Amics de les Arts)" 04 ZOO - "Tobogan" 05 Oques Grasses - "Bye bye" 06 La Fúmiga - "Ja no fa mal (Feat. Samatha)" 07 Sexenni - "Crema catalana (Feat. Yung Rajola") 08 Sabor De Gràcia - "Tau tau (Remix)" 09 Pirat's Sound Sistema - "Digues què faràs 2020 (Lo Puto Cat Remix)" 10 Maio - "Precari-eté (Feat. Las Bajas Pasiones)" 11 Machete En Boca - "Slaves" 12 Suu i Carlos Sadness - "Barcelona tropical" 13 El Diluvi - "Tot amor falla" 14 Tacho - "Movimiento" 15 Buhos - "El dia de la victòria (Feat. Miki Núñez, Suu i Lildami)" 16 Facción Koba - "Avanti-funk" 17 Rudymentari - "Sense arrels (Feat. Adala)" 18 Edu Esteve - "Vine (Adrenalina)"

 • Txarango ens presenta "El gran ball"
  Escolta àudio

  Txarango ens presenta "El gran ball"

  Txarango ha reunit al seu nou disc, "El gran ball", la plana major de la música festiva catalana i valenciana, que ha reinterpretat alguns dels seus grans èxits. Un àlbum doble amb què el grup vol agrair el suport de tots els seus seguidors i seguidores que tenien entrades per a la gira de comiat que van haver de cancel·lar per la pandèmia. Sergi Carbonell, un dels membres del grup, presenta les cançons més "bailongas" del disc, que només es troba a les plataformes digitals. També repassem les novetats de Carles Caselles, Matah, la P.A.W.N. Gang o Niuss.

  01 Txarango - "Una lluna a l'aigua (feat. Zoo)"
  02 Txarango - "La foguera (feat. Joan Garriga)"
  03 Txarango - "Benvida Vida (feat. Amparanoia i Muerdo)"
  04 Txarango - "Aguacero (feat. Ana Tijoux)"
  05 Txarango - "El meu poble (feat. Muchacho & Los Sobrinos i Sabor de Gràcia)"
  06 Carles Caselles - "Salut"
  07 Ayax y Prok - "Deos sucios"
  08 Matah - "For you"
  09 Petrona Martínez - "Ay! mi gallina"
  10 Sense Sal - "Com abans"
  11 Robot - "Feeling alright"
  12 Niuss - "Palabras que abrazan"
  13 Sharif - "Canto para mi pueblo"
  14 Diel Paris - "Sigamos haciéndolo"
  15 Ciudad Jara - "Si perdemos te pierdo"
  16 Original Bass Foundation - "Música"
  17 P.A.W.N. Gang - "024"

  Txarango ha reunit al seu nou disc, "El gran ball", la plana major de la música festiva catalana i valenciana, que ha reinterpretat alguns dels seus grans èxits. Un àlbum doble amb què el grup vol agrair el suport de tots els seus seguidors i seguidores que tenien entrades per a la gira de comiat que van haver de cancel·lar per la pandèmia. Sergi Carbonell, un dels membres del grup, presenta les cançons més "bailongas" del disc, que només es troba a les plataformes digitals. També repassem les novetats de Carles Caselles, Matah, la P.A.W.N. Gang o Niuss. 01 Txarango - "Una lluna a l'aigua (feat. Zoo)" 02 Txarango - "La foguera (feat. Joan Garriga)" 03 Txarango - "Benvida Vida (feat. Amparanoia i Muerdo)" 04 Txarango - "Aguacero (feat. Ana Tijoux)" 05 Txarango - "El meu poble (feat. Muchacho & Los Sobrinos i Sabor de Gràcia)" 06 Carles Caselles - "Salut" 07 Ayax y Prok - "Deos sucios" 08 Matah - "For you" 09 Petrona Martínez - "Ay! mi gallina" 10 Sense Sal - "Com abans" 11 Robot - "Feeling alright" 12 Niuss - "Palabras que abrazan" 13 Sharif - "Canto para mi pueblo" 14 Diel Paris - "Sigamos haciéndolo" 15 Ciudad Jara - "Si perdemos te pierdo" 16 Original Bass Foundation - "Música" 17 P.A.W.N. Gang - "024"

 • Niuss, la sororitat musical que uneix el País Valencià, Euskadi i Galícia
  Escolta àudio

  Niuss, la sororitat musical que uneix el País Valencià, Euskadi i Galícia

  El projecte valencià Niuss aixeca el vol amb la cançó "Palabras que abrazan", un himne cantat per dones poderoses com Pupil·les, El Diluvi, Tanxugueiras o Zuriñe Hidalgo.

  El projecte valencià Niuss aixeca el vol amb la cançó "Palabras que abrazan", un himne cantat per dones poderoses com Pupil·les, El Diluvi, Tanxugueiras o Zuriñe Hidalgo.

 • Jazzwoman i Queralt Lahoz, "jefazas"
  Escolta àudio

  Jazzwoman i Queralt Lahoz, "jefazas"

  La valenciana Jazzwoman continua avançant cançons fabuloses del que serà el seu tercer disc, mentre que la cantant de Santa Coloma de Gramenet per fi ha publicat el seu fantàstic primer disc "Pureza", una joia que barreja flamenc i música urbana. També descobrirem grups emergents catalans com La Fera i Capinàs i sentirem Nil Moliner cantant per primera vegada en català.

  01 Manu Chao - "Free the people"
  02 Jazzwoman - "Chicken tikka"
  03 Queralt Lahoz - "Con poco"
  04 The Tyets & Els Amics de les Arts - "Amics, tiets i coneguts"
  05 Slim Samurai - "Indies" (feat. Lildami)
  06 La Fera - "Et volem a casa" (feat. Carla Collado)
  07 Capinàs - "Ja m'han liat"
  08 Alba Torroella - "Sin habla" (feat. Kovitch)
  09 Nil Moliner - "Som ocells"
  10 Chiki Lora - "Dinero"
  11 Dubioza Kolektiv - "Space song"
  12 DJC&SPI - "Esto no para" (feat. Kase-O)
  13 Sofi Tukker - "Mon cheri" (feat. Amadou et Mariam)
  14 Héctor Guerra - "Estrella fugaz"
  15 Baby - "Amor de imigrante"


  La valenciana Jazzwoman continua avançant cançons fabuloses del que serà el seu tercer disc, mentre que la cantant de Santa Coloma de Gramenet per fi ha publicat el seu fantàstic primer disc "Pureza", una joia que barreja flamenc i música urbana. També descobrirem grups emergents catalans com La Fera i Capinàs i sentirem Nil Moliner cantant per primera vegada en català. 01 Manu Chao - "Free the people" 02 Jazzwoman - "Chicken tikka" 03 Queralt Lahoz - "Con poco" 04 The Tyets & Els Amics de les Arts - "Amics, tiets i coneguts" 05 Slim Samurai - "Indies" (feat. Lildami) 06 La Fera - "Et volem a casa" (feat. Carla Collado) 07 Capinàs - "Ja m'han liat" 08 Alba Torroella - "Sin habla" (feat. Kovitch) 09 Nil Moliner - "Som ocells" 10 Chiki Lora - "Dinero" 11 Dubioza Kolektiv - "Space song" 12 DJC&SPI - "Esto no para" (feat. Kase-O) 13 Sofi Tukker - "Mon cheri" (feat. Amadou et Mariam) 14 Héctor Guerra - "Estrella fugaz" 15 Baby - "Amor de imigrante"

 • Nil Moliner s'estrena en català
  Escolta àudio

  Nil Moliner s'estrena en català

  El cantant de Sant Feliu de Llobregat acaba de publicar "Som ocells", una cançó festiva on per primera vegada canta en la seva llengua materna.

  El cantant de Sant Feliu de Llobregat acaba de publicar "Som ocells", una cançó festiva on per primera vegada canta en la seva llengua materna.

 • Descobrint sang nova: Tropical Galaxia i Goin' Blind
  Escolta àudio

  Descobrint sang nova: Tropical Galaxia i Goin' Blind

  Tenim novetats que ho peten: de La Fúmiga amb la Samantha a la Suu amb el Carlos Sadness, passant per les Balkan Paradise Orchestra amb la Santa Salut. Però també novetats de grups emergents que val la pena començar a situar en el mapa com el mestissatge clàssic de Lobster Tribe, del Camp de Tarragona, o la música avançada dels catalans Tropical Galaxia i els valencians Aloe. També la joia festiva Goin' Blind, el projecte personal del trombonista Edgar Gómez, que acompanya en directe la Suu, Manu Chao o els Muyayo Rif.

  01 La Fumiga - "Ja no fa mal (feat. Samantha)"
  02 Balkan Paradise Orchestra - "Low (feat. Santa Salut)"
  03 Suu - "Barcelona tropical (feat Carlos Sadness)"
  04 Germà Negre - "Bon cagar (feat. El Pony Pisador)"
  05 Lobster Tribe - "Ritme de les onades"
  06 El Carnalito - "Ni a la oscuridad"
  07 Sibil·la3 - "Casi imposible"
  08 Blake - "Bang bang"
  09 Fantàctels - "2tone is back (feat. Juantxo Skalari)"
  10 Arco - "Pablito (feat. Joan Garriga)"
  11 La Troupe - "La ballada"
  12 Adrià Salas - "Porque me lo dicta el corazón (feat. Francisco Charco)"
  13 Aloe - "Paradís"
  14 Senyor Oca - "Yugen"
  15 Tropical Galaxia - "Muntanya russa"
  16 Goin' Blind - "Run & go"

  Tenim novetats que ho peten: de La Fúmiga amb la Samantha a la Suu amb el Carlos Sadness, passant per les Balkan Paradise Orchestra amb la Santa Salut. Però també novetats de grups emergents que val la pena començar a situar en el mapa com el mestissatge clàssic de Lobster Tribe, del Camp de Tarragona, o la música avançada dels catalans Tropical Galaxia i els valencians Aloe. També la joia festiva Goin' Blind, el projecte personal del trombonista Edgar Gómez, que acompanya en directe la Suu, Manu Chao o els Muyayo Rif. 01 La Fumiga - "Ja no fa mal (feat. Samantha)" 02 Balkan Paradise Orchestra - "Low (feat. Santa Salut)" 03 Suu - "Barcelona tropical (feat Carlos Sadness)" 04 Germà Negre - "Bon cagar (feat. El Pony Pisador)" 05 Lobster Tribe - "Ritme de les onades" 06 El Carnalito - "Ni a la oscuridad" 07 Sibil·la3 - "Casi imposible" 08 Blake - "Bang bang" 09 Fantàctels - "2tone is back (feat. Juantxo Skalari)" 10 Arco - "Pablito (feat. Joan Garriga)" 11 La Troupe - "La ballada" 12 Adrià Salas - "Porque me lo dicta el corazón (feat. Francisco Charco)" 13 Aloe - "Paradís" 14 Senyor Oca - "Yugen" 15 Tropical Galaxia - "Muntanya russa" 16 Goin' Blind - "Run & go"

Anar al contingut