TOTS ELS ÀUDIOS

 • Figa Flawas i Impaktats, nous valors de l'urban català
  Escolta àudio

  Figa Flawas i Impaktats, nous valors de l'urban català

  Us presentem alguns dels projectes més interessants de l'urban local, des dels Impaktats a Figa Flawas, AK Pazzo amb els Flashy Ice Cream, Las Bajas Pasiones i Queralt Lahoz. També escoltarem novetats d'artistes consagrats com El Canijo de Jerez, Amparanoia i el raper Shariff.

  01 Los Joselitos - "Por ahí van"
  02 Queralt Lahoz - "Me gusta"
  03 Amparanoia - "El día que no"
  04 El Canijo de Jerez - "Juanito manoverde"
  05 Impaktats - "Pomada i 'speed'"
  06 AK Pazzo - "Stop it (feat. Flashy Ice Cream)"
  07 Daniel Haaskman - "Akabongi (Kapote rmx)"
  08 Zetak - "Hitzeman (feat. Oques Grasses)"
  09 La Fúmiga - "Cap. 2: Havia de passar (feat. The Tyets)"
  10 Louta - "Ush"
  11 Bizarrap - "DANI: Bzrp music sessions. Vol 24"
  12 Segonamà - "La tassa de cafè"
  13 Figa Flawas - "100graus"
  14 Aiala - "New Beginning"
  15 La Ganga Calé - "Como una fiera (feat. La Pegatina)"

  Us presentem alguns dels projectes més interessants de l'urban local, des dels Impaktats a Figa Flawas, AK Pazzo amb els Flashy Ice Cream, Las Bajas Pasiones i Queralt Lahoz. També escoltarem novetats d'artistes consagrats com El Canijo de Jerez, Amparanoia i el raper Shariff. 01 Los Joselitos - "Por ahí van" 02 Queralt Lahoz - "Me gusta" 03 Amparanoia - "El día que no" 04 El Canijo de Jerez - "Juanito manoverde" 05 Impaktats - "Pomada i 'speed'" 06 AK Pazzo - "Stop it (feat. Flashy Ice Cream)" 07 Daniel Haaskman - "Akabongi (Kapote rmx)" 08 Zetak - "Hitzeman (feat. Oques Grasses)" 09 La Fúmiga - "Cap. 2: Havia de passar (feat. The Tyets)" 10 Louta - "Ush" 11 Bizarrap - "DANI: Bzrp music sessions. Vol 24" 12 Segonamà - "La tassa de cafè" 13 Figa Flawas - "100graus" 14 Aiala - "New Beginning" 15 La Ganga Calé - "Como una fiera (feat. La Pegatina)"

 • La Fúmiga i The Tyets culminen la trilogia de l'EP "Pròxima parada"
  Escolta àudio

  La Fúmiga i The Tyets culminen la trilogia de l'EP "Pròxima parada"

  Els valencians La Fúmiga acaben de publicar "Cap. 2: Havia de passar" amb la col·laboració de The Tyets, la cançó que tanca el seu EP "Pròxima parada".

  Els valencians La Fúmiga acaben de publicar "Cap. 2: Havia de passar" amb la col·laboració de The Tyets, la cançó que tanca el seu EP "Pròxima parada".

 • Pirat's Sound Sistema: reggae de pandèmia
  Escolta àudio

  Pirat's Sound Sistema: reggae de pandèmia

  El grup del barri de Sants és un dels principals referents de la música d'arrel jamaicana de casa nostra. Des de l'any 2002, Pirat's no han parat de gravar grans cançons que barregen amb elegància les sonoritats del reggae amb lletres compromeses amb temàtiques de proximitat. El 2018, després de cinc anys en silenci, van publicar "Remena" i, ara, l'EP "RIP", és a dir, "Reggae in pandèmia". L'escoltem.

  01 Pirat's Sound Sistema - "No s'atura"
  02 Pirat's Sound Sistema - "Pas valent"
  03 La Clika Pika - "Ni muñecas ni famosas"
  04 The Tyets - "Txarango al Canet Rock"
  05 Buhos - "Fem que surti el sol"
  06 C. Tangana - "Tú me dejaste de querer"
  07 Vic Mirallas - "Late mejor"
  08 Spxxn P - "Cendra"
  09 Lluc - "A tu"
  10 Crema Kids - "Gotes"
  11 Elane - "Niente"
  12 Tomasito - "La makinita"
  13 Iglú - "Quadre tort"
  14 La Ganga Calé - "Labios de gelatina"
  15 Califato 3/4 - "Bulería del aire"
  16 Mario Díaz - "Malabarista del café"

  El grup del barri de Sants és un dels principals referents de la música d'arrel jamaicana de casa nostra. Des de l'any 2002, Pirat's no han parat de gravar grans cançons que barregen amb elegància les sonoritats del reggae amb lletres compromeses amb temàtiques de proximitat. El 2018, després de cinc anys en silenci, van publicar "Remena" i, ara, l'EP "RIP", és a dir, "Reggae in pandèmia". L'escoltem. 01 Pirat's Sound Sistema - "No s'atura" 02 Pirat's Sound Sistema - "Pas valent" 03 La Clika Pika - "Ni muñecas ni famosas" 04 The Tyets - "Txarango al Canet Rock" 05 Buhos - "Fem que surti el sol" 06 C. Tangana - "Tú me dejaste de querer" 07 Vic Mirallas - "Late mejor" 08 Spxxn P - "Cendra" 09 Lluc - "A tu" 10 Crema Kids - "Gotes" 11 Elane - "Niente" 12 Tomasito - "La makinita" 13 Iglú - "Quadre tort" 14 La Ganga Calé - "Labios de gelatina" 15 Califato 3/4 - "Bulería del aire" 16 Mario Díaz - "Malabarista del café"

 • Spxxn P: El nou valor del trap català
  Escolta àudio

  Spxxn P: El nou valor del trap català

  El raper català Spxxn P presenta el seu trap i rap amb narrativa cinematogràfica al nou single titulat "Cendra".

  El raper català Spxxn P presenta el seu trap i rap amb narrativa cinematogràfica al nou single titulat "Cendra".

 • Especial aventures en solitari: Residente, Manu Chao i Xavi Sarrià
  Escolta àudio

  Especial aventures en solitari: Residente, Manu Chao i Xavi Sarrià

  Què passa quan desapareixen grups com Calle 13, Obrint Pas, Dusminguet, Aspencat i Mano Negra? Doncs que els seus membres solen renéixer en forma de nous projectes que continuen animant els seus seguidors. En aquest programa sonen cançons firmades per artistes que han recomençat la seva carrera després d'abandonar els grups que els van donar a conèixer.

  01 Ciudad Jara - "Líderes"
  02 Nativa - "Mi jaula"
  03 Marinah - "Guayo"
  04 Bemba Saoco - "Foc"
  05 Stay Homas - "Stay homa"
  06 Spirit Disco - "Negro con estilo"
  07 Xavi Sarrià - "No s'apaguen les estrelles"
  08 Joan Garriga - "La rumba"
  09 Daniel Felices - "Verte bailar"
  10 Subze - "La decisión"
  11 No Logo - "Sí"
  12 Neptú - "Dorm"
  13 Residente - "Bellacoso"
  14 Manu Chao - "Fire inna streets"
  15 Malifeta - "Xinxeta"

  Què passa quan desapareixen grups com Calle 13, Obrint Pas, Dusminguet, Aspencat i Mano Negra? Doncs que els seus membres solen renéixer en forma de nous projectes que continuen animant els seus seguidors. En aquest programa sonen cançons firmades per artistes que han recomençat la seva carrera després d'abandonar els grups que els van donar a conèixer. 01 Ciudad Jara - "Líderes" 02 Nativa - "Mi jaula" 03 Marinah - "Guayo" 04 Bemba Saoco - "Foc" 05 Stay Homas - "Stay homa" 06 Spirit Disco - "Negro con estilo" 07 Xavi Sarrià - "No s'apaguen les estrelles" 08 Joan Garriga - "La rumba" 09 Daniel Felices - "Verte bailar" 10 Subze - "La decisión" 11 No Logo - "Sí" 12 Neptú - "Dorm" 13 Residente - "Bellacoso" 14 Manu Chao - "Fire inna streets" 15 Malifeta - "Xinxeta"

 • Xavi Sarrià: La BSO de "La mort de Guillem"
  Escolta àudio

  Xavi Sarrià: La BSO de "La mort de Guillem"

  El que va ser cantant dels Obrint Pas acaba de firmar la cançó de la pel·lícula "La mort de Guillem", sobre l'assassinat de Guillem Agulló. Es titula "No s'apaguen les estrelles" i compta amb la col·laboració de Pep Gimeno "Botifarra".

  El que va ser cantant dels Obrint Pas acaba de firmar la cançó de la pel·lícula "La mort de Guillem", sobre l'assassinat de Guillem Agulló. Es titula "No s'apaguen les estrelles" i compta amb la col·laboració de Pep Gimeno "Botifarra".

 • Buhos torna a donar guerra
  Escolta àudio

  Buhos torna a donar guerra

  Grups consolidats com Buhos, La Sra. Tomasa o Amparanoia ens presenten nous avançaments dels que seran els seus nous discos. El mateix que artistes emergents com Suzanna, Maio, Pèl de Gall, Xinxeta, El Senyor Peix o Bredda, que continuen demostrant que la gent jove té moltes ganes d'alegrar-nos la vida.

  01 El Senyor Peix - "Demà i per sempre"
  02 La Sra. Tomasa - "Para ti"
  03 Sr. Wilson - "Libre (feat. Juancho Marqués)"
  04 Amparanoia - "Mi genética"
  05 Kumbara - "Gira por ti"
  06 Suzanna - "Rara (feat. Ms Maiko, Lil Mama)"
  07 Bredda - "Urquinaona"
  08 Pèl de gall - "Paradís"
  09 Boyanka Kostova - "Camerino (Mueveloreina remix)"
  10 Maio - "Precari-été (feat. Las Bajas Pasiones)"
  11 Vaho - "Revolución"
  12 Francisco El Hombre - "Baile sudaca"
  13 Little Big - "Tacos"
  14 Dibubz Sound - "Responsabilidad afectiva"

  Grups consolidats com Buhos, La Sra. Tomasa o Amparanoia ens presenten nous avançaments dels que seran els seus nous discos. El mateix que artistes emergents com Suzanna, Maio, Pèl de Gall, Xinxeta, El Senyor Peix o Bredda, que continuen demostrant que la gent jove té moltes ganes d'alegrar-nos la vida. 01 El Senyor Peix - "Demà i per sempre" 02 La Sra. Tomasa - "Para ti" 03 Sr. Wilson - "Libre (feat. Juancho Marqués)" 04 Amparanoia - "Mi genética" 05 Kumbara - "Gira por ti" 06 Suzanna - "Rara (feat. Ms Maiko, Lil Mama)" 07 Bredda - "Urquinaona" 08 Pèl de gall - "Paradís" 09 Boyanka Kostova - "Camerino (Mueveloreina remix)" 10 Maio - "Precari-été (feat. Las Bajas Pasiones)" 11 Vaho - "Revolución" 12 Francisco El Hombre - "Baile sudaca" 13 Little Big - "Tacos" 14 Dibubz Sound - "Responsabilidad afectiva"

 • Suzanna, Ms Maiko i Lil Mama: la unió de raperes fa la força
  Escolta àudio

  Suzanna, Ms Maiko i Lil Mama: la unió de raperes fa la força

  La nova cançó de Suzanna es titula "Rara" i és una cançó dedicada a la unió entre dones. La mateixa unió que hi ha entre les cantants que hi participen: la canària Ms Maiko i la catalanoandalusa Lil Mama.

  La nova cançó de Suzanna es titula "Rara" i és una cançó dedicada a la unió entre dones. La mateixa unió que hi ha entre les cantants que hi participen: la canària Ms Maiko i la catalanoandalusa Lil Mama.

 • Maluks, The Tyets o Pau Lobo: El millor remei a l'estat d'alarma
  Escolta àudio

  Maluks, The Tyets o Pau Lobo: El millor remei a l'estat d'alarma

  Tot i les notícies poc optimistes, els i les artistes de casa nostra continuen animant-nos publicant cançons i discos de categoria. Malunks, The Tyets, Pau Lobo, La Pegatina, Yung Rajola... són algunes de les novetats acabades de publicar, el millor remei per suportar el nou estat d'alarma.

  01 Maluks - "Olor d'ones"
  02 Yung Rajola - "No sé què fer"
  03 Still Ill - "Pas ferm"
  04 Gitano i Cabra - "Racó català"
  05 The Tyets - "Bebesita"
  06 Lo Puto Cat - "Digues que faràs"
  07 Sabor de Gràcia - "Tau tau"
  08 Chacho Brodas -"Jhonny Drama"
  09 Tommy 3 Balas - "Bae"
  10 Sol Pereyra - "Me gusta"
  11 Andry Funk - "Fuego"
  12 La Pegatina - "Siempre te pedí"
  13 Green Valley - "Tu mejor versión"
  14 Pau Lobo - "Grita"
  15 Nativa - "Cuentan"

  Tot i les notícies poc optimistes, els i les artistes de casa nostra continuen animant-nos publicant cançons i discos de categoria. Malunks, The Tyets, Pau Lobo, La Pegatina, Yung Rajola... són algunes de les novetats acabades de publicar, el millor remei per suportar el nou estat d'alarma. 01 Maluks - "Olor d'ones" 02 Yung Rajola - "No sé què fer" 03 Still Ill - "Pas ferm" 04 Gitano i Cabra - "Racó català" 05 The Tyets - "Bebesita" 06 Lo Puto Cat - "Digues que faràs" 07 Sabor de Gràcia - "Tau tau" 08 Chacho Brodas -"Jhonny Drama" 09 Tommy 3 Balas - "Bae" 10 Sol Pereyra - "Me gusta" 11 Andry Funk - "Fuego" 12 La Pegatina - "Siempre te pedí" 13 Green Valley - "Tu mejor versión" 14 Pau Lobo - "Grita" 15 Nativa - "Cuentan"

 • Lo Puto Cat, el productor més gamberro
  Escolta àudio

  Lo Puto Cat, el productor més gamberro

  L'enigmàtic Lo Puto Cat, un dels DJs i productors més gamberros del nostre país, acaba de remesclar el hit "Digues què faràs" dels Pirat's Sound Sistema.

  L'enigmàtic Lo Puto Cat, un dels DJs i productors més gamberros del nostre país, acaba de remesclar el hit "Digues què faràs" dels Pirat's Sound Sistema.

 • Sessió vintage: d'Ojos de Brujo a Dusminguet
  Escolta àudio

  Sessió vintage: d'Ojos de Brujo a Dusminguet

  L'homenatge al percussionista Xavi Turull a la Mercè d'ara fa un mes va reunir de nou Ojos de Brujo dalt de l'escenari amb amics com Dusminguet, Wagner Pa, La Pegatina, Txarango, Calima i Maruja Limón. Un exercici de nostàlgia que avui té continuïtat al programa, on sonaran grans cançons del mestissatge barceloní o so Barcelona.

  01 Ojos de Brujo - "Ventilaor R80"
  02 Dusminguet - "Siento"
  03 Macaco - "Gacho el peleón"
  04 Cheb Balowski - "Benvinguts"
  05 Amparanoia - "Buen rollito"
  06 Rigoberta Bandini - "In Spain we call it soledad"
  07 Color Humano - "Cómete la vida"
  08 Muchachito Bombo Infierno - "Luna"
  09 Brazuca Matraca - "Xino xano"
  10 Tonino Carotone - "Pecatore"
  11 Nel·lo y la Banda del Zoco - "Pura vida"
  12 Zulú 9.30 - "1000 tormentas"
  13 Joan Garriga - "Fa bon temps"
  14 Calima - "Sueña"

  L'homenatge al percussionista Xavi Turull a la Mercè d'ara fa un mes va reunir de nou Ojos de Brujo dalt de l'escenari amb amics com Dusminguet, Wagner Pa, La Pegatina, Txarango, Calima i Maruja Limón. Un exercici de nostàlgia que avui té continuïtat al programa, on sonaran grans cançons del mestissatge barceloní o so Barcelona. 01 Ojos de Brujo - "Ventilaor R80" 02 Dusminguet - "Siento" 03 Macaco - "Gacho el peleón" 04 Cheb Balowski - "Benvinguts" 05 Amparanoia - "Buen rollito" 06 Rigoberta Bandini - "In Spain we call it soledad" 07 Color Humano - "Cómete la vida" 08 Muchachito Bombo Infierno - "Luna" 09 Brazuca Matraca - "Xino xano" 10 Tonino Carotone - "Pecatore" 11 Nel·lo y la Banda del Zoco - "Pura vida" 12 Zulú 9.30 - "1000 tormentas" 13 Joan Garriga - "Fa bon temps" 14 Calima - "Sueña"

 • Joan Garriga, herència de Dusminguet
  Escolta àudio

  Joan Garriga, herència de Dusminguet

  L'excantant de Dusminguet i La Troba Kung-Fú acaba de publicar el seu primer disc en solitari. Es titula "El ball i el plany" i us el presentem a "Casa Babylon".

  L'excantant de Dusminguet i La Troba Kung-Fú acaba de publicar el seu primer disc en solitari. Es titula "El ball i el plany" i us el presentem a "Casa Babylon".

 • Malifeta i Adelyne, dues veus noves de l'urban valencià
  Escolta àudio

  Malifeta i Adelyne, dues veus noves de l'urban valencià

  Adelyne i Malifeta són dues de les noves propostes amb veu de dona més destacades de la música urbana del País Valencià. Avui les acompanyaran altres veus femenines d'arreu del món com Fuel Fandango, Calypso Rose, Nakani Kanté, Flow do Toxo amb La Basu, Ana Tijoux i La Dame Blanche.

  01 Massaviu - "De tranquis"
  02 Segonamà - "Una pausa"
  03 Fuel Fandango - "Nuevo mundo"
  04 Kovitch - "La lune"
  05 Broem - "Gofres y nutela"
  06 Rudymentari - "Gent de foc"
  07 Calypso Rose - "Back to Africa"
  08 Nakany Kanté - "La paix"
  09 La Dame Blanche - "La incondicional"
  10 Renaldo & Clara - "L'amor fa calor"
  11 Doctor Krápula - "No disparen"
  12 Ana Tijoux - "Pa qué"
  13 Flow do Toxo - "Jo ta ke irabasi arte"
  14 Adelyne - "Mamihlapinatapai"
  15 Malifeta - "Coenta"

  Adelyne i Malifeta són dues de les noves propostes amb veu de dona més destacades de la música urbana del País Valencià. Avui les acompanyaran altres veus femenines d'arreu del món com Fuel Fandango, Calypso Rose, Nakani Kanté, Flow do Toxo amb La Basu, Ana Tijoux i La Dame Blanche. 01 Massaviu - "De tranquis" 02 Segonamà - "Una pausa" 03 Fuel Fandango - "Nuevo mundo" 04 Kovitch - "La lune" 05 Broem - "Gofres y nutela" 06 Rudymentari - "Gent de foc" 07 Calypso Rose - "Back to Africa" 08 Nakany Kanté - "La paix" 09 La Dame Blanche - "La incondicional" 10 Renaldo & Clara - "L'amor fa calor" 11 Doctor Krápula - "No disparen" 12 Ana Tijoux - "Pa qué" 13 Flow do Toxo - "Jo ta ke irabasi arte" 14 Adelyne - "Mamihlapinatapai" 15 Malifeta - "Coenta"

 • Rudymentari, de Menorca a Kingston
  Escolta àudio

  Rudymentari, de Menorca a Kingston

  De Menorca arriba Rudymentari, una de les veus del reggae en català més interessants. Acaba de publicar la cançó "Gent de foc", tot un cant inconformista que cal escoltar.

  De Menorca arriba Rudymentari, una de les veus del reggae en català més interessants. Acaba de publicar la cançó "Gent de foc", tot un cant inconformista que cal escoltar.

 • Torna la festa a iCat
  Escolta àudio

  Torna la festa a iCat

  Torna el programa més festiu i urbà de la ràdio catalana amb una muntanya de novetats de primera. Combinem clàssics com Gertrudis, Txarango, Buhos o La Pegatina amb les noves bombes musicals de grans dames de l'urban com Nathy Peluso, Santa Salut, Tremenda Jauria o Jazzwoman.

  01 Nathy Peluso - "Sana sana"
  02 Stay Homas - "The bright side"
  03 Santa Salut - "Tsunami"
  04 Tremenda Jauría - "Te echo de menos"
  05 Gertrudis - "T'he Imaginat tant (Remix)"
  06 Still Ill - "Micròfons i fogons (feat. Acid Lemon)
  07 Jazzwoman - "Amor i amistat"
  08 Lupita's Friends - "Salsa2 Remix"
  09 The Tyets - "Menorca"
  10 Txarango - "La foguera"
  11 Buhos - "El dia de la victoria (feat. Miki Núñez, Lil Dami, Suu)
  12 Senyor Oca - "Warning Remix"
  13 La Pegatina - "La guspira"
  14 Sexenni - "Crema catalana (feat. Yung Rajola)"
  15 La Fúmiga - "Cap 3: L'aposta (feat. Maluks)"
  16 Pinan 450f - "Tot dintre"

  Torna el programa més festiu i urbà de la ràdio catalana amb una muntanya de novetats de primera. Combinem clàssics com Gertrudis, Txarango, Buhos o La Pegatina amb les noves bombes musicals de grans dames de l'urban com Nathy Peluso, Santa Salut, Tremenda Jauria o Jazzwoman. 01 Nathy Peluso - "Sana sana" 02 Stay Homas - "The bright side" 03 Santa Salut - "Tsunami" 04 Tremenda Jauría - "Te echo de menos" 05 Gertrudis - "T'he Imaginat tant (Remix)" 06 Still Ill - "Micròfons i fogons (feat. Acid Lemon) 07 Jazzwoman - "Amor i amistat" 08 Lupita's Friends - "Salsa2 Remix" 09 The Tyets - "Menorca" 10 Txarango - "La foguera" 11 Buhos - "El dia de la victoria (feat. Miki Núñez, Lil Dami, Suu) 12 Senyor Oca - "Warning Remix" 13 La Pegatina - "La guspira" 14 Sexenni - "Crema catalana (feat. Yung Rajola)" 15 La Fúmiga - "Cap 3: L'aposta (feat. Maluks)" 16 Pinan 450f - "Tot dintre"

Anar al contingut