TOTS ELS ÀUDIOS

 • Descobrint sang nova: Tropical Galaxia i Goin' Blind
  Escolta àudio

  Descobrint sang nova: Tropical Galaxia i Goin' Blind

  Tenim novetats que ho peten: de La Fúmiga amb la Samantha a la Suu amb el Carlos Sadness, passant per les Balkan Paradise Orchestra amb la Santa Salut. Però també novetats de grups emergents que val la pena començar a situar en el mapa com el mestissatge clàssic de Lobster Tribe, del Camp de Tarragona, o la música avançada dels catalans Tropical Galaxia i els valencians Aloe. També la joia festiva Goin' Blind, el projecte personal del trombonista Edgar Gómez, que acompanya en directe la Suu, Manu Chao o els Muyayo Rif.

  01 La Fumiga - "Ja no fa mal (feat. Samantha)"
  02 Balkan Paradise Orchestra - "Low (feat. Santa Salut)"
  03 Suu - "Barcelona tropical (feat Carlos Sadness)"
  04 Germà Negre - "Bon cagar (feat. El Pony Pisador)"
  05 Lobster Tribe - "Ritme de les onades"
  06 El Carnalito - "Ni a la oscuridad"
  07 Sibil·la3 - "Casi imposible"
  08 Blake - "Bang bang"
  09 Fantàctels - "2tone is back (feat. Juantxo Skalari)"
  10 Arco - "Pablito (feat. Joan Garriga)"
  11 La Troupe - "La ballada"
  12 Adrià Salas - "Porque me lo dicta el corazón (feat. Francisco Charco)"
  13 Aloe - "Paradís"
  14 Senyor Oca - "Yugen"
  15 Tropical Galaxia - "Muntanya russa"
  16 Goin' Blind - "Run & go"

  Tenim novetats que ho peten: de La Fúmiga amb la Samantha a la Suu amb el Carlos Sadness, passant per les Balkan Paradise Orchestra amb la Santa Salut. Però també novetats de grups emergents que val la pena començar a situar en el mapa com el mestissatge clàssic de Lobster Tribe, del Camp de Tarragona, o la música avançada dels catalans Tropical Galaxia i els valencians Aloe. També la joia festiva Goin' Blind, el projecte personal del trombonista Edgar Gómez, que acompanya en directe la Suu, Manu Chao o els Muyayo Rif. 01 La Fumiga - "Ja no fa mal (feat. Samantha)" 02 Balkan Paradise Orchestra - "Low (feat. Santa Salut)" 03 Suu - "Barcelona tropical (feat Carlos Sadness)" 04 Germà Negre - "Bon cagar (feat. El Pony Pisador)" 05 Lobster Tribe - "Ritme de les onades" 06 El Carnalito - "Ni a la oscuridad" 07 Sibil·la3 - "Casi imposible" 08 Blake - "Bang bang" 09 Fantàctels - "2tone is back (feat. Juantxo Skalari)" 10 Arco - "Pablito (feat. Joan Garriga)" 11 La Troupe - "La ballada" 12 Adrià Salas - "Porque me lo dicta el corazón (feat. Francisco Charco)" 13 Aloe - "Paradís" 14 Senyor Oca - "Yugen" 15 Tropical Galaxia - "Muntanya russa" 16 Goin' Blind - "Run & go"

 • Fantàctels: "Ets un pringat!"
  Escolta àudio

  Fantàctels: "Ets un pringat!"

  El segon disc dels Fantàctels, els vallesans més skatalítics, és una meravella. Festa, protesta, sàtira i ironia per fer un crit a tota una generació jove que se sent enganyada. A "2tone is back" canten a la revolució del blanc i el negre amb Juantxo Skalari.

  El segon disc dels Fantàctels, els vallesans més skatalítics, és una meravella. Festa, protesta, sàtira i ironia per fer un crit a tota una generació jove que se sent enganyada. A "2tone is back" canten a la revolució del blanc i el negre amb Juantxo Skalari.

 • Oques Grasses i Doctor Prats, "a tope" amb l'estiu
  Escolta àudio

  Oques Grasses i Doctor Prats, "a tope" amb l'estiu

  Amb l'estiu arriben les noves cançons dels grans grups festius de casa. Oques Grasses publiquen el seu cinquè disc, "A tope amb la vida", que repassarem al programa, però també els catalans Doctor Prats, Sr. Wilson i l'enorme Macaco acaben de treure's del barret cançons magnífiques.

  01 Oques Grasses - "Petar-ho"
  02 Oques Grasses - "Wake up"
  03 Oques Grasses - "Goodline"
  04 Oques Grasses - "Talismà"
  05 Doctor Prats - "Massa bé"
  06 Wan Hu - "Pobre ocell"
  07 Macaco - "Eu quero tudo (feat. Natiruts)"
  08 Eskorzo - "7 vientos"
  09 Roba Estesa - "Oceà"
  10 Tina Morango - "Golosa"
  11 Antílopez - "Mutar fama"
  12 Karol Conká - "Diluvio"
  13 Héctor Guerra - "Tantrap"
  14 Boikot - "Naita na"
  15 Shotta - "Bagdad (feat. Fyahbwoy i Sule B)"
  16 Sr. Wilson - "3:33"
  17 Nakkia Gold - "Justice (Get up stand up)"

  Amb l'estiu arriben les noves cançons dels grans grups festius de casa. Oques Grasses publiquen el seu cinquè disc, "A tope amb la vida", que repassarem al programa, però també els catalans Doctor Prats, Sr. Wilson i l'enorme Macaco acaben de treure's del barret cançons magnífiques. 01 Oques Grasses - "Petar-ho" 02 Oques Grasses - "Wake up" 03 Oques Grasses - "Goodline" 04 Oques Grasses - "Talismà" 05 Doctor Prats - "Massa bé" 06 Wan Hu - "Pobre ocell" 07 Macaco - "Eu quero tudo (feat. Natiruts)" 08 Eskorzo - "7 vientos" 09 Roba Estesa - "Oceà" 10 Tina Morango - "Golosa" 11 Antílopez - "Mutar fama" 12 Karol Conká - "Diluvio" 13 Héctor Guerra - "Tantrap" 14 Boikot - "Naita na" 15 Shotta - "Bagdad (feat. Fyahbwoy i Sule B)" 16 Sr. Wilson - "3:33" 17 Nakkia Gold - "Justice (Get up stand up)"

 • Macaco ho vol tot
  Escolta àudio

  Macaco ho vol tot

  El barceloní Macaco acaba de publicar amb el grup de reggae brasiler Natiruts una versió magnífica de la seva cançó "Lo quiero todo", rebatejada com a "Eu quero tudo". Una gran cançó per acompanyar les vetllades més boniques d'aquest estiu.

  El barceloní Macaco acaba de publicar amb el grup de reggae brasiler Natiruts una versió magnífica de la seva cançó "Lo quiero todo", rebatejada com a "Eu quero tudo". Una gran cançó per acompanyar les vetllades més boniques d'aquest estiu.

 • Rap de casa: Lil Russia, Chacho Brodas, Queralt Lahoz i Las Bajas Pasiones
  Escolta àudio

  Rap de casa: Lil Russia, Chacho Brodas, Queralt Lahoz i Las Bajas Pasiones

  El rap de casa nostra continua donant mostres de la seva gran qualitat.
  Escoltarem les noves cançons de Lil Russia acompanyada de la valenciana
  Jazzwoman, de Chacho Brodas el projecte de Griffi, el veterà productor d'exSolo Los Solo, l'artistassa de Santa Coloma de Gramenet Queralt Lahoz o el grup d'electrorapqueer Las Bajas Pasiones.

  01 Cultrum - "Ha nascut la primavera"
  02 Kase O - "Ringui dingui"
  03 Queralt Lahoz - "Si la luna quiere"
  04 Harny Roots - "By the see"
  05 Jazzwoman - "Renovant la vida"
  06 Lil Russia - "Amor de la calle (feat. Jazzwoman)"
  07 Chacho Brodas - "Astillando"
  08 Edu Esteve - "Más lejos estoy"
  09 Etnagigante - "La family"
  10 Bejo - "Cambiar el mundo"
  11 Las Bajas Pasiones - "Te lo contaría"
  12 Colectivo Panamera - "Hace días (feat. Ciudad Jara)"
  13 Chicharro - "Cuantas veces"
  14 Lokua Kanza - "Tout va bien"
  15 Canciones de Nadie - "Pararía el tiempo"
  16 Soulfiya - "Empress"
  17 Baiuca - "Meigallo"

  El rap de casa nostra continua donant mostres de la seva gran qualitat. Escoltarem les noves cançons de Lil Russia acompanyada de la valenciana Jazzwoman, de Chacho Brodas el projecte de Griffi, el veterà productor d'exSolo Los Solo, l'artistassa de Santa Coloma de Gramenet Queralt Lahoz o el grup d'electrorapqueer Las Bajas Pasiones. 01 Cultrum - "Ha nascut la primavera" 02 Kase O - "Ringui dingui" 03 Queralt Lahoz - "Si la luna quiere" 04 Harny Roots - "By the see" 05 Jazzwoman - "Renovant la vida" 06 Lil Russia - "Amor de la calle (feat. Jazzwoman)" 07 Chacho Brodas - "Astillando" 08 Edu Esteve - "Más lejos estoy" 09 Etnagigante - "La family" 10 Bejo - "Cambiar el mundo" 11 Las Bajas Pasiones - "Te lo contaría" 12 Colectivo Panamera - "Hace días (feat. Ciudad Jara)" 13 Chicharro - "Cuantas veces" 14 Lokua Kanza - "Tout va bien" 15 Canciones de Nadie - "Pararía el tiempo" 16 Soulfiya - "Empress" 17 Baiuca - "Meigallo"

 • Canciones de Nadie i Itaca Band: dues veus singulars
  Escolta àudio

  Canciones de Nadie i Itaca Band: dues veus singulars

  Canciones de Nadie, el duet format per la cantautora d'Alcoi resident a Barcelona Laura Socaixina i Sergio Giunta, s'uneixen a Itaca Band a la cançó "Pararía el tiempo". Dues veus amb personalitat pròpia unides per animar l'esperit.

  Canciones de Nadie, el duet format per la cantautora d'Alcoi resident a Barcelona Laura Socaixina i Sergio Giunta, s'uneixen a Itaca Band a la cançó "Pararía el tiempo". Dues veus amb personalitat pròpia unides per animar l'esperit.

 • Marxem de viatge per Europa. Ens acompanyes?
  Escolta àudio

  Marxem de viatge per Europa. Ens acompanyes?

  Us proposem un programa especial per fer ruta per Europa. Una invitació a viatjar a través de les emocions que provoquen les músiques que neixen de la recuperació i actualització del folk i la música d'arrel. Des d'Itàlia als Països Baixos, passant per França o Alemanya.

  01 Roy Paci - "Toda joia toda beleza"
  02 Talco - "Danza del autumno rosa"
  03 Alborosie - "Kingstown Town"
  04 Querbeat - "Randale & hurra"
  05 Seeed - "Dickies B"
  06 Caravan Palace - "Lone digger"
  07 Dub Incorporation - "Rude boy"
  08 Zaz - "Je veux"
  09 Stromae - "Ave cesaria"
  10 Crystal Fighters - "L.A. calling"
  11 Taiwan MC - "Catalina"
  12 Dubioza Kolektiv - "Wild wild east"
  13 Ruskaja - "Get lucky"
  14 Koza Mostra - "Alcohol is free"
  15 Splendid - "Again"

  Us proposem un programa especial per fer ruta per Europa. Una invitació a viatjar a través de les emocions que provoquen les músiques que neixen de la recuperació i actualització del folk i la música d'arrel. Des d'Itàlia als Països Baixos, passant per França o Alemanya. 01 Roy Paci - "Toda joia toda beleza" 02 Talco - "Danza del autumno rosa" 03 Alborosie - "Kingstown Town" 04 Querbeat - "Randale & hurra" 05 Seeed - "Dickies B" 06 Caravan Palace - "Lone digger" 07 Dub Incorporation - "Rude boy" 08 Zaz - "Je veux" 09 Stromae - "Ave cesaria" 10 Crystal Fighters - "L.A. calling" 11 Taiwan MC - "Catalina" 12 Dubioza Kolektiv - "Wild wild east" 13 Ruskaja - "Get lucky" 14 Koza Mostra - "Alcohol is free" 15 Splendid - "Again"

 • Es fa bon reggae fora de Jamaica? De Blondie a The Clash
  Escolta àudio

  Es fa bon reggae fora de Jamaica? De Blondie a The Clash

  Blondie, Jamiroquai, Oques Grasses, Lily Allen, Adala, No Doubt, Aspencat, Auxili, Pau Lobo, Manu Chao, The Clash... Tots aquests i aquestes artistes s'han deixat influenciar pel reggae a l'hora de fer música. Passem una hora amb algunes de les millors cançons reggae firmades per artistes de fora de Jamaica.

  01 Iseo & Dodosound - "Vampire"
  02 Oques Grasses - "Fer-te feliç"
  03 Jamiroquai - "Drifting along"
  04 Adala - "Nòmada"
  05 Gentlemen - "Superior"
  06 Aspencat - "Vull brindar"
  07 No Doubt - "Underneath it all"
  08 Manu Chao - "Merry blues"
  09 Los Delinqüentes - "Pirata del estrecho"
  10 Blondie - "The tide is hight"
  11 Suzanna - "Somnis"
  12 Auxili - "L'ona"
  13 Lily Allen - "Smile"
  14 Pau Lobo - "Todo se transforma"
  15 The Clash - "Bankrobber"

  Blondie, Jamiroquai, Oques Grasses, Lily Allen, Adala, No Doubt, Aspencat, Auxili, Pau Lobo, Manu Chao, The Clash... Tots aquests i aquestes artistes s'han deixat influenciar pel reggae a l'hora de fer música. Passem una hora amb algunes de les millors cançons reggae firmades per artistes de fora de Jamaica. 01 Iseo & Dodosound - "Vampire" 02 Oques Grasses - "Fer-te feliç" 03 Jamiroquai - "Drifting along" 04 Adala - "Nòmada" 05 Gentlemen - "Superior" 06 Aspencat - "Vull brindar" 07 No Doubt - "Underneath it all" 08 Manu Chao - "Merry blues" 09 Los Delinqüentes - "Pirata del estrecho" 10 Blondie - "The tide is hight" 11 Suzanna - "Somnis" 12 Auxili - "L'ona" 13 Lily Allen - "Smile" 14 Pau Lobo - "Todo se transforma" 15 The Clash - "Bankrobber"

 • Buhos, Emlan i Adrià Salas: comença la festa
  Escolta àudio

  Buhos, Emlan i Adrià Salas: comença la festa

  Els grups festius de casa escalfen l'ambient amb música nova de cara a l'estiu. Escoltarem les novetats d'Emlan, Buhos i l'Adrià Salas de La Pegatina en solitari; i també les cançons de grups de més enllà, com Pj Sin Suela de Puerto Rico, La Vela Puerca de l'Uruguai o Fidel Nadal i Los Auténticos Decadentes de l'Argentina.

  01 Emlan - "A Romper el universo"
  02 Buhos - "Se acelera"
  03 Adrià Salas - "Altas nubes"
  04 Vienna - "Tira'm a mi la culpa"
  05 Lal'ba - "El comiat"
  06 Doble - "Mentiras"
  07 Pj Sin Suela - "A que no me tocas"
  08 La Vela Puerca - "La madriguera"
  09 Fidel Nadal - "Te robaste mi corazón (feat. Los Caligaris)"
  10 Los Rabanes - "Caminando (feat. Los Auténticos Decadentes)"
  11 Chukky - "Lloverá"
  12 Kai Nakai - "Su horri"
  13 Tacho - "Movimiento"
  14 Bengo - "Denbora"
  15 Crema Kids - "Enderrock"
  16 31Fam - "Un plan b"
  17 Edu Esteve - "Más lejos estoy"
  18 Kalash Criminel - "Moments"

  Els grups festius de casa escalfen l'ambient amb música nova de cara a l'estiu. Escoltarem les novetats d'Emlan, Buhos i l'Adrià Salas de La Pegatina en solitari; i també les cançons de grups de més enllà, com Pj Sin Suela de Puerto Rico, La Vela Puerca de l'Uruguai o Fidel Nadal i Los Auténticos Decadentes de l'Argentina. 01 Emlan - "A Romper el universo" 02 Buhos - "Se acelera" 03 Adrià Salas - "Altas nubes" 04 Vienna - "Tira'm a mi la culpa" 05 Lal'ba - "El comiat" 06 Doble - "Mentiras" 07 Pj Sin Suela - "A que no me tocas" 08 La Vela Puerca - "La madriguera" 09 Fidel Nadal - "Te robaste mi corazón (feat. Los Caligaris)" 10 Los Rabanes - "Caminando (feat. Los Auténticos Decadentes)" 11 Chukky - "Lloverá" 12 Kai Nakai - "Su horri" 13 Tacho - "Movimiento" 14 Bengo - "Denbora" 15 Crema Kids - "Enderrock" 16 31Fam - "Un plan b" 17 Edu Esteve - "Más lejos estoy" 18 Kalash Criminel - "Moments"

 • Tacho, un nou artista urban a descobrir
  Escolta àudio

  Tacho, un nou artista urban a descobrir

  Tacho, el trombonista Sergi Aragó que ha col·laborat amb La Sra. Tomasa o The Risas, comença aventura en solitari. El seu primer senzill es titula "Movimiento" i és una autèntica joia.

  Tacho, el trombonista Sergi Aragó que ha col·laborat amb La Sra. Tomasa o The Risas, comença aventura en solitari. El seu primer senzill es titula "Movimiento" i és una autèntica joia.

 • Electrònica i tropical. Balles?
  Escolta àudio

  Electrònica i tropical. Balles?

  De tant en tant el cos necessita deslliurar-se de tant confinament. Res millor que una hora de bona música electrònica i tropical signada per bandes llatinoamericanes. Un recorregut absolutament tropical i "bailongo" per l'Argentina, Mèxic, Veneçuela, Colòmbia, el Perú, Cuba, Costa Rica, la República Dominicana i Puerto Rico, entre d'altres destins. Foto: Katia Garcés.

  01 Ghetto Kumbé - "Cara a cara"
  02 Cumbiasound - "Vaivén"
  03 Pahua - "Caramelo"
  04 Lido Pimienta - "Te quería"
  05 Instituto Mexicano del Sonido - "Paloma"
  06 Juliana - "Ya ni secreto"
  07 Orkesta Mendoza - "Paleta"
  08 Nakury - "Lunática"
  09 Mel Muñiz - "Harta"
  10 Mula - "Y ahora"
  11 Lastmonday - "Susurro riddim"
  12 Ibeyi - "Me voy"
  13 Battle of Santiago - "La mota"
  14 Dulce y Agraz - "Ay amor"
  15 Rasenk - "Bailando"
  16 Pauza - "Ilde pa beberte"
  17 Cabra - "A la verita tuya"
  18 Stay Homas - "Cacatúa"
  19 Novalima - "Ya se ha muerto mi abuelo"

  De tant en tant el cos necessita deslliurar-se de tant confinament. Res millor que una hora de bona música electrònica i tropical signada per bandes llatinoamericanes. Un recorregut absolutament tropical i "bailongo" per l'Argentina, Mèxic, Veneçuela, Colòmbia, el Perú, Cuba, Costa Rica, la República Dominicana i Puerto Rico, entre d'altres destins. Foto: Katia Garcés. 01 Ghetto Kumbé - "Cara a cara" 02 Cumbiasound - "Vaivén" 03 Pahua - "Caramelo" 04 Lido Pimienta - "Te quería" 05 Instituto Mexicano del Sonido - "Paloma" 06 Juliana - "Ya ni secreto" 07 Orkesta Mendoza - "Paleta" 08 Nakury - "Lunática" 09 Mel Muñiz - "Harta" 10 Mula - "Y ahora" 11 Lastmonday - "Susurro riddim" 12 Ibeyi - "Me voy" 13 Battle of Santiago - "La mota" 14 Dulce y Agraz - "Ay amor" 15 Rasenk - "Bailando" 16 Pauza - "Ilde pa beberte" 17 Cabra - "A la verita tuya" 18 Stay Homas - "Cacatúa" 19 Novalima - "Ya se ha muerto mi abuelo"

 • La música que ens desconfina
  Escolta àudio

  La música que ens desconfina

  La música ens desconfina l'ànima. O això intentarem demostrar escoltant les noves cançons i els nous discos d'algunes de les millors veus de l'urban de casa nostra, com 31Fam, Santa Salut, Queralt Lahotz, Miren, Las Ninyas del Corro o ZPU... També escoltarem les noves cançons festives d'El Diluvi, Quiròfan o Los Joselitos.

  01 31FAM - "Nenes de barri"
  02 El Diluvi - "Tot amor falla"
  03 Pedro Pastor - "La plaza"
  04 Samuel Barranco - "La maza"
  05 Dani Tejedor - "Almas cojonudas"
  06 Shad - "Yemaya"
  07 Los Joselitos - "La última cena"
  08 BSoul - "Nueva era"
  09 Matah - "Music box"
  10 Queralt Lahoz - "Dame doblones"
  11 Quiròfan - "Mal d'avui"
  12 Forza Mákina - "La ventanita"
  13 Miren - "Aparte"
  14 Santa Salut - "Lluna"
  15 Las Ninyas del Corro - "Cine de barrio"
  16 ZPU - "Soldado de plomo"
  17 Tirtha Man - "Sound of thunder"

  La música ens desconfina l'ànima. O això intentarem demostrar escoltant les noves cançons i els nous discos d'algunes de les millors veus de l'urban de casa nostra, com 31Fam, Santa Salut, Queralt Lahotz, Miren, Las Ninyas del Corro o ZPU... També escoltarem les noves cançons festives d'El Diluvi, Quiròfan o Los Joselitos. 01 31FAM - "Nenes de barri" 02 El Diluvi - "Tot amor falla" 03 Pedro Pastor - "La plaza" 04 Samuel Barranco - "La maza" 05 Dani Tejedor - "Almas cojonudas" 06 Shad - "Yemaya" 07 Los Joselitos - "La última cena" 08 BSoul - "Nueva era" 09 Matah - "Music box" 10 Queralt Lahoz - "Dame doblones" 11 Quiròfan - "Mal d'avui" 12 Forza Mákina - "La ventanita" 13 Miren - "Aparte" 14 Santa Salut - "Lluna" 15 Las Ninyas del Corro - "Cine de barrio" 16 ZPU - "Soldado de plomo" 17 Tirtha Man - "Sound of thunder"

 • Santa Salut: La rapera que més ho peta
  Escolta àudio

  Santa Salut: La rapera que més ho peta

  La rapera sabadellenca Santa Salut es troba en un dels millors moments de la seva carrera. Després de "Colors", publica una nova cançó "boom bap" titulada "Lluna"

  La rapera sabadellenca Santa Salut es troba en un dels millors moments de la seva carrera. Després de "Colors", publica una nova cançó "boom bap" titulada "Lluna"

 • ZOO, la cara dolça de la música urbana
  Escolta àudio

  ZOO, la cara dolça de la música urbana

  ZOO és la cara dolça de la música valenciana. El grup que va arrasar amb una sola cançó penjada a YouTube publica el tercer disc, "Llepolies". La seva fusió de música urbana amb música mediterrània i tropical ens regala dotze cançons més amb col·laboracions tan destacades com la de JazzWoman o SFDK.

  01 ZOO - "Llepolies"
  02 ZOO - "Tobogan"
  03 ZOO - "Tir al ninot"
  04 Baiuca - "Veleno"
  05 Fuel Fandango - "Mi huella"
  06 ToteKing - "Oversize"
  07 Hard Gz - "Ayer" (feat. Lia Kali)
  08 Machete en Boca - "Hipocresía"
  09 Lyre le temps - "Summer leaves"
  10 Bizarrap - "L-Gante: Bzrp Music Sessions"
  11 Funzo & Baby Loud - "Joven para siempre"
  12 Toots & The Maytals - "Freedom train (Peter Nappi & Samantha Ronson rmx)"
  13 Marcel i Júlia - "Aigua" (feat. Buhos)
  14 Rare - "Trois jours" (feat. Mighty)
  15 Mueveloreina - "Shushu"
  16 Deluxe - "2020 turned to shit"

  ZOO és la cara dolça de la música valenciana. El grup que va arrasar amb una sola cançó penjada a YouTube publica el tercer disc, "Llepolies". La seva fusió de música urbana amb música mediterrània i tropical ens regala dotze cançons més amb col·laboracions tan destacades com la de JazzWoman o SFDK. 01 ZOO - "Llepolies" 02 ZOO - "Tobogan" 03 ZOO - "Tir al ninot" 04 Baiuca - "Veleno" 05 Fuel Fandango - "Mi huella" 06 ToteKing - "Oversize" 07 Hard Gz - "Ayer" (feat. Lia Kali) 08 Machete en Boca - "Hipocresía" 09 Lyre le temps - "Summer leaves" 10 Bizarrap - "L-Gante: Bzrp Music Sessions" 11 Funzo & Baby Loud - "Joven para siempre" 12 Toots & The Maytals - "Freedom train (Peter Nappi & Samantha Ronson rmx)" 13 Marcel i Júlia - "Aigua" (feat. Buhos) 14 Rare - "Trois jours" (feat. Mighty) 15 Mueveloreina - "Shushu" 16 Deluxe - "2020 turned to shit"

 • Marcel i Júlia: música, alegria i ecologia
  Escolta àudio

  Marcel i Júlia: música, alegria i ecologia

  L'ex-Txarango Marcel Lázara amb Júlia Arrey -ara batejats com a Marcel i Júlia- publiquen nou disc, titulat "En òrbita", on trobem cançons tan necessàries com "Aigua", en què col·laboren els Buhos.

  L'ex-Txarango Marcel Lázara amb Júlia Arrey -ara batejats com a Marcel i Júlia- publiquen nou disc, titulat "En òrbita", on trobem cançons tan necessàries com "Aigua", en què col·laboren els Buhos.

Anar al contingut