Què mengem, quan mengem
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Què mengem, quan mengem

Què mengem, quan mengem

Els productes ecològics i de proximitat guanyen espai, de mica en mica, a la nevera. Cada cop donem més importància al que mengem i ens tornem més exigents. La gran indústria, ràpida a detectar-ho, s'adapta als nous hàbits de consum. Només cal que ens passegem pels supermercats per veure que els passadissos estan plens de productes amb omega-3 i etiquetats com a bio, eco i orgànic. En el reportatge d'avui farem un llarg recorregut per l'alimentació. Si fa 50 anys una família mitjana gastava en alimentació un 35% del seu pressupost, què ha passat que ara hi destinem menys del 15%? Menjar quilomètric o agricultura d'autosuficiència? Qui controla què mengem? Sabem què mengem? "Què mengem, quan mengem". Un reportatge de Lídia Orriols per a "Cas obert", amb muntatge musical de Josep Maria Campillo.

Anar al contingut