Gastronomia

  • Formatges que fan plorar (d'alegria)
    Escolta àudio

    Formatges que fan plorar (d'alegria)

    Pere Pujol ens explica el seu projecte "Molí de Ger", a la Cerdanya, on elabora formatges artesans amb llet crua. Els formatges de Molí de Ger guanyen un premi darrere un altre.

    Pere Pujol ens explica el seu projecte "Molí de Ger", a la Cerdanya, on elabora formatges artesans amb llet crua. Els formatges de Molí de Ger guanyen un premi darrere un altre.

  • Els millors xiringuitos de Catalunya
    Escolta àudio

    Els millors xiringuitos de Catalunya

    La Mònica Escudero, coordinadora del blog gastronòmic El comidista, ens descobreix alguns dels millors xiringuitos de la costa catalana. No dieu que no us vam avisar. Agafeu la llibreta i comenceu a apuntar.

    La Mònica Escudero, coordinadora del blog gastronòmic El comidista, ens descobreix alguns dels millors xiringuitos de la costa catalana. No dieu que no us vam avisar. Agafeu la llibreta i comenceu a apuntar.

  • La broqueta és el futur
    Escolta àudio

    La broqueta és el futur

    Mònica Escudero d' El Comidista i el cuiner Xavier Pellicer ens parlen de la cuina satay, la cuina asiàtica que consisteix en la brasa feta al carrer. El cuiner multipremiat ha portat aquest concepte a Satay Grill, un restaurant del Raval de recent creació.

    Mònica Escudero d' El Comidista i el cuiner Xavier Pellicer ens parlen de la cuina satay, la cuina asiàtica que consisteix en la brasa feta al carrer. El cuiner multipremiat ha portat aquest concepte a Satay Grill, un restaurant del Raval de recent creació.

  • Aneu calents? Mengeu-vos la primavera!
    Escolta àudio

    Aneu calents? Mengeu-vos la primavera!

    Mònica Escudero d' El Comidista ens parla de l'arribada de la primavera a la cuina i, sobretot, del plaer de menjar.

    Mònica Escudero d' El Comidista ens parla de l'arribada de la primavera a la cuina i, sobretot, del plaer de menjar.

  • Ets vegetarià? Deixa de patir!
    Escolta àudio

    Ets vegetarià? Deixa de patir!

    Durant anys, menjar vegetarià ha estat sinònim d'ingerir molts hidrats de carboni i substitutius de la carn. Des de fa un temps, es pot ser vegetarià i menjar de luxe. La Mònica Escudero d' El Comidista ens fa una llista dels millors restaurants de Barcelona.

    Durant anys, menjar vegetarià ha estat sinònim d'ingerir molts hidrats de carboni i substitutius de la carn. Des de fa un temps, es pot ser vegetarià i menjar de luxe. La Mònica Escudero d' El Comidista ens fa una llista dels millors restaurants de Barcelona.

  • El fish and chips és un invent català
    Escolta àudio

    El fish and chips és un invent català

    Descobrirem el primer fish and chips de Barcelona, The fish & chips shop, un invent de dos germans i un cunyat per fer el primer establiment d'aquest tipus a Barcelona. Això sí, amb el seu estil propi.

    Descobrirem el primer fish and chips de Barcelona, The fish & chips shop, un invent de dos germans i un cunyat per fer el primer establiment d'aquest tipus a Barcelona. Això sí, amb el seu estil propi.

  • Els hotels on es menja millor
    Escolta àudio

    Els hotels on es menja millor

    Mònica Escudero d'"El Comidista" ens fa una bona llista dels hotels de Barcelona i Catalunya on es pot menjar molt bé. Dinars, sopars, brunchs i, si convé, un còctel per totes les butxaques.

    Mònica Escudero d'"El Comidista" ens fa una bona llista dels hotels de Barcelona i Catalunya on es pot menjar molt bé. Dinars, sopars, brunchs i, si convé, un còctel per totes les butxaques.

  • Fart dels mateixos aperitius de sempre? Idees!!
    Escolta àudio

    Fart dels mateixos aperitius de sempre? Idees!!

    Això de fer els canapès de sempre i menjar raïm per Cap d'Any és ja molt vintage...i vosaltres, us mereixeu unes festes diferents, i, sobretot, més cosmopolites!!!. Per això, aquesta nit amb la Mònica Escudero d' El Comidista us donarem idees per uns aperitius impensables i fàcils de fer i us farem un repàs per menjars nadalencs de tots els continents. A les 21h a ICat.cat

    Això de fer els canapès de sempre i menjar raïm per Cap d'Any és ja molt vintage...i vosaltres, us mereixeu unes festes diferents, i, sobretot, més cosmopolites!!!. Per això, aquesta nit amb la Mònica Escudero d' El Comidista us donarem idees per uns aperitius impensables i fàcils de fer i us farem un repàs per menjars nadalencs de tots els continents. A les 21h a ICat.cat

  • La guia essencial per als "foodies" barcelonins
    Escolta àudio

    La guia essencial per als "foodies" barcelonins

    Prepareu la llibreta, perquè us parlem d'alguns dels restaurants i bars més interessants de Barcelona amb la "24 Hour Foodie People", una de les millors guies de restaurants i bars amb l'ISO 9000 que imposa un bon" foodie". Bones imatges i, sobretot, excel·lents recomanacions.

    Prepareu la llibreta, perquè us parlem d'alguns dels restaurants i bars més interessants de Barcelona amb la "24 Hour Foodie People", una de les millors guies de restaurants i bars amb l'ISO 9000 que imposa un bon" foodie". Bones imatges i, sobretot, excel·lents recomanacions.

  • Tinc un sopar... Quin vi porto?
    Escolta àudio

    Tinc un sopar... Quin vi porto?

    Mònica Escudero del blog "El Comidista" ens proposa una colla de plats que podem cuinar amb vi i Dani Garcia, somelier ens descobreix un rànquing de vins per salvar totes les sitaucions.

    Mònica Escudero del blog "El Comidista" ens proposa una colla de plats que podem cuinar amb vi i Dani Garcia, somelier ens descobreix un rànquing de vins per salvar totes les sitaucions.

  • Segur que saps fer un curri?
    Escolta àudio

    Segur que saps fer un curri?

    Mònica Escudero del blog El Comidista ens desvetlla la recepta d'un curri perfecte amb Iván Surinder de Tandoor Bcn, un restaurant que ha revolucionat els restaurants indis.

    Mònica Escudero del blog El Comidista ens desvetlla la recepta d'un curri perfecte amb Iván Surinder de Tandoor Bcn, un restaurant que ha revolucionat els restaurants indis.

  • Resolem tots els misteris sobre el formatge
    Escolta àudio

    Resolem tots els misteris sobre el formatge

    Avui us formatgem a tots. Preguntarem a Mònica Escudero d' El Comidista , Luc Talbordet de la formatgeria Can Luc i Pere Molí de Ger sobre totes aquelles coses que volíeu saber sobre FORMATGES i no us atrevit mai a preguntar!!!

    Avui us formatgem a tots. Preguntarem a Mònica Escudero d' El Comidista , Luc Talbordet de la formatgeria Can Luc i Pere Molí de Ger sobre totes aquelles coses que volíeu saber sobre FORMATGES i no us atrevit mai a preguntar!!!

  • Carnívors fins al moll de l'os
    Escolta àudio

    Carnívors fins al moll de l'os

    Sou carnívors i no us fa vergonya dir-ho ben fort? Avui parlem del primer bar carnívor que ha plantat els seus budells a Barcelona, es tracta de Bardeni i està capitanejat pel xef, Dani Lechuga.
    A més, la Mònica Escudero d' El Comidista ens parlarà de llibres, receptes i restaurants on podem fer una bona queixalada a la carn.

    Sou carnívors i no us fa vergonya dir-ho ben fort? Avui parlem del primer bar carnívor que ha plantat els seus budells a Barcelona, es tracta de Bardeni i està capitanejat pel xef, Dani Lechuga. A més, la Mònica Escudero d' El Comidista ens parlarà de llibres, receptes i restaurants on podem fer una bona queixalada a la carn.

  • De la cocreta a la croqueta!
    Escolta àudio

    De la cocreta a la croqueta!

    Quan vam marxar de casa i ens vam independitzar, sabies com fer una maionesa? Avui parlem de les receptes que passen de pares a fills amb Mònica Escudero d' el blog gastronòmic El Comidista

    Quan vam marxar de casa i ens vam independitzar, sabies com fer una maionesa? Avui parlem de les receptes que passen de pares a fills amb Mònica Escudero d' el blog gastronòmic El Comidista

  • El millor pa amb dos 'ídols de massa'
    Escolta àudio

    El millor pa amb dos 'ídols de massa'

    Esteu farts de menjar pa que no val res? Al costat de casa vostra hi ha un forn superxuli on diuen que fan pa com el d'abans però al cap de dues hores ja no el podeu queixalar? avui coneixerem tots els secrets del pa. Allò tan antic i tan clàssic que costa de trobar-ne! Coneixerem a Ibán Yarza, l'autor de "Pan casero", l'inventor del Foro del pan i també l'organitzador de mil cursos per fer pa a casa i vindrà acompanyat de Mònica Escudero de "El Comidista" per parlar-nos del pa bo, de receptes i de petits trucs per descobrir impostors!

    Esteu farts de menjar pa que no val res? Al costat de casa vostra hi ha un forn superxuli on diuen que fan pa com el d'abans però al cap de dues hores ja no el podeu queixalar? avui coneixerem tots els secrets del pa. Allò tan antic i tan clàssic que costa de trobar-ne! Coneixerem a Ibán Yarza, l'autor de "Pan casero", l'inventor del Foro del pan i també l'organitzador de mil cursos per fer pa a casa i vindrà acompanyat de Mònica Escudero de "El Comidista" per parlar-nos del pa bo, de receptes i de petits trucs per descobrir impostors!

Anar al contingut