TOTS ELS ÀUDIOS

 • Programa 2: "Audicions íntimes", amb els BCN Swing Serenaders (II)
  Escolta àudio

  Programa 2: "Audicions íntimes", amb els BCN Swing Serenaders (II)

  Segona part del programa "Audicions íntimes" amb els BCN Swing Serenaders. Les "Audicions íntimes" es fan des del CaixaForum de Barcelona i són recitals de proximitat, amb la presència d'un grup reduït de públic, per propiciar la relació i el contacte entre els assistents i els músics a través d'un diàleg íntim i distès. Una fórmula de concert que permet fer allò que mai no es pot fer en els concerts de format tradicional: donar veu i protagonisme al públic, integrar-lo en el recital i establir diàleg amb els músics per viure i gaudir més intensament de la música.

 • Programa 2: "Audicions íntimes", amb els BCN Swing Serenaders (I)
  Escolta àudio

  Programa 2: "Audicions íntimes", amb els BCN Swing Serenaders (I)

  Primera part del programa "Audicions íntimes" amb els BCN Swing Serenaders. Les "Audicions íntimes" es fan des del CaixaForum de Barcelona i són recitals de proximitat, amb la presència d'un grup reduït de públic, per propiciar la relació i el contacte entre els assistents i els músics a través d'un diàleg íntim i distès. Una fórmula de concert que permet fer allò que mai no es pot fer en els concerts de format tradicional: donar veu i protagonisme al públic, integrar-lo en el recital i establir diàleg amb els músics per viure i gaudir més intensament de la música.

 • Programa 1: "Audicions íntimes", amb Josep Colomé i Dani Espasa (II)
  Escolta àudio

  Programa 1: "Audicions íntimes", amb Josep Colomé i Dani Espasa (II)

  Segona part del primer programa "Audicions íntimes", a Catalunya Música, amb el violinista Josep Colomé i el pianista Dani Espasa. Les "Audicions íntimes" es fan des del CaixaForum de Barcelona i són recitals de proximitat, amb la presència d'un grup reduït de públic, per propiciar la relació i el contacte entre els assistents i els músics a través d'un diàleg íntim i distès. Una fórmula de concert que permet fer allò que mai no es pot fer en els concerts de format tradicional: donar veu i protagonisme al públic, integrar-lo en el recital i establir diàleg amb els músics per viure i gaudir més intensament de la música.

 • Programa 1: "Audicions íntimes", amb Josep Colomè i Dani Espasa (I)
  Escolta àudio

  Programa 1: "Audicions íntimes", amb Josep Colomè i Dani Espasa (I)

  Estrenem "Audicions íntimes", a Catalunya Música, amb el violinista Josep Colomé i el pianista Dani Espasa. Les "Audicions íntimes" es fan des del CaixaForum de Barcelona i són recitals de proximitat, amb la presència d'un grup reduït de públic, per tal de propiciar la relació i el contacte entre els assistents i els músics a través d'un diàleg íntim i distès. Una fórmula de concert que permet fer allò que mai no es pot fer en els concerts de format tradicional: donar veu i protagonisme al públic, integrar-lo en el recital i establir diàleg amb els músics per tal de viure i gaudir més intensament de la música.

Anar al contingut