TOTS ELS ÀUDIOS

 • "Audicions íntimes", amb el Quartet Gerhard
  Escolta àudio

  "Audicions íntimes", amb el Quartet Gerhard

  El Quartet Gerhard neix l'any 2010 influenciat i guiat pel mestratge del Quartet Casals i des de ben aviat és considerat un dels grups amb més projecció del país. Està integrat pels violinistes Lluís Castan i Judit Bardolet; Miquel Jordà, viola, i Jesús Miralles, violoncel. Aquesta sessió va ser enregistrada al CaixaForum de Tarragona, el 10 de febrer del 2018.

 • "Audicions íntimes", amb Tornaveus
  Escolta àudio

  "Audicions íntimes", amb Tornaveus

  Tornaveus és un projecte musical dedicat a les polifonies tradicionals de la Mediterrània, nascut l'any 2011 de la mà del músic i etnomusicòleg Jaume Ayats juntament amb l'Heura Gaya, l'Iris Gayete, l'Anaís Falcó i l'Ester Garcia. Aquesta sessió d'"Audicions íntimes" va ser enregistrada al Vinseum de Vilafranca del Penedès, el 25 de febrer del 2018.

 • "Audicions íntimes", amb Marco Mezquida
  Escolta àudio

  "Audicions íntimes", amb Marco Mezquida

  "Audicions íntimes" amb el pianista, compositor i improvisador, Marco Mezquida. Nascut a Maó, és un dels artistes més complets i expressius de la seva generació. Aquesta sessió d'"Audicions íntimes" va ser enregistrada al CaixaForum de Barcelona, el 15 d'abril del 2018.

 • "Audicions íntimes", amb Kebyart Ensemble
  Escolta àudio

  "Audicions íntimes", amb Kebyart Ensemble

  Kebyart Ensemble neix el 2014 a Barcelona. Està integrat per quatre joves compromesos i apassionats pel món de la música de cambra: Pere Méndez, saxo soprano; Víctor Serra, saxo alt; Robert Seara, saxo tenor, i Daniel Miguel, saxo baríton.

 • "Audicions íntimes", amb Dalia Quartet
  Escolta àudio

  "Audicions íntimes", amb Dalia Quartet

  Els quatre membres que componen Dalia Quartet són: Elena Rey i Oleguer Beltran, violins; Anna Puig, viola, i Erica Wise, violoncel. El Dalia Quartet és la confluència de quatre músics de trajectòries diverses que, després d'anys de desenvolupament en els àmbits de la música de cambra, l'orquestra i la praxi solística, decideixen unir-se per poder aprofundir en el repertori cambrístic i explorar llenguatges estètics que només un marc com el quartet de corda, íntim i amb un grau altíssim de complicitat, fa possibles.

 • "Audicions íntimes", amb el Trio Pedrell
  Escolta àudio

  "Audicions íntimes", amb el Trio Pedrell

  El Trio Pedrell el formen Cristian Torres al violí, Ferran Bardolet al violoncel i Jordi Humet al piano. Després d'anys de formació com a solistes dels seus respectius instruments, el Trio Pedrell comença a caminar junt en una nova etapa marcada per un interès profund per a la música de cambra. Porta el nom de Felip Pedrell per recuperar en la memòria col·lectiva la figura del compositor, musicòleg, editor i etnomusicòleg català.

 • "Audicions íntimes", amb la soprano Martha Mathéu i el pianista Josep Surinyac
  Escolta àudio

  "Audicions íntimes", amb la soprano Martha Mathéu i el pianista Josep Surinyac

  Són recitals de proximitat amb la presència d'un grup de públic reduït, per propiciar la relació i el contacte entre els assistents i els músics a través d'un diàleg íntim i distès. Una fórmula de concert que permet fer allò que mai no es pot fer en els concerts de format tradicional: donar veu i protagonisme al públic, integrar-lo en el recital i que pugui establir un diàleg amb els músics, per viure i sentir més intensament la música.

 • Programa 6: "Audicions íntimes" amb la trompetista Mireia Farrés i la pianista Mercè Hervada (II)
  Escolta àudio

  Programa 6: "Audicions íntimes" amb la trompetista Mireia Farrés i la pianista Mercè Hervada (II)

  Segona part del programa "Audicions íntimes", amb la trompetista Mireia Farrés i la pianista Mercè Hervada. Les "Audicions íntimes" es fan des del CaixaForum de Barcelona i són recitals de proximitat, amb la presència d'un grup de públic reduït, per propiciar la relació i el contacte entre els assistents i els músics a través d'un diàleg íntim i distès. Una fórmula de concert que permet fer allò que mai no es pot fer en els concerts de format tradicional: donar veu i protagonisme al públic, integrar-lo en el recital i que pugui establir un diàleg amb els músics, per viure i sentir més intensament la música.

 • Programa 6: "Audicions íntimes" amb la trompetista Mireia Farrés i la pianista Mercè Hervada (I)
  Escolta àudio

  Programa 6: "Audicions íntimes" amb la trompetista Mireia Farrés i la pianista Mercè Hervada (I)

  Primera part del programa "Audicions íntimes", amb la trompetista Mireia Farrés i la pianista Mercè Hervada. Les "Audicions íntimes" es fan des del CaixaForum de Barcelona i són recitals de proximitat, amb la presència d'un grup de públic reduït, per propiciar la relació i el contacte entre els assistents i els músics a través d'un diàleg íntim i distès. Una fórmula de concert que permet fer allò que mai no es pot fer en els concerts de format tradicional: donar veu i protagonisme al públic, integrar-lo en el recital i que pugui establir un diàleg amb els músics, per viure i sentir més intensament la música.

 • Programa 5: "Audicions íntimes", amb el Blooming Duo (II)
  Escolta àudio

  Programa 5: "Audicions íntimes", amb el Blooming Duo (II)

  Segona part del programa "Audicions íntimes", amb el Blooming Duo. Les "Audicions íntimes" es fan des del CaixaForum de Barcelona i són recitals de proximitat, amb la presència d'un grup de públic reduït, per propiciar la relació i el contacte entre els assistents i els músics a través d'un diàleg íntim i distès. Una fórmula de concert que permet fer allò que mai no es pot fer en els concerts de format tradicional: donar veu i protagonisme al públic, integrar-lo en el recital i que pugui establir un diàleg amb els músics, per viure i gaudir més intensament la música.

 • Programa 5: "Audicions íntimes", amb el Blooming Duo (I)
  Escolta àudio

  Programa 5: "Audicions íntimes", amb el Blooming Duo (I)

  Primera part del programa "Audicions íntimes" amb el Blooming Duo. Les "Audicions íntimes" es fan des del CaixaForum de Barcelona i són recitals de proximitat, amb la presència d'un grup de públic reduït, per propiciar la relació i el contacte entre els assistents i els músics a través d'un diàleg íntim i distès. Una fórmula de concert que permet fer allò que mai no es pot fer en els concerts de format tradicional: donar veu i protagonisme al públic, integrar-lo en el recital i establir diàleg amb els músics per viure i gaudir més intensament la música.

 • Programa 4: "Audicions íntimes", amb Albert Guinovart (II)
  Escolta àudio

  Programa 4: "Audicions íntimes", amb Albert Guinovart (II)

  Segona part del programa "Audicions íntimes" amb el pianista i compositor Albert Guinovart. Les "Audicions íntimes" es fan des del CaixaForum de Barcelona i són recitals de proximitat, amb la presència d'un grup de públic reduït, per propiciar la relació i el contacte entre els assistents i els músics a través d'un diàleg íntim i distès. Una fórmula de concert que permet fer allò que mai no es pot fer en els concerts de format tradicional: donar veu i protagonisme al públic, integrar-lo en el recital i establir diàleg amb els músics per viure i gaudir més intensament la música.

 • Programa 4: "Audicions íntimes", amb Albert Guinovart (I)
  Escolta àudio

  Programa 4: "Audicions íntimes", amb Albert Guinovart (I)

  Primera part del programa "Audicions íntimes" amb el pianista i compositor Albert Guinovart. Les "Audicions íntimes" es fan des del CaixaForum de Barcelona i són recitals de proximitat, amb la presència d'un grup reduït de públic, per propiciar la relació i el contacte entre els assistents i els músics a través d'un diàleg íntim i distès. Una fórmula de concert que permet fer allò que mai no es pot fer en els concerts de format tradicional: donar veu i protagonisme al públic, integrar-lo en el recital i establir diàleg amb els músics per viure i gaudir més intensament la música.

 • Programa 3: "Audicions íntimes", amb The Gourmets Vocal Quartet (II)
  Escolta àudio

  Programa 3: "Audicions íntimes", amb The Gourmets Vocal Quartet (II)

  Segona part del programa "Audicions íntimes" amb The Gourmets Vocal Quartet. Les "Audicions íntimes" es fan des del CaixaForum de Barcelona i són recitals de proximitat, amb la presència d'un grup reduït de públic, per propiciar la relació i el contacte entre els assistents i els músics a través d'un diàleg íntim i distès. Una fórmula de concert que permet fer allò que mai no es pot fer en els concerts de format tradicional: donar veu i protagonisme al públic, integrar-lo en el recital i establir diàleg amb els músics per viure i gaudir més intensament de la música.

 • Programa 3: "Audicions íntimes", amb The Gourmets Vocal Quartet (I)
  Escolta àudio

  Programa 3: "Audicions íntimes", amb The Gourmets Vocal Quartet (I)

  Primera part del programa "Audicions íntimes" amb The Gourmets Vocal Quartet. Les "Audicions íntimes" es fan des del CaixaForum de Barcelona i són recitals de proximitat, amb la presència d'un grup reduït de públic, per propiciar la relació i el contacte entre els assistents i els músics a través d'un diàleg íntim i distès. Una fórmula de concert que permet fer allò que mai no es pot fer en els concerts de format tradicional: donar veu i protagonisme al públic, integrar-lo en el recital i establir diàleg amb els músics per viure i gaudir més intensament de la música.

Anar al contingut