Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Marc Suárez: "Faré servir 15 kg de xocolata atemperada per construir el retaule"

Marc Suárez: "Faré servir 15 kg de xocolata atemperada per construir el retaule"

El pastisser i escultor Marc Suárez col·labora per primera vegada amb el Festival Espurnes Barroques i està construint amb xocolata blanca una reproducció d'uns 80 centímetres d'alçada del retaule barroc de l'església de Santa Eulàlia d'Esparreguera, que va ser destruït durant la Guerra Civil. El retaule de xocolata s'exposarà a l'església el dissabte 5 de juny, que és el lloc on el Cor Cererols actuarà en el marc del festival, i un cop acabat el concert, el retaule de xocolata serà destruït a cops de martell i consumit pel públic assistent. Marc Suárez, que ha rebut nombrosos guardons, entre els quals el Premi Cake Masters al millor pastisser del 2019, ha vingut a l'estudi per donar-nos tots els detalls d'aquesta original iniciativa que uneix música, patrimoni, art i pastisseria.

Anar al contingut