Clàssics a la cassola
L'amanida Aïda
Creada pel cuiner i escriptor culinari francès, Auguste Escoffier, que era un gran amant de l'òpera. Avui en parlem amb el nostre cuiner, Jaume Biarnés.
L'arròs Sarasate
El nostre cuiner de capçalera ens vista de tant en tant perquè està instal·lat a Nova York. Avui ens parla d'una recepta vinculada a Pablo Sarasate, l'arròs Sarasate, dedicada al cuiner Teodoro Bardagí.
Jaume Biarnés torna a Barcelona per portar-nos les receptes més musicals!
Avui, aquest xef ens presenta la recepta d'un postre anomenat "Pavlova". I, a més, ens explica algunes de les seves experiències musicals a la seva ciutat d'acollida, Nova York.
Descobrim la història de la soprano que va inspirar la recepta d'una truita (entre d'altres coses)
Jaume Biarnés ens explica com es prepara la truita Adelina Patti. I també explica una mica la història de la soprano i del cuiner que li va dedicar la recepta, Teodoro Bardají.
"El cuiners coneixem Rossini encara que no l'haguem escoltat: és un gran referent de la gastronomia"
Avui, Jaume Biarnés ens porta la recepta dels canelons a la Rossini
Jaume Biarnés ens explica com es viu la música a Nova York
A més, ens parla d'una nova recepta, aquest cop d'un còctel: el còctel Puccini!
"La cuina criolla i cajun neix al sud dels Estats Units de la trobada de diferents cultures"
Ens acomiadem de la secció més llaminera amb una recepta arribada del nou món: "Red Beans and Rice". La recepta preferida del Louis Armstrong
Aquesta setmana, tenim uns Clàssics a la cassola d'alt voltatge!
Ja que Jaume Biarnés ens parla de l'Amanida Tosca!
Aquest dimarts, no hem obert els fogons... i és que hem parlat de copes de gelat!
I més concretament, de les copes de gelat amb noms inspirats en obres musicals o intèrprets!
Els "Ous remenats Offenbach" son els protagonistes dels Clàssics a la Cassola d'avui!
En Jaume Biarnés ens en revela la recepta! I ens parla de la figura del seu creador, Ignasi Domènech
Avui, als Clàssics a la Cassola, parlem de la connexió entre l'exotisme, la música i la gastronomia
Perquè Jaume Biarnés ens porta una recepta d'Amanida Carmen!
El Clàssics a la cassola ens porten una recepta ben dolça, el Pastís Massini!
En Jaume Biarnés ens presenta una recepta dedicada a un tenor de fama internacional (en el seu temps): Angelo Masini
Descobrim la passió culinària de Giuseppe Verdi amb la recepta que porta el seu nom!
Els Clàssics a la cassola ens porten una recepta de Risotto verdiana! Una secció de Xavier Chavarria i Jaume Biarnés
Estrenem una nova secció, "Clàssics a la cassola", amb el xef Jaume Biarnés
Encetem la secció amb la recepta d'unes postres: el préssec Melba