TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 3411 resultats.

 • Quique Quintero: "Baqueira-Beret compde damb un estadi de competicion de molt nivèu"
  Escolta àudio

  Quique Quintero: "Baqueira-Beret compde damb un estadi de competicion de molt nivèu"

  Aué mos auem apropat ath Departament d'Estadi dera estacion de Baqueira, que compde damb 14 persones, e s'encoede de gestionar es events e competicions que se desvolopen en pròpi estadi de Beret o en parc de nhèu Era Marmòta. N'auem parlat damb Quique Quintero, cap deth Departament d'Estadi e Dani Teijeira, responsable deth parc de nhèu. Avui ens hem apropat al Departament d'Estadi de l'estació de Baqueira, que amb 14 persones, és l'encarregat de gestionar els esdeveniments i competicions que es fan en el mateix estadi de Beret o en el parc de neu Era Marmòta. N'hem parlat amb Quique Quintero, cap del Departament d'Estadi i Dani Teijeira, responsable del parc de neu.

 • Eth maitin d'Aran 21/03/19
  Escolta àudio

  Eth maitin d'Aran 21/03/19

  Aué en programa, fòrça contengut esportiu. Auem coneishut mès a hons eth Departament d'Estadi dera Estacion de Baqueira-Beret dera man deth sòn responsable, Quique Quintero, e de Dani Teijeira, responsable deth parc de nhèu Era Marmòta. En apartat de noticies, era presentacion dera menòria de FTVA deth 2018 e eth Dia Internacionau dera Poesia. Tanben era X Raquetes en Parros, Ct de Catalunha de raquetes de nhèu e der Xtrem Verbier damb era presencia d'Aymar Navarro. Avui al programa, força contingut esportiu. Hem conegut més a fons el Departament d'Estadi de l'Estació de Baqueira-Beret de la mà del seu responsable, Quique Quintero, i de Dani Teijeira, responsable del parc de neu Era Marmòta. En altres notícies hem parlat de la presentació de la memòria de FTVA del 2018 i del Dia Internacional de la Poesia. També de la X Raquetes en Parros, Campionat de Catalunya de raquetes de neu i de l'Xtrem Verbier amb la presència d'Aymar Navarro.

 • Eth maitin d'Aran 20/03/19
  Escolta àudio

  Eth maitin d'Aran 20/03/19

  Aué, en "Eth maitin d'Aran" auem parlat damb eth candidat ara alcaldia de Vielha e Mijaran per part deth Partit Popular, Santi Gimeno. Ath delà, an participat en programa tà comentar aguesta decision Jacint Berengueras e Joan Riu. Coma tostemp, eth "Mot horaviat", er espaci "Tastets de cultura", es espòrts e era agenda. Avui, a "Eth maitin d'Aran" hem parlat amb el candidat a l'alcaldia de Vielha i Mijaran per part del Partit Popular, Santi Gimeno. A part, han participat al programa per comentar aquesta decisió Jacint Berengueras i Joan Riu. Com sempre, el "Mot horaviat", l'espai "Tastets de cultura", els esports i l'agenda.

 • Santi Gimeno: " Un des nòsti projèctes passe per hèr ua Vielha entà anar a pè"
  Escolta àudio

  Santi Gimeno: " Un des nòsti projèctes passe per hèr ua Vielha entà anar a pè"

  Aué, en collòqui d'"Eth maitin d'Aran" auem parlat damb eth candidat ara alcaldia de Vielha e Mijaran per part deth Partit Popular, Santi Gimeno, e tanben an participat en programa tà comentar aguesta decision Jacint Berengueras e Joan Riu. Avui, al col·loqui d'"Eth maitin d'Aran" hem parlat amb el candidat a l'alcaldia de Vielha i Mijaran per part del Partit Popular, Santi Gimeno, i també han participat al programa per comentar aquesta decisió Jacint Berengueras i Joan Riu.

 • Eth maitin d'Aran 19/03/19
  Escolta àudio

  Eth maitin d'Aran 19/03/19

  Aué, en "Eth maitin d'Aran" auem parlat deth dia Internacionau dera Poesia, titulada enguan "Memòries en tinta" que se hè aguest dijaus 21 de març en Musèu dera Val d'Aran damb era directora deth musèu dera Val d'Aran, Carla del Valle, tamb Mònica Rodríguez, tecnica d'aguest musèu, e era directora dera biblioteca de Naut Aran, Mari Angels Ros e eth tecnic dera Biblioteca Generau de Vielha, Xavi Gutierrez. Coma tostemp, eth Mot horaviat, er espaci tastets de cultura, es espòrts e era agenda. Avui, a "Eth maitin d'Aran" hem parlat del dia Internacional de la Poesia, titulada enguany "Memòries en tinta" que es fa aquests dijous 21 de març al Museu de la Vall d'Aran amb la directora del museu, Carla del Valle, amb Mònica Rodríguez, tècnica d'aquests museu, i la directora de la biblioteca de Naut Aran, Mari Angels Ros, i el tècnic de la Biblioteca General de Vielha, Xavi Gutiérrez. Com sempre, el "Mot horaviat", l'espai tastets de Cultura, els esports i l'agenda.

 • Carla del Valle:"Dijaus tàs 22 hestejam eth Dia Internacionau dera Poesia en Musèu dera Val d'Aran"
  Escolta àudio

  Carla del Valle:"Dijaus tàs 22 hestejam eth Dia Internacionau dera Poesia en Musèu dera Val d'Aran"

  Aué, en collòqui d'"Eth maitin d'Aran" auem parlat deth Dia Internacionau dera Poesia, titulada enguan "Memòries en tinta", que se hè aguest dijaus, 21 de març, en Musèu dera Val d'Aran, damb era directora deth Musèu dera Val d'Aran, Carla del Valle; tamb Mònica Rodríguez, tecnica d'aguest musèu, e era directora dera biblioteca de Naut Aran, Mari Àngels Ros, e eth tecnic dera Biblioteca Generau de Vielha, Xavi Gutiérrez. Avui, al col·loqui d'"Eth maitin d'Aran" hem parlat del Dia Internacional de la Poesia, titulada enguany "Memòries en tinta", que es fa aquest dijous, 21 de març, al Museu de la Vall d'Aran, amb la directora del museu, Carla del Valle; amb Mònica Rodríguez, tècnica d'aquest museu, i la directora de la biblioteca de Naut Aran, Mari Àngels Ros, i el tècnic de la Biblioteca General de Vielha, Xavi Gutiérrez.

 • Eth maitin d'Aran 18/03/19
  Escolta àudio

  Eth maitin d'Aran 18/03/19

  Aué, en "Eth maitin d'Aran" auem parlat deth Plan de Transicion ath Trabalh qu'aufrís ua oportunitat ad aqueri joeni e joenes de 16 a 21 ans que pes motius que siguen, an decidit deishar de costat es sòns estudis d'ESO, damb era tutora deth Plan de Transicion ath Trabalh, Rosa Montilla. Ath delà, tanben auem compdat damb un des professors d'aguest PTT, Manu Moga, e tres alumnes: Esther Palacios, Alin Alungulesei e David Muñoz. Coma cada deluns, un nau Mot horaviat, er espaci tastets de cultura, es espòrts e era agenda. Avui, a "Eth maitin d'Aran" hem parlat del Pla de Transició al Treball que ofereix una oportunitat a aquells joves de 16 a 21 anys que pels motius que siguin, han decidit deixar de banda els seus estudis d'ESO, amb la tutora del Pla de Transició al Treball, Rosa Montilla. A part, també hem comptat amb un dels professors d'aquest PTT, Manu Moga, i tres alumnes: Esther Palacios, Alin Alungulesei e David Muñoz. Com cada dilluns, el "Mot horaviat" i l'agenda.

 • Manu Moga: "Es joeni entren en PTT desmotivats e gessen un an dempús tamb oportunitats laboraus".
  Escolta àudio

  Manu Moga: "Es joeni entren en PTT desmotivats e gessen un an dempús tamb oportunitats laboraus".

  Aué, en collòqui d'"Eth maitin d'Aran" auem parlat deth Plan de Transicion ath Trabalh qu'aufrís ua oportunitat ad aqueri joeni e joenes de 16 a 21 ans que pes motius que siguen, an decidit deishar de costat es sòns estudis d'ESO, damb era tutora deth Plan de Transicion ath Trabalh, Rosa Montilla e tanben auem compdat damb un des professors d'aguest PTT, Manu Moga, e tres alumnes: Esther Palacios, Alin Alungulesei e David Muñoz. Avui, al col·loqui d'"Eth maitin d'Aran" hem parlat del Pla de Transició al Treball que ofereix una oportunitat a aquells joves de 16 a 21 anys que, pels motius que sigui, han decidit deixar de banda els seus estudis d'ESO, amb la tutora del Pla de Transició al Treball, Rosa Montilla, i també hem comptat amb un dels professors d'aquest PTT, Manu Moga, i tres alumnes: Esther Palacios, Alin Alungulesei i David Muñoz.

 • Tastets de cultura: "Mossen Jusèp Condò Sambeat. Mon primer ram"
  Escolta àudio

  Tastets de cultura: "Mossen Jusèp Condò Sambeat. Mon primer ram"

  Entà commemorar enguan eth centenari dera mòrt der escrivan e poeta aranés mossen Jusèp Condò Sambeat, "Eth maitin d'Aran" e eth Airau de Lengua deth Conselh Generau d'Aran auem premanit 'Tastets de cultura', un repàs en 14 capitols ara vida e òbra d'aguesta figura destacada dera cultura aranesa. Per commemorar enguany el centenari de la mort de l'escriptor i poeta aranès mossèn Jusèp Condò Sambeat, "Eth maitin d'Aran" i l'Àrea de Llengua del Conselh Generau d'Aran hem preparat 'Tastets de cultura', un repàs en 14 capítols de la vida i obra d'aquesta figura destacada de la cultura aranesa.

 • Carme Borbonés: "Qu'ajam un planeta melhor depen de toti nosati".
  Escolta àudio

  Carme Borbonés: "Qu'ajam un planeta melhor depen de toti nosati".

  Aué, en collòqui d'"Eth maitin d'Aran" auem parlat dera conferéncia Aposta de Caritas per Ecocambi, que se hèc era setmana passada en Vielha, damb era pedagoga e directora honoraria dera Catedra d'Inclusion Sociau dera Universitat Rovira e Virgili, Carme Borbonés, e era directora de Càritas Val d'Aran, Susana Argelich. Avui, al col·loqui d'"Eth maitin d'Aran" hem parlat de la conferència Aposta de Caritas per Ecocambi, que es va fer la setmana passada a Vielha, amb la pedagoga i directora honorària de la Càtedra d'Inclusió Social de la Universitat Rovira i Virgili, Carme Borbonés, i la directora de Càritas Vall d'Aran, Susana Argelich.

 • Eth maitin d'Aran 15/03/19
  Escolta àudio

  Eth maitin d'Aran 15/03/19

  Aué, en "Eth maitin d'Aran" auem parlat dera conferéncia Aposta de Caritas per Ecocambi, que se hèc era setmana passada en Vielha, damb era pedagoga e directora honoraria dera Catedra d'Inclusion Sociau dera Universitat Rovira e Virgili, Carme Borbonés, e era directora de Càritas Val d'Aran, Susana Argelich. Coma tostemp, eth "Mot horaviat", er espaci "Tastets de cultura", es espòrts e era agenda. Avui, a "Eth maitin d'Aran" hem parlat de la conferència Aposta de Caritas per Ecocambi, que es va fer la setmana passada a Vielha, amb la pedagoga i directora honorària de la Càtedra d'Inclusió Social de la Universitat Rovira i Virgili, Carme Borbonés, i la directora de Càritas Vall d'Aran, Susana Argelich. Com sempre, el "Mot horaviat", l'espai "Tastets de cultura", els esports i l'agenda.

 • Eth maitin d'Aran 14/03/19
  Escolta àudio

  Eth maitin d'Aran 14/03/19

  Aué, en "Eth maitin d'Aran" auem parlat deth trail running e dera Montlude Skyrace tamb Nacho Sacau e Alex Cruces. Coma tostemp, eth Mot horaviat, er espaci tastets de cultura, es espòrts e era agenda. Avui, a "Eth maitin d'Aran" hem parlat del trail running i de la Montlude Skyrace amb Nacho Sacau i Alex Cruces. Com sempre, el "Mot horaviat", l'espai tastets de cultura, els esports i l'agenda.

 • Nacho Sacau: "Era Montlude Skyrace vò dar a conéisher es camins e montanhes de Quate Lòcs"
  Escolta àudio

  Nacho Sacau: "Era Montlude Skyrace vò dar a conéisher es camins e montanhes de Quate Lòcs"

  Aué, en apartat dera entrevista d'"Eth maitin d'Aran" auem parlat deth trail running e dera Montlude Skyrace tamb Nacho Sacau e Alex Cruces. Avui, a l'apartat de l'entrevista d'"Eth maitin d'Aran" hem parlat del trail running i de la Montlude Skyrace amb Nacho Sacau i Alex Cruces.

 • Eth maitin d'Aran 13/03/19
  Escolta àudio

  Eth maitin d'Aran 13/03/19

  Aué, en "Eth maitin d'Aran" auem parlat d'ua naua edicion deth mes deth caviar tamb era responsable ena Val d'Aran de Caviar Nacarii, Lorea Estala. Ath delà an participat es codinèrs deth restaurant Era Coquèla, Marc Nus e Es Arraïtzes, Cesar Mory e Ivan Tort dera Borda Benjamin. Coma tostemp, eth Mot horaviat, er espaci "Tastets de cultura", es espòrts e era agenda. Avui, a "Eth maitin d'Aran" hem parlat d'una nova edició del mes del caviar amb la responsable a la Vall d'Aran de Caviar Nacarii, Lorea Estala. A part hi han participat els cuiners del restaurant Era Coquèla, Marc Nus, i Es Arraïtzes, Cesar Mory, i Ivan Tort de la Borda Benjamin. Com sempre, el "Mot horaviat", l'espai "Tastets de cultura", els esports i l'agenda.

 • Marc Nus: "Eth mes deth caviar mos permet as restauradors promòir un producte deth territòri"
  Escolta àudio

  Marc Nus: "Eth mes deth caviar mos permet as restauradors promòir un producte deth territòri"

  Aué, en collòqui d'"Eth maitin d'Aran" auem parlat d'ua naua edicion deth mes deth caviar tamb era responsable ena Val d'Aran de Caviar Nacarii, Lorea Estala. Ath delà an participat es codinèrs deth restaurant Era Coquèla, Marc Nus e Es Arraïtzes, Cesar Mory e Ivan Tort dera Borda Benjamin. Avui, al col·loqui d'"Eth maitin d'Aran" hem parlat d'una nova edició del mes del caviar amb la responsable a la Vall d'Aran de Caviar Nacarii, Lorea Estala. A part hi han participat els cuiners del restaurant Era Coquèla, Marc Nus, i Es Arraïtzes, Cesar Mory, i Ivan Tort de la Borda Benjamin.