TOTS ELS ÀUDIOS

 • APM? El matí de Catalunya Ràdio 25/06/2019
  Escolta àudio

  APM? El matí de Catalunya Ràdio 25/06/2019

  Dediquem el programa a Xiaomi, la marca de telefonia mòbil que pretén fer un telèfon per a dones on hi haurà aplicacions especials de bellesa. Comença l'estampida de gent de Ciutadans; Pedro Sánchez hi té molt a dir. Es recullen a la platja de Barcelona 20 tones d'escombraries la revetlla de Sant Joan. Com ho recolliria en Kristian de "Bricomania"? Núria Casas ens parla del concert que va fer David Bustamante a Barcelona. I Jordi Asturgó a "Smart TV": les connexions de Telecinco amb Lydia Lozano ben "alegre"!

 • La minigira de Valls pels mitjans de Madrid per fer el salt a la política espanyola
  Escolta àudio

  La minigira de Valls pels mitjans de Madrid per fer el salt a la política espanyola

  Manuel Valls va passar ahir per alguns dels programes més vistos de la televisió estatal. En una de les entrevistes no va tancar la porta a convertir-se en president del govern espanyol. Tot i que avui a l'"APM?" ha admès que el que busca és ser ministre de Sánchez.

 • APM? El matí de Catalunya Ràdio 21/06/2019
  Escolta àudio

  APM? El matí de Catalunya Ràdio 21/06/2019

  Dediquem el programa a Artur Mas, que parla de la creació d'un "nou" partit. Tenim als nostres estudis Manuel Valls, que diu que vol ser ministre d'exteriors del govern espanyol. Avui s'acaba l'escola per alegria dels mestres i desgràcia dels pares. En Romeu Tendrum dona la benvinguda a l'estiu amb una cançó! En Gerard Jubany passa tres programes diferents pel VAR i a l'"Smart tv", els embolics de Marquina per entendre els mapes del temps!

 • VAR: "La casa de los empeños"
  Escolta àudio

  VAR: "La casa de los empeños"

  Avui el Gerard Jubany ens ha analitzat dos programes del canal Mega: "Cazatesoros" i "La casa de los empeños"... Tots dos especialitzats a acumular trastos vells i porqueries.

 • Localitzem el senyor amb més fills de Catalunya!
  Escolta àudio

  Localitzem el senyor amb més fills de Catalunya!

  La natalitat cau un 40% en els últims 10 anys. Sort que hi ha gent que té 18 fills. Parlem amb Santiago Niños Me estresan!

 • "La mirada d'en Pujol": d'on surt el milió d'euros d'Andorra
  Escolta àudio

  "La mirada d'en Pujol": d'on surt el milió d'euros d'Andorra

  L'expresident català ha passat per l'APM per explicar, amb la seva tradicional secció "La mirada d'en Pujol", d'on surten els diners que es van ingressar en un compte corrent andorrà.

 • Com veu la gent de Barcelona el pacte Colau-Valls?
  Escolta àudio

  Com veu la gent de Barcelona el pacte Colau-Valls?

  Avui l'Asturgó ha sortit al carrer per saber com valora la gent de Barcelona el pacte entre Valls i Ada Colau, que li ha permès ser l'alcaldessa de la ciutat.

 • APM? El matí de Catalunya Ràdio 20/06/2019
  Escolta àudio

  APM? El matí de Catalunya Ràdio 20/06/2019

  Dediquem el programa a Miquel Calzada, que va inaugurar aquesta casa avui fa 36 anys. El gestor de Jordi Pujol diu que els diners que tenia a Andorra eren en realitat del seu fill però que els van posar al seu nom per evitar que se'ls emportés la nora! Avui declaraven al jutjat Bárcenas i Cospedal sobre els discos durs destruïts... Hem pogut parlar amb els vells del PP: Rajoy, Sáenz de Santamaría... Quins temps! Jordi Asturgó surt "Al carrer" per saber què en pensa la gent dels pactes electorals. Cau en un 40% la xifra de naixements en els últims deu anys: Espanya podria acabar mig despoblada si no es reverteix la situació. Parlem amb un home que té 18 fills, perquè en prenguem exemple.

 • Els millors (pitjors) moments del rei Felip VI
  Escolta àudio

  Els millors (pitjors) moments del rei Felip VI

  Avui que es commemoren els 5 anys des que el rei Felip VI és el rei d'Espanya, a l'"APM ?" li hem trucat per felicitar-lo i hem reviscut amb ell els seus pitjors moments al regnat...

 • WTF: La sèrie "Chernobyl" també té "fake news"!
  Escolta àudio

  WTF: La sèrie "Chernobyl" també té "fake news"!

  Avui Elisenda Carod ens ha repassat "fake news" que afecten la sèrie "Chernobyl" i ens ha parlat també de Correus.

 • APM? El matí de Catalunya Ràdio 19/06/2019
  Escolta àudio

  APM? El matí de Catalunya Ràdio 19/06/2019

  Dediquem el programa a Marc Gasol, que ho va donar tot durant la celebració del títol de l'NBA. Resumim els 5 anys de regnat de Felip VI en gags! Diuen que Messi està darrere de totes les decisions de Bartomeu: comprovem si això és cert! Elisenda Carod ens porta una "fake news" de la sèrie que ho peta, "Chernobyl". I a l'"Smart tv", Roger Escapa intenta justificar els seus galls cantant al Liceu.

 • Florentino, desconcertat al Parlament: "A mi ningú em tracta així!"
  Escolta àudio

  Florentino, desconcertat al Parlament: "A mi ningú em tracta així!"

  Durant la comissió d'investigació del cas Castor, el president d'ACS, Florentino Pérez, va tenir algunes enganxades amb els diputats que li formulaven preguntes. Avui, a l'"APM?", el mateix Florentino s'ha defensat.

 • El rei Felip VI a l'"APM?", guitarra en mà i cantant una "tuna"
  Escolta àudio

  El rei Felip VI a l'"APM?", guitarra en mà i cantant una "tuna"

  Després de ser coronat a l'orde de la Garrotera, al castell de Windsor per la reina Elisabet II, hem trucat al rei Felip VI, que s'ha cregut massa la seva indumentària i ens ha cantant una "tuna"...

 • APM? El matí de Catalunya Ràdio 18/06/2019
  Escolta àudio

  APM? El matí de Catalunya Ràdio 18/06/2019

  Dediquem el programa a l'OCDE, que diu que és més productiu treballar menys hores! Ciutadans deixa Valls i Valls busca nova parella política. Li donem un cop de mà des de l'"APM?". El rei rep l'orde de la garrotera i, ja que va vestit per a l'ocasió, li canta una cançó de "tuno" a Letícia. L'Església acceptaria homes casats per fer de mossens a l'Amazònia. Consultem què en pensa el nostre mossèn de referència, en Panerola, i ens sorprèn. S'ha celebrat la primera missa a Notre-Dame després de l'incendi. Els assistents han hagut de portar casc per motius de seguretat i hem volgut parlar amb un dels treballadors que l'està rehabilitant.

 • Madrid 2032, un altre cop candidata a les olimpíades?
  Escolta àudio

  Madrid 2032, un altre cop candidata a les olimpíades?

  Una de les primeres declaracions públiques del nou alcalde de Madrid, Martínez Almeida, ha ressuscitat el somni olímpic de la capital madrilenya. A l'"APM?" hem aconseguit el vídeo promocional.