TOTS ELS ÀUDIOS

 • APM?, de 18 a 19 h - 03/10/2019
  Escolta àudio

  APM?, de 18 a 19 h - 03/10/2019

  Xavi Cazorla, Ernest Codina i Joel Díaz us expliquen tot el que no us cal saber quan no ho voleu saber. Avui analitzem l'intent per part del govern espanyol de blindar l'ús del castellà, i ho fem amb els tres presidents dels Països Catalans que són qui es veuran afectats per aquesta mesura. Com es parlaran Quim Torra, Ximo Puig i Francina Armengol? Sentim la conversa. Repàs dels millors moments de la tele amb Ernest Codina i l'"Smart TV".

 • I si Marchena llegeix la sentència del procés cantant reggae, flamenc, cançó melòdica?
  Escolta àudio

  I si Marchena llegeix la sentència del procés cantant reggae, flamenc, cançó melòdica?

  Avui s'ha sabut que els magistrats del Tribunal Suprem encara no tenen clar com faran pública la sentència del judici del procés. Nosaltres hem volgut ajudar el jutge Marchena i li hem proposat diverses versions. L'hi hem dit cantant reggae, flamenc, thrash metal, cançó melòdica a l'estil d'Eros Ramazzotti i també recitant poesia... perquè poesia ets tu...

 • APM?, de 18 a 19 h - 02/10/2019
  Escolta àudio

  APM?, de 18 a 19 h - 02/10/2019

  Xavi Cazorla, Ernest Codina i Joel Díaz us expliquen tot el que no us cal saber quan no ho voleu saber. Avui, descobrim com se sent el poble d'Amer després que es declarés "territori lliure i sobirà" i li oferim al jutge Marchena versions alternatives a la sentència del judici del procés ara que s'ha sabut que potser es vol evitar que sigui llegida.

 • Policies i Guàrdia Civil: els grans oblidats de l'1 d'octubre
  Escolta àudio

  Policies i Guàrdia Civil: els grans oblidats de l'1 d'octubre

  Tendim a mirar l'1 d'octubre com una data important per a l'independentisme, però oblidem que aquell dia també hi havia uns altres protagonistes, els de l'altre bàndol: el constitucionalista. Us el mostrem en EXCLUSIVA gràcies al documental, producció de l'equip de l'"APM?".

 • APM?, de 18 a 19 h - 01/10/2019
  Escolta àudio

  APM?, de 18 a 19 h - 01/10/2019

  Xavi Cazorla, Ernest Codina i Joel Díaz us expliquen tot el que no us cal saber quan no ho voleu saber. Avui, el documental de l'"APM?" amb motiu del segon aniversari de l'1 d'octubre, on descobrirem qui van ser els grans oblidats.

 • Relato Carosone, el guionista de l'Audiència Nacional que està creant el relat del procés
  Escolta àudio

  Relato Carosone, el guionista de l'Audiència Nacional que està creant el relat del procés

  Avui l'"APM?" ha descobert Relato Carosone, el guionista que treballa per l'Audiència Nacional i que és l'encarregat de crear el relat del procés català.

 • APM?, de 18 a 19 h - 30/09/2019
  Escolta àudio

  APM?, de 18 a 19 h - 30/09/2019

  Xavi Cazorla, Ernest Codina i Joel Díaz us expliquen tot el que no us cal saber quan no ho voleu saber. Avui, descobrim qui hi ha al darrere de la construcció del relat terrorista, el senyor Relato Carosone; parlem amb la cabra de la legió, que es mostra indignada perquè no va poder passejar per Vilafranca, i sentim unes converses entre el president del FC Barcelona i un dels diaris esportius de què Gerard Piqué desconfia.

 • APM?, de 18 a 19 h - 27/09/2019
  Escolta àudio

  APM?, de 18 a 19 h - 27/09/2019

  Xavi Cazorla, Ernest Codina i Joel Díaz us expliquen tot el que no us cal saber quan no ho voleu saber. Avui, dia de la vaga mundial per denunciar l'emergència climàtica connectem amb l'Ernest Codina des de la manifestació organitzada a Barcelona pel moviment Fridays for Future i fem la TDRP, "La Transmissió del Rídicul al Parlament" i l'1x1 dels jugadors més destacats.

 • El trap del Txus Ticiero
  Escolta àudio

  El trap del Txus Ticiero

  Avui hem rebut la visita als estudis del nostres expert en seguretat i patrulles urbanes, Txus Ticiero. Hem descobert que gràcies a ell, els mossos i la policia portuària van trobar i desactivar la bomba de la Guàrdia Civil a la platja de la Barceloneta. Però també hem descobert la seva faceta com a cantant de trap.

 • APM?, de 18 a 19 h - 26/09/2019
  Escolta àudio

  APM?, de 18 a 19 h - 26/09/2019

  Xavi Cazorla, Ernest Codina i Joel Díaz us expliquen tot el que no us cal saber quan no ho voleu saber. Avui, avaluem l'enquesta del CIS i les seves previsions que donen com a guanyador de les eleccions el PSOE amb un 34% dels vots, i ens visita Txus Ticiero, el nostre artificier de guàrdia per explicar les operacions recents a la platja de la Barceloneta, on s'han desactivat bombes de la Guàrdia Civil i algunes pilones de formigó..., també.

 • Parlem amb un dels guàrdies civils que vindran a Catalunya
  Escolta àudio

  Parlem amb un dels guàrdies civils que vindran a Catalunya

  Aquest cap de setmana arribaran a Catalunya 200 nous agents antidisturbis de la Policia Nacional!!! Aquesta vegada, els policies no s'allotjaran a un vaixell sinó que ho faran en hotels de Castelldefels i Salou. Conversem amb Juan Gertrudis Turbio, un dels policies que va venir a Catalunya per l'1 d'octubre i que sembla que ara tornarà.

 • APM?, de 18 a 19 h - 25/09/2019
  Escolta àudio

  APM?, de 18 a 19 h - 25/09/2019

  Xavi Cazorla, Ernest Codina i Joel Díaz us expliquen tot el que no us cal saber quan no ho voleu saber. Avui, repassem què ha donat de si el debat de política general al Parlament amb la Sara Riera, i truquem a Castelldefels i Salou per saber com es preparen per a l'arribada de 200 policies.

 • "Hòsties a les dents": les colònies d'estiu de la Guàrdia Civil per a nens
  Escolta àudio

  "Hòsties a les dents": les colònies d'estiu de la Guàrdia Civil per a nens

  L'alcalde de Folgueroles ha explicat avui a Catalunya Informació què és el que un guàrdia civil va explicar al fill d'un dels nou detinguts d'ahir: es tracta d'una aventura. Els de l'"APM?" hem fet una recerca a la xarxa i hem descobert que el cos policial té unes colònies d'estiu per a nens; són les colònies "Hòsties a les dents".

 • Un enterrador professional ens explica com estarà Franco quan el desenterrin
  Escolta àudio

  Un enterrador professional ens explica com estarà Franco quan el desenterrin

  El Tribunal Suprem ha avalat el trasllat del cadàver de Franco del Valle de los Caídos al cementiri d'El Pardo. Els de l'"APM?" hem trucat al Josep Martínez Villanueva, enterrador i funerari amb 40 anys d'experiència professional, per saber com estarà Franco quan el desenterrin. Com trobarem les seves restes cadavèriques?

 • APM?, de 18 a 19 h - 24/09/2019
  Escolta àudio

  APM?, de 18 a 19 h - 24/09/2019

  Xavi Cazorla, Ernest Codina i Joel Díaz us expliquen tot el que no us cal saber quan no ho voleu saber. Avui, repassem quina ha estat la cobertura mediàtica que se li ha donat a l'operació Judas d'ahir i ens hem preguntat com pot estar el cadàver de Franco un cop l'exhumin. Ens ha ajudat a respondre la pregunta Josep Martínez Villanueva, enterrador i funerari amb 40 anys d'experiència.