TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 1708 resultats.

 • APM? El matí de Catalunya Ràdio 17/04/2019
  Escolta àudio

  APM? El matí de Catalunya Ràdio 17/04/2019

  Dediquem el programa a Microsoft que, per fi, permetrà treure els USB amb seguretat sense contestar abans 300 preguntes!!! Passa pel programa el jutge Marchena, que ja no pot més d'escoltar policies declarant! L'home necessita unes vacances. Analitzem el debat electoral d'ahir i Pedro Sánchez ens dóna explicacions de per què deixa plantada "Atresmedia". Una revista francesa fa pública la llista infinita d'amants del rei Joan Carles primer. Li hem trucat per preguntar-li si totes eren certes i ha acabat cantant! Elisenda Cardo ens porta, una setmana més, les seves "fake news".

 • Tots els comentaris de "cunyat" que s'han fet sobre l'incendi de Notre-Dame
  Escolta àudio

  Tots els comentaris de "cunyat" que s'han fet sobre l'incendi de Notre-Dame

  Els de l'"APM?" hem fet una versió de la "Consulta de dos quarts" del "Popap" sobre els comentaris d'entès que molta gent va fer ahir quan es va cremar la catedral de París. Tots resumits en 5 minuts.

 • APM? El matí de Catalunya Ràdio 16/04/2019
  Escolta àudio

  APM? El matí de Catalunya Ràdio 16/04/2019

  Dediquem el programa al policia que ahir va parlar ahir al judici com si estigués al bar del costat de casa seva. Hem recollit les opinions més "cunyades "que ha suscitat l'incendi de Notre-Dame a les xarxes. Pedro Sànchez diu que no pactarà amb Esquerra i hem volgut portar-lo a l'estudi per assegurar-nos que no es tracta d'un altre "sí però no". Hem descobert el "Titanosaure català". Hem hagut d'adaptar la pel·lícula i hem fet "Juràssic Cat". Hem parlat d'un tema que preocupa tota la societat: el maleït tàper! I a l'"Smart TV" sentim com reparteix llenya Risto Mejide.

 • Zuckerberg sembra el caos amb la caiguda de Facebook, Whatsapp i Instagram
  Escolta àudio

  Zuckerberg sembra el caos amb la caiguda de Facebook, Whatsapp i Instagram

  Després de la caiguda de les principals xarxes socials propietat de Mark Zuckerberg, l'"APM?" parla amb el fundador de Facebook per esbrinar què va passar.

 • Miguel Bosé busca Michelle Bachelet, Tamara Falcó i un nou himne del PP que et fliparà!
  Escolta àudio

  Miguel Bosé busca Michelle Bachelet, Tamara Falcó i un nou himne del PP que et fliparà!

  Avui la Núria Casas ens ha ensenyat com Miguel Bosé, que té una croada personal contra Michelle Bachelet, es grava a casa seva i en un taxi, cridant-la amb una veu cada dia més preocupant... A més, ens ha parlat de Tamara Falcó (totalment innecessari), d'un gos que borda com una gallina i, per acabar a dalt de tot, ens ha ensenyat la versió que al PP de Múrcia han fet, per demanar el vot, de la cançó "The Reason", dels Hoobastank. No te la podràs treure del cap.

 • APM? El matí de Catalunya Ràdio 15/04/2019
  Escolta àudio

  APM? El matí de Catalunya Ràdio 15/04/2019

  Dediquem el programa a les vagues que es faran durant les vacances de Setmana Santa als aereoports. Analitzem les conseqüències de la caiguda ahir de les xarxes que depenen de Mark Zuckerberg amb ell mateix! Aquesta matinada s'ha estrenat el nou capítol de "Joc de trons" i hem tingut la sort (o no) de parlar-ne amb Bertin Spoiler. La Núria Casas ens porta una barreja de notícies que passen des de l'estat de salut mental de Miguel Bosé fins a un gos que vol ser gall. A "Smart TV": el que ha donat de si l'entrevista que Lídia Heredia ha fet a Cayetana Álvarez de Toledo, marquesa de Casa Fuerte.

 • Assange va embrutar les parets de l'ambaixada amb la seva femta
  Escolta àudio

  Assange va embrutar les parets de l'ambaixada amb la seva femta

  Una ministra equatoriana ha explicat que el fundador de Wikileaks havia descuidat el seu aspecte i fins i tot havia embrutat, amb la seva pròpia femta, les parets de l'ambaixada equatoriana. Hem trucat a Julian Assange perquè ens expliqui si és veritat.

 • "El VAR del Jubany": "Urgencias bizarras!"
  Escolta àudio

  "El VAR del Jubany": "Urgencias bizarras!"

  Avui el Gerard Jubany passa el seu VAR per alguns dels programes de DMAX que tracten els fenòmens i desgràcies estranyes que es viuen a les urgències dels hospitals.

 • APM? El matí de Catalunya Ràdio 12/04/2019
  Escolta àudio

  APM? El matí de Catalunya Ràdio 12/04/2019

  Dediquem el programa a un dels testimonis del judici, capaç de contradir-se en menys de 8 segons. Comença la campanya electoral i ho celebrem com déu mana: cantant. Ahir van detenir Julian Assange i el govern equatorià ha fet públiques algunes informacions del seu confinament: diuen que va deixar caca a les parets. Gerard Jubany analitza avui els programes més escabrosos: "Urgencias bizarras" o "Diagnósticos misteriosos". A l'"Smart TV", la gran pífia d'Ana Rosa entrevistant Inés Arrimadas.

 • Apareixen sobres sota les rajoles despreses de la façana del PP
  Escolta àudio

  Apareixen sobres sota les rajoles despreses de la façana del PP

  La seu del PP, al carrer Gènova de Madrid, ha patit alguns desperfectes després que s'hi col·loqués la pancarta amb el lema del partit "Valor Seguro". A l'"APM?" hem trucat al manobre que està fent la rehabilitació de la façana i s'ha trobat amb una cosa sorprenent.

 • "Els friquis del còmic també follem"
  Escolta àudio

  "Els friquis del còmic també follem"

  L'Asturgó surt "Al carrer", i descobreix uns quants personatges dignes d'una secció!

 • APM? El matí de Catalunya Ràdio 11/04/2019
  Escolta àudio

  APM? El matí de Catalunya Ràdio 11/04/2019

  Dediquem el programa a Juncker, que l'ha tornat a vessar! Aquesta vegada a Ruanda, durant la commemoració del 25è aniversari del genocidi hutu. Aquesta nit comença la campanya electoral i Pablo Casado ja se sent víctima de la primera "fake news"! A més, gairebé els cau la façana en penjar un cartell on deia "Valor seguro". Analitzem les perles humorístiques que ens va deixar ahir el judici del procés. Jordi Asturgó surt "Al carrer" i entrevista els friquis més friquis que es van passejar pel Saló del Còmic. Felip VI va dir en un llibre que, si no el volien, marxaria. Hem pogut parlar amb ell per confirmar o desmentir aquestes declaracions.

 • El secret més ocult de l'Elisenda Carod, que desitjaria haver amagat per sempre
  Escolta àudio

  El secret més ocult de l'Elisenda Carod, que desitjaria haver amagat per sempre

  Avui hem sabut el secret més ben guardat de l'Elisenda Carod... just del seu primer dia a l'"Està passant".

 • Iglesias a Ferreras: "Ets un dels qui més han protegit Eduardo Inda"
  Escolta àudio

  Iglesias a Ferreras: "Ets un dels qui més han protegit Eduardo Inda"

  Batalla de galls a La Sexta. El líder de Podem ha retret al presentador d'"Al Rojo Vivo" que encobreixi Eduardo Inda en la guerra bruta contra Podem. Iglesias va reblar el clau dient-li que molta gent de la cadena no s'atreveix a dir-li que se sent incòmoda amb Inda per la casa.

 • APM? El matí de Catalunya Ràdio 10/04/2019
  Escolta àudio

  APM? El matí de Catalunya Ràdio 10/04/2019

  Dediquem el programa als 81.000 oients que ens acompanyen cada dia! Pedro Sánchez està eufòric amb els resultats dels CIS i així ho demostra en directe! Aquesta tarda se sabrà si existeixen els forats negres! Es farà la foto científica més important de l'any! En parlem amb un dels científics que la presentarà! Elisenda Carod porta les seves "fake news"!